-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti84
csendes tag
válasz
Garry84 #6447 üzenetére
Üdv!
Ha nem haragszol nem nevetek, inkább a fejem fogom. Azt ugyan nem értem, hogy egy checksum hibát lekezelni miért olyan nagy probléma, de a hiba bennem van. Ez a hiba nem a tablet hibája, hanem a frissítő csomag alkotójáé.
No mindegy. A tablet nagy jól teszi a dolgát. Olvasok róla, tecsőzök(youtube), zenét hallgatok. Az aksi is baba.
Üdv,
István -
DJMDJM
tag
válasz
Garry84 #6405 üzenetére
Szia,
Jelentkezem, tegnap vettem egyet és nem frissül, visszavittem, hogy cseréljék ki, de már nem volt nekik, úgyhogy visszahoztam, mert azt mondták, ha nem az árát akarom visszakapni, akkor csak a 3nap letelte után tudják szervizbe küldeni.
Úgyhogy ha bárkinek van vmi ötlete rá, hogyan tudnám rávenni, hogy frissüljün, nagyon boldog ember lennék.
Köszi
-
-
csubuka
addikt
válasz
Garry84 #6407 üzenetére
Besirnek ha azok nyitott bootloaderesek lennenek...
De az osszefugges nehezen latszodna. Vagy azok a cseh 16 gigasok mind... Az is kivaltana egy izgulast es az inkabb realis. Kderul majd hogy igazam van-e... Most mar elindult az otleteles, reszemrol legalabbis, keso banat, tippmix
-
VMatteo
őstag
válasz
Garry84 #6203 üzenetére
A youtube-on a videók nagyon szaggatnak ott ahol a Z1c-m meg a prestigio tablet még teljesen jó. Bezzeg a YT reklámokat szépen betölti. Youtube-ot frissítettem, de úgy se jobb.
Visszatérve a tok fólia kérdésre, van aki tud ebayről mind2-t ajánlani?
vagy ezek jók lesznek? -
tupuk
aktív tag
válasz
Garry84 #6166 üzenetére
mi az hogy multipontos?
őszintén szólva nem valószínű hogy megveszem, 15-ért nagyon jó vétel volt a tab, a tok is jó vételnek tűnik 2-ért, de 5 ezret nem tudom megér-e nekem egy füles, amikor zsinóros füles ezerért is van. persze tudom BT, meg minden, biztos jó ár amúgy, csak nekem nem ér ennyit.
-
csubuka
addikt
válasz
Garry84 #6166 üzenetére
Koszi! Akkor az altalanos. Mondjuk lehet hogy sporoltak az a/d konverterrel... Amde mivel a mobilomnal is van sisterges meg a thl t6s-nel teljesen hasonlo szimptomak vannak kezdek a kitkatre gyanakodni. Hiaba jo a memoriakezelese azert van par erdekes bug. Gugliba beirva jopar keszulek szenved a hangszoronal ilyen dolgokkal, bar ez tenyleg aprosag. Kerdezni is csak azert kerdeztem nehogy az enyem legyen hibas.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Garry84 #6161 üzenetére
Köszi a statisztikát, érdekes.
Szerintem még 1-2x belinkelhetnéd a kitöltőlap linkjét, biztos vannak akik nem olvasnak vissza de ha látnák, kitöltenék. Talán a mélyvizes fórumba is betehetnédHangerő-gomb: nekem semmilyen lötyögés nincs, egyszerűen tökéletes. Ellenben a töltő usb-kábel és a töltőfej csatlakozása jó hézagos, az lötyög rendesen.
-
csubuka
addikt
válasz
Garry84 #6138 üzenetére
Ez a gomblötyögés minek számít? Érzésre ez a normál, de fél mm megvan. Ennél jobb illesztés kár is volna ilyen helyre
1:00 körül látszik jól. Ennyi lötyögés szerintem mindenkinek kellene legyen
Vagy van akinek hatalmasat kottyan?
*Ezen felül ha pl egy már lejátszódó zene közben veszed fel a hangerőt akkor van egy kis reccsenés, amikor épp ráadódik a jel a hangszórókra. Ez másnál is megvan gondolom és normális. Ugyanígy tán a hangszórókból jövő minimális sistergés is ilyen lehet. Ez pl akkor hallható, ha megszakítod a lejátszást és a hangszórókhoz teszed a füled. De csak pár másodpercig, amíg el nem veszi a jelet teljesen a kütyü. Ilyeneim más kütyükön is voltak már.
*Még annyi is van sokaknál, hogy esetenként kettőt ugrik a hangerőgomb, amikor meglódul...
-
tupuk
aktív tag
válasz
Garry84 #5970 üzenetére
Kitöltöttem felhasználónevemmel együtt. A "hibás USB csatlakozó"-t bepipáltam, de ez nálam annyit jelent csak hogy lötyög. Egész pontosan a kábel és a 220-ba dugott fej csatlakozása hézagos kicsit. Ennek ellenére eddig jól funkcionált, de azért rendesen laza, lötyög, csodálkoznék ha nem jönne elő hamarosan valamilyen kontakt-hiba. (Be is kéne szereznem hozzá egy rendes töltőt az ebayről.)
Ja meg eddig 2x nem akart a wifire csatlakozni, csak miután okostelefonról is megosztottam neki, akkor állt helyre.
Engem igazából a felmérésnek az az eredménye érdekelne, hogy a gépek hány százaléka hibás? Már úgy, hogy használhatatlan, nem indul, be kell adni javításra.
-
rasky
senior tag
válasz
Garry84 #5581 üzenetére
Pedig az vicc, aki két neten/manuálban található képek alapján vonja le a méret következtetéseket...
A rendelkezésre álló adatok alapján nem jó hozzá a teclast pattintós, mivel van pár mm eltérés.
Hivatalos méret: Teclast P89 mini 200 x 135.6 x 7.2 mm
Op3nDott méretei tesztek alapján:
mobilarena: 199 x 134 x 8 milliméter
geeks.hu: 201×136×8én is lemértem vonalzóval és nem egyezett a teclast méreteivel, persze egy megrendelt tok pontot tenne ennek a végére.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Garry84 #4438 üzenetére
Pont ez az. Ha nincs frissítve attól még teljesen jó ahogy van a gép. Engem nem hoz lázba az, hogy mindig a legfrissebb szoftver legyen a készülékeimen, mivel gyakran nem hogy jobbak, de még rosszabbak is mint a régi.
Azért akartam frissíteni, mert ugye itt azt olvastam, hogy ha sikeresen lemegy a frissítés, és nem omlik össze a gép, akkor az tökéletes darab.
Tehát ha ezek után így frissítés nélkül is jó lesz arra, amire kell, akkor ez bizony így marad.
Vagy lehetséges, hogy későbbi frissítéssel valami más, fontos dolgot oldanának meg? Gondolom a 2GB tárhelyből nem nagyon lesz több már, más részével meg nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest