- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
alcatelfan #11064 üzenetére
Nekem nem maradt meg semmi. Lehet, hogy az enyémen sem cseréltek alaplapot?
Viszont amióta visszajött a szervízből az ~5 GB-os szabad hellyel, azoóta lassabb a rendszer érezhetően. És korábban nem jött hibaüzenet, hogy a Google play leállt (vagy valami ilyesmi, nem tudom szó szerint idézni). Szóval szoft frissítéssel valamit el is rontottak. Mármint szerintemmaga a frissebb szoftver problémás.
-
válasz
alcatelfan #11064 üzenetére
Úgy lehet, hogy szoftvert frissítettek rajta, a gyártónak meg leszámlázták az alaplapcserét.
-
yogee
tag
válasz
alcatelfan #8137 üzenetére
Nem akarok beleokoskodni, nincs ilyen karperecem, de nem lehet, hogy meg kell adni az átlagos lépéshosszadat? Valami fittnes alkalmazásnál legalábbis így működött..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
alcatelfan #8133 üzenetére
Várj! Ha a karperec nem írja ki,akkor az hibás,de ha csak az app nem írja ki,de a karperec igen,akkor ne aggódj a progi nem mindég van a helyzet magaslatán...
rukh
Szivese ,nekem bevált már több ezközön is. -
diablo1984
veterán
válasz
alcatelfan #2099 üzenetére
hát amelyik elhasal a frissítésen, azt hiába rakják ki, mikor be sem kapcsol!
csubuka: én míg a cserekészülékemre húztam lefelé a frissítést, akkor amit hoztak, az random fagyott és közben recsegett, nem tudom, hogy ez ugyanaz-e mint a recsegő hangszóró, de leírom. lehet egy frissítés segített volna rajta, vagy eldöntötte volna a gondját végleg! nálam a hangerőszabályzó okés, masszívan áll.....
más is nézze már meg, hogy ntfs-re formázott pent vagy memókarit tud-e másnak használni, mert nekem a fat32-őt eszi csak, az 1 terrás külső vinyát is felpörgeti, de mivel ntfs így azt mondja, hogy formázni kell! ez csak nálam van így, vagy másnál is?(a 3 éves előző tabletem mindent evett, fura, hogy ez nem....)
-
Scoobyka
addikt
válasz
alcatelfan #2081 üzenetére
Pixelhibaval nem cserelnek,mivel ez belefer a minosegi osztalyozasba,csak ha jofej a vevoszolis.
-
syler123
veterán
válasz
alcatelfan #2081 üzenetére
Köszi, 2 órát neteztem rajta, meg játszottam is szóval akkor gondolom feltűnt volna
-
syler123
veterán
válasz
alcatelfan #2078 üzenetére
Pixelhibát észrevenném úgy hogy rajta van ez a fólia? Mondjuk ha azt feltételezem, hogy nem pont a zöld ikonrajzok alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Formula-1
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged