- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Root Banane #6005 üzenetére
A postán vettem ma 1490-ért, umi x1s belement. De vannak kisebbek-nagyobbak több színben. Fekete is.
-
aronpapa
tag
válasz
Root Banane #5314 üzenetére
Tőlük vettem, dual, töltővel + átalakító, dobozában.
Kicsit olvass vissza itt a topicban, elég részletesen kitárgyaltuk már őket. -
-Faceless-
őstag
válasz
Bolti garisok közül a jobbak közé sorolják. Gyári ganarciát érvényesít, de ezért hiba esetén sokkal tovább tart míg ugye kiviszik, ott leadják, majd visszahozzák. Így ha baj van, nem kizárt a 1.5-2 hónap sem, de legalább nem házilag csinálják, és rendesek. Töltő nem jár hozzá, ha minden igaz a szabvány UK verziót árulják, 1 év gaival.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Partnero gsm 1 évet ad a készülékeire általában.A garancia bolti garancia, de a hivatalos szervizekben érvényesíti tudtommal. Ismerős sensationját úgy intézte. Nálunk két lumia is ott lett vásárolva, mert szerintem a többi gsm bolthoz képest a legjobb árakkal rendelkezik és korrekt pasi.
-
válasz
Root Banane #5006 üzenetére
Az kb. 160€, ebay.de-n simán tudsz 140-150 között venni új készüléket+szállítás.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Root Banane #5006 üzenetére
ez még november végén volt, phones4u.co.uk ingyen behozva és normális forinttal.
-
architect26
aktív tag
válasz
Root Banane #4897 üzenetére
Widgetlocker, UCCW kombó
-
válasz
Root Banane #4649 üzenetére
-
válasz
Root Banane #4637 üzenetére
Jól fut, gyorsan talál jelet. Egyedül a menetirány szerinti forgatás nem működik valamiért.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Root Banane #4034 üzenetére
Ott írja a terméknél. Nem kell nagyon keresni.
-
violentSt
tag
válasz
Root Banane #3670 üzenetére
Bécsbe lakom es itt van cyberport (tesco nincs
hulladékot nem engednek be) egyebkent volt egy csomo még. Ajandekba adnak hozza toltofejet is...
Gondolkodtam is, h beruházok egy pár darabra...
169 euro - egy 50k korul
Ja ez a 8gigas a 16os 200euro de nincs (febr vegen erkezik)
Ezek az árak szemelyes atvetellel mukodnek
Rendelesnel 20euroval dragabb plusz a szallitas (me kerdezzetek miert) -
zsirfecske
addikt
válasz
Root Banane #3021 üzenetére
ez kék
de amúgy ja, viszont a 9 font mo-ra szállítással 15.74 font lesz, ami meg már majdnem 6k. persze többen vásárolva ez is kijöhet jóra, feltéve hogy épp van készleten a többi szín is.
-
kelly416
veterán
válasz
Root Banane #3013 üzenetére
Pont ide linkelte valaki, hogy van olyan cég, amelyik pont angliából MO-ra hozza a dolgokat relatíve olcsón. Nem tudok most rákeresni, mert dolgom az 1000, de ha dobsz egy privátot vagy rámpirítasz itt 16óra után, otthonról belinkelem, mert lementettem az oldalukat.
De a legtöbben vagy ismerőssel hozatták, vagy itt hardveraprón kicsengettek egy kicsivel több pénzt. Volt (lehet, hogy most is van) olyan hirdető, aki úgy küldte haza a telefont, hogy ha akartad, ki is próbálta előtte, nehogy amint megérkezett, máris fordíthasd vissza.
zsirfecske:
Már most ku*va jól néz ki.Nyugi, tuti nem fog látszani a fekete szivacs, mert az egész hátulja fekete a Moto G-nek a hátlap alatt is.
Kicsit bánom is, hogy sárga lett és nem piros, meg örülök is neki. Mondjuk nekem ez is nagyon tetszik, de azt is megnézném élőben.
És igen, vettem a célzást, majd estefelé ha hazajött a kedves párom, körbefényképeztetem Vele a hátlapot és felteszem. Valahogy mindig szebb képeket csinál, mint én.
Azért még egy türkízt megpislognék élőben.
Szerk.:
Majd el felejtettem, mihamarabbi gyógyulást kívánok Neked! -
agabe
addikt
válasz
Root Banane #2900 üzenetére
ha semmilyen ismeros nincs, akkor tesco-bol nem tudsz rendelni, mert azokat csak angliaba szallitjak, vagy ott lehet atvenni a boltban...esetleg futarceg cimere kuldeni aki szallit haza, de azok sem hozzak haza 10-15 fontnal olcsobban a legkisebb csomagot sem ha jol tudom.
Vam nincs rajta az tuti mert nem is lehetne amazonon angliabol, es ha a magyar cimedet adod meg, akkor azt az arat irja ki ami az ideszallitassal egyutti ertek.
Itthon ugyanugy mukodik mint barmelyik masik telo...akinek itt van mindenkinek kulfodlrol (anglia, nemetorszag) van, vagy webshopbol, pl innen .
Ha nem jonne ki olcsobban angliabol, akkor mindegy honnan rendeled, de garis ugyintezes eseten angliai beszerzesu telot oda is kell visszakuldeni. -
dsr
senior tag
válasz
Root Banane #2900 üzenetére
Szia!
Angliából nincs Vám !
A felár az áfa-különbözetet , valamint a kiszállítási költséget tartalmazza ! Igen , tökéletesen funkcionál minden európai hálózaton .honeker: Settings/Location.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged