Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Csak félve kérdezem meg, hogy milyen képekről van szó? Csak nem valami belső használatra készített ágyjelenet az asszonnyal? Mert akkor még meg is érteném, hogy több százan meglesik, de pl egy kutyasétáltatásról készített portfóliót nehezen tudok elképzelni, hogy titokban százával lesik a google-nél.

-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Viper26
üzenetére
Nem, nem olvastam végig mivel okafogyott a dolog. Olyan fizikai paramétere egy lcd-nek sincsen amivel ez tudna működni. Az lcd működési elvének lényege, hogy nincs saját fényforrása (passzív) ezért meg kell világítani, azaz az egész kijelző világít. Attól, hogy te teliképes fekete háttér elött kapsz infókat, attól az még nem aktív display. Mivel az lcd technológia passzív. Az amoled lényege az, hogy minden egyes képpontnak van egy piros, egy zöld és egy kék fényforrása (led), ami ugye saját fényforrás révén tud aktív lenni. tehát akár egy pixel is tud világítani. Ezért pl az oled és a plazma aktív displayek.

Köszönöm figyelmedet az órának vége.
(nem akarlak megbántani csak passzolt ide ez a kis poén) -
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
Azért mert szeretnék egy ilyet. Jó telefon a G, de visszasírtam az Atrix 2 kameráját. - Sikerült is egyet szereznem. Most ezen az áron (csökken az árrés), ha van lehetőségem, akkor miért is ne tenném meg?
A Moto G Forte készülékre még kíváncsi vagyok, hátha kapna egy jobb kamerát, de félő, hogy nem. -
-
RootRulez
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
Gyanúsan ki vannak takarva a motorola logok vagy annak részletei a képeken az eBay-es hirdetésekben.

-
-
amzso
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Idáig engem is elkerült mindenféle akksit érintő jelenség, de ma hasonlót csinált, mint amit belinkeltél. 90% körül lehetett az akksi, és ahogy rádugtam a PC-re, hirtelen újraindította magát és most 1% töltöttséget írt. Idáig nem csinált ilyet. Remélem csak szoftverhiba és fixálják gyorsan.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
Egy ilyen Miracastos kínai cuccal.
-
rasky
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Power Toggles és igen csak fehér szín van. Néhány közvetlen kapcsoláshoz root szükséges.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
most dugtam rá 60% feletti akksinál az 1.8 A lg töltőm és a current widget 1000 mA körüli töltést jelez ki. majd megnézem alacsony töltöttségnél is, de 1.2-1.5 ampernél biztos nem tölt többel, hiszen leszabályoz az elektronika mikor kell. tök mindegy milyen usb adaptert dugsz rá, ha nem vmi dzsunka kínai nem lehet gond max lassabban tölt mint lehetne. szép is lenne ha bármi háztartásban fellelhető microusb töltővel baja lehetne, főleg hogy nem adnak hozzá gyárilag és nem is adják meg mivel használd.
amúgy pont ez a lényeg itt, mindenkinek van otthon már microusb töltője nem is egy, akkor csak felesleges környezetszennyezés külön csomagolni még mellé.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
akkor menj a partnero-ba, sokan ajnározzák, belváros közepén van.
amúgy kb 24 óráig kell hitelezned nekik, ők nem fogják új ügyfélnél a szép szemei miatt ugyanannyiért elküldeni angliából a cuccot. sőt, bankkártyás fizunál személyi okmány + bankkártya kitakarva még amit első vásárláskor bekérnek.
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Tulajdonképpen nincs gondom a telóval ,mert amit leírtam egyik sem egetverő probléma. Az is lehet,hogy frissítések előtt jobb egy resettel kezdeni,az biztos nem okoz anomáliákat

Most vettem észre azonban,hogy Assist be van kapcsolva,pedig emlékeim szerint kikapcsoltam.......
Lehet ez bekavarta a wifit,nem tudom!!?
A Cast screen-t nem értem egyedül,hogy azzal mi van?!
A bejövő hívásos félképről is kiderült,hogy nem hiba (csak szerintem
)
Látom már el is döntötted,hogy megveszed a telót,úgyhogy hajrá,szerintem nem bánod meg
-
kelly416
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Te szegény. Nemrég lebeszélted magad az SP-ről, most a Moto G is ilyen cipőben jár. Amúgy a legtöbbekkel ellentétben én beírtam nem is egyszer, hogy szuperül működik, nincs akku bug. Szerintem sem szokta más beírni, hogy minden rendben, mert akkor bazi unalmas lenne a topic.
Vegyed nyugodtan szerintem.loghn:
Csak a legolcsóbb variációt linkeltem. Ott akészülék képe mellett, hogy 8G-16G, átkattintasz és látod is, hogy gyakorlatilag 150font.dudi6:
Többeknek leírtuk már, hogyan lehet tiltani a programokat. Settings- apps- all fül- program kikeresése, ráböksz, jobb felsőben (frissítések eltávolítása, ha van olyan, mert csak utána vált át letiltásra ugyanaz a gomb) letiltás és már kész is. Ugyanitt (csak nem az all hanem a disabled fülön), ugyanígy engedélyezheted is, ha kell mégis.
A task killereket meg hagyd a fenébe. Amit kinyírsz, újraindul, több energiát használ fel, mintha ki sem iktatnád. Aminek nem kell futni, úgysem zabál erőforrást. Amit meg letiltasz, nem települ újra, nem fog futni egyáltalán. -
dudi6
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Akinek jól működik, nem fog beírni, hogy "juhéé, nekem jó az akksi", csak az akinek szar és valószínű valami program akad össze, tehát nem hardveres hiba (remélem), hanem nekünk kéne rájönni mi is lehet az és törölni és minden megoldódna. Amúgy szerintem kb. 100-ból 5-6 emberkének van ilyen gondja, ez ne tartson vissza a vásárlástól, jó kis teló ez. Az is lehet, hogy nem ilyen gagyi töltővel kéne tölteni ha használom a gps-t. Mondjuk arra figyelek mindig, hogy 90% körül levegyem (nem tudom van e értelme
)
Barátnőmnek tegnap vettünk egy Dual Simes 16 Gb-s változatot, este feltöltöttem neki, meg feltettem pár fontos programot, kíváncsi leszek estére mennyit merül... -
kelly416
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Ha rákeresel itt a fórumban, elég sok h.sz. keletkezett töltőfej vásárlása miatt, mert csoportosan rendeltünk.
Update: Rákerestem Neked, de az a link már nem él. Expansys-ről rendeltük, elég olcsó volt. De ha kicsit hamarabb kérdezel, Lidl-ben volt akciósan villás és szivargyújtós töltő is nemrég. Lehet, hogy még most is találsz valamelyikben.Arra a kérdésre, hogy az expansys-os rendelésnél van-e a csomagban töltőfej, szerintem "nincs" a válasz, de biztosra nem mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk én meglepődtem, hogy már .mp4 kiterjesztésűek a bootanimációk, nem képek, mint régen.
nem tudom merre lehet, de még keresgélek a telón.

(nem akarlak megbántani csak passzolt ide ez a kis poén)

, használd egészséggel!
Lehet ez bekavarta a wifit,nem tudom!!?