- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
"Méretazonos" készülékek. Illetve az Onda-nak is van valami méretileg passzoló példánya, de azt most így hirtelen nem tudom, melyik változat.
Én annak idején a Teclast P89 mini fóliáját raktam rá (front+back), illetve ennek a bőrtokját. A tokon azért már erősen látszódnak a használat nyomai, de még egyben van. Most egy iPad mini (2) fólia van rajta nekem is. (Tudom, Te Tempered Glass-t keresel rá, de én most a méret miatt írtam ezt)
-
leslie23
tag
gari így ugrik sajna... egyelőre max. a gyári megoldással próbálkoznék, aztán ha valami nem stimmel, vinném is vissza. viszont csak halott linkeket találok mindenütt...
gyári tokot én sem találtam, valaki nem tud olcsó flipest? 15k-s tabletre nem szeretnék 4-5 ezres tokot tenni.
-
Quqesz
nagyúr
Nézd meg,mert 2800 volt a gyári és azzal nekem nem volt gondom.
Más
Na az usb csatinál a kitöredezés nálam is megjelent,bár magamnak köszönhetem,mert kb a kábel felénél fogtam meg és úgy rántottam ki a töltőkábelt. Úgy tűnik a csatin levő kis karmok kapaszkodnak bele felül a műanyagba az aljzatnál és ezért törik el,vagyis nekem még csak betört,de nem esett le..... -
-
-
sagesz93
addikt
Akkor mondok egy jobbat, Acer Ducati vagy Acer Iconia Tab A1-830 (edigitalnál 40k akciósan, lényegében ezt vettük meg 15ért)
Bár ez is 16gigás..De az tuti, hogy az acer is valaki mástól "veszi" a gépet. Valami kis nyomi kínai nevű cégtől.
De amúgy rengeteg ilyen ipad mini klón van. Nekem pl a chuwi v88-al volt dolgom, 1 évig használtam, remek kis gép volt, 40 ért szereztem, 25ért adtam el kb 1 hónapja. Azért ez a 15k-s ár ilyen szempontból továbbra sem pénz ezért a gépért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest