- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
fillesy
csendes tag
válasz -Faceless- #6097 üzenetére
Köszönöm a tippet, de itt is az a kérdésem hogy a partnero gsm oldalán olvasott 2 év garanciát hol tudom érvényesíteni? Keresgéltem az oldalukon de nem találtam erre információt.
-
fillesy
csendes tag
-
pete_21
addikt
válasz fillesy #6094 üzenetére
Nekem ma jött meg a teló a Screenshoptól. 60,4k volt a 16 GB-os verzió. 2 év gari van rá, és töltőfejet is adtak, 1 A-set. Nézz rá erre a boltra, hátha ez lesz a befutó.
El vagyok tőle ájulva, hihetetlen gyors a telefon... A Defy+-szal össze sem lehet hasonlítani. Eddig nagyon megnyert.
Hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
1. Az Expansys tutira megbízható, a gari intézése talán velük a legegyszerűbb.
2. Vagy az Expansyshoz küldöd, vagy _elvileg_ a Cordon is szervizeli. (Bár nekem emailben azt írták, hogy nem...). Én a Cordonhoz vittem a Defy-met, de nem voltam velük megelégedve. ((Halvány volt a led, azért vittem be. 10 munkanapba telt, hogy visszaadják miszerint a "hibát nem tapasztalták", ellenben telefonon el sem lehet őket érni. Nem voltam velük megelégedve, de nemsokára újra megpróbálom...))
3. Töltőt mondjuk innen, vagy szerintem ebay-ről is rendelhetsz. Lényeg, hogy valami jobb minőségű, márkás legyen.
Itt is megmérték már, úgy emlékszem 2,1A-sel, és 1A fölé nem igazán ment töltés közben. Szóval elvileg nem lehet baj belőle, ha túl nagy áramerősségűvel töltöd.Más: Nagyon tetszik eddig a telefon, még szoknom kell a gyorsaságot. És 1-2 programot lehet hogy kérdezek majd, CM után kevésbé testreszabható a rendszer.
A telefon romja .de végződésű, és elvileg 2 év gari van rá, illetve kaptam hozzá töltőfejet is (1 A). Lehetséges, hogy MediaMarkt-os beszerzés?
Azt meg tudjátok mondani hogy a Quick settings-ben a csempéket testre lehet-e szabni valahogy? Hiányzik onnan a hangbeállítás, és a mobilnet kapcsolása, illetve a képernyő kikapcs.
Köszönöm a választ! -
fillesy
csendes tag
Sziasztok!
Egy gombnyomásnyira vagyok tőle hogy megrendeljem a telót (expansys.hu) de lenne egy-két kérdésem és a topic kicsit hosszú hogy végigolvassam (próbáltam keresni is de nem segített sokat).
1. Honnan érdemesebb megrendelni? Expansys? Esetleg XXLGSM?
2. Az Expansys-es telókhoz garanciát adó céggel volt már valakinek tapasztalata?
3. Töltőt honnan érdemes szerezni? Azt láttam YouTube-on hogy 1,5A-es a legjobb, illetve annál erősebbeket leszabályozza a teló a gyengébbekkel meg lassabban tölt.Előre is köszönöm ha ír valaki.
-
S-eye
senior tag
válasz HUNgaroczel #6092 üzenetére
nem kell semmi,ha 4.3 vagy 4.4.2 legújabbja van fent.
-
kelly416
veterán
válasz HUNgaroczel #6089 üzenetére
Keress rá a total commander-re a h.sz-ekben. Már párszor linkelve lett, hogy ha esetleg írni nem enged, akkor a tc-plugin combó a barátod. Ja? A plugin is linkelve lett egyszer-kétszer.
lajo:
A töltőfej mindegy mekkora, mert nagyjából 1A-nál lekorlátoz. Legfeljebb, ha jóval kisebbet használsz, lassabban tölt.
Csak akkor tölt vezeték nélkül, ha megfelelő hátlapod van, azt meg még nem láttam Moto G-hez. Ez nem jeleni azt, hogy nincs is. Alapból nem tudja a QI töltést.[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
válasz zsirfecske #6085 üzenetére
Helló!
Nem használtam még vezetéknélküli töltőt. Amit írtál az mit jelent pontosabban, hogy nem 100%-ig tölti?
Tetszik nagyon az ötlet, meg a Nillkin töltő is, szerinted egy Nillkin hátlapon keresztül is tudja tölteni?A töltőfej témának mi lett a végeredménye, hány amperes fejet érdemes használni?
-
HUNgaroczel
tag
Az OTG root nélkül is működik? Holnap jön meg a készülék, de utána utazok el, szóval előre leszedtem pár filmet penre, csak root nélkül is meg tudom nyitni?
-
kelly416
veterán
Most komolyan, van aki ezt elhiszi? Videó is van hozzá, hogy mennyire kalapács-álló a fólia...
-
zsirfecske
addikt
én is megkaptam pedig tőled jött a tipp. a dry verzióból rendeltem, de közben elszórtam mind és nekem nem is maradt na majd a következő kör, vagy spigen ha lesz valami közös, még nem égető.
amúgy megjött a nillkin magic qi töltő is, hát 4500-ért ez nagyon baráti, otthonra kisszekrényre tényleg perfekt a méret miatt, úgyhogy ezt is megtartom. érdekes, de amúgy ez melegíti legkevésbé a telót tokban is, bár lehet hogy még nem teszteltem eleget. 5-600mA-t tesz be az 1.8A lg töltővel 95% felett, kíváncsi leszek üresen rá, szerintem az 1100mA borítékolható.
szóval 9500-ból (5k + 4,5k) kijött a wireless töltés otthonra és melóba, jobb mintha gyári lg orbot vettem volna az eredeti szándék szerint ami még forrósította is.
-
madgie
titán
válasz vilmos.nagy #6083 üzenetére
Én még a telefont is mindig kikapcsolom előtte.
-
vilmos.nagy
tag
Nekem sem volt semmi gyakorlatom benne, meg is látszik. :-D
Első körben is a fólia kétrétegű. K. nehéz szétszedni, mi többször, többen is átnéztük, s csak öcsém tudta szétszedni.
Másrészt tényleg nagyon figyelni kell a porszemre. Nekem sem sikerült porszem nélkül felrakni, nemsoká' szerintem megpróbálom rárakni a következőt, vagy ezt újra. De azt már én is fürdőben, frissen fürdés után, hogy még véletlenül se legyen semmi poros.
Nekem a mérettel nem volt gondom egyébként.
Összességében valahogy így raktam rá:
- szétszed, szappanos vízbe bele a fólia, kezem
- fólia a telefonra fel, feligazít, lehúzóval lehúz
- vár, örül -
Viper26
nagyúr
válasz tothmaxy182 #6080 üzenetére
Jah, nem semmi olyan nincs fent, csak akkor is menjenek már valahová.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
mrbig25
őstag
Megnézel egy-két "jutubos" videót és menni fog a felrakás. A szappanos víz ajánlott és kell is, mert csak így tudod zsíros ujjlenyomat nélkül tökéletesen felrakni.
Mielőtt nekiállsz a felrakásnak, rakd rá a kijelzőre, hogy a méretek passzolnak-e...mert nálam egy kicsivel hosszabb és szélesebb is volt a kijelzőnél, így nem passzolt tökéletesen és a kijelző pereme mentén levegős maradt, ezért a második fóliát már felrakás előtt méretre szabtam, hogy jól passzoljon.Egy kis saját vélemény ~1 hét használat után:
Az előző Nillkin tokhoz kapott ajándék fóliához képest sokkal jobb a felülete. Kevésbé csúszós és nem zsírosodik olyan hamar.
Viszont a marketing duma -felrakás után magától eltűnnek az esetleges mikrobuborékok, ha megszárad a fólia- nálam fordítva sült el. Felraktam tökéletesen, buborékmentesen...erre 2-3nap után a szélén is levegős lett és középen is megjelent 3-4 bubi, amit sehogy se tudtam kinyomkodni alóla.
Emiatt ma visszaraktam a régi Nillkin fóliát, ami egyrészt buborékmentes, másrészt gyárilag 100%-osan jó a mérete.A hátlapra való fólia viszont tökéletesen passzol és tökéletesen rajta is maradt.
...
-
tothmaxy182
őstag
válasz Viper26 #6079 üzenetére
Csak félve kérdezem meg, hogy milyen képekről van szó? Csak nem valami belső használatra készített ágyjelenet az asszonnyal? Mert akkor még meg is érteném, hogy több százan meglesik, de pl egy kutyasétáltatásról készített portfóliót nehezen tudok elképzelni, hogy titokban százával lesik a google-nél.
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Viper26
nagyúr
Valaki látott olyat, hogy a G+ auto backup képein !több száz! megtekintés van?Konkrétan ilyen az ha ennél a baszott cégnél privát valami?
Alapértelmezés szerint nincs osztva semmi mentésnél, akkor mégis hogyan?
-
madgie
titán
Besz@rok, én dobtam be itt a témát, előtte való nap megrendeltem, erre mindenki megkapta az enyém meg még sehol
-
veterán
válasz lord.lakli #6011 üzenetére
Ma meghozta a postás nekem is az Xtremeguard fóliát, ajánlott küldeményként, gyors volt.
Mik a tapasztalatok a felrakással? Van valakinek friss élménye? Olvastam, hogy szappanos vízzel kell dolgozni, de nem vagyok gyakorlott a fóliázásban, ez esetben is tartani kell attól, hogy szösz megy a fólia alá? Javallott párás fürdőben csinálni?
Köszi előre is!
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a táborba egy 3 hónapos 16GB-os verzióval!
Így elsőre nagyon szép nagyon tetszik,E52-ről váltottam.
Bár volt már a kezemben androidos cucc,de a mélységek elmaradtak.
Szeretném rootolni,magyarítani,és klasszul elolvastam az összefoglalót,és nem is vok IT analfabéta,de mindjárt a droid SDK telepítésénél elakadtam,és nem is nagyon csinálnék téglát belőle.Meg nem is kínlódnék vele két napot amikor a hozzáértő 15perc alatt összedobja.
Lenne itt valaki aki esetleg megcsinálná?
Vagy tudunk valaki olyan kedves embert?
Esetleg GSM boltost?
Mágust?
Bármi érdekelne Budapest vonzáskörzetében.
Persze fizetségért,vagy több liter sörért!
KiKat,176.44.1.en.GB van rajta,bootloader zárva.Priviben is jöhet az ötlet.Tibi
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Viper26 #6063 üzenetére
Nem, nem olvastam végig mivel okafogyott a dolog. Olyan fizikai paramétere egy lcd-nek sincsen amivel ez tudna működni. Az lcd működési elvének lényege, hogy nincs saját fényforrása (passzív) ezért meg kell világítani, azaz az egész kijelző világít. Attól, hogy te teliképes fekete háttér elött kapsz infókat, attól az még nem aktív display. Mivel az lcd technológia passzív. Az amoled lényege az, hogy minden egyes képpontnak van egy piros, egy zöld és egy kék fényforrása (led), ami ugye saját fényforrás révén tud aktív lenni. tehát akár egy pixel is tud világítani. Ezért pl az oled és a plazma aktív displayek.
Köszönöm figyelmedet az órának vége. (nem akarlak megbántani csak passzolt ide ez a kis poén)
-
zsirfecske
addikt
válasz stamas80 #6069 üzenetére
innen indult az egész probléma, olvasd el még egyszer ha érdekel.
active display:
elérhető romolás/root nélkül pl. DynamicNotifications appal is a koppintása, razr-ökön ezt használtam de lcd-n már fel se tettem, hiába vettem meg anno. nincs értelme és a sok fejlesztés ellenére sem tudja megközelíteni az x gyári megoldását (proximity sensor sosem működött jól, meg zabálja is akksit stb.)[ Szerkesztve ]
-
stamas80
tag
válasz FreedomHUN #6037 üzenetére
A *31# (hívószám elküldése), és a #31# (hívószám letiltása) nem lett volna megoldás?
és még ingyen is van. -
ghiottone
nagyúr
Anno az Alcatelemen használtam a korábban említett NoLed alkalmazást és eléggé szépen ette az aksit azáltal, hogy az egész kijelzőt telibe világította fekete háttérrel, aki 1-2 naponta tölti a G-t az lehet nem is veszi észre a különbséget, de így csak átvágás ez az "active display" koppintás, illetve az egész kijelző aktív
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
madgie
titán
válasz ghiottone #6065 üzenetére
AMOLED-en eleve hardveres a dolog: ami ott fekete, ott nincs (számottevő) fogyasztás.
LCD-n meg pont ezért a lényege veszik el: világít az egész kijelző sötétben, mint a fene. (meg a fogyasztás is lényegében ugyanannyi, mintha normál tartalom lenne a képernyőn)[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
azt tudja valaki, hogy a német mediamarkt-ban forgalmazott moto g pontosan melyik típus?
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Viper26 #6063 üzenetére
A Moto G-re ráhegesztett megoldás az egész kijelzőt használja (olyan mint a NoLed), a teljes felületet, ez nem active display, hiszen annál csak a kijelölt területen, pixeleken engedélyezi a program a megjelenítést energiatakarékosságból.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Viper26
nagyúr
Ömm mi az az "XD fizikai korlát" úgy mégis?
De ha ennyire expert vagy a témában, akkor nyilván végigpróbáltad a Moto G-re elérhető összes olyan rendszert amiben elérhető ez a funkció, és az alapján alkottál véleményt gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz kakukkmarci #6060 üzenetére
XD fizikai korlátai vannak. Az lcd panelen nincsenek saját fényforrással rendelkező pixelek. A válasz, hogy nincs active display moto g-re. Legalábbis olyan mint az X-ben.
-
Viper26
nagyúr
válasz kakukkmarci #6060 üzenetére
Az aláírásomban lévő rendszerrel pl.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Pocak89 #6057 üzenetére
Szerintem nem lesz vele gondod, ha ezt a telót választod.
Aksival kapcsolatban - van egy 2 és 1/2 éves Huawei tabletem - HDMI kábellel van összekötve az egyik tévénkkel és az épp aktuális sorozatok megtekintésére használjuk, így naponta több órát megy és minden nap töltjük. Az aksija most is kibír 6 óra videólejátszást, ugyanúgy, mint amikor megvettem. Az hogy nem kiszedhető, csak anyit jelent, hogy nem kell szórakozni vele, de szervízben cserélik, vagy ha már lejár a garancia keresel egy youtube videót és pár perc alatt te is megtudod oldani otthon."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok a prohardver fórumon 2 telefont ajánlottak nekem az egyik az LG Optimus F6 a másik meg a moto G. Mindkét telefon tetszik, de nem tudok dönteni. Az a problémám a moto G-vel, hogy mivel nálunk nem forgalmazzák félek a garanciától ill. a másik dolog az akkumulátor. Olvastam, hogy az nem kiszedhető, és mivel én hosszú távra tervezem a telefont félek, hogy mi lesz ha nem bírja.
Igazából a kijelző felbontása és a processzor miatt gondolkoztam el ezen a telefonon. Nálam nem lenne nagy nyüstölésnek kitéve a telefon, nem tervezem hogy fél napokat játszanék rajta nem ez az elsődleges szempont, de ez az akku dolog ettől függetlenül aggaszt.
Szerintetek mennyi ideig húzza egy ilyen akku?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
ghiottone
nagyúr
válasz Viper26 #6049 üzenetére
Azért mert szeretnék egy ilyet. Jó telefon a G, de visszasírtam az Atrix 2 kameráját. - Sikerült is egyet szereznem. Most ezen az áron (csökken az árrés), ha van lehetőségem, akkor miért is ne tenném meg?
A Moto G Forte készülékre még kíváncsi vagyok, hátha kapna egy jobb kamerát, de félő, hogy nem."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
madgie
titán
-
Viper26
nagyúr
válasz zsirfecske #6050 üzenetére
Jó kis beégős amoled, hát nem tudom..
Active display nekem a G-n is van.
(#6051) Cyrin:
A magam részéről maradok a PC-nél ha már játszom, inkább azon szokás.
-
Cyrin
addikt
válasz zsirfecske #6050 üzenetére
2 gb ram, adreno 320 kétszer erősebb mint a 305.
-
Cyrin
addikt
válasz zsirfecske #6045 üzenetére
elgondolkodtató...
-
evitiguF
senior tag
Nem tudtok esetleg olyan oldalt mondani, ahol saját, egyedi tervezésű tokot, vagy akár csak fóliát lehetne készíteni, rendelni?
A múltkor találtam egy oldalt, most persze nem lelem sehol...
(ha valaki nem értené, azt szeretném, ha a tokon, vagy a fólián az általam megjelölt, vagy feltöltött kép lenne rajta) -
kelly416
veterán
válasz mindthecrap #6038 üzenetére
Dehogy hergeltem fel magam. Tök nyugodt voltam. Egyszerűen csak nem értem, hogy minek írják sokan (köztük Te is jelen esetben), hogy ne is vegyen okos telefont az, akinek nem abból áll minden perce, hogy nyomkodja.
Egyetlen betűvel sem írtam olyant, hogy TE, hanem direkt általánosítottam, hogy ne vedd személyes sértésnek. De ha már mégis annak vetted, akkor egy szóval sem mondtam, hogy egész nap fikabúkozol, hanem csak egy példát mondta, amiért egész nap a kezedben lehet a telefon. Az meg, hogy mennyi barátod van, megint nem került megállapításra, csak azt mondtam, hogy aki éli is az életét, nem csak a telefonját nyomkodja, kissé egészségesebb talán. De mindegy, nem akarok vitatkozni. Nem idegesítettél fel reggel sem, most sem tudsz. Vitatkozni sem akarok. Részemről lezártam, és bocsánat, hogy magadra vetted, nem ellen írtam, hanem a hozzám hasonló felhasználok mellett próbáltam kiállni kicsit. De no offense, már sajnálom, hogy leírtam az előzőt. És előre szólok, sértődés ne legyen belőle, a többi hasonló hangvételű irományra sem itt, sem privátban nem fogok reagálni. Peace!
-
FreedomHUN
senior tag
Köszi a tippeket.
Ajánlottek egy jó kis appot Caller ID Block
Ő lett a nyerő ki is próbáltam ha beírok számot nem küld, ami kontaktokban van küldNem is zabálja a ramot
-
Lovi24
senior tag
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
kelly416
veterán
válasz mindthecrap #6033 üzenetére
Nem mindenkinek mindene a telefon. Én is telefonálásra használom. Azért vettem, hogy akkor használjam ki a tudását, amikor szükségem van rá, nem azért, hogy egész nap faszpókon lógjak és a mellettem ülővel is úgy kommunikáljak. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Attól, hogy nem mindenki meríti le a telefonját egyetlen nap alatt, lehet még normális ember. Sőt, talán egy kicsit több barátja is akad, mint annak, aki csak profilképről ismeri fel a másikat, de az utcán simán elsétál mellette.
Ha kell BP menetrend, Elvira, navigáció, naptár (részletes, mert a dátumot ki is tudom számolni), vagy éppen-éppen unatkozom a vonatol/máshol ücsörögve, egy kis játék, legyen nálam egyetlen eszközben. No meg egy elfogadható kamera.
Szerk.:
OFF[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Recsegő hangszóróval szerintetek mennyiért tudnám eladni a telefont? Decemberi vásárlás, 8GB-os phones4u beszerzés.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
mindthecrap
aktív tag
tehát összefoglalva, ha egy nagyképernyős, 4 magos telefont úgy használsz mint egy 5000 forintos Nokiát, tök jól bírja az akksija
bocs de ezt muszáj volt kiadnom magamból én már beletörődtem, hogy egy napos az akksija, nem tiltogatok semmit inkább abból az egy napból kihozom a maximális használatot.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Kront
tag
válasz architect26 #6027 üzenetére
amióta a párom használja (kb. 2 hónap), még nem igazán volt 4 napnál sűrűbben töltőn. de nem ritka az 5-6 nap sem. semmi trükk, különleges energiatakarékosító app nincs rajta.
sima telefonnak használja. néha sms-ezik, naponta pár percet böngészik és egy gmail-es fiók van rá szinkronizálva. videót nem néz vele és nem is játszik rajta. képernyő 1 perc utáni kapcsol ki, fényerő automatán.
előtte egy hétig én használtam a készüléket, elég intenzíven, de nekem se kellett két napnál sűrűbben tölteni. (játszani én sem játszottam rajta)az assist, a migrate és a három gyári wallpaper van tiltva, minden más engedélyezett. meg persze a google now van kilőve, de az kinél nem?
-
veterán
semmi titok, telefonnak használom. gyári minden, greenify telepítve van, de lusta voltam bekapcsolni. pár gyári alkalmazás letiltva (pl. assist), network mode 2G preferred. alapból laptopot és tabletet használok netezni, levelezni, játékra.
írtam tegnap, hogy elutazunk a hétvégére. más kütyüt nem hoztam magammal, most a telót használom mindenre. meg is látszik... 24%-on vagyok 1 nap 2 óra után. 10 perc hívás, 4 óra 35 perc képernyő. nincsenek csodák
amúgy akár 5 nap, nem 4@kelly416: leld örömöd az új kütyüben, köszönöm a tanácsokat!
-
kelly416
veterán
Nézd csak ezt. Ebbe bele is van írva, hogyan jött ki a 7 nap, de a titkot már elárulom, nem volt agyonhasználva. De nem is én vagyok a leg brutálisabb, mert van itt olyan, aki cirka 9 napot hozott ki a telóból úgy, hogy volt benne játék is.
-
tyll30
tag
Visszatértem a 4.3 ra, folyamatosan le akarja tölteni a frissítést.
Ezt valahogy le tudom tiltani ?Ha valaki hívásrögzítőt keres 4.3 alatt több működik hibátlanul !
Nekem ez tettszett a legjobban ![Telefonhívás rögzítő - ACR] -
kelly416
veterán
Mondanám, hogy szomorúan köszönök el, de nem szabadultok tőlem egykönnyen. Ma el csereberéltem egy ténylegesen vízálló kütyüre a Moto G-t, de annyi jó arc van itt és olyan jó a közösség is, hogy nem hagylak el Titeket. Még a RAZR I fórumot is olvasgatom, pedig 2013. 06. 18-óta nincs meg. Valahogy a Motorolás közösségek jól összekovácsolódnak. Természetesen, ha tudok segíteni valamit, akkor továbbra is megteszem.
-
zsirfecske
addikt
moto g defy módra?
-
zsirfecske
addikt
válasz FreedomHUN #6018 üzenetére
fent linkelt app jó lehet, csak állitsd be pl hogy mindig rejtse ha nem kontaktlistádról hívsz valakit vagy hasonló mód.
-
pete_21
addikt
Ez launchertől függ. A gyári nem ismeri ezt a funkciót. Apex, Nova ismerik, de ezekből úgy tudom csak a fizetősök. Próbáld ki a KK Launchert, ebből a fizetős is lehet, hogy ismeri.
(#6018) FreedomHUN: Kérdezd meg itt, biztos van olyan app, ami épp azt tudja, amit keresel.
[ Szerkesztve ]
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Az összefoglaló alapján unlockoltam a bootloadert, azután el is indult a telefon. Felraktam az eredeti logot és azóta a bootanimation után csak fekete a kijelző. A twrp-t is fel akartam rakni, de a gyári recovery indult el. Fel akartam rakni a 4.3-as gyári romot, de ezt írta ki:
E:\falcon_retgb_user_4.3_14.10.0Q3.X-76-LGG-8_54_release-keys-cid7-Retail_GB>fla
shall.bat
Motorola Mobility flashall script version 1.4
Flashing Options:
- flash persist: 0
- flash userdata: 0
- erase userdata: 0
- erase cache: 0
Waiting for fastboot enumeration...
Fastboot device is ready!!
Flashing GPT and bootloader images...
Executing ".\Windows\fastboot.exe flash partition gpt.bin"
target max-sparse-size: 256MB
sending 'partition' (32 KB)...
OKAY [ 0.029s]
writing 'partition'...
(bootloader) Preflash validation failed
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.437s
.\Windows\fastboot.exe flash partition gpt.bin failed!!Mi lehet a baj vele?
Google Nexus 7 3G, moto g
-
FreedomHUN
senior tag
Flotta csomag belső számot nem enged hívni ha nincs szám napi 10 hivás kb.:p
Megörjitene ha ki be kellene kapcsolnom. De felturom a netet valamilyen app után.
Megveszem az első robotos telóm ami tetszik is és ilyen alapvető bug van benne. Rohadtul bosszantó. Ha ez a teló nem lenne ilyen jó hardverbe ennyiért visszatérnék az almára.
Viszont tényleg pöpec kis teló ez mentette meg eddig[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz FreedomHUN #6013 üzenetére
Azta... de bunkók vannak. Ezek szerint sokkal rendesebb vagyok, mint gondoltam. Én lementettem a számokat, amikor hívnak név szerint köszöntöm Őket (gondlom nem esik szarul), és azt is tudom, hogy melyikük szereti a bubis vizet, és melyikük a menteset. No meg sosem zaklatom Őket, csak akkor telefonálok Rájuk, ha kérik. A cégük osztja ki a munkájukat, nem én. Én a cég felé tartozom megrendeléssel.
Teljesen megértelek, hogy letiltod a kijelzést.
-
szilfu
csendes tag
Hi,
Vettem egy ilyen masinát, de lenne egy gondom.
Nem fogadott hívásnál és sms-nél nincs kis piros szám az ikonon csak felül az értesítéseknél jelzi, a led meg csak akkor villog, ha zárva a telefon.
Ez ilyen alapból vagy csak én vagyok a szerencsés? Nagyon hiányoznak a számok. Be lehet ezt kapcsolni valahogy.
176.44.1.falcon_umts.retail.en.gb van rajta.köszi
-
g_g_g
őstag
Probléma megoldva baromi egyszerűen 300 Ft-ot szerintem megér.
-
Zaji
őstag
Miért nem kapcsolod ki a számkijelzést?
-
kelly416
veterán
válasz FreedomHUN #6010 üzenetére
Még mindig nem értem, minek elrejteni a számot. Én külön örülök neki, hogy tudom, jön végre az internetes csávó. Volt egy kis darabig gondom a nettel (modemcsere lett a vége), pár naponta jöttek, és jobb volt látni, hogy ki hív. Persze lehet, hogy nem mindenki ilyen, lehet, hogy Téged hívogatnának, de itt kis városban szerencsések a dolgozók, mert nem igazán rejtik a számukat.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Viktor0610 #6008 üzenetére
Napi 15 címem van. Ezeket a számokat nem tárolom csak 1x vagy 2x hívom a fent leirtak szerint. Kábeltvs vagyok és hívom elötte a bejelentőt higy érkezek. Ha nincs kint a neve a kapun megint hívnom kell.
-
S-eye
senior tag
Moto G Forte strapatelefon pletyka.
-
MODERÁTOR
válasz FreedomHUN #6007 üzenetére
Mi volna, ha eleve így írnád be a nevet a telefonkönyvbe?
Xiaomi 13T
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok olyan progit ajánlani ami #31# előtagot elmenti a telefon híváslistájába is? Feljebb írtam erről. Azért lenne ilyen fontos mert szerelő vagyok, ügyfelet hívom 1x hogy pár perc és vagyok.kapucsengőn nincs kint a neve, csak rá kellene nyomnom a számra, de nem tudok mert elküldi a számom, pedig elötte beirtam a #31#, ez igy rendkívül macerás , nálam van egy csomó cucc le kell tennem mindent hogy ismét megnézzem a számot a munkalapon. Egyébként nekem 2 napot bír ki kb. Bt,wifi, folyamatos,1-2 óra tel/nap. -
Upo
addikt
válasz Root Banane #6005 üzenetére
A postán vettem ma 1490-ért, umi x1s belement. De vannak kisebbek-nagyobbak több színben. Fekete is.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Root Banane
tag
Honnan érdemes még tokot venni? eBay, Amazon kilőve. Ilyen bőr bebújtatós tokot keresek.
-
jeanvaljean
tag
válasz mindthecrap #6003 üzenetére
Köszi
Hát nézd, szerintem nézőpont kérdése. Referenciaként itt van néhány kép a Lumia 610-essel, számomra ezek teljesen elfogadható képek. Mind beltéren, némelyik buszon és vonaton készült, vaku nélkül. A mozgást és a sötétedést már nehezebben viseli, de szerintem a képek teljesen vállalhatóak egy középkategóriás telefontól. Ennél egy fokkal jobb képminőséggel én már meg lennél elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
mindthecrap
aktív tag
válasz jeanvaljean #6001 üzenetére
hát nem akarok itt nagyon fotótechnikába elmenni de a tiszta és éles eleve szinte kizárja egymást (záridő vs érzékenység, bemozdulás vagy zaj,...) nekem mondjuk csak kutyám van nem gyerek de telóval szobában szinte esélytelen még akkor is ha egyhelyben áll bemozdul a feje ahogy liheg plusz iszonyat zaj (Lumia 520 volt az előző telóm).
de mindegy, bízom benne, hogy megtalálod a számításaid.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
veterán
válasz jeanvaljean #5999 üzenetére
Kímélő használat mellett, ahogy fent is írtam, azaz szinte csak telefonnak használtam, házon kívül emailt néztem rajta (1h 15p telefonhívás, 1ó 10 p képernyő, + kb. 30 perc Viber hívás), de végi élő adatkapcsolattal. Ha többet telefonálok, akkor 3 nap a jellemző.
Most hétvégére elutazunk, nem lesz wifi, nem viszek laptopot, tehát a telefon lesz a "mindenes e-kütyüm", így talán 2 napot (48 órát) kibír.
-
jeanvaljean
tag
válasz mindthecrap #6000 üzenetére
Hááát... Evvel nem értek egyet. Feleségem 3 éves Nokia Lumia 610-ese is teljesen elfogadható képeket csinál, akárcsak a kis panasonic fényképezőgépünk.
Nem műtermi fotókat akarok én, csak szép, tiszta, éles képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...