-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Amazon akkor 44, ha nem hazai címre rendeled, ide ráteszi az ÁFÁ-t, és a VÁM-ot: kicsit drágább lesz, mint a PartNero személyes átvétetellel. De ezt biztosan tudod.
Annyira nem csupasz, bár nincs szétverve, mint ahogy sok gyártó szereti. Hacsak nem a GPE kiadásról van szó - viszont az meg eleve magyart is tud.
A Moto cuccok nekem nemigen fogyasztottak akksit, magam részéről nem azért ROM-olok. Az asszisztens szerintem tök jó, a kamera is jobb valamelyest, mint a Google-é.
-
whYz
őstag
En csak siman hatrahajtom, ugy terveztek, hogy ez ne legyen problema. De persze az a megoldas is jo, hogy felveszed, majd visszahajtod a kepernyore.
Itt az amazonos link.
Szerintem ez a legjobb flipes megoldas, mert szinte alig noveli a telefon meretei. Nezzel rola videot youtubeon.
Edit: Amiket linkeltel azonon nincs kivagas az ertesito lednek. Ez is problema lehet...
-
-
namyang
tag
Én őkket nem ismerem, de velük munkatársam hozatot haza cuccot (két gitárt összesen 500E Ft értékben) és valahogy nekik sem volt kedvük lopkodni. Én nem problémáznék ilyesmin.
Viszont. Ha csak kiegészítőt akarsz hozatni, az pár ezer ft, annyit megér szerintem a kockáztatás, mivel én nagyon kis esélyt látok arra, hogy lenyúlnák. Ha tescos telefont, akkor pedig kétszer is meggondolnám, hogy megér-e annyit, hogy 5-10E-el (nemtudommennyi) olcsóbb, de ha valami baja van, akkor hiába küldeted ki velük, nem fogják neked bevinni a tescoba. Tehát akkor megéri azt a plusz 5-10et rászánni és amazonról rendelni. (mégegyszer, nem tudom mennyi a különbség, csak mondom, hogy az ilyesmit azért meg kell gondolni rendelés előtt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest