- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
Elgondolkodtató a Jack és a Micro USB-s megoldás és ma utánna jártam még jobban. Elméletileg nincs korlátja. Inkább az lehet ,hogy nem lesz elég erő
. Készíthető ilyen szoftver és írtak is róla a blogon ,amit találtam. Én inkább tényleg szoftveres részlől látom akadályát. Android telefonban látott már valaki Tv-OUT-ot ? Mert én csak HDMI-t.
-
Gengi
senior tag
-
Gengi
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem ,amenyiben sikeres államvizsgát teszek egy ilyen telefonnal ajándékozom meg magam. (Iphone HD még bekavarhat
) De régóta húzaom úgy gonodlom árkategóriájában 90 K körül az egyik legjobb vétel nagyon nem tudnék jobbat mondani. (Esetleg OMNIA HD... ,de az meg Símbian).
Viszont két apróság iszonyatosan zavar a készülékben.
1, FM radió :S... Steamelhetek ha zenét akarok...
2, TV-OUTKüldő Hardvare nélkül szerintem egyik se megoldható
. Bár szoktak eldugni FM vevőket a telefonokban..
Engem jelenleg a TV-OUT érdekel valaki hallott-e már olyan megoldásról ,hogy egy ilyen telefont ,akár külső hardvae segítségével csatalkoztatott TV-re ? (DIVX filmeket akarok ott lejátszani). Vagy nem tv-re bármilyen külső Kijelzőre bármilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest