- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
válasz
Freddycom #9280 üzenetére
Én is így jártam. A tablet nem tölt, csak kikapcsolt állapotban. Nem feszegettem, nem esett rá a bedugott töltőre, mégis ettől függetlenül a csatlakozó körüli műanyagból levált egy darab, így hiába vinném vissza garanciális javításra a rossz töltésvezérlő chip miatt, nagy valószínűséggel a külsérelmi nyom miatt elhajtanának.
-
RVR400
veterán
válasz
Freddycom #9280 üzenetére
Javítottam már néhány USB-aljzatot, de nem volt köztük olyan, ami a normál használat miatt ment volna tönkre. Persze 4-5 év alatt biztosan megfárad, de annyi idős telefonokat már nem igazán használ az ember. Kivéve, ha hetente egyszer tölti, mert csak telefonálásra van ,de akkor meg 8-10 évig is jó az aljzat.
Tabletnél meg ugye a gyerek lemeríti, de még játszani akar, töltő bedug, és 1 alkalom elég... -
válasz
Freddycom #9262 üzenetére
Milyen titkosítás van most beállítva? WPA2 AES ajánlott, mert állítólag gyorsabb a régebbieknél. A routert szoktad néha újraindítani? Próbáltad forgatni a tabletet? Mert eléggé függ az érzékenysége az antennával bezárt szögétől, meg, hogy épp az antennánál fogod-e a tabletet.
Az is lehet, hogy mikor ennyire leromlott a vételi érzékenysége, a router antennáját elfordítottad véletlenül a korábbi pozícióból. -
válasz
Freddycom #7491 üzenetére
Kösz a tippet, próbáltam a normál változatot, de nagyon lagolt, ezek szerint azért, mert csak a beta van x86-ra fordítva. A beta viszont nagyon királyul fut a tableten, és úgy látom, hogy az akksival is elég kíméletes.
Ha lenne rajta pie control, minden vágyam teljesülne (legalábbis böngésző terén...).
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Freddycom #7362 üzenetére
Áhh, felejtős.
Hirtelen felindulásból megvettem, amikor leértékelték, de nem tetszik, mert számomra nem áll elég stabil lábakon a szerkezet.
Ezért is estem neki bátran, lesz ami lesz alapon. Kész a mű, megnyugodtam, ez a tok megy a fiók mélyére, tab meg megy vissza a bőrtokba. -
tiki
tag
válasz
Freddycom #6525 üzenetére
Ha jól olvasom nem is szerkeszteni kell neki , csak a tabon keresztül kitenni a projektorra vagy még sem ?
Egyébként abban is lehet szerkeszteni .Nyilván pc én könnyebb , de amit tud az bőven elég szerintem.Egy kérdés az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítése engedélyezve van ?
-
gypiero
tag
válasz
Freddycom #5945 üzenetére
Köszi a tippet! Tehát egy háttérben futó app képes csak erre, hogy ne kapcsolja ki a wifit? Nem semmi.
Egyébként ha már így letöltöttem ezt az appot, kicsit belebújtam a mélyébe, konkrétan vicc, hogy a rendszerlogoknak egész pontosan 992 Mb helyet biztosítanak. Megnézném, mikor telik az be.
-
RoundRobin
aktív tag
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Freddycom #5017 üzenetére
Nekem ez a Lux nem jött be annyira, most a Night mode-ot vagy a Screen filtert használom fényerő csökkentésre. Ezek faék egyszerűségűek, mást nem is tudnak.
#5014 kenand: Teljesen egyetértünk abban, hogy tökéletes olvasni rajta. Elég sok könyvet kiolvastam már tableten minden gond nélkül. Imádom, hogy éjszaka csak előkapom a párnám alól és már olvashatok is. Nem kell villanyt kapcsolni hozzá és nem zavarom a hálótársamat sem vele.
-
válasz
Freddycom #4354 üzenetére
Minek az app cache cleaner, amikor a beállítások/tárhely/gyorsítótárazott adatok menüpontban törölheted az összes app cache-t? Gyári opció.
(#4366) philips20: nem lehet, mert ahhoz a hardvernek (érintőkijelző) is támogatni kell, ellenkező esetben ugyan rá lehetne erőszakolni, de sosem menne mélyalvásba a rendszer és fél nap alatt lemerülne a gép.
Egy tipp a helyhiányra: régebbi (rootolt) telefonjaimon csináltam azt a trükköt, hogy a /data/app mappából átmásoltam a programfájlokat a /system/app mappába. Persze ez a több gigás játékmappákat használó appokhoz nem nagy segítség, de ha már ott van ez a gigászi system partíció, akkor használjuk ki.
-
philips20
aktív tag
válasz
Freddycom #3855 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/150103/Screenshot_2015-01-03-18-09-47_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/150103/Screenshot_2015-01-03-18-09-55_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/150103/Screenshot_2015-01-03-18-10-02_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/150103/Screenshot_2015-01-03-18-10-08_www.kepfeltoltes.hu_.pngÉn úgylátom hogy állítja,vioágosba feltolja, sötétbe levszi
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Freddycom #3683 üzenetére
Jó és rossz hír: jók az updatek, viszont nem img formában vannak azok amik kellenének, hanem úgy, hogy a régit patchelik. Pl. : fastboot img.p
Update-script részlet:set_progress(0.876171);
ui_print("Patching OS images...");
apply_patch("/tmp/boot.img", "-",
78a5f772713d520157d4efdf1f59989c45ef6818, 9827328,
0049406f0892802bf30cc7180d4b4d9d854b83df, package_extract_file("patch/boot.img.p"));
flash_osip("/tmp/boot.img", "boot");
delete("/tmp/boot.img");
set_progress(0.929730);
apply_patch("/tmp/fastboot.img", "-",
91f9908e2e6b5c2ebc1b351c5dc7d9170d52bd67, 12891136,
2880ad0b5895e173bf38b872841752f593f9072d, package_extract_file("patch/fastboot.img.p"));
flash_osip("/tmp/fastboot.img", "fastboot");
delete("/tmp/fastboot.img");
set_progress(0.999988);
delete("/system/recovery-from-boot.p",
"/system/etc/install-recovery.sh");
show_progress(0.100000, 10);
ui_print("Unpacking new files...");
package_extract_dir("system", "/system");
ui_print("Unpacking new recovery...");
package_extract_dir("recovery", "/system");
ui_print("Symlinks and permissions...");Ezt a fájlt, gondolom nem kezelhetem sima img-ként, hanem valahogy máshogy... Ezt a máshogyot kellene megfejteni
.
-
pcnet
addikt
válasz
Freddycom #3058 üzenetére
Hát én hiába lobogtattam a sajtó anyagot, kb le se sz@rtak. Más is írta már itt, hogy nem vették jó néven, hogy a vevő kioktatja őket.
Motoflug: Én Notification Toggle-t használtam fél naoig akksi % kijelzésre, de néha beragadt és nem változott a kejelzett érték. BatteryBot-ot érdemes még kipróbálni.
Magnat: eBayrőr rendeltem 700 pénzért. Tölti is a telefont.
-
-
csubuka
addikt
válasz
Freddycom #2975 üzenetére
Mennyire recseg? Alig hallod vagy mindenen áthallik?
(#2972) hacki87: Vagy 1 dodóért ebayről rendelsz egy home gombot, tiszta "autentik" ipad klón készül
(#2974) torma1981: A hsz-ből az jött le, hogy nem sokkal jobb a 140k-s, én így értettem legalábbis. *Bocsi, közben látom, hogy kijavítódott a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest