- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gutenberger
tag
A telónak van egy nagy hibája: nem akar lemerülni
"Uram, ha Ön lenne a férjem, megmérgezném! - Ha az Ön férje lennék, bevenném!"
-
lord.lakli
őstag
Milyen tekintetben rossz a szoft? A csere miatt szóltak és a fórumon is ki volt tárgyalva, hogy mit hogyan lehet. Sőt a bootlopról is volt már szó. A gari eldobás meg gyártója válogatja. Nézd meg most a Samsung Knox-ot. Sony-n is ugyanúgy a gyártótól kérsz fájlt a boot nyitására, de szolgáltatós telefonokra nem adnak fájlt és mellesleg a garit ott is bukod
Root után sosem volt ajánlott OTA frissítés. Van olyan készülék, ahol ennél durvább is történt, de menthető volt.[ Szerkesztve ]
-
robagp
tag
válasz ghiottone #3392 üzenetére
Hello!
Na ez az amit írtam, hogy nem akarok össze vissza pakolgatni semmiféle rom-ot.
A gyári kell nekem. Nem tudtam, hogy semmiképpen nem lehet rootolt eredetit ota frissíteni, mert amit küldtetek/xda/, abban nincs, hogy cserélgessek rom-ot, a válaszodban a mokolást pedig nem értettem.
No, ezekért nem jön be ez a teló.... olyan mint az iphone. Jó a hardware, de a szoft rajta pocsék. Korlát hegyek. Pont azért kellett az android, mert régen szabad voltál mint a madár, és nem kellett két hetet elcseszni, meg a garit eldobni a telóra, hogy talán jó lesz.
Teljesen leírta magát nálam a moto g..... -
SzGySz
csendes tag
válasz Kacsanova #3390 üzenetére
Szia! Én külön nyomatékosan kértem, hogy telefonáljanak, a futár számát nem adták meg, mint pl. a DHL szokta, a futár nem hivott, csak beállított, szerencse volt, épp ott voltam.... Utoljára telefonon a szállítás reggelén kértem Őket.....
[ Szerkesztve ]
Mottó: - Elmélet az, ha az ember mindent tud, de semmi nem klappol! - Gyakorlat az, ha minden klappol, de senki nem tudja miért! - Nálunk a kettőt egyesítették, ezért semmi sem klappol, és senki nem tudja miért!
-
Lovi24
senior tag
Szerintem azt is olvashattad párszor,hogy NEM lehet a rootolt rendszert frissíteni Ota-n.
Felrakhatod a frissítést Te is,ahogy Dsr írta.
Esetleg unroot.
Én visszaraktam a gyári romot és utána frissítettem.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
ghiottone
nagyúr
Korábban is írtam, hogy vissza kell flashelni az eredeti romot, csak úgy fog menni a frissítés.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Kacsanova
csendes tag
Erre tudna válaszolni valaki, aki az Amazonról rendelt?
-
Zaji
őstag
Végre újra van a németországi MM-ben 16GB-os.
-
dusanek
csendes tag
Sziasztok! Ha igaz, holnap hozza a futár a G-t :-)
Kérdésem, hogy az itt leírt magyarítás, root, etc., elvégezhetõ e win8-at futtató géppel?
Elnézést kérek mindenkitõl, de az válaszoljon, aki igen, win8-on vitte végig. A talán, meg biztos…
Inkább ne…
Defy+ hipp-hopp a prohardver leírása alapján magyar, rootolt.
Akkor gyerünk, a gyerek telcsije sem lehet ellenfél. HTC Wildfire.
Az az igazság, a bootloader nyitás, és rootolás két hetem összes szabadidejébe került, minden féle fórumot átnézve, mire egyszercsak próba, anya gépén XP… Elsõre pár perc, oszt go…
Válaszokat elõre is köszönöm! -
dkface
aktív tag
válasz Anti425 #3384 üzenetére
Üdv a klubban!
Telepítened nem kell srmmit fog menni! Settings/Security/Unknown sources az ismeretlen apk engedélyezéshez.
Telepíteni szerintem nagyjából mindegy max az alkalmazás megmondja.
Az adatforgalomra van app , de egyébkênt a leggördülőböl se sok idő szerintem ki-be kapcdolni.[ Szerkesztve ]
-
robagp
tag
Hello!
Frissítettem volna a 4.3 /root-olt/ -at 4.4.2-re.
Egyszerűen engedélyeztem neki, hogy letöltse a frissítést, és telepítse.
Újra indult és ez a kép fogadott.Ha az installra nyomok semmi.
Ha reboot, akkor újra indul, majd azonnal újra kikapcsol és ismét ez a képernyő....Na, ezért tartottam a rendszer frissítéstől, mert sosem úgy van ahogy leírják.
Ilyenkor mit kell tenni?
-
Anti425
tag
Üdv mindenkinek!
A Tegnapi naptol kezdve beléptem én is a klubba,kb egy éves ZTE Blade 3 használat után!
Hát mit mondjak,ég és föld.....
Szóval rövid ismerkedés után,alig pár óráig volt fent 4.3 verzió,az első felkinált lehetőségnél frissitettem 4.4.2 es verzióra! Nincs szándékomban rootolni,semmi buhera,csakis gyári frissitéseket szándékozok,amikor lesznek,remélem még igen,máskor is!
Viszont lenne pár kérdésem!
--Kell vmit telepitenem a szám.gépre ha összedugom a telot vele? (főleg Total Commanderrel szeretném kezelni)
--Ha külső apk-t szeretnék telepiteni (gps program) akkor kell-e vmit állitani a beállitásoknál,illetve pontosan mit?(b3 nál kellett,de itt kicsit bajban vagyok gyér angol tudásommal
--amennyiben sikerül az összehangolás asztali géppel,hova melyik mappába,stb helyre kell telepiteni? esetleg uj mappát kell létrehozni?(telefonban)
--létezik olyan kis programocska amivel egy mozdulatra tudom be,ill kikapcsolni az Adat forgalmat? (ez egy szempontbol sokkal egyszerűbb volt b3,mert ott ha lehuztam az értesitő sávot sorban volt minden,GPS,Adat,stb stb egy mozdulat volt)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
dsr
senior tag
-
Gutenberger
tag
válasz zsirfecske #3380 üzenetére
339 € volt a Nexus 5 a holland MM-ben, akkor már inkább az. Mindenestre biztató az áresés
-
Gutenberger
tag
válasz -Faceless- #3376 üzenetére
Azt már nem nagyon lehet kapni, viszont a nexus 5 339 € volt, az sem rossz éppen, ha kell valakinek az a teljesítmény kell, nekem tökéletesen elég volt ez is.
-
robagp
tag
Találtam egy érdekességet: Demo Mode /gyárilag rajta van/
Nem futattam mert azt írja adat vesztés lehetséges, így kihagynám. -
zsirfecske
addikt
válasz TripleB #3360 üzenetére
hát én soha többet nem bajlódom vezetékkel (főleg ha megérkezik a pressy), pedig mindig is wireless ellenes voltam (egér/bill/töltő stb). az hogy le lehet feküdni benne madzag által okozott fulladásos halál nélkül és a telefonnak sem kell mellette lenni már megéri.
főnököm régen ilyen nokia fülessel snowboardozott, jó cucc.
-
-Faceless-
őstag
válasz Gutenberger #3375 üzenetére
Igen németben is 199, de nekem még át kell váltani, és kiutalni keresztapámnak, neki meg vissza postázni nekem. Posta nélkül 65 jelenleg, akkor meg már miért ne vennék nem sokkal többért nexus 4-et...
De mindegy ez nem a kapcsolódik ide, csak bánom, hogy nem rendeltem meg előbb. -
Gutenberger
tag
válasz -Faceless- #3373 üzenetére
Hollandiába (MM) a 8 GB 169 €, a 16 Gb 199 € ...
-
-Faceless-
őstag
Ez az én szerencsém végeznék a vizsgákkal rendelném meg fele erre úgy romlik a forint, mintha egy üllővel szakadékba dobtuk volna...
Pedig abban reménykedtem németből meglesz 60 ezerért, de már 65-67 fele járna.... -
SzGySz
csendes tag
válasz greenstone #3366 üzenetére
Ha meg tudod EU-s adószámmal rendelkező cégre rendelni, akkor banki költségekkel együtt 52 000.-Ft-ra jön ki a 16 GB-os, én szerdai napon rendeltem, és következő pénteken hozta a UPS futár, mindez az angliai Amazonról.
Mottó: - Elmélet az, ha az ember mindent tud, de semmi nem klappol! - Gyakorlat az, ha minden klappol, de senki nem tudja miért! - Nálunk a kettőt egyesítették, ezért semmi sem klappol, és senki nem tudja miért!
-
namyang
tag
Nem értem hogy bírja nálatok ilyen jól. Én tegnap azt hittem megtaláltam miért merül, most lassabb is, de 26 óránál járok, 2óra screennel, 20-30 perc beszélgetés, és most vagyok 34%on. Éjszaka 6-7%ot merült, pedig nem fut semmi, cpuspy szerint egész éjszaka deepsleepben volt. :s
-
dsr
senior tag
Ajánlom az alábbi programot minden tulaj figyelmébe , nagyon megkönnyítheti ezentúl a mókolást ( root , custom recovery, stb.. ) .
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49922044
Telefonról nem akar nálam valamiért linket csinálni
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
válasz greenstone #3366 üzenetére
Partnero Gsm , vagy Expansys, de ha nem olyan sietős akkor Amazon.co.uk , vagy Ebay, az utóbbi 2 oldalról kicsit tovább tart a kiszállítás ( 1-1.5 hét ), de cserébe olcsóbb pár ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
greenstone
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezem. Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy a 16GB-os változatot honnan lehet a legolcsóbban megrendelni, magyarországi házhoz szállítással? Esetleg még németországi házhoz szállítás is szóba jöhet. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
kelly416
veterán
Este 20%, reggel csak az értesítési ledet volt hajlandó villogtatni, a kijelzőt be sem kapcsolta. Soha nem csinált ilyent, remélem ez után sem fog. Két dologra tudok gondolni, az egyik majdnem esélytelen. Lerántottam az asztalról a billentyűzet madzagjával, szőnyegre koppant és a lábamra, külsérelmi nyom nincs. Még simán böngettem utána, meg telefonáltam is. Az esélyesebb, hogy a kijelzőn hagytam a Chrome-ot, csak a power gombot nyomtam meg (vagy azt sem, csak elment egyedül alukálni), mert csöngettek és utána hozzá sem nyúltam ma reggelig a készülékhez.
Vagy egyik sem reális, keressek valami mást? Másfél-két napja még egy alkalmazás sem frissített, nem töltöttem le semmi újat, és az idő alatt nem tapasztaltam a merülést. Mi több, eddig minden éjszaka 0%-1% közötti merülést hozott. -
TripleB
senior tag
válasz tothmaxy182 #3346 üzenetére
Fóliát lehet rá tetetni, biztos megoldható.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz zsirfecske #3314 üzenetére
Én már a megvételkor dugóztam a jack kimenetet. Vettem száz db dugaszt kb másfél dollárért. :-) Egy nokia bh-504-et használok.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Jana33
csendes tag
Múltkor nekem is volt aksi problémám,remélem nem jön elõ többet.
-
ghiottone
nagyúr
Most nálam 10%-on van az aksi 49 óra után végig bekapcsolt wifi, 4óra21 perc kijelző - főleg chrome, facebook, egy kis skifta dlna próba, minimális gps, végig 3g-n, mobiladat kikapcsolva és 1óra40 perc telefonálás. - eddig ez a legtöbb. Mondjuk nálam korábban voltak aksi gondok, de azok végre megoldódtak.
-
agabe
addikt
Ez joval tobb mint amit en ki tudok hozni (aranyaiban is)...max 3 nap volt nalam amikor alig telefonaltam (osszesen talan 1 orat), kijelzo 4-5 orat ment max, de abban nem volt se gps se tul sok 3G csak wifi ha kellett, de nem sokat neteztem abban a 3 napban.
Igaz 15%-nal lejjebb nem szertem meriten a telokat, igy meg birt volna valamennyit, de kovetkezo nap mar ugyis ujra aktivabban hasznaltam ezert este fel is toltottem, de eros hasznalattal is elmegy nalam 1 napot lazan normalban meg kb 36-40orat, szoval tenyleg jo, csak pl. ez a 7 nap hasznalati ido (foleg 4ora kijelzovel meg 1 ora telefonalassal) repcsi mod nelkul nekem elerhetetlen kategoria, de nem is torekszem ra[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz tothmaxy182 #3346 üzenetére
-
Jana33
csendes tag
Repcsi mód 0perc, kijelző 4óra,telefonálás 1óra,párszor wifi. Használom a telcsit nem a polcon áll de nem nyomkodom 0-24. vannak ilyen felhasználok is
-
agabe
addikt
ezekbol mindig kihagyjatok mennyi telefonalas es mennyi kijelzo ido volt bennuk, mennyit volt repcsi modban...ezek nelkul kb semmit nem ernek az adatok, mert mindent kikapcsolva semmit nem fogyaszt a telo, es teljesen elrugaszkodott a napi hasznalattol, nomeg nem azert veszunk "okos" telefont, hogy csak alljon napokig neman es mukodo kijelzo nelkul...se net se bongeszes amikor epp kell hirtelen valahol ahol nincs mas...arra inkabb jok az 5ezer ft-os "csak" telefonok
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz mobilefan #3336 üzenetére
Majd teszek fel parat...csinaltam direkt osszehasonlitast Iphone5-tel (5S-t terveztem, de tegnap es ma a regebbi 5-os volt nalam). A felbontas kulonbseget vegyuk ki a kepbol, raadasul a atlagos hasznalatra 5megapixel is eleg.
Kijelzon visszanezve azt kell mondjam nagyon jol teljesit a moto g (monitoron majd ma-holnap fogom latni), persze a fenykepezes sebessege elmarad (a HDR-tbekapcsolva kulonosen), es hirtelen elokapva is az iphone-al lehet gyorsabban egy kepet loni, videoban ha nincs nappali vilagos akkor nem csak a felbontas es a kepstabilitas a jobb iphone-ban, de mindent osszevetve jo fenyben konnyu vele jo kepet kesziteni, gyengebb fenyben mozgo temahoz mar szerencse kellhet, sotetebben meg eleg stabilan is kell tartani a telot, hogy a kepen ne legyen bemozdulas.(#3349) honeker:
ehhez azert nagyon kimelni kell (kijelzo hasznalati ido es telefonhivasok ideje sem lehet tul sok), de valo igaz a legtobb telonal atlagosan (nem extrem kimeletes) hasznalattal is erezhetoen jobban birja a mindennapokban, de az akksirol (meg az optimalizalt mukodesrol) sok helyen lehet olvasni dicsereteket mig ellenkezojet sehol[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
-
honeker
őstag
honan szerzed be ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
rasky
senior tag
Tesconál újabb 6 fontos áremelkedés, már 110 font.
-
mobilefan
aktív tag
nincs valakinek kedve feltölteni fotókat ?
kíváncsi lennék,milyen fotókat készít ..-
-
Upo
addikt
válasz g-matte #3334 üzenetére
8-ast vettem 63-ért+2 a posta, 65-öt fizettem a futárnak.
Már bennem volt hogy nyomok egy adb screenrecord-ot a dual simes dolgokról mert a többi ugyanaz mint az 1 simesen de rájöttem hogy 4.3 alatt nincs még. A 4.4 ota meg tegnap indult a braziloknál, ázsia/ausztrál-ról még nem tudok.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
g-matte
csendes tag
Már nagyon várom a tapasztalataidat
én is a kétkártyásra éhezem, csak azt az infót találtam a neten, hogy a PartneroGSM-mel óvatosan, meg hogy a vásárlási árat megdobták kétszer 2000Ft-tal szóval kicsit ódszkodtam tőlük.De örömmel hallom hogy sikeres üzletet csináltál.
Megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült megvenni ? 67eFt lett végülis?
-
ghiottone
nagyúr
Nálam az a rom volt fent és arra OTA-n keresztül frissítettem. Mint Lovi24-nek nekem sem ment csak a recovery mókolással a root, de gyári romot visszaflashelni és utána mehet az OTA, majd dsr leírása és vígan megy a rootolás. Oda-vissza cserélgetem a romokat, csak downgrade-nél kell vigyázni, hogy US 4.4.2-ről US 4.3-ra menjen vissza az ember és majd úgy felrakni az UK 4.3 romot és OTA frissítés.
UK-n: 14.71.8.falcon_umts.retail.en.GB (4.3)-n voltam,
US-en: 14.14.16.falcon_umts.Retail.en.US (4.3) majd 172.44.4.falcon_umts.Retail.en.US (4.4.2)[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
dolgoztam nekik régebben...akkor azt mesélték, hogy profit 10%-a megy csak a fejlesztésre
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
WHO ARE THE REAL WINNERS AND LOSERS IN GOOGLE’S MOTOROLA SALE TO LENOVO?
Szerintük..."Samsung: The Korean giant loses because its days of dominating the Android platform could be numbered. "
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Sh4rk
aktív tag
Ügyes vagy!
Inkább a rinyálást zárd le. Köszi előre is.
Jah és a Te korrektségedet mutatja, hogy a válaszod nem OFF!Az elvakultságod, és negativitásod szánalmas!
Nah most ki nem tud olvasni és értelmezni? Legalább személyeskedni azt tudsz, ha már olvasni nem.a valóságban egyszerű megoldást keresek
Semmilyen megoldás nem felel meg ami ma létezik, vagy ki sem próbálod, mert úgy is szar...Semmi rosszat nem írtam a telóról!
Erős csúsztatás! Csak amióta visszavettél az arcodból, mert csúnyán bebizonyosodott, hogy pár dolog user errorAz, hogy te képtelen vagy egylépésnél tovább előre látni mutatja, hogy még van hová fejlődnöd!
Sértegess csak nyugodtan. Miért kéne előre látnom? Biztos az az út a jobb amin Te jársz, amit Te akarsz megvalósítani? Valószínüleg tovább vagyok fejlődve mint Te, időben és tudásban biztosanMivel a támadó témád off, így itt le is zártam!
Láttuk, de nem OFF-ban ugyebár. Valamint nem támadás volt, hanem mint írtam már "unalmas" amit csinálsz.Keress magadban megoldást, mert még senki nem írta azt, hogy ezeket a "hibákat" amiket te keresel más is úgy akarja megoldani mint TE ! Nekünk looser halandóknak, akiknek van hova fejlődniük csak az jut, hogy a nálunk okosabbak megoldásait használjuk vagy nem. Ha teljesen egyedi igényeket támasztasz, akkor légy példa mutató és készíts megoldást rá, amit majd mi is tudunk használni. Ameddig csak az megy, hogy ez sem jó az sem jó, addig ez csak rinyálás!
Köszi előre is, ha megoldást találsz az égető problémáidra és megosztod velünk.
-
Upo
addikt
Lehet, de a hivatalos ausztrál is ugyanez a build. Van hozzá egy gyári fehér moto headset, és nem usb kábel hanem egy fix kábeles moto töltőfej, meg mellé egy EU átalakító.
Asszonyé lesz a telefon de neki még régi nagy kártyái vannak. Vagy be kellene jutnom a szolgáltatókhoz (vörös és magenta), de az a héten nem fog menni, vagy esetleg nekiállok házi módszerrel a körülmetélésnek. Vágóm nincs és nem fogok egy csomó pénzt ott hagyni a mobilboltosnak hogy megnyomjon 1 pöcköt.Most jut eszembe azért ki tudom próbálni, berakom a saját kártyám meg a másik moto-hoz kapott tesco uk simet
Pár kép van fent itt
Majd még írok ha lesz tapasztalat.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
namyang
tag
Sziasztok!
BT fülesekhez (meg amúgy bármi BT-hez) és akksi merüléshez kommentelnék.
Pár napja panaszkodtam, hogy irreálisan merül a G-m, pedig régen jól viselkedett. Tegnap feltettem egy watchdogot (ha valaki esetleg tud hasonlót, de frissebbet, azt megköszönném, régen ezt használtam, de már régen volt frissítve). Na, reggel melóba jövet BT füles. beérek, zene kikapcs, BT kikapcs, kis idő múlva riaszt a watchdog (majd fél perc múlva újra, tehát úgy is maradt), hogy BT service folyamatosan pörgeti a procit. Kill, azóta minden szép és jó újra.
A furcsa, hogy amit az elmúlt néhány napban alkalmazásokkal monitoroztam, a proci végig deep sleep, és nem volt tekerve. WD viszont azt jelezte, hogy bizony valami használja. Valószínű kikapcsolás után ragadhat be ez a service, vagy én nem tudom. Na ennyi. Szóval ha valakinek gyanúsan merül, és BT fülest használ, akkor lehet erre gyanakodni. -
Upo
addikt
egyrészt ez nem biztos hogy ugyanaz mint ami nem működött.
Amúgy itt van a legfrissebb:
http://download.chainfire.eu/supersuAz hogy nem megy az nem a zip baja, abban benne vannak a fájlok amit be kell másolni meg a szkript ami megcsinálja. Szerintem inkább a recovery-vel lehetett gondod ami nem tudja felrakni, ha olvasgatsz az xda-n akkor tudhatod hogy jól működő recovery-t próbálnak összehozni.
A linkelt topikban is pár nap alatt kb. ötödik-hatodik frissített verzió került fel az 1. hsz-ba, ha elkezded akkor frissen töltsd le. A cwm-ből már felkerült a 4.4 alatt is jól működő, van twrp-ből is de abból ami jól működik azt nem lehet flashelni mert túl nagy, de a leírt fastboot boot módszerrel elindítható. Nem tudom milyen "különleges" a romod de az amerikai, európai, ázsiai, sőt még a brazil dual simessel is működik.
Úgyhogy ha a zip neked nem megy akkor töltsd le frissen és rakj fel olyan cwm-et ami fel tudja tenni. A zipben nem lehet hiba mert gyakorlatilag mindenkinek működött aki végig tudott menni lépésenként a megadott leíráson.
Ha meg sem próbálod csak visítasz hogy "úgysem fog menni" akkor meg megérdemled, azon meg az amerikai rom se fog segíteni csak még több gondod lesz vele.
-
robagp
tag
Az elvakultságod, és negativitásod szánalmas!
Ha nem csak olvasnál, hanem értelmeznéd is a leírtakat, akkor értenéd, hogy csak a szemedben fikázás, míg a valóságban egyszerű megoldást keresek a problémára!
Semmi rosszat nem írtam a telóról!
Az, hogy te képtelen vagy egylépésnél tovább előre látni mutatja, hogy még van hová fejlődnöd!
Mivel a támadó témád off, így itt le is zártam! -
robagp
tag
válasz contaxg #3301 üzenetére
Hello!
Ezzel kápráztattam el magamenon AH-D320
Bár kell hozzá egy átalakító, hogy a felvevő gomb működjön, de egész jó hangja van, pláne a saját szoftverével! Ott eszeveszett hangokra képes. A basszust tényleg nagyon durván fel lehet ott nyomni, ami amúgy se rossz!
Mivel még most kaptam meg még csak most tesztelem, így a mikrofont se tudtam letesztelni milyen forgalomban, mert ugye a szobában akármi használható!
Ha érdekel még írhatok róla... -
Sh4rk
aktív tag
Elképesztő eset vagy, komolyan mondom. Csak az ajvékolás megy, de az ezerrel, jah és a telefon fikázása. Ha ennyire szar miért nem adod el? MÁR TÖBBEN KÉRDEZTÜK! Semmilyen megoldás nem jó neked, olyan vagy mint egy fal minden labda visszajön rólad... Add el és boldogíts valamilyen "Koreai" topikot. Több elégedett user van itt, nem mondjuk, hogy tökéletes de elfogadjuk olyannak amilyen. És akkor itt vagy TE akinek semmi se jó. Unalmas a siralmad már, adj túl rajta és haladj tovább. Ha ajánlunk valami megoldást, akkor azonnal keresel a neten valami kifogást ami miatt még mindig ezt a "szart" használod, ami tele van hibákkal. Sőt az elején még mi voltunk 2 színűek akik nem mondják meg elfogulatlanul, hogy szar.
GO AWAY!
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
A 4.3-nál nekem is csak a bonyolultabb verzióval lehetett rootolni,de 4.4-nél simán ment amit dsr linkelt. Habár a miénk mindkettő tecsós.
Ha meg mégsem megy,visszarakod az eredetit.
Bocs ,félrenyomtam,eggyel feljebb ment volna[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
youngboy
senior tag
Az jó. Várom én is a véleményt, mert úgy adta az élet, hogy végül a sima G helyett vagy G Dual-t (vagy más dual sim telefont) kell vennem.
Kérdezni is fogok valószínűleg.
Főleg azért, mert még soha nem használtam dual sim-s telefont és nem vagyok benne biztos, hogy a dual standby nekem megfelelő. -
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3314 üzenetére
Nem szeretem a BT füleseket...
Öreg hifis vagyok, nekem a hang kábel útján találkozik a vég eszközzel! -
robagp
tag
válasz Benoe77 #3313 üzenetére
Hello!
A supersu.motog.zip root a 4.3-nál se működött nekem, így most se fog. /ezt az xda-n olvashatod/
Márpedig, ha az nem műxik, akkor a bootloader-es csere sem műxik, egy megoldást tudnak ott rá, egy rom cserés root-olást.
Kérdeztem, hogy az én rom-ommal rendelkezik-e vki, de senki sem írt, így valószínű senkinek sincs, tehát ezért nem értitek amiket írok. Valószínű az amicsi romra ki kell majd cserélnem a 4.3-asom, és azt frissíteni sem kell. De még nem találtam sehol senkit aki ezt a romot lecserélte volna, így nem tudom hogy működik-e, vagy csak az időmet fogja elvenni.... -
zsirfecske
addikt
zenebona témához itt egy kép az új Sony DR-BTN200M Bluetooth fülesemmel (használtan 12k-ért vettem):
nexus 5-tel próbáltam, elég jól szól. mostantól le lehet dugózni a jack aljzatot (pl. pressy). nincs kábel cécó, a DAC saccra pariban lehet az mw600-al, a füles nyilván nem olyan jó mint az akg370, de nincs annyira messze.
Sh4rk:
bt lévén nyilván megy vele minden hívásvezérlés külön gombról, dedikált track váltó/play/pause van rajta és a menőzés kedvéért nfc-vel párosodik. korrekt.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Köszönöm _ghiottone és dsr hsz-ét is! Nagyon gondolkodom egy ilyen készüléken, ha írnál róla pár szót, azt megköszönöm. Lehet, hogy aztán nem is akarnám rootolni, ez majd kiderül pár napos használat után (bár még az se biztos, hogy ezt veszem ).
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Upo
addikt
válasz ghiottone #3309 üzenetére
Ha minden jól megy akkor ma kapom az enyémet, majd beszámolok. Part-nero-s, tegnap rendeltem, ma kell jönnie, átvételkor kell fizetni. Telefonom rendeltem,felvették az adataimat, szóltak hogy nincs benne magyar nyelv. Ha rendben megjön akkor lesz még 1 + vélemény, remélem garoztatni nem kell majd.
Dhacker29 rajta van a dual simes dolgon, már régóta egyeztet a brazil tulajokkal, szerintem lesz nemsoká 2 simes cm11 is...
-
ghiottone
nagyúr
válasz kmarci25 #3308 üzenetére
Szerintem itt a topicban még nincs senkinek, így nyilatkozni róla nem egyszerű. Az XDA-n írják, hogy már elkezdték kinyomni a Dual-Simes frissítéseket Braziliában (ott jött ki elsőként, ha jól emlékszem ez a verzió). Amúgy pedig amikor az alkalmazásokat szétszedtem és néztem elvileg már a 4.3-as romnál ott voltak a SIM-1, SIM-2 opciók, így nem igazán jelent nagy eltérést, ha a hardver adott hozzá. Ami biztosan állítható először az US-romok kapják meg a frissítéseket, utána Kanada, majd EU-nem kiszámíthatóan és ezek után jött most a Dualosok frissítése. A Root-nak a leírásban lévő dsr (cooptx) féle megoldás alapján szerintem mennie kellene. Az ídézett XDA topicban azt írja az egyik fórumozó, hogy BL nyítás és rootolás után nincs OTA - na ez nem igaz, mert attól függ, hogy a rootolásnál hogy módosítottad a recovery-t. 4.3-nál módosított recoveryvel nem ment az OTA, de visszflashelve a gyári romot hipp-hopp megjelent a frissítési értesítés.
-
kmarci25
veterán
válasz ghiottone #3306 üzenetére
Akkor már csak egy kérdés. A dual sim-es verzió miben tér el az egy sim-estől (a nyilvánvalót kivéve)? Ugyanazok a mókolási technikák érvényesek? Vajon a rendszerfrissítés arra is van/lesz vagy mostohaként kezelik?
-
krisi047
senior tag
Egy kis érdekesség: [link]
-
kmarci25
veterán
Van valamilyen lehetőség arra, hogy magyar nyelvűvé varázsoljuk a telefont? Plusz erről a boltról mit lehet tudni: PartNero GSM?
-
contaxg
veterán
válasz lord.lakli #3300 üzenetére
A név önmagában kevés lesz ha keleti csicsa-micsa cuccokkal akarnak kijönni. A G-ben az egyik legjobb, hogy nincs rajta LÓ BETŰKKEL, hogy LG, meg SAMSUNG, stb. Szolid, elegáns. Bárhol, bármilyen környezetben befogadják a nemes egyszerűsége miatt. Ebben erősen hajaz az iPhone-ra (szerintem). Erre rátett az X egy lapáttal pl. a bambusz hátlappal. Nekem csak azért kellene az X.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Apple notebookok
- Asztalos klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...