- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
9000 HUF a függetlenítés! legalábbis 1 éve annyi volt... de kártyafüggetlenül 77 a teló, mondjuk ha 2 éves garit akarsz rá akkor jobb ha függetleníted... Nekem miután a radarom ki lett függetlenítve, és cserés lett, függetlent kaptam vissza, és mikor azt is cserélték egy one x-re az is független volt... szóval ez így továbböröklődik!
-
Zull
senior tag
Szerintem semmilyen lag nincs (miért lenne? ugyan az a hardware mint a 620 meg 520 esetén, még a kijelzőfelbontás is ugyan akkora) csak a cikkíró első WP8as tesztje volt, és a lassú appbetöltés alatt gondolt laggra. Az én definícióm a laggra az, amikor valami elvileg be van töltve, és utána akad. WPn nekem még soha semmi nem akadt betöltés után (mármint az alapappok meg menük esetében, rosszul megírt appok minden platformon vannak) pl klasszikus akadás számomra: betöltöm nexus 7-en a beállításoknál a futó appok listáját, és átlapozok az össes app listájára, akkor MINDIG megakad. Minden egyes alkalommal. Ha egyszer átlapoztam és visszalapozok, akkor már jó, de elsőre mindig akad. És ez full stock android. És ilyenekkel tele van a jelly bean, project butter ide vagy oda....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest