-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sNake^ #16993 üzenetére
Igen, 4.4.valahányból van ami már újabb bootloaderes, az még jó, akkor csak a screen flickering hiba jön elő a gyári romon. Régebbi 4.4-ek amiben még régebbi a bootloader azok meg téglázzák, olvass vissza a topikban. Sok embernek lehet még mindig a fiókban hever döglötten, sokáig reménykedtek hogy hátha az oroszok kitalálnak valamit. Vagy olyan romod volt fent ami nem rakta fel a friss bootloadert, de maradjunk annyiban hogy szerencséd volt.
-
sNake^
tag
válasz
sNake^ #12855 üzenetére
Bocsi a duplapostért, a szerkesztési időből kifutottam, itt vannak a képek
Linkként raktam be hogy ne foglalja a helyet nagyon, remélem nem probléma
kicsivel több mint 1 óra játékkal, az az egész screen on time alatt végig böngészve/Facebookozva/YouTube-ozva (a böngészés volt túlsúlyban)
1.Katt
2.Katt
3.KattEdit: előző posztban most látom hogy a kedves szövegjavító néni a telefonban hogy a mentő vinné el átjavítottam a feltettemet festettemre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest