- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
dusanek #10968 üzenetére
Fastboot látja a telót? Nem kell moto tool, csak amit linkeltem kitömöríted mondjuk a c gyökerébe, majd jobb shift nyomva és egér jobb gomb -> parancsablak nyitása itt és beírod fastboot devices és enter.
Másik, verérlőpult-eszközkelőben android alatt van motorola adb interface? -
ronin79
addikt
válasz
dusanek #10955 üzenetére
GPE 4.4.4 + root + boot logo + PhilzTouch recovery All in one. Kicsomagolod, teló fastboot módba majd klikk a flash.bat-ra. Ha kell a gyári recovery esetleges frissítésekre akkor utána klikk a flash stock recovery.bat-ra.
Ha ez nem megy fel meghívlak egy sörre és alkoholba fojthatod a telód -
-
dusanek
csendes tag
válasz
dusanek #4425 üzenetére
Hmhm…Valamit eleddig elbaltáztam, az tény
most már tovább tudtam lépni… de… @ és tovább lépõ oldal helyett egy szép, fehér, minden szöveget nélkülözõ oldallal ülök szemben
Senki sem mondta eddig, hogy csak egy lépésenként lehet tovább haladni naponta
Vagy, télleg naon béna vok…
-
mrbig25
őstag
válasz
dusanek #4447 üzenetére
A DOS ablakból legegyszerűbben így tudod kimásolni a nyitáshoz szükséges számsort:
kiadod a szükséges parancsot -> egér jobb gomb -> Megjelölés -> kijelölöd amit kell -> nyomsz egy entert, ezzel történik meg a másolás -> nyitsz egy jegyzettömböt és beilleszted -> itt pedig már egyszerűen ki tudod törölgetni a felesleges szóközöket és a (bootloader) szavakat. -
ghiottone
nagyúr
válasz
dusanek #3926 üzenetére
Igen, úgy néz ki rendben van. Itt a módosított 4.4.2_MultiLang_UK.zip - újra ki-belerak-becsomagoltam az alkalmazásokat a .zip-ből. Sajnos amit felraktam először abban benne maradt 4 alkalmazás az eredeti US zip-ből és az okozhatta a Launcher problémát és a nuku térerőt.
De ez most tesztelés, ha minden ok, akkor megy vissza az első hsz-be.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dusanek #3697 üzenetére
UK 4.4.2 magyarítás pipa
Most tesztelem, de per pillanat, mivel valami miatt a munkahelyi laptopomon nem tudtam a framework-res.apk-t és a systemui.apk-t módosítani, így csak morelocale - custom locale-al megy. Hazaérek, akkor az otthoni gépemen megpróbálom még ezt a 2 fájlt is megcsinálni, hogy ne kelljen morelocale-ozni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
dusanek #3626 üzenetére
ez oké, gari miatt én is onnan vettem volna (illetve haveromnak onnan is vettük) ha nem járom meg korábban a razr cordon szervizzel.
szóval részemről is inkább expansys mint egy gsm bódé, mert az legalább megbízható, profi cég és nem trükköznek.
és nem szívfájdításként, de itt aprón mindig volt 50k (8gb) és 60k (16g) verzió. ez persze vsz függetlenített tesco behozva, de ha nyitod úgyis mindegy.
-
ghiottone
nagyúr
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
dusanek #3618 üzenetére
expansys-ról szerintem még senkinek nem jött meg ilyen sok idő alatt
amúgy miért onnan vetted drágán, ha root/magyarítás miatt rögtön kidobnád a gyári garanciát?!
g-matte:
azért arra figyelj hogy a dual-os telóknál általában nem mindkét slot tud 3g netezni egyik csak hanghívásra való. lehet itt nem így van, majd megmondják az okosabbak.akksi %:
google nem véletlen nem tette bele a százalékos kijelzést még a kitkat-be se, nyilatkoztak erről korábban. nem akarják hogy az emberek folyton az akksit nézegessék. persze ha extrém merül, érdemes utánajárni valami külön alkalmazással és leszedni az okozó appot, de amúgy egy ilyen jó üzemidejű telónál kb. felesleges. pl nexus5-nél ha a piros sáv előtti uccsó csíknál van az indikátor a status barban már érdemes lehet megnézni a %-ot hogy lehessen tervezni az akksiidővel, de moto g-nél szerintem még olyankor se kell nagyon izgulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest