- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Nem vagyok túl nagy fotós, igazából nagyon keveset fényképezek a telefonokkal, de a kérdésedre válaszolva megpróbáltam összehasonlítani a 800-assal készített képeket a 720-aséval.
Azt hiszem jól látod a dolgokat, a 720-as tényleg sokkal jobban elmossa a távoli dolgokat, mint a 800-as.
Viszont kis méretben a 720 képei néznek ki jobban.
Persze leginkább akkor tudnám összehasonlítani őket, ha mindkettővel tudnék azonos dolgokról pár képet csinálni, de már nincs meg a 800-as.
Hozzátenném az egészhez, hogy az összes képet alapbeállításokkal csináltam, teljesen amatőr fotósként!Találkoztam egy számomra bosszantó dologgal a 720-al kapcsolatban.
Mivel sokat vezetek, bluetooth headsetet használok közben, és ha szól a rádió, vagy akár a városi forgalom zaja is elég hozzá, hogy elég halk a headset. Felhangosítottam max. hangerőre, akkor tűrhető. A következő hívásnál megint alig hallottam. Aztán észrevettem, hogy állandóan visszahalkítja magát a telefon, tehát minden hívásnál fel kellene, hogy hangosítsam, ami elég zavaró főleg vezetés közben, vagy magát a headsetet kell nyomnom a fülemhez, hogy normálisan halljam a másik felet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest