- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo27
aktív tag
Nem egy telefont vettem már Partneronál. Garanciális probléma egyiknél sem volt.Ugyanúgy hivatalos szervizekben szervizelteti a készülékeket. Igen, nem ad számlát, csak adásvételit, de ha kicsit is belegondoltok a gsmline, vipphone, xxlgsm ugyanezt csinálja, csak "szebb" üzletekben. Sőt, továbbmegyek: Gsmline nullás számlája (áfatartalom nélküli) mivel jobb, mint egy adásvételi? Még egyenértékűnek sem mondanám.Nemhiába csináltak saját szervizt a boltjuk mellett az István utcában.Minden gsm boltban vannak fekete úton értékesített mobilok, de ez nem azt jelenti, hogy egy expansysos mobil garanciája jobb lenne, vagy többet érne.
-
mindthecrap
aktív tag
én 6 éve vettem náluk egy LG Arénát és ugyanígy közölték hogy ja nincs ott a teló... egy órát álltam a bolt előtt közben összvissz két ember ment be, aztán amikor már 10 perce nem volt semmi mozgás kijött az eladó cigizni, meglátott, és "jaa már itt a teló" de szerintem azt is elfelejtette hogy ott vagyok, meg az a két ember is üres kézzel ment be. na mindegy, minden esetre érdekes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest