- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
csubuka #10951 üzenetére
Szerintem ilyen van benne. Nekem már megjöttek
-
Simba86
senior tag
válasz
csubuka #10831 üzenetére
2015 januárjában vettem 15 Mátyásért, de (kopp-kopp-kopp), hibátlan azóta is
A tokot is sikerült fél áron vennem, az is tökéletes állapotú, a gép nem produkált semmilyen "típushibát", az USB csatlakozónál se repedt meg. Anno az első sikeres tárhelybővítést futtattam le rajta még a script nélkül, lementve az eredeti system img-ket, aztán vissza. Szóval az akkori módszer semmilyen gondot nem okozott soha, az akksija is tökéletes. Ritkábban használom, mint régen, így kb hetente MAX. 2x töltöm...Nagyon nem bántam meg, hogy megvettem, mert sok hasonló androidos kütyüben az az idegesítő, hogy szoftveresen elrontják már kernel szinten, így vagy az akksit szívja, vagy beragadnak programok és a multitask katasztrófa (lásd: xperia SP...), stb...
Minden egybevéve ajándék volt annyiért
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
csubuka #10663 üzenetére
Szerintem ha úgy használná valaki a gépet mint ahogy leirtad,nem egy évet hanem egy hetet se birna ki.Holott gondolom hogy ebbe is egy egy hightech technológiájú töltésvezérlőt épitettek be egy dollár értékben.A tesco kicsit túlvállalta magát a két év garival mert annyit az Apple se mer adni,pedig az kibirja a több év használatot is,de milyen áron?Minden esetre ez a tablet a 15000-ret akkor is megéri ha egy év múlva kidobod a kukába.A tesco meg ha 2év garit akar adni legközelebb akkor az Apple-tól rendeljen saját márkás terméket.Én különben még nem mertem klpróbálni maximum fényerővel se,próbálom kimélni ezt a szépséget.😀
-
Ired
csendes tag
válasz
csubuka #6832 üzenetére
nem ertek egy azzal h erosen limitalja
abban az ertelemben h itt pont azt a merest vegeztuk el ami a kartyaban levo chipet legkevesbe a host-controllert pedig maximalisan terheli
ezzel szemben 4k random irasnal kb 1.5M/s max sebessegre szamithatsz a samsung evonal, regi sd kartyaknal akar 100k/s alatt is lehet
ezt a host problema nelkul kuldi at, a limitalo tenyezo az h az sd-kartya milyen sebesseggel tudja a flasht torolni-irni, mennyire okos az remap algoritmusa -
Ired
csendes tag
-
ottoarc
tag
válasz
csubuka #6167 üzenetére
Nálam a hanggal annyi probléma van még a sistergésen felül, hogy véletlenszerűen kattan egyet. Gépelésen kívül, bármilyen más műveletkor, amikor alapból is valamilyen hanggal reagál a tab, akkor csinálja. Fülesben is lehet hallani. Nem értem, mi lehet, és van-e rá mód, hogy megszűnjön. Bocsi a körülményes megfogalmazásért, de ennél jobban nem ment.
-
syler123
veterán
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
válasz
csubuka #5434 üzenetére
Írj Tesco jogi osztálynak, én is 1 évet kaptam, írtam emailt, szerintem le is szóltak telefonon a Marcali Tesconak, mert a vevőszolgálatosnak akartam mutatni az emailt és azt mondta, hogy nem szükséges. Előtte meg hadakozni kellett a 2 évért, de elhajtottak. Flag-es gar papírra ráírta, hogy 2 év garancia és lepecsételte.
Szerviz rövid i.
Olvassátok el Mobilarénán a Xiaomi Mi Pad tesztet. 50 ezres Antutu eredmény és akadozik a böngésző, kijelző nagyobb felbontású de invertálódik, csúszós műanyag hátlap... 90 ezerért(!!!).
-
Nuenue
csendes tag
válasz
csubuka #4326 üzenetére
Én próbáltam a Link2sd-vel az ext3-at - nem látta (valszeg a hardver miatt)- fat32-őt látta, ext4 -et látja (ha jól tudom a rendszerpartíció is ez a tab-on), most is arra van formázva a másodlagos partíció. Az ext2-őt nem próbáltam de az ext4-et vinnie kell (Ezt a Link2sd Plus is viszi ami elvileg az appok rendszerfile-jait is átrakja, ellenben a fat32-vel amit ez a feature nem támogat)
(bár a Galaxy on Fire obb mappájával nem boldogult ez se)arra figyelj hogy a másodlagos partíciónak rendszerpartíciónak kell lennie az sd kártyán és nem logikainak!
-
sosz
csendes tag
válasz
csubuka #3186 üzenetére
Ha lett volna más akkor kipróbáltam volna, de sajna nincs más és ami van az nem megy. Egyébként meg a BT egy szabvány ami ráadásul felülről kompatibilis is, tehát egy BT 2.1-es fülessel kellene működnie egy BT 4.0-ás eszköznek gond nélkül. Ettől persze lehet hogy igazad van és csak egyszerűen az én fülesemet nem szereti és minden más BT-s cucc pöpecül működik rajta csakhogy ez így nem túl meggyőző feltételezés. Az SE ArcS telómmal ami egy kalap sz@r pl. tökéletesen megy.(( Egyébként a 2 GB-on fanyalgóknak adalék: ahhoz a telóhoz képest ami 2011 SE csúcskészüléke volt és 420 MB belső tárhelye van ahhoz képest ez a tablet a 2GB-jával egy megváltással ér fel.))
-
-
törölt tag
válasz
csubuka #3095 üzenetére
Nem az enyém
de ha használja másolgat , filmet néz róla - akkor csak nem rossz ... gondolom kedvezőbb áron kapta kevesebb garival
Nekem Kingston van 16GB -os 2db is ,egy a Telefonba , egy meg MiniUSB tokban hurcolászni ezt meg azt .... számtek boltban vettem , semmi gond velük
Ha telemásolom filmekkel és hazahozom , rá SAMU TV-re végignéztem filmeket , akkor mi lehetne a gond velük
semmi . mondjuk én 1év garit kaptam .
-
üszök
őstag
válasz
csubuka #3052 üzenetére
Ilyened van? Én ezzel mértem tegnap este,a két OP3N DOTT töltő ugyan azt mutatta,viszont másik töltő kevesebb áramot,és kisebb feszt mutatott.
Ja,és a gyári töltő szépen le ment nullára a végén a telefonnal és a tabbal is.
-
-
tupuk
aktív tag
válasz
csubuka #2834 üzenetére
Passz, én is keresem a megoldást, a lényeg hogy normálisan ezzel én még nem tudtam telefonálni, akárhogy próbáltam. Van itt pár andorid-tudós, remélem ők tudják mi a megoldás.
Nekem a tablet 2. legfontosabb funkciója lenne a voipozás (az első a netezés). Ha most kiderül hogy ez erre alkalmatlan, akkor azt elég nehezen nyelem le. Nehogy már 2014-ben ez gond legyen, már 10 éve is simán voipoztam.
Hogy egy kalap szamóca a fényképezője a gépnek (magyarul alibiből beleépítettek valami önmagában eladhatatlan, elfekvő vackot), azt még elnézem, de a voiptelefonálás ne legyen már probléma, ez ma már alap.
Ha 27-én vettem a gépet, akkor mikor jár le a 3 nap? Ma vagy holnap? Azaz a vétel napja beleszámít a 3 napba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest