- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crosser51
csendes tag
Nekem 1 hónapja van meg a teló de ebből most már 1,5 hete szervizben van. 4X halt le úgy hogy befagy a kijelző az éppen adott progival (utoljára csak 1 nokia felirat fogadott) semmi nem segített még hangerő le + bekapcs gomb kombo se, csak akkor tudtam csinálni vele vmit ha lemerült , akkor rádugtam töltőre és életre kelt.
-
crosser51
csendes tag
Sziasztok pár napja használom és nagyon jól működik az aksija nekem is egyre jobb , nekem semmi rendszerbeli hiba nem volt, patentul működik. Ami meglepő volt a sony neom után a GPS offline módban is nagyon gyorsan talál jelet!!! Majd még írok tapasztalatot!
-
crosser51
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ma megvettem a lumia 720-amat és egyik pillanatról a másikra nem kapcsol be a kijelző és nem reagál semmi eléggé merülőbe volt rátettem töltöre azóta se történik semmi .
Valakinek vmi ötlete??? SOS!!! köszi -
crosser51
csendes tag
vodánál előfizummal 29.900 szerintem ár/érték egyik legjobb. időjárás widget van rajta??
-
crosser51
csendes tag
köszi a gyors válaszokat , holnap meg is veszem!!! :-)
-
crosser51
csendes tag
válasz
tomkom1969 #393 üzenetére
okké ez igaz , de nem mindegy mennyire mert a sony neom nagyon fel forrósodot néha!!
-
crosser51
csendes tag
melegszik a telo??
-
crosser51
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy opera minit lehet letölteni? aki neoról cserélt erre meg érte??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest