- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
korn
aktív tag
-
AndrewBlase
senior tag
-
Miről beszélsz? A linkelt oldalon lévő kép szerint pc headsethez való elosztó, a zöld a füles, a rózsaszín meg a mikrofon jack csatlakozója - gondolom. Ezért ha a zöldbe bedugtad a fülest, a másikba nem dugod be a mikrofont, hanem beledugsz mást, amivel belül rövidrezárod. Mi nem világos?
-
Próbáld már ki a következőt!
A füles részébe dugsz egy fülhallgatót, a mikrofon részbe pedig bedugsz egy csavarhúzót, rézdrótot vagy bármit, amivel rövidre tudod zárni, és meghallgatod, hogy a rövidzár pillanatában hangosabb lesz-e a zene! Már persze, ha előtte elindítottál egy zenét...
Ha igen: az elosztó iphone kompatibilis. -
-
-
dacsa
senior tag
Én úgy gondolom ez mind egy kaptafa csak más a körítés! Még azt is el tudom képzelni, hogy minden egy helyen készül, egyik nap tolják a samsungot, másnap a lenovot, harmadnap a chuwit
. Egyelőre jó ez a gazdaságos tab igaz az intel proci kicsit bekavar nekem is egy két dolgoba azaz mtk-n más eszközön megy minden patentul ezen meg ua progik nem mennek
-
kippi86
tag
Én csak azért gondolom így mert anno az alcatelemmel nem működött a nokiás fülesem és nem rendeltem átalakítót csak összeforrasztottam a nyomógomb érintkezőit utána a hang is jó volt és mikrofon is mert hallottak telefonálás közben de lehet akkor a saját mikrofonját használta a telefon.
-
RVR400
veterán
"Ennél külön kihangsúlyozzák hogy nem jó Iphone-ra ("Attention: Not suitable for Iphone series"), szóval akkor gondolom a másik szabvány."
Ami elég érdekes, mivel a Xiaomi Pistonom eddig minden telóval működött gond nélkül (HTC, Samsung, kínai androidos telók), csak ezzel a tabbal nem jó, csak a fent említett gombnyomásos megoldással, de akkor is csak a füles része, mert a mikrofon így sem jó.
-
bluepulse
csendes tag
-
kippi86
tag
megtartja stabilan lehet nyomkodni bátran.viszont szerintem kényelmetlen így pötyögni rajta, otgn vagy bluetoothon egy billentyűzetet és egeret rákötve viszont nagyon praktikus így.
énis kínából akartam venni mert sokaltam a 4 ezret de 2 ezret nagyon megért szerintem (a kínábol is 2100ft körül van).meg én amúgyis nagyon féltem a karcoktól telefonon meg megkedveltem az ilyen flip es tokokat. -
szalaiz
csendes tag
Nekem van kéznél gyári és ebay-es bepattintós tok is. Lényeges különbség a 80 fokos dőlésszögnél van. A Tesco-s stabilan tart, lehet pötyögni rajta. A másikra tettem egy pici tépőzárat, anélkül éppenhogy csak megáll. Árban most kb. ugyanaz a kettő, szóval én venném a boltit.
45 fokban nem lehet dönteni, viszont asztalon 10-20 fokot tud még, ha a háromszög felül van.
-
Garry84
tag
Jobb felül téma tudnivalókban van link hozzá!
Ha majd lesz első hozzászólás, részemről abba is mehet, amennyiben aktuális lesz még. Valaki írjon már egyet, ehhez nem érzem elég kompetensnek magamat...
Más téma: vegyetek Op3n Dott bluetooth fülest, 4995 Ft. Ennyiért hibátlan, meglepően jól szól.
-
vargalex
félisten
Szia!
Pontosan milyen router? Milyen firmware? Tipikusan a gyári firmware, ha tid nyomtató megosztást, akkor kliens oldali alkalmazás kell hozzá. Alternatív firmware (pl. OpenWrt, Tomato) esetén nem. Én nyomtattam már telefonról a D-Link DIR-825-ömre (OpenWrt van rajta) USB-n csatlakoztatott Xerox Phaser 3116-ra.
-
RoundRobin
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
2. Ki van írva, hogy "olvass tovább" zöldel,azt megnyomod és a legalján ott lesznek az adatok..
Újraindítani nem kell ha nincsen baj,max 500 óra után is csak ajánlott. De ha vmi rendellenesen működik,akkor érdemes(pl beragad vmi,nem forog el a képernyő,stb)
Kép tvre..van ugyan otg,de ha jól tudom az mhl-t nem támogatja,tehát csak tartalmakat tudsz átküldeni pl wifin directen...én erre az iMediaShare appot használom. -
fater01
tag
Meg fogsz lepődni! Ez is teleszemeteli a rendszert. Nyugodtan próbálgathatod nem kell kímélni. Ha nem kell letörlöd. Nem a bekapcsolásra érzékeny, hanem a frissítésre. De ha elsőre felmegy utána már nincs gond. Otp direct rendesen működik. Napi használatban.
Van egy alkalmazás SD maid. ezzel le lehet takarítani a visszamaradt szemetet.
-
unyadavid
senior tag
+1 nálam is alap a Screen Filter
-
JDMKid
tag
a fényképezőgépek képminőségét - még ha tizenvalahány éves is - nem érdemes a mobilos megoldásokhoz hasonlítani, mert a fényképezőkben sokkal nagyobb képérzékelő dolgozik. a nagyobb képérzékelő pedig jobb elkészült képet eredményez. arra pedig ki se térjünk, hogy egy kamerának, vagy egy olcsó tabletnak jobb-e az optikája
A kijelzőtémához kapcsolódóan: nem nagyon hinném, hogy egy 30/15 ezres tabletnek üveg lenne a borítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged