- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Én csak 2 napja használom, de még nem találtam hibát. Magyar nyelv nincs, erre készülj fel! A kamera egész vállalható. A sebesség szuper, a kijelző álom, sőt a kijelző nem tudom miből van, de sokkal jobb érinteni, mint az eddigi telóimét. Töltőfejet kapsz 1k körül bárhol, nekem 1A-es van, ennél nagyobbat ne vegyél, 750mA körüli már jó.
-
ginola
addikt
Sziasztok, milyen típushibái vannak a telónak, esetleg van köztetek székesfehérvári, akinél megnézhetnék, kezembe foghatnék egy ilyen eszközt?
Jól tudom, hogy nincs hálózati fej a töltéshez, ezt milyen paraméterű dugaljal pótoljátok?
-
TaylorPro
addikt
Amúgy szerintem benéztem, mert ez nem az FM rádióról szól sajnos. Na többet nem offolok.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Csak nem nyugszom. Felraktam újra a GPE romot. Ehez van olyan kernel ami tartalmazza a rádiót. De, ha a recoverybe lépek, 0MB-nak látja a belső memóriát, unmounted, és így nem tudom recoveryből telepíteni a zip fájlt. Erre van ötlete valakinek? Ezzel routoltam, ez adja a recoveryt, gyári romnál nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
heidricha
őstag
Próbálta valaki magyarított rendszerét ART-ra állítani? Mert én többször is, de nem boot-ol. A többi módosítással (root, busybox, kernel) ugyanúgy megy ART mellett is minden, de ha fenn van a multilang, akkor a boot anim után megáll.
-
f_sanyee
senior tag
ja, en is aggodtam emiatt, de megis megrendeltem amazontol es elvileg jovoheten meg is kapom.
ha problema lenne, akkor visszakuldom nekik. szerintem a +8k-bol (amennyivel expansys dragabb) kijon a szallitas... addig hasznalom a defyt ugyse er mar annyit, hogy eladjam, a fiokban meg elfer. -
f_sanyee
senior tag
"Ingyenes-e az elszállítás? Nyilvánvaló esetekben igen (pl. átvételkor nem működik, gyártói visszahívások, elismert típushibák - azaz ha ab ovo hibás, vagy az expansysnak is megfizeti a gyártó a logisztikai ktg-ket). Ám általánosságban -ahogy a hazai szervizbe utaztatás is a vásárlót terheli- nem kérhető ingyenes elszállítás. Ha azonban valóban garanciális javítás történik, a visszaküldés már megint ingyenes (hazai szervizből/boltból a vásárló hozza el)! További szabály, hogy ha adott gyártónak nincs hazai márkaszervize, vagy nem foglalkozik adott készülékekkel (elutasítja, extra követleményeket támaszt, de egyértelműen garanciális az eset, akkor az EXPANSYS-tól is kérhető a díjmentes elszállítás."
-
ginola
addikt
Sziasztok, nagyon szimpatizálok ezzel a masinával, de félek, hogy a garanciális javítás időigényes, problémás, ha egyáltalán van.
Milyen típushibái vannak, ill hol érdemes hazánkból megvenni a készüléket?
-
diegho
nagyúr
Köszi!
A Handcent+anysoft-ot használtam régen, csak nem jutott eszembe a nevük.
-
diegho
nagyúr
Kicsit off: kinek melyik sms progi és magyar keyboard páros vált be a legjobban? 1 évig winphone-oztam, most keresgélem a régi appokat, de nem tudom a nevüket
-
TaylorPro
addikt
Feloldó képernyőnél a lakat nektek sincs középen? Kissé jobbra van, még most tűnt fel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
rup1u5
nagyúr
Nincs egerem itthon, majd melóban kipróbálom.
Maximum1
Ezt a kingstone-t néztem én is. Tetszik. Egyelőre bőven elég a hely a telefonon aztán ha sehogy sem megy akkor később veszek majd egy kingstone-t bátyám meg megkapja a 32-es microsd-t.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Maximum1
őstag
Nekem sem ment kábellal, ezt vettem, de már itthon is van választék.
-
rup1u5
nagyúr
Ezek a kódok nagyon hasznosak! Létezik valami gyűjtemény ezekből online?
Jól jöhet még később.kelly416
Hát még én...
Próbálkozom még valami megoldást találni.
Többek között ez is az okok között szerepelt amikor a 16 gigás változat mellett döntöttem. Olvastam, hogy nem mindenkinél megy az OTG. Erősen szívnám most a fogam ha a 8gigással jártam volna így.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
TaylorPro
addikt
Nos, visszatértem a gyári romra mert nekem jobb mint a GPE. Honosítottam és ennyi. Eddig minden frankó. Nem kell legalább többet szenvedni, lehet használni és élvezni ezerrel a kis motót.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
diegho
nagyúr
válasz NixiMixi #6754 üzenetére
Én tegnap kaptam meg a 8GB-osat. Mivel nekem tavaly nyár óta a lumia 520-ba rakott 16GB-os SD kártyára nem került semmi (még egy mp3-at se tettem fel a telefonra ), ezért nekem a 8GB elég. Navit veszek majd rá, meg talán 1-2 game, de ez összesen nem fog 2 gigát foglalni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz atomanti19 #6756 üzenetére
Azzal se történik semmi.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
atomanti19
aktív tag
Rup1u5: Es file explorerrel próbàld.
Átlagos felhasználásra szerintem bőven elég a 8GB. Ha filmezni szeretnél akkor meg OTGzel. De egy átlag OTG pendrive árábòl, már majdhogynem futja a 16GB os verzióra.( hozzáteszem ha szeretsz sorozatokat nézni filmezni a mobilodon, akkor a 16GB-tal sem vagy sokkal elörébb) Szvsz ha kb 6-7k val dràgàbb csak a 16GB os akkor én azt venném.
A 16GBbòl 13GB szabad. A 8GB ból meg szerintem egy 5-6GB.
Atlagosan még rámegy 1GB app, föleg ha navigáciot is telepitesz, vagy valami nagyobb volumenü játékot. Plusz még 1GB zene.Mivel jo kis képeket készít és a "slowmo" is tetszeni fog, ezért pàr hét alatt be is termelsz 1.5GB fotót,videót. Marad 2GB szabad felhasználásra ami immár nem túl sok.De ha nem fimezel avagy ilyesmi akkor böven jó. És még mindig vehetsz OTG-t.[ Szerkesztve ]
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
rup1u5
nagyúr
Én is vacilláltam ezen jó sokáig- A 8 gigás-on kb 5giga szabad hely van mikor kiveszed a dobozból a 16-oson meg 12. Ez után nekem nem volt kérdés, hogy a 16-osat veszem. A Samsungomból megmaradt a 32gigás micro SD amit meg OTG-n keresztűl szeretnék használni.
Most meg éppen ezzel kűzdök de nem akarja látni a telefon. Astro filekezelőben nem látszik.Emberek!
Mit kell tenni, hogy működjön az OTG?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
NixiMixi
újonc
Hali! Most szeretnék én is egy Moto G-t venni, de nem tudom, a 8 gigából mennyi használható szabadon, megéri-e spórolni rajta 8000-et vagy inkább vegyem meg a 16-osat. Előre is köszi a válaszokat, segítséget
-
TaylorPro
addikt
Ma jött meg ez a szilikon tok, átlátszó feketében. Elég jó, bátran ajánlom! Olcsó, és durván egy hát alatt megjött Amíg érkezik a Grip Shell el leszek vele.
Más: A gyári Moto G rom valahogy jobban tetszik mint a GPE. Hiányoznak a Moto cuccok. Lehet vissza is rakom, akkor már a honosítottat.
_ghiottone: Köszi a munkád ez ügyben!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
diegho
nagyúr
Megjött a teló. Ez elég jól összerakottnak tűnik. Ennyi pénzért nagyon komoly minőséget ad.
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #6749 üzenetére
Úgy látom kernel csere kell. Ennek a menete meg van valahol?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ferob
őstag
Valaki tapasztalt már olyasmit a telefonnal, hogy hívás közben a másik fél nagyon erős és hangos sercegésre panaszkodott, mint amikor nincs a tévében adás és közben semmi mást nem hallott másodpercekre?
Az előbb leírt helyzet egy híváson belül többször is előfordul egy ismerősöm Moto G telefonjával és ezt a zajt csak én hallom hívás közben és ő nem, ebből kifolyólag feltételezem, hogy mikrofon probléma lehet, de annak is érdekes, mert csak néha jelentkezik.
-
TaylorPro
addikt
Aki tudja hogyan kell gyári GPE romra rádiót varázsolni az ne kíméljen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Upo
addikt
válasz architect26 #6743 üzenetére
Nekem meg a slimkat. A letöltéseknél a weekly-ben van falcon név alatt, a legújabb a húsvét hétfői. Dual simet még nem kezel de az a CM-ben már teljes, folyamatban az átemelés.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
TripleB
senior tag
Vettem pár hangszórót, ha van valakinek ilyen baja, keressen bátran.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
ghiottone
nagyúr
Lassacskán búcsúzok a topictól. Most rendeltem egy X-et és Hétfő-Kedden ideér. Ha a későbbiekben kijön a 4.4.3 és elkülditek a fájlokat, akkor összedobom a multilang verziókat.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Eddig bírtam, este felraktam a GPE romot. Jobban tetszik eddig, kényelmes azért magyarul.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
contaxg
veterán
Google camera app elég sokat dob a telcsin. Már beltérben is elfogadható képeket lehet lőni vele.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz cimbi186 #6720 üzenetére
Régen is engedte nyitni a loadert, hisz az ő oldalukon keresztül végezheted el...
Csak semmilyen ebből eredő kárért nem vállalnak felelősséget valamint természetesen garanciát elveszíted bárhol vásároltad is a készüléket !
Egyébként jó készülék többel is találkoztam.Én is ezt használom egy ideje ,de semmilyen kirívó hibával nem találkoztam. -
őstag
válasz f_sanyee #6722 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy nem teljesen megbízható az UPS trackingja. Legalábbis, amikor azt láttam, hogy Németországban van, akkor a magyar UPS azt mondta, hogy igazából még el sem indult Angliából.
Sőt az is volt, hogy az egyik fórumtárs ugyanaznap vette, mint én, mégis volt pár nap különbség a kiszállításban az ő javára. Ez mondjuk lehet, hogy az Amazon, meg a karácsonyi szezon miatt volt.A másik, hogy menet közben címet akartam változtatni, mert letelt a szabadság, és tudtam, hogy otthon már nem fogom tudni átvenni, de az új címet csak akkor voltak képesek átvezetni, amikor beért az országba, és legalább egyszer kiszállították az eredeti, otthoni címemre...
-
f_sanyee
senior tag
upssel jon a telefon amazontol, elvileg Nurnbergben van delelott ota.
tapasztalatok szerint mennyi ido amig ideer onnan? hany allomasa lesz meg?
azt irjak hetfon erkezhet.... -
TaylorPro
addikt
válasz heidricha #6718 üzenetére
Durván annyi mint egy hátlap kézbesítés.
Nekem az aksi nagyon jól bírja. Nem szoktam figyelgetni az akku diagramot. 2-2,5 napot elmegy nekem. Most nincs is agyon nyúzva.
Más: Volt itt nemrég téma a hangszóró recsegés. Ez bármikor előjöhet? A gari miatt kérdezem mert piszkálja a fantáziám a boot loader és a root.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
heidricha
őstag
válasz TaylorPro #6701 üzenetére
Expansys posta mennyi szokott lenni? Amíg csak előrendelés van, nem árulja el. A 4900 amúgy barátibb, nekem időben még belefér valamennyi.
Nektek van olyan, hogy "nappali standby" állapotban, bekapcsolt WiFi, mobil adat mellett (sync kikapcsolva) lényegében vízszintes az akku diagram vonala? Mert nekem sehogy sem akar ilyet, pedig a N4-en ez volt a jellemző. Kb. 1% per óra volt a standy fogyasztás rádiókkal, csatlakozott WiFi-vel jobb a helyzet, mint 3G-n, de nem nagy az eltérés.
A MotoG jobban bírja, ha használom (mondjuk szoktam), mint a Nexus, 5.5 óra hétvégi kijelző időm nekem MotoG előtt sosem volt, ez minimum egy órával több, mint a Nexus-on, de lehet, hogy többel. Viszont a standby ott volt sokkal jobb.
-
veterán
Megjött a fehér és kék Moto G Shell-em.
Ha valaki szeretne egy kéket, megtalálja a hardveraprón a hirdetésem
[ Szerkesztve ]
-
tekoteko
tag
Sziasztok!
Van nálam egy Moto G.
4.4.2 van rajta.
Magyarítani szeretném.
Mi a legegyszerűbb megoldás?
ThxETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Klaymen
tag
válasz Baloo27 #6711 üzenetére
Soha sem kapcsoltam be, de megnézem. Este is még ~5X% körül volt, tehát nem hiszem, hogy 15 vagy 30 százalé körüli automatikus battery saver bekapcsolás lenne a háttérben.
Este kikapcsoltam minden adatforgalmat, wifit, sim2-t. Reggel mobilnet bekapcs, nem megy, sim1 ki-be és megy. Sim2 bekapcs, wifi bekapcs. Majd amikor eljövök otthonról, akkor már nem megy a mobilnet. -
Baloo27
aktív tag
válasz Klaymen #6709 üzenetére
A Battery savert, ha bekapcsolod kis idő múlva a csúszka visszaugrik off állásba (legalábbis nálam). Viszont, ha "kikapcsolta" az adatforgalmat alacsony akkuszint miatt, hiába teszed fel tölteni visszakapcsolni nem fogja magától. A data usage-ben be van/volt kapcsolva a data?
-
Thoty
senior tag
válasz Klaymen #6709 üzenetére
Én továbbra is azt tapasztalom, hogy késve érkeznek meg a leveleim, üzeneteim (sms-t kivéve). Semmilyen battery saver nem aktív, mégis 30-40 perc késéssel jönnek a levelek (gmail és exchange is). Google fiókot leszedtem, újra beállítottam, 1-2 napig mintha jó lett volna, aztán újra nem.
Ha feloldom a telefont, akkor van 3G, tehát elvileg nem szakad le.[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
válasz Klaymen #6706 üzenetére
Nem lehet, hogy az energiagazdálkodás miatt csinál ilyesmit? Engem 2 napja viccelt meg azzal, hogy 30% alá esett az akku töltöttsége az okos kis Moto G pedig fogta és kikapcsolta a szinkronizálásokat. Én buta pedig csodálkoztam, hogy 2 napja nem érkezett e-mail? Adatforgalmat is simán kikapcsolja, ha jól tudom.
-
kelly416
veterán
válasz Klaymen #6706 üzenetére
Ha rendesen összeszinkronizáltad az appokat is, elméletileg mindent feltelepít, ami most fent van. Legalábbis a legálisakat, amik play-ből lettek feltéve. Hanem a beállításokat, esetleges játékállásokat nem menti, úgyhogy az bizony időrabló.
Nem is értem, miért nem lehet lementeni ezeket a dolgokat.
-
Klaymen
tag
Még mindig csinálja, hogy a sim1-en az adatforgalom elindulásához a kártyát ki kell kapcoslni, majd vissza.
Az is probléma, hogy reggel otthon sim1 ki-be, adatforgalom rendben, wifi bekapcsol, működik. Elindulok, kimegyek a wifi hatósugarából és nem indul el az adatforgalom, csak akkor, ha megint sim1 ki és bekapcsol. Más is tapasztalt ilyet?Reset lesz ennek a vége, csak nincs sok kedvem újratelepítgetni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...