- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #4163 üzenetére
Az eredeti hsz-ban nem futtatást írtam hanem parancssort. Ha már futtatás akkor cmd-t kell a futtatásba beírni és utána azt a 2 sorban levő 2 parancsot amit írtam. Az úgy mindig működik.
Ha a futtatásba csak a c:\adb\morelocale van beírva akkor nem biztos hogy jó lesz csak akkor ha az adb elérési útja benne van a PATH-ban.
-
ferob
őstag
válasz
violentSt #4190 üzenetére
Akik nekem így kapásból eszembe jutnak (pl. robagp), azoknál inkább fejben van a baj és nem a frissítéssel.
Mindenesetre rosszabb nem lett, bár szerintem ez általában egyértelmű, de az alkalmazásaid ugyanolyan jól fognak futni.
(#4191) honeker: Játékokról szó sem volt.
-
violentSt
tag
sziasztok a g-m folyton frissitene 4.4re
olvasgattam a topikot de nem lettem okosabb
eleg vegyesek a velemenyek megeri e frissiteni
ami szamomra fontos szempont
akku ido
fenykepezo
app kompatibilitas
terero
velemeny??? -
honeker
őstag
-
dusanek
csendes tag
Tegnap 18:30 kor @ expansys, eddig out stock vivid red hátlap feladva. Ma 15:00 már fenn is volt…
Kezdem megszokni, hogy félig angol, félig magyar… Mert van olyan app, ahol állítható a nyelv…
Már nem sürgōs annyira, de ha lesz idõm, felnyomom a notira az összes böngészõt, meglesem, melyikkel lehet rámenni a Motorola lapra, és nyitom a bootloadert… -
krisi047
senior tag
válasz
-Faceless- #4171 üzenetére
-
HUNgaroczel
tag
Ha amazonról rendelem akkor hogy tudok garit érvényesíteni? Vagy pénzért magyarországon leadhatom valahova? Hogy megy ez?
-
ruan
tag
Grip shell-t honnan lehet jelenleg beszerezni?
Élőbe meg lehet valahol nézni, tapogatni, megkönnyíteni a választást. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
architect26 #4175 üzenetére
Ez az íbéjes cucc f@sz@, de Moto X-re való. G-re jó lenne ???
-
architect26
aktív tag
mivel azt mondták hogy a grip shell hátlapja egy az egyben a sima shell hátlapja, ezért kigondoltam azt hogy monjuk annak az orzlys toknak az átlátszó plexijét mérnöki pontossággal eltávolítom, és a megmaradt gumis keretet rárakom a meglevő royal blue hátlapos készülékemre
.... vagy veszek egy ilyet ebayen
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Egy fehér grip shell kellene. Amúgy az olasz amazonon egy picivel olcsóbb, mint a németeknél. (1,5 EUR)
Perpillanat ezen a tokon gondolkodok - 2 részből áll, szabadon hagyja a Motorola logót (ez tetszik) és "beépített" kijelzővédő fólia is van rajta, csak ne lenne a neve fosmon
architect26: abból nincs G-re???
-
-Faceless-
őstag
válasz
architect26 #4172 üzenetére
Szerintem akkor inkább hagyjuk :_D
Németből tudnék valakit, aki elküldené, de így nem éri meg. -
architect26
aktív tag
válasz
Nekem grip shell kéne inkább
-
-Faceless-
őstag
Csak igényfelmérés képen egyenlőre M.o.-on mekkora igény lenne itt a fórumozók között moto G sima, és flipes shellek iránt?
-
isoram
csendes tag
válasz
yodamastah #4167 üzenetére
"Hát volt akinek fél órát kibírt a víz alatt ...."
azért ne vegyél rá mérget.A sajátomat tegnap műtöttem és a bekapcs+hangerőgomboknál semmi védelem nincs az elektronika felé folyadékilag.
A többi helyen talán rendben van mert folyamatos a ragasztás, kivéve az akku feletti csavarozott fedélnél, és alattomos a beázás, mert sokszor csak később jelentkezik a probléma. Ezt a telefont pedig nem olyan egyszerű lebontani darabjára mint mondjuk a Defy-t. -
kelly416
veterán
válasz
yodamastah #4167 üzenetére
A defy-re is ezt mondták, mégis volt, akinek beázott a hangerőgomboknál kevesebb, mint egy perc alatt. Nem én akarok lenni a következő "balek", drága ez a telefon ahhoz. Arról nem is beszélve, hogy azt is utálom, amikor mások tesznek tönkre bármit szándékosan, nemhogy én tegyem ugyanezt.
-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #4162 üzenetére
Igen, elmeletileg az, de mi van, ha pont az enyem beazik akar egy esotol, hogy ne a szandekos aztatas legyen az elsodleges megkozelites? Kukazhatom. Mi van, ha a Z1C azik? Jo eselyel javitjak, cserelik. Nekem ez a nem mindegy, mert ami balul uthet ki, az altalaban nalam ut ki balul.
Szamit a meret, de hamarabb szeretnek kisebbet, mint nagyobbat. Azokbol eleg volt nekem. Meg ugyis varok meg par honapot, es akkor mar "csak" a duplaja lesz az ara. Meg azt megvehetem elofizetesre reszletre, meg ha ez nem megy el, akkor megmarad, meg ha... Majd alakul valahogy.
-
Ezzel a megoldással ma én is magyarítottam a magyarul is tudó alkalmazásokat. Bár most furcsa így, hogy van ami magyar, a többi angol...
Nagy köszönet érte Upo fórumtársnak!
A magamfajta nem programozó végzettségűek kedvéért, annyit pontosítanék az eredeti hozzászólásban, hogy a parancssorba (windows gomb, "Futtatás...") ezt kell beírni: c:\adb\morelocale
Nálam Windows7-en legalábbis így működött.
-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #4151 üzenetére
Nem az ujdonság varázsával van baj... vagy lehet, hogy egy kicsit azzal is. A fő gondom a vízállóság. Sejtettem én, hogy "téli" telefon lesz ez is, de azért reménykedtem. Már biztos, hogy amint lesz rá vevő normális áron, eladom.
Egyrészt itt van végre a Z1 Compact, amit nyugodtan vihetek magammal strandra, nyaralni, fesztiválra, bárhová, és nem kell féltsem a víztől, másrészt nem tudok megbarátkozni a G képeivel. Az a tény, hogy egy RAZR I oda-vissza veri, eléggé siralmas. Sajnos. Nagy elvárásaim nincsenek, de kis kézügyességgel temperával vagy olajjal is le lehet utánozni a G képeit sokszor.
Muffman01:
Nem mondtam egy szóval sem, hogy rontottad, mitöbb, megköszöntem, hogy nem tetted. És nem volt benne semmilyen háttérgondolat. Tényleg megköszönöm itt a fórumon írtál. Itt úgy és annyit beszélhetünk róla, amennyit szeretnétek. -
honeker
őstag
Moto X
-
KMT
addikt
válasz
architect26 #4127 üzenetére
A 403 hiba nekem új telefon --> kitkat frissítés --> gmail hozzáadás után egyből nem ment... A fióktörlés - play (+2 másik) szoftver leállítása és adatai törlése - restart - fiók hozzáadás viszont megoldotta.
Az érintőgombok átprogramozására valaki? Megy root nélkül?
-
Bors77
csendes tag
Mtp Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28) felraktam a hivatalos drivereket, mégis ez van.
-
kelly416
veterán
válasz
-Faceless- #4142 üzenetére
Kinek mi, az enyémből is majd alkudnak, mindig azt szokták, oda sem írtam pont ezért, hogy fix ár. De a hátpal 4500Ft, a töltő is majd 1000Ft, a tokok is ott vannak... de ha nem viszok, majd megyek én is lejjebb.
Köszönöm, hogy nem a hirdetést rondítottad egy ilyennel, hanem itt mondtad.
-
htctopaz
tag
válasz
zsirfecske #4121 üzenetére
Picikét értek hozzá... A töltő, legyen akár 20 Amperes is, csak egy 5 Voltos stabilizált tápegység, nincs semmi töltő funkciója, max a névleges kapacitásánál korlátozza (jó esetben) a kimenő áramot, vagy leesik a feszültség 5V alá és nem tud nagyobb áram folyni. A töltést a telóban lévő elektronika szabályozza, kb 80%-ig nagyobb áramot enged, utána szépen lecsökkenti, majd mikor eléri a teljes töltést, átmegy csepptőltés üzemmódba. Én 800 mA körüli töltőáramot mértem max.
-
htctopaz
tag
válasz
Érdekes ez a Google play. Slimkat romot használok, a legutolsó RC3 verziónál nekem is előjött a 403-as hiba, visszamentem az RC2-es verzióra, annak semmi baja.
-
Bors77
csendes tag
USB kapcsolat megy nektek?
-
whYz
őstag
En csak siman hatrahajtom, ugy terveztek, hogy ez ne legyen problema. De persze az a megoldas is jo, hogy felveszed, majd visszahajtod a kepernyore.
Itt az amazonos link.
Szerintem ez a legjobb flipes megoldas, mert szinte alig noveli a telefon meretei. Nezzel rola videot youtubeon.
Edit: Amiket linkeltel azonon nincs kivagas az ertesito lednek. Ez is problema lehet...
-
-
Jaffa75
őstag
válasz
kelly416 #4139 üzenetére
a vizes felrakás egész pontosen mosogatószeres (szappanos) felrakást takar - ennél a fóliánál legalábbis. Vízlágyítás, megoldva, vízköves nem lehet, egyébként is a vizet ugyanúgy kihúzod alóla egy plasztik kártyával, mint a hagyományos fóliánál. Nem tudom milyen lesz az eredmény, de ha meleg/ ha hideg leírom!
Mindig az elsőnek van újdonságértéke...
szerk: Rasky - ez ugyanaz a fólia mint amit én rendeltem? Tudod jól, hogy a kínai 5 Ft-osat ne hasonlítsuk össze az 1500-as kategóriával... kivéve ha "...ezzel speciel átb@sztak..."
-
kelly416
veterán
Itt hardveraprón meg van egy szitén 16-os, ami ugyan kicsit drágább, de irányár és van hozzá egy pár kiegészítő.
Nem reklámozni akarom, de hátha van, aki itt olvasgat pont azért, mert venni szeretne egyet. Remélem ezzel nem sértek szabályt.Egyéb:
Miért lesz csúnya a vizes fólia? Kicsi vízkő vagy mi a szösz, meg száradás nyom? -
Jaffa75
őstag
Feldobtam a xtreme guard fóliát az előbb. Mivel ez vizes felrakású, szinte elrontani nem lehet (még nekem sem sikerült
), bolondbiztos...
A kijelzőre nem volt kihívás, a hátlap más kérdés... raktam már fel a PF2-re gyári hátlapvédőt (from Taiwan), de a sarkai nem voltak jók, 2 nap után fel/begyűrődtek, ment a kukába. Itt sem volt kivágva a Moto jel helye a fólián, na gondoltam ennek is hamar reszeltek...
Aztán felraktam, basszus annyira jól idomult a fólia, hogy szinte (szó szerint!) magától kitöltötte teljesen (5 perc múlva meg már 100%-ban) a "gödröcskét"
! Alul a sarkai is jók, úgy tűnik, ez nem fog begyűrődni! Kb. 10 perc volt a 2 fólia felrakása - a csomagoláson azt írták, hogy kb. 2 napon belül fog teljesen kisimulni, ráigazodni magától a fólia! (sőt, azt is feltüntetik, ha buborékosra sikeredett volna, akkor se vedd le - magától megoldódik
! Ezt nem tudtam tesztelni...
)
Nálam 5 csillag a kezelhetősége...
-
pandor
tag
Aki flip shell-t használ kérem árulja el, hogy telefonáláskor mit csinál a fedlappal? Visszahajtja a telefon mögé? Vagy lifeg a szeme előtt?
Tetszik a fenti piros megoldás és az orzly Wallet Stand & Case megoldása is jónak tűnik - csak a telefonálós szakasz nem áll össze...
Top flip megoldásra ezt: Motorola Moto G Black Top Flip Case Cover használja valaki? Tapasztalatok?
@whYz: tudnál linket küldeni a fenti piroshoz?
-
zsirfecske
addikt
ez direkt van így, pont ez benne a legjobb!
én pl. nem akarom folyton tudni hogy hány százalékon áll, csak mikor számít mert már sanszos hogy nem bírja majd ki. hibátlan koncepció, akinek nem ez kell az mehet a többi megoldással.
amúgy nexus5-ön hasznos ez inkább, a g akksiidejével 20%-nál sem nagyon kell még tervezgetni.
-
válasz
zsirfecske #4121 üzenetére
Azzal a % kijelzéssel csak az a baj, hogy sokáig nem látszik (fehér számok fehér ikonon). A Battery Overlay Percentage app nekem jobban bevált.
-
Upo
addikt
válasz
Ne nagyon reszelgesd, mindenkinél szarakodik a play, csak elrontod amikor semmi baja.
-
architect26
aktív tag
Ajajjaj úgy néz ki megint elrontottam valamit. CWMrecovery nem tudja betölteni az adatokat "E
an't mount /cache/recovery/command. Nem tudja valaki erre a megoldást?Köszi
Más: Csak nálam nem működik a play store? Nem tudok letölteni, és folyton error 403-as kóddal figyelmeztet. Us romon még nem volt, de mikor átmentem Nexus G+ rom ra, majd GPE romra, előjött ez a dolog. Tanácstalan vagyok, segítsetek -
Upo
addikt
válasz
violentSt #4118 üzenetére
Igen. Már nem pontosan emlékszem, régen olvastam a cikket, de az a lényege hogy a gyorsabb töltéstől valami szemcsés szerkezete lesz, ha lassan töltöd akkor ezek elbomlanak és kisebb lesz a kapacitása. Ott még akkor azt írták hogy egy versenyre való pakkot nem teszünk tönkre kis áramú töltéssel...
De ekkora áramokkal mobilt nem töltünk, ezek cellánként szabályozott profi töltők. Itt nincsenek ekkora töltőáram különbségek (akár 10-20x-osa a normál áramnak), sőt megfontolandó hogy érdemes-e kis árammal tölteni, mert tovább is tart, kevesebbet bír -> többször kell tölteni, ez lehet hogy kompenzálja azt hogy kicsit kíméletesebb az akkuval. Én is gondolkodás nélkül töltöm a Nexus7 gyári 2A-es töltővel. -
dusanek
csendes tag
Az elsõ nap… Akkor amikor megjött, hát… nagynak tûnt a defy+ után max 4.3“-ban gondolkoztam, probálgattam a szolgáltatói boltokban, a MM-okban, sokat, sokfélét (HTC, Sony, Samu, LG, Alcatel) várakozás, a magyarításra…chrome, opera nem hozza a Motorola belépés utáni lapot.… marad angol egyenlõre… használni szeretném… mai nap bevetés… valami nagyon klassz...egyáltalán nem nagy…nagyon kényelmes, jó a fogása… mindenre jó, amire használni akarom...@…kis net… sms… dumcsi… melóból fakadóan néha kép küldés… ez ma mind meg is volt… nem bántam meg, nagyon jó telcsi… a lelõtt, átküldött képek tökéletesek… szerintem arra amire való, megfelel… nem bántam meg… hajrá Moto G
-
zsirfecske
addikt
olvasgattam: % akksi egyszerűen és moto g akksi ajnározás
-
rasky
senior tag
expansysnál adnak töltőt a moto g-hez?
-
violentSt
tag
válasz
zsirfecske #4112 üzenetére
ez más készülékeknél is így van???
#Upo: akkor ez az oka ha nagyobb amperral töltöm sokkal tovább bírja az akksi?
-
Abri
senior tag
a törpés oldalon van egy 2 hónapos 16gb os expansys-os teló, ha vkit érdekel 60 ért
-
Upo
addikt
válasz
honeker #4114 üzenetére
Igen, a versenyszerűen modellezők meg azt is tudják hogy minél gyorsabban (nagyobb árammal) töltöd, annál nagyobb teljesítményt tud leadni, persze az élettartam rovására, de ez egy verseny megnyeréséhez vezető úton nem szempont.
A dual simes G-hez 500 mA-es töltő van gyárilag, 3 ágú ázsiai vaskos fajta, majdnem dupla magas a doboza hogy az a bumfordi vacak beleférjen de így is csisszre ki van számolva a hely a dobozban.
-
honeker
őstag
válasz
tothmaxy182 #4113 üzenetére
1 meg kell jegyezni minél lassabban töltöd az akku annál hosszabb élettartamot bír.
-
zsirfecske
addikt
-
honeker
őstag
válasz
kakukkmarci #4110 üzenetére
-
KMT
addikt
Lehet valahogy root nélkül magyarosítani, hogy az appok magyarok legyenek? A more locale 2 nem ajánlja fel a magyart, és a "hu"-kat beírva pedig "access denied"...
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsirfecske #4083 üzenetére
Kár,hogy a pirosnak bordó a széle.
Nekem a sárga jönne be,de annak meg olivazöld a széle,feketével az is jobb lenne. -
Jaffa75
őstag
megjött ma az xtreme guard full body fólia
- én 1,99+postáért vettem
! Holnap felrakom, aztán beszámolok róla!
-
whYz
őstag
válasz
tothmaxy182 #4100 üzenetére
Egy picit csuszkal rajta, de nem jon le. A magnes se tul eros, de ahhoz kepest jol tartja.
Egyebkent nagyon meglepo mennyivel tisztabb marad a kijelzo mint az elozo teloimon amin nem volt semmi vedelem. Bar gondolom ez egyertelmu. Illetve en meg a foliat is kihagytam, szerintem nincs ra szukseg igy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest