- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Akkor nem egyedül vagyok ezzel. Bár ez annyira nem nyugtat meg. Anno a droidom nem nagyon indulgatott újra,max fagyott meg laggolt és utána indítottam újra,biztos ami biztos alapon.
Mostmár figyelem,hogy milyen appokat rakok fel. De érdekes hogy egymás után 3x indult újra. Nagyon nem akarom gariztatni,mert az olyan mint a fogorvos az embernél,ha egyszer benéz a szádba,akkor már oda bérletet váltottál -
-
pitius
tag
Nekem 520-am van, de mivel "szinte" ugyanez a készülék, ugyanez a Here Drive progi, így válaszolok.
Cél megadásánál, én Város, Utcanév, házszám triót, adom meg, majd keresés.
Zümmög egy 10-20 másodpercet, a felirat, hogy Keresés Online módban, majd ha letelt az idő (nincs mobilnetem és nem vagyok Wifin), akkor kidobja, hogy nincs internet, kersés Offline módban. Ekkor már pár másodperc alatt behozza a térképen az adott címet.
Egy pár alaklommal, míg nem vártam ki, addig azt hittem, hogy valami nem kerek a történetben, és mindenféleképpen kell hozzá internet. De nem.
Illetve azt még nem találtam meg, hogy ne keressen interneten(mivel tudom, hogy nincs). Így azt a 10-20 másodpercet is meg lehetne spórolni.
-
-
Pinyo16689
senior tag
Nekem is van egy gyöngyvászon Tatonka tokom, de ez a "hátlaptok" azért lenne jó, mert ha letszem valahová a telót, védené a kamera lencsét, és -kipróbáltam a szilikontokkal
- ha az asztalon van a telefon, rendesen hallani a csengőhangot is, mert a hangszóró nem az asztalra fekszik fel, van,egy kis hely. Nem is értem, miért a hátlapon van a hangszóró, miért nem az alján. Biztosan ez is vásárlási érv a 820 mellett. :-) Csak a high end telókon teszik alulra a hangszórót! ;-)
-
-
Tomeeka28
aktív tag
-
btudos
nagyúr
Előfordul, nincsen tökéletes operációs rendszer. (lekopogom, de nekem még soha nem volt gondom az IE-vel, amióta WP-m van
)
Tybee000: Azt nem mondanám, hogy 8X-en jók a FB értesítések, de ami arra megjött, az megjött a 720-ra is. Ilyen szempontból a kettő között nincs különbség.
-
btudos
nagyúr
Majdnem biztos vagyok benne hogy valamilyen program okozta azt nálad.
Intenzíven használtam a 720-at, böngészés, rengeteg zene, Whatsapp, Viber, Facebook, fotózás, videózás, ezek mindenféle egyvelege egyszerre, és nem bírtam megizzasztani, vagy lefagyasztani, tényleg csak azokon a pontokon akad gondja, ahol a kb. 4 éves CL4-es microSD egyszerűen nem elég gyors a tartalombetöltéshez.
Szerintem ezek mellett ha valami súlyos fw gondja lenne (pl. a Lumia 800-ak a mai napig fagynak IE+zene mellett, fw hiba miatt), előjött volna, de nem találkoztam semmi erre utaló nyommal.
Egyetlen pici gondom van a készülékkel: a nálam lévő fehér kivitel lehetne matt
-
btudos
nagyúr
Nekem is ki van kapcsolva az SMS-ek miatt hogy automatikusan javítson, de e-maileknél, vagy Facebook chat-nél meg jól jön hogy egy-egy mozdulattal tudok ékezetes szavakat írni (alapvetően mindig ékezet nélkül írok, így egy mozdulattal ki tudom választani, hogy javítsa, ha ékezeteket szeretnék).
-
Pinyo16689
senior tag
"A telefon a Word Flow szolgáltatással javaslatokat is ad a beírt szövegre vonatkozóan, és néha a gépelési hibákat is automatikusan kijavítja, így akkor is gyorsan és pontosan gépelhet, ha nem mindig sikerül elsőre leütni a megfelelő karaktereket." Gyorsan tanul, jól használható. Az iOS hasonló funkcióját sosem tudtam igazán megszokni.
-
Pinyo16689
senior tag
A kíváncsiság miatt. De volt némi nyomás az á tekintetében is :-) , mert amennyiért a 3GS-T vettem, annyiért soha az életben többé nem kapok iPhone-t, és egyébként amennyibe kerül, annyit nem adok egy telefonért. Maga az iOS szerintem felhasználóbarátabb, könnyebben kezelhető, és talán átláthatóbb is. Az életérzésről nem tudok nyilatkozni, szerintem sz is csak egy telefon. :-)
De így egy hét használat után azt kell mondjam, a wp8 is jó rendszer. Vannak hiányosságok (pl. lejátszási lista létrehozása nem túl egyértelmű) de jó lesz ez! Majd kiforrja magát! -
pushalias
addikt
A kártyának nem kell hozzá NFC-snek lennie, a telefon veszi át az NFC fizetési funkciókat. De nálunk ez eléggé nem műxik (de ebben tévedhetek). Amúgy az Beállítások között ellenőrzöd, hogy be van-e kapcsolva az összeérintés + küldés (default igen), és utána megnyitod a Pénztráca alkalmazást, és ott lehet hozzáadni a bankkártyát.
Itt van egy bővebb leírás, és hidd el, kérni fogja az adatokat.
(#609) Gusztáv Akkor neked is ajánlom, hogy ott vidd fel, ahol és ahogyan kell.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem ez a funkció itthon még marhára nem működik. Én úgy tudtam felvinni a kártyámat, hogy bejelöltem, ezt használja a Windows Phone Áruházban való vásárláshoz. Akkor be tudod állítani a dolgokat. Ha plusz kártyát adsz hozzá, akkor elakad az alkalmazás keresésénél. Manuálisan meg nekem nem sikerült ezeket a mezőket megtalálnom.
-
Vassili_Zait
senior tag
Ma voltam Nokia Care-be, tokot nézni... de nem volt... sőt az eladó azt mondta, most lát először ilyen telefont élőben... szóval,tokot csak ebay-en... vagy ázsia centerben... ahová elvből nem teszem be a lábam...
Aksi nekem is folyamatosan jobb! Pedig nem használom kevesebbet
Annak aki meg vacilál, hogy ez vagy az... vegye meg ezt, és ha nem tetszik, adja el, úgy is gyorsan elmegy szerintem, és vegyen egy 820-at...
én ezt terveztem... de nem adom el, mert nagyon bejött, és mindenki megnézi, és kiakad, hogy milyen szép... a HTC-one x-emet nem dícsérték meg 10-ed ennyien sem
-
Vassili_Zait
senior tag
Lumia 920-nál panaszkodtak egy páran erre, valószínűleg elő fog még fordulni... De ne nekem legyen igazam... Nekem is újraindult már egyszer, de nem tudom mi lehetett a hibás, mert sokminden meg volt nyitva... Én a wats upra gyanakszom, mert az szokott fura dolgokat művelni... Remélem jön majd valami frissítés hozzá...
-
natran
csendes tag
Köszi a választ
Valamint hroberto-hoz fűzném a következő kérdést, milyen a kamerája a 800-ashoz viszonyítva -én is azt szeretném majd leváltani? Néztem a képeket, amiket eddig lőttek vele és a távoli dolgokat (tájkép) igencsak elmossa a szoftver, ilyet azért a 800-as nem csinál. Közelről, legyen az világos vagy sötét ahogyan ki tudtam venni a tesztképekből eléggé jó munkát végez.
Bárcsak ez a teló is 800-as méretében lenne, akkor nem vacillálnék ennyit így még mindig nem tudom eldönteni, hogy 620 vagy 720 mellett tegyem le a voksomat.
Kérlek rakjatok még fel több jól, illetve rosszul sikerült képet, hogy meg tudjam győzni magam megér-e ez plusz 25-30e Ft-ot a 620-ashoz képest. -
hroberto
veterán
Én két hete használom a 720-at, de egyszer sem fordult elő, hogy bármilyen alkalmazásból kilépett volna. Pedig elég sokat használom az Explorert és a Facebook-ot is.
Az üzemidő nálam simán két nap. Ez gyakorlatilag majdnem a duplája, mint amit eddig a Lumia 800-nál megszoktam. -
Vassili_Zait
senior tag
Szerintem a fényképezőt azért nem találják páran jónak, mert csodát vártak tőle... viszont szerintem egy ilyen kategóriás telefontól még ez is bőven átlagon felüli... 10 képből 9 használható lesz, és mondjuk 10-ből 5 pedig egyenesen jól sikerül... Munkám során kompakt gép helyett telefont használok fotózásra, annak a szintjét simán megüti, és ha elmegyek olyan helyre ahol nem azért fotózok, hogy oktatási képeket, vagy munkautasításokat készítsek, ott s tudok jó képeket csinálni, ami monitoron is vállalható! Most konkrétan állatkertben voltam, és egy sony xperia J-vel is készítettünk képeket, összevetve... nem igazán volt kérdéses, hogy melyik a jobb... sokkal használhatóbb is a nokia!
Aki meg azt hiszi hogy ennyi pénzért félmilliós tudást kap... az szálljon le a földre
Amúgy a mintaképeid azért elég ütősek szerintem!
Majd én is teszek fel egy párat, de azokat nem válogatom ki! Akkor talán jobban kijön hogy milyen is ez a kamera!
-
razzorr
őstag
Remélem jön hamarosan a vodához, és megyek is érte.
Ha sok nyomkodással 1napig bírja,akkor nincs is több kérdésem. A droidom kb. 1napot se bír,persze bírna lehet többet is,ha az asztalon pihenne, na de nekem nem ez a profilom:-) Amit írsz, engem meggyőzött eddig.
Pont egy ilyen megbízható kütyüt keresek, ami nem sz@rja össze magát és nem hagy cserben amikor pont kellene, nem laggzik, nem késik.
Várjuk a tapasztalatokat továbbra is, negatív is. -
btudos
nagyúr
Hát nekem nem mindegy, hogy hazaérve bedőlök az ágyba és csak ledobom a telefont egy fél kézmozdulattal a töltőre, vagy még keresgélnem kell a kábel végét és megfelelő módon beleillesztenem a telefon csatlakozójába (ilyen szempontból jó az Apple féle lightning, ott tökmindegy hogy dugod be). De mondom, alapvetően egy kényelmi funkció hasznosságáról nem érdemes vitázni, mert minden ember máshogy áll hozzá
-
btudos
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest