- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
jeanvaljean #9652 üzenetére
pontosan így van. de biztos csak velünk csinálja ezt az a fantasztikus guglimaugli. senki mással.
amúgy már eleve nagy ívben teszek a guglis mél címre. yahoo-m van. csak hát...androidos telefon, így muszáj.
mindegy, lehet ragozni, de akkor a lényeg az, hogy nekünk nem jött be, másnak viszont igen, akkor azok használják egészséggel. én nem fogom. -
Lacics25
aktív tag
válasz
jeanvaljean #9652 üzenetére
Igy van! Arra ott a gmail. Illetve "itt" a kezemben!
-
Lacics25
aktív tag
válasz
jeanvaljean #9642 üzenetére
Uraim!
Szigorúan magánvélemény! Nálam, valami különös véletlen folytán csak azokat a névjegyeket és email címeket szinkronizálja az a fránya GOOGLE, ami a Gmail-es postafiókomban van. Sem felesleges címeket, sem "lószart" nem találtam még a telefonomon szinkronizálás után.
Amennyiben ilyen gazemberség fordul elő, az lehet, hogy nem a gmail hibája? -
Skillet
addikt
válasz
jeanvaljean #9416 üzenetére
nekem a méret volt a mérvadó. nem is a kijelző mérete, hanem a telefoné. magasság 130mm, szélesség 65mm környékén legyen. ez az a méret, ami szerintem még ideális. ebbe meg minél nagyobb kijelző legyen sajtolva.
én nagyon szemeztem a redmi-vel (hongmi). de egyszerűen nem vitt rá a lélek. nagy. nekem már hatalmas.
aztán szerencsére ráleltem a moto g-re. nekem ideális. hasonló méretű telefonok 4,3"-osak. ez 4,5". így már túl sokáig nem is volt kérdéses. nem bántam meg. -
válasz
jeanvaljean #9418 üzenetére
A kamera gyorsan exponál.
Navi:
1. Tegnap merült le a havi mobilnet keretem, utána lassítják. Olvastam, hogy másoknak tökéletesen működik a Google Maps lassított nettel - ezért ma kíváncsiságból kipróbáltam és igaz, lassított Telenor nettel is teljesen élvezhető volt. Ez teljesen ingyenes.2. A Sygic offline navi némileg korlátozott funkciókkal (nincs hangos navi) ingyenes, nem nagyon próbáltam.
3. Más platformról ismerem az iGO-t, sokan használják/juk
Vodafone előfizetőknek úgy tudom, ingyenesen elérhető. Segítségképp dobok egy PM-et.
-
válasz
jeanvaljean #9416 üzenetére
Offline GPS-szel semmi probléma, csak egy jó app kell. Írod, hogy nem játszani akarsz rajta, én sem , de azért kipróbáltam, frankón megy rajta az 1 GB fölötti Asphalt 8.
A kamera gyenge, én hozzászoktam 7 hónap alatt, fel sem tűnik már. -
TripleB
senior tag
válasz
jeanvaljean #6607 üzenetére
Nekem inkább gariztatni kéne kivinni...
-
ger15xxhcker
tag
válasz
jeanvaljean #6602 üzenetére
Bocs mar tokeletes csak a masik blacberrys teloval vt gond
-
pasig
csendes tag
válasz
jeanvaljean #6611 üzenetére
Nekem hozhatná,sőt még fizetnék is érte ha dualos, de ahogy látom ezek csak single simesek
-
Klaymen
tag
válasz
jeanvaljean #6613 üzenetére
Nem, csak 1.
De mint írtam, számomra annyira nem mérvadó, egyszer úgyis ki lesz nyitva a bootloader.
Eddig még csak azért nem (~1,5 hét), mert nem nagyon volt időm, meg kicsit alászaladtam a mobiltelefonoknak mostanában, és még nincs meg a hiba egyértelmű forrása, így nem valószínű, de lehetőségként lebeg, hogy szükség lesz a garanciára.A defy-n végig főzött rom volt, most meg hiányzik néhány beállítási lehetőség, ami eddig természetes volt.
Meg nem megy az openvpn, amire azért szükség lenne. -
Klaymen
tag
válasz
jeanvaljean #6600 üzenetére
De, 63 volt.
-
Maximum1
őstag
válasz
jeanvaljean #6607 üzenetére
Még ilyen alkoholistát nem láttam aki bébiételt eszik....
-
dsr
senior tag
válasz
jeanvaljean #6603 üzenetére
A partnero nem tol rá 27%-ot , a kellegák a külföldi ( amazonos ) berendelésről beszélnek !
-
extraktor
tag
válasz
jeanvaljean #6376 üzenetére
Szia!
Az akksi idő kb 2 nap, ma reggel vettem le a töltőről 7 órakor, most 76% 12 óra után, Greenpower használok, amikor a nincs taperolva a kijelző leállítok minden adatforgalmat, egyébként gmail, facebook szinkron van, folyamatos 3g, vagy ha van wifi. Az előbbi értékhez adalék, hogy kb óránkét 2%-t esik az akksi normál használat mellett. Én általában éjjel töltöm, reggel leveszem, majd a következő napon este felrakom tölteni olyan 20% mellett. Ezelőtt egy Lenovo P770-m volt az jobban bírta
, ezért vettem egy Qi wireless töltő padot, meg egy univerzális akksi fölé helyezendő adapter, és azóta öröm és boldogság.
-
rasky
senior tag
válasz
jeanvaljean #6146 üzenetére
Moto X-nek amoled a kijelzője, ami beég egy idő után. Anno Samsungomnál is beégett, engem nagyon idegesített. Elég rákeresni a moto x burn in címszóra, bizony vannak találatok.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
jeanvaljean #6001 üzenetére
hát nem akarok itt nagyon fotótechnikába elmenni de a tiszta és éles eleve szinte kizárja egymást (záridő vs érzékenység, bemozdulás vagy zaj,...) nekem mondjuk csak kutyám van nem gyerek de telóval szobában szinte esélytelen még akkor is ha egyhelyben áll bemozdul a feje ahogy liheg plusz iszonyat zaj (Lumia 520 volt az előző telóm).
de mindegy, bízom benne, hogy megtalálod a számításaid.
-
válasz
jeanvaljean #5999 üzenetére
Kímélő használat mellett, ahogy fent is írtam, azaz szinte csak telefonnak használtam, házon kívül emailt néztem rajta (1h 15p telefonhívás, 1ó 10 p képernyő, + kb. 30 perc Viber hívás), de végi élő adatkapcsolattal. Ha többet telefonálok, akkor 3 nap a jellemző.
Most hétvégére elutazunk, nem lesz wifi, nem viszek laptopot, tehát a telefon lesz a "mindenes e-kütyüm", így talán 2 napot (48 órát) kibír.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
jeanvaljean #5999 üzenetére
nem akarlak elszomorítani de beltérben gyerek fotózásra még egy rendes DSLR fényképező is necces ha nem akarod telibevakuzni szegényt, nemhogy egy telefon.
-
válasz
jeanvaljean #5997 üzenetére
Van akiknek összejött már 7 vagy több nap is. Nálam talán 6 nap a csúcs, nem emlékszem pontosan.
Most kímélő használatban volt, jelenleg 23%-on áll az akksi, csináltam egy screenshotot:Ha visszakeresel, találsz durvábbakat is másoktól.
Szerk: bent végképp nem fogsz tudni szép képeket csinálni sajna
persze nézőpont kérdése.
-
válasz
jeanvaljean #5977 üzenetére
Ha azt írnám, hogy jó a kamera, azzal hazudnék magamnak is, mert gyenge (=sz@r). Ezenfelül csak a színes LED hiányzik, amúgy piszok jó telefon, talán kicsit súlyos darab, de az egy SIM-es verzió nagyon sokáig bírja egy feltöltéssel (nálam 3-5 nap éjjel-nappal, wifin/mobilneten).
-
aronpapa
tag
válasz
jeanvaljean #5989 üzenetére
Bekapcsolt HDR és vaku mellett tűrhető képeket készít.
Nem egy SII, de a célnak megfelel.
Igaz, nem a reklám helye, de ITT van pár kép, amit napsütésben, kint készítettem vele. -
aronpapa
tag
válasz
jeanvaljean #5986 üzenetére
Igen, nekem 16GB Dual Sim van.
A max. idáig 1 nap 16 óra volt, de ekkor már csak 10% "erő" volt benne. -
aronpapa
tag
válasz
jeanvaljean #5981 üzenetére
Létezik.
Nekem normál használat mellett 1,5 napot bír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest