-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
válasz
Vermilion69 #8846 üzenetére
én eddig amit mindhárom tableten észrevettem az a Bejeweled HD játéknál van... nem mind egyből, de előbb utóbb kilép mind
-
torma1981
veterán
válasz
Vermilion69 #8842 üzenetére
Hát ez az. Mi alapján mondják hogy törött? Undorító ami itt megy nálunk. :-(
-
r66
aktív tag
válasz
Vermilion69 #8799 üzenetére
Nem tudom, mire vár a TESCO, talán csodára... 30-ért különben már akkor se igen menne szvsz, ha megoldanák a tárhelyet. A fitband se megy 17-ért... A rossz hírek már elterjedtek ezekről a termékekről - árcsökkentés nélkül ezektől már nem szabadulnak meg (ha csak át nem viszik másik régióba...).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vermilion69 #8629 üzenetére
Szivi!
-
válasz
Vermilion69 #8396 üzenetére
-
válasz
Vermilion69 #8390 üzenetére
Akkor talán te tudsz végre nekem válaszolni arra a kérdésre, hogy akinek rózsaszín a haja, miért festi a tövét mindig szőkére?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vermilion69 #8387 üzenetére
Dunahataszti? Nincsen onnan messze...
-
szpali
addikt
válasz
Vermilion69 #8387 üzenetére
Az mondjuk megy az avatarod hajszínéhez
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vermilion69 #8364 üzenetére
Ha jól emlékszem volt minden színből ,de hogy hány darab arra nem.
Degecz,UFO
Elolvastam még1szer,de sztem nem jó,amit leírt a poszt. Tehát ha veszel vmit és cserét akarsz,akkor ha olcsóbb lett vmi,akkor a csere alkalmával kérheted az árkülönbözetet,mert most nem pl 10e hanem csak 8e és 2e visszajár. Ez ok. De ha én 4e veszek vmit és 18e lesz,akkor a bolt nem fogja odaadni 4e ért,ez történt velem. A posztban az van írva,hogy ha én veszek vmit 4e és cserét kérek és közben 18e lett az ára,akkor még ő fizessen nekem ki 12e????ilyen nincsen,mert a bolt duplán bukna(12x2) vmit elírtatok v vkinek szerencséje volt és kifogott egy számolni nem tudó egyént. -
poczabence
tag
válasz
Vermilion69 #8349 üzenetére
Itt vannak a lépések a hiba megoldására. Valakinek elég volt a gyorsítótárat törölni. Próbáld meg a többit is, hátha segít.
1, A Drive gyorsítótárának ürítése - Beállítások > Alkalmazáskezelő > Drive > Gyorsítótár ürítése.
2, Be- és kilépni a Google Accountba a készüléken.
3, Törölni, majd visszatelepíteni a Drive-ot.@VMatteo!
Voltam a pappferen admin, szóval onnan 'ismerhetsz'.Más:
Ismét felhívtam a szervizt (gyorsan még a záróra előtt), mivel természetesen nem hívtak.
Elnézésemet kérték, nekem van igazam, hogy nem jeleztek, de a kollégák még nem adminisztrálták a beérkező (megjavított) készülékeket.
Szóval kaptam holnapra is egy ígéretet, várom a holnapi napot.
-
poczabence
tag
válasz
Vermilion69 #8336 üzenetére
A Google Drive okozza ezt a problémát. Töröld az alkalmazásoknál a Drive gyorsítótárát és megoldja elvileg a gondodat.
Más:
Ma ismét felhívtam a szervizt. Közel 2 percig tartott mire sikerült a nevemet a rendszerben megtalálni (vagy lehet, hogy nem is sikerült? pedig párszor betűztem), aztán hallom, hogy susmogás a háttérben és a kolléganőjével dumál az ügyintéző. Majd közölte, hogy több tablet is érkezett, biztos az enyém is közte van, illetve, hogy a mai napon visszahívást fogok kapni.
Hát kíváncsi leszek.
-
philips20
aktív tag
válasz
Vermilion69 #8287 üzenetére
Bécsiúti ban is van\volt még.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vermilion69 #8287 üzenetére
Ha Dunaharaszti fele jársz(koka kóla fucturi) ott volt minden színben több darab is még ma de.....
-
tupuk
aktív tag
válasz
Vermilion69 #7949 üzenetére
Köszi, akkor visszajönnek, ez jó hír.
De amúgy miért csinál olyat egy program, amire én nem utasítottam? Nem én irányítom? -
bagand1
csendes tag
válasz
Vermilion69 #7400 üzenetére
Sajnos azt nem láttam a táblán, hogy mikortól él az akció, de gondolom, hogy nem véletlenül volt oda kikészítve, így sanszos, hogy mától. De szorri, ha vaklárma.
Hajrá!
-
naga
senior tag
válasz
Vermilion69 #7353 üzenetére
Penteken a Vaci uton azt mondtak, hogy jovo heten kapnak tokot a tablethez. Remelem az ara is visszamegy a felere. ☺
-
akibor000
aktív tag
válasz
ma 4 tescoban voltam megnézni a tokokat..
fogarasi utiban volt pár db kék meg rózsaszin 4e ft...
vágohidnál koppány utcai cigányteszkoban semmi,csak a helye kint,h 4e ft.
m5 melletti tescoban volt sok rózsaszin meg pár babakék...4e ft... dunaharaszti cocacola melletti tesco semmi. -
philips20
aktív tag
válasz
Nem Valószínű, ami volt azt tudti elvitték.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Vermilion69 #7318 üzenetére
Tudom én azt, csak incselkedek!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Vermilion69 #7315 üzenetére
Valószínűsíthetően nem a színe miatt kerül 30-ba.
-
Garry84
tag
válasz
Vermilion69 #7301 üzenetére
Tegnap este a Váci úti Tescoban volt vagy 10-12 db fehér. Kis szépséghibája a dolognak, hogy nem 15-ért, hanem 30-ért...
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Vermilion69 #7301 üzenetére
A fehéret még én is a 21000-es időkben vettem...
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Vermilion69 #7278 üzenetére
Én szándékosan vettem a fehérhez kéket, a feketéhez zöldet, szerintem jól néz az ki!
A fekete tok olyan gyászos... -
zetecR
addikt
válasz
Vermilion69 #7278 üzenetére
-
VMatteo
őstag
válasz
Vermilion69 #7201 üzenetére
tudom sajnos, ezért írtam hogy ha tud 15ért, annyit megér, 30at már azért nem biztos
-
akibor000
aktív tag
válasz
Vermilion69 #7186 üzenetére
tényleg, ma láttam M5 melletti teszkoban...30e ft..meg a telo is...viszont a tok 2e ft volt...ill.csak lett volna,mert csak 1db nyamvadt rózsaszin volt...
-
dacsa
senior tag
válasz
Vermilion69 #7179 üzenetére
Azért az mókás, hogy a közösség hamarabb megcsinálta
-
dioka7
senior tag
válasz
Vermilion69 #7131 üzenetére
Ok, de ha beletörődök a 2 gigába, és sosem frissítem (nem is próbálkozok vele) akkor a normál használattól lehet-e/jöhet-e elő bármi baja?
Csak mert most nincs kedvem 1 hónapot tablet mentesen várni, viszont ha egy szép napon emiatt a hiba miatt előjöhet más is, vagy megállhat a tab, akkor kénytelen-kelletlen vissza viszem mégis. -
Mokush
tag
válasz
Vermilion69 #6776 üzenetére
Az esetek nagy részében a gyártó nem problémázik azon, hogy hova szól a garancia.
Persze volt már másféle tapasztalatom is, de az a kevesebb. -
Mokush
tag
válasz
Vermilion69 #6771 üzenetére
Az emag kb. kihagyható a dologból, ha nagyon problémáznának. De ilyenre inkább ne kerüljön sor.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vermilion69 #6567 üzenetére
Konkrétan 20%, hát igen......
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vermilion69 #6430 üzenetére
De úgy törik mint egy üveg(volt kép róla)
-
b0bcat
addikt
válasz
Vermilion69 #6369 üzenetére
A teszkó piacra dobta az első igazi Néphy-Nemzethy (TM) táblagépet.
-
gg72
veterán
válasz
Vermilion69 #6224 üzenetére
Valóban, a fehérvári Tesco-ba is érkezett.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Vermilion69 #6127 üzenetére
Legyen ugy en csak orulok,ha lesz meg,mert ugy latom sokan keresik. A fekete,zold fogy a legjobban ...szemely szerint nekem is ez a ketto tetszik,ha valasztani lehet,mivel a kek eleg gyorsan koszolodik sajnos es a pink nem az en mufajom
-
Scoobyka
addikt
válasz
Vermilion69 #6112 üzenetére
En miert nem tudok errol a fekete tok erkezesrol? A raktarkeszletben meg lehet van bent,de nem tudok rola hogy ujra rendeltek volna.
-
rasky
senior tag
válasz
Vermilion69 #6105 üzenetére
Amúgy nekem fekete van, de ahogyan megtörik rajta a fény olyan mintha ki lenne fényesedve, illetve az ujjlenyomat is jobban látszik rajta mint a kéken, ebből a szempontból nekem a kék jobban bejön.
-
Vangelis
félisten
válasz
Vermilion69 #6060 üzenetére
Igen mind a kettőt!
Olyan kis számokkal volt kiírva az ára!!!!
Kettő volt bontaltan azt el is hoztam.... nem rossz ár szerintem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vermilion69 #6040 üzenetére
Tegnap este 14990-ért volt kint a reklámtáblán Kecskeméten a nagyobbik tescoban.
Lehet nem szórták még ki mindet? -
janaman01
addikt
válasz
Vermilion69 #6040 üzenetére
lehet megint leárazták....mindenesetre érdekes...
-
domerator
veterán
válasz
Vermilion69 #5899 üzenetére
Ugyanez fog 30ezerbe kerulni, ugyanezzel a kiherelt particionalassal? Gratulalok akkor a tesconak.
Bannam ha nem vettem volna egyet... meg ugy is, hogy a droidtol mindent el tudok kepzelni hogy kitelik.
-
Viktor77
titán
válasz
Vermilion69 #5839 üzenetére
Úgy, hogy a kirakott marketingen 14K szerepel(t), az a mérvadó.
Ez tegnap lejárt. -
VMatteo
őstag
válasz
Vermilion69 #5836 üzenetére
de ha lenne 15ért, akkor mondjam hogy frissítsék, mert csak úgy hozom el?
-
philips20
aktív tag
válasz
Vermilion69 #5799 üzenetére
De te pár hete nem azt írtad hogy nem veszel ?
-
scbb
tag
válasz
Vermilion69 #5750 üzenetére
Ma vettem Bekescsaban, rengeteg volt meg...😐
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Vermilion69 #5503 üzenetére
Itt írta korábban valaki, hogy a váci úti tescoba ma érkezett 50 db, amiből ő megvásárolt egyet. Elvileg holnap de., vagy ma éjjel még tudsz venni, kis szerencsével.
-
isti84
csendes tag
válasz
Vermilion69 #5503 üzenetére
Szegeden a Tacskó Extrában elvileg holnap várható némi tablet.
-
Viktor77
titán
válasz
Vermilion69 #5379 üzenetére
Kökiben és Monoron nincs.
-
Lavar
aktív tag
válasz
Vermilion69 #5153 üzenetére
Ma láttam hármat a Pólusban (Szentmihályi út), de mentem egy kört és már kettő volt csak. (Kíváncsi voltam elviszik-e addig.) Engem is elkapott a kísértés, hogy megvegyem, de aztán rájöttem, hogy nekem nem is kell tablet.
Röviden, ma este 7 kor még 2 db volt, egy próbát megérhet holnap megnézni. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Vermilion69 #4840 üzenetére
Én bízok benne, hogy az egyik ph-s kolléga infója nem lutri volt, meg szerintem látszik azért, hogy vennék az emberek a tescos tabletet, még ha nem 15 ezer akkor is..
Hát..
Nem tudom. Én, amikor még 30 volt, rá sem néztem. Amikor meg lett 15, akkor mentem volna venni még egyet.Bármi lehet, a tesco üzletpolitikáját nem ismerhetem, de egy alapjában kielégitett, fizetőképtelen piacra ráönteni egy drágább készüléket, ez nem vall fényes logikára.
-
RVR400
veterán
válasz
Vermilion69 #4840 üzenetére
15 perc alatt meg van oldva továbbra is a tárhelykérdés, de ugye ezt már kiveséztük. Nekem megéri a ráfordított időt a jóval kedvezőbb ár, mivel ennyi munkával a tizedét sem keresném meg.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Vermilion69 #4826 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne, mert amiatt a bizonyos belső infók miatt nem vettük meg most ezt a tabletet.
Mármint, hogy jön jobb, újabb tab ehelyett?
Mert én ezt kétlem. -
RVR400
veterán
válasz
Vermilion69 #4826 üzenetére
Még az is lehet, hogy lesz, de ugye biztosan nem 15-ért, akkor meg az lesz a legnagyobb problémája mindenkinek.
Utána mindenki azért fog csipogni, hogy inkább lenne 15, mert egy 8-as kártyát vett volna inkább még 2e-ért hozzá.... -
kenand
veterán
válasz
Vermilion69 #4302 üzenetére
Sajnos root-sem jelent teljes megoldást az appok SD-re telepítésére...
-
kenand
veterán
válasz
Vermilion69 #4293 üzenetére
Mivel ők hegesztették ezt a táblát is, könnyn meg is oldhatnák, csak nem akarják, sajnos még a sima frissítésbe is velehel a táblák 20%-a, egy olyanba ami átpartícionál, lehet hogy 90% elhalálozna, azt meg a TESCO nem akarja, így nem lesz javítás...
Da HVG cikkeben írt Onda, csak Onda marad, hiába ígéretes a specifikáció, sajnos nem iOS és nem is Apple. Sokkal kevésbé megbízható+ a support 0-val egyenlő.
Persze ár/értékben mlég jó lehet, de egy Kínai kütyüért a 200 USD fájdalmasan sok, mivel megbízhatatlan.
És a HVG írésával ellentétben a 193 USD az nem 50 000Ft, mert arra még ÁFA is jön...hivatalos csatornákból 70-80E alatt nem lenne meg... -
philips20
aktív tag
válasz
Vermilion69 #4311 üzenetére
Már elvileg páran meg nézték, és cssk 8gb van benne, nincs semmi le korlátolva.
-
philips20
aktív tag
válasz
Vermilion69 #4302 üzenetére
De ez hülyeség, nem hibásak, sok más tabnál-telefonnál is van ilyen.
-
hacki87
senior tag
válasz
Vermilion69 #4260 üzenetére
Az a baj, hogy nincs érvényes mobilnetes simkártyám így csak az üres sticket dugtam rá, de azt felismerte, hogy mi az. Lehet rászánom magam és veszek bele 1 kártyat.
-
domerator
veterán
válasz
Vermilion69 #4257 üzenetére
A 3g hianya csak azt jelenti, hogy beepitve nincs semodem se sim kartyahely... de ettol meg alkalmas lehet a kulso mobilnet fogadasara.
-
hacki87
senior tag
válasz
Vermilion69 #4257 üzenetére
Nekem a telekomos mobil sticket felismerte de bele való sim nélkül a beállítások üresek voltak
-
Magnat
veterán
válasz
Vermilion69 #3303 üzenetére
Szia,
Az akksi mennyivel merül jobban tőle?
-
cstom
aktív tag
válasz
Köszi szépen, ezt kerestem már régóta!
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Szia,
Ez a CityApp Terminal emulator deluxe az?
-
tatararpad
őstag
válasz
Vermilion69 #2585 üzenetére
A beállítások menüben hogy cserélem ki a hátteret root nélkül?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vermilion69 #2597 üzenetére
Megkerestem, itt írta, h nem valószínű telefon-akciózás.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Vermilion69 #2594 üzenetére
előbb még a telefonra utaltál, amit nem adnak 15-ért, de mindegy is. ha neked jobb tab kell 21ért, akkor legyen úgy
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vermilion69 #2590 üzenetére
De, nagyon sokan panaszkodnak egy bizonyos, zavaró kijelző-villogásra a telefon topikjában, ami azért is kellemetlen, mert vásárlásnál nem ellenőrizhető: többnyire csak több napnyi használat után hirtelen jött elő, sosem kezdettől.
Említenek még lassú, 4-5 órás töltést, ill. teljesen megbízhatatlan akku-kijelzést is, de azokkal együtt lehet élni, ha úgyis minden este töltőre kerül.(másrészt ha jól rémlik, a bennfentes mintha azt írta volna itt, h a telefon nem lesz leakciózva)
-
tupuk
aktív tag
válasz
Vermilion69 #2590 üzenetére
Volt erre is 21 ezres leakciózás.
-
JDMKid
tag
válasz
Vermilion69 #2582 üzenetére
Honnan tudjátok ilyen biztosra, hogy januárban lesz új verzió?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vermilion69 #2577 üzenetére
8 GB-ból ezen a típuson kizárt, h pusztán "jó partícionálás"-sal 6 maradhasson felhasználható!
Az vagy eleve nagyobb belső tárhellyel szerelt példány, vagy az eladó nézett be/írt el vmit.Ha válogatni kell, melyik legyen rajta, azok már nagy, sokszáz MB méretű játékok - azokra nem való, ez tény. Normál alkalmazásokhoz, és "játszon vmivel a gyerek"-re így is elég a hely.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vermilion69 #2570 üzenetére
Pontosan ugyanígy voltak partícionálva, éppen ezért alakult ki a helyzet: mert ha közel 16 GB teljes tárhelyből visznek el kb. 6.5-et a különböző partíciók, ill. a felhasználatlan terület, akkor még mindig 9 GB fölött marad - míg 8-ról indulva ugyanezzel a felosztással már csak 2 GB van az adatpartíciónak.
Az kizárt, h 6 GB maradékkal is jött volna ki, mert csak a rendszer 2 GB, és kell mellé cache és log partíció is. Olyan 4 GB-ra biztosan ki lehetett volna hozni ügyesebb kiosztással - de sehol nem számoltak be ilyen változatról.Hát nem nagy játékokhoz való, ezzel tisztában kell lenni. Általános célra pedig a jelen állapotában is megfelel, még a Kit-Kat több useres módját kihasználva is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vermilion69 #2546 üzenetére
Nem, a tesztre kiadott példány 16 GB-os volt!
Csak ezeket összeadva már 14 GB fölött járunk, és volt még rajta nem mountolt terület is.Egyébként tényleg nem éppen meggyőző ürügy ez sem ellene, hiszen filmek miatt ígyis-úgyis kellene SD kártya - ilyen alacsony ár mellé pedig nem tétel beszerezni egyet, ha épp nem is akad otthon.
(ha 30e maradt volna az ára, rendben van, ott érthető kifogás volna - de már a karácsony előtti 21e is ritka jó ár volt érte, a 15e pedig végképp az. Ráadásul mint mások is tanusítják, általános célra így is, ekkora tárhellyel is jól használható) -
sasa311
veterán
válasz
Vermilion69 #1971 üzenetére
bronz már karácsony előtt sem volt, csak fekete. De abból még legalább 15.
-
diablo1984
veterán
válasz
Vermilion69 #1705 üzenetére
1. elvileg egy frissítés megoldja ezt, majd nyugtával a napot
2.egyenlőre nem, vagyis meg, de ha úgy hal le, hogy nem tudod visszaállítani az eredeti állapotot, akkor szopacs.... -
sinya123
csendes tag
válasz
Vermilion69 #1561 üzenetére
Légyszíves ha megveszed a tabot akkor a frissítést másold már le egy másik mappába mielőtt telepíted. Majd oszd meg velem.
-
haris
őstag
válasz
Vermilion69 #1561 üzenetére
Kèrj segitsèget a műszaki osztályon. A fehér kulon cikkszamon van, megtudjak mondani vane es mennyi, erdemes e keresni
-
Scoobyka
addikt
válasz
Vermilion69 #1533 üzenetére
Hello!
Kicsit olvas vissza,mindenrol volt szo,de segitek es gyorsan leirom neked a kerdeseidre a valaszokat.
Azert,rogton probald ki,mert vannak bizonyos darabok amelyeknel a szoftver frissites nem megy vegbe es osszeomlik a tablet---azonnal cserelik ismert hiba.
Ha helyszinen nem jo altalaban rogton cserelik,de aruhaztol fuggoen a penzed is kerheted vissza. Tudomasom szerint vissza adjak a penzt minden tesco uzletben,ha ezt kered termeszetesen csak akkor,ha hibas a termek,ha karacsonyra ilyet kaptal,vagy nem tetszik a feher es feketet kersz ezert nem cserelnek.
A tarhely problema valoban eleg erdekes szituacio. Altalaban azzal lett bevedbe az aruhaz,hogy tettek ki figyelmezteto kiirast. Mivel most veszed a legtobb aruhazban lathatod magad is. Akik elso korben ok sajnos kevesbe voltak szerencsesek.
Igen van az altalad emlitett szinben is. Bar nem ez a pontos megnevezese
A root dolgot nem komentalnam es az ezzel kapcsolatos garancias felteteleket.
Update: Az egyetemi tanulmanyaid soran jegyzeteleshez ha szeretned hasznalni kelleni fog egy minosegi billentyuzet vagy billentyuzetes tok is. Valamint szerintem tabon igazan nem lehet jegyzetelni,ppt-ket es pdf-eket olvasni viszont egesz kellemes. (Bar akkor mar ebook,mivel az kevesbe farasztja a szemet.
)
Mondjuk azon nincs fb,instagram es unalmas orakon netezni sem lehet ebookon,mivel voltam en is egyetemista tudom,hogy ezek is menni fognak rajta igy lehet letjogosultsaga ennek a keszuleknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged