Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egy-két bug van, ami eddig perzisztens, de alapvetően nem egy symbain, az biztos
a progikat meg tudod nézni netről is, például a http://www.androlib.com/ vagy http://www.cyrket.com/ oldalakon.
-
törölt tag
attól tartok, hoyg a Nexusra semmilyen hatással nem lesz, mert az kijelölt régiókban kapható csak, és ott is csak a googletől, tehát fiksz ára van. igazából szerintem a Desire sem kéne ilyen drága legyen, csak itthon most a nemhivatalos ára ennyi. meg mert Mo.-on minden drágább...
-
törölt tag
persze, mert a Nexus az viszonylag nehezen beszerezhető. Hong Kongban amikor kérdeztem, hoyg mennyiért tudnak hozni, mindenhol 5000hkd-s árat mondtak rá, pedig ha simán megrendelem a netről, akkor 4100 lett volna (csak az arányok kedvéért). és ez igaz az itthoni gsm boltokra is. a Desire meg ugye több helyen elérhető lesz, és nem csak közvetlen google accounton lehet rendelni.
úgy hallottam, hogy elvileg a Desire olyan 1-2 héten belül startol itthon, és olyan 140 ezres kezdőáron. én mondjuk ennyit nem adnék érte, de 100-ért jó vétel lenne mondjuk.
mondjuk egyébként még gondolkodom rajta nagyon, hogy esetleg megváljak a Milestone-tól, mert hamarosan megjön a szervízből a Meizu, illetve vonz azért az a Nexus, de még nem tudtam dönteni...
-
törölt tag
hát azértz az N95 ótvar műanyag kialakítását nem lehet egy lapon említeni a Milestone-nal! szerintem elég egyszer megtapizni, és rájössz a különbségre.
én mondjuk szeretem a billentyűzetet, végülis egy opció. péládul az nagyon jó, hogy nem takar ki a képernyőből, hanem mindent rendesen látsz, nem kell annyit scrollozni (ezt pl. gyűlölöm az 5800 billentyűzetén, hogy az egész képernyőt eltakarja, és egy lőrésbe kell írjál, még szerkeszteni is nehézkes, mert nem látod át, amit írsz)a második mikrofonról: ez egy remek feature, de eddig kb semelyik telefonon nem volt, szerintem túlélnéd, ha a következőn sem lenne. nem hiszem, hogy ez alapján kellene választani.
igzaából a Nexus -Desire kettősból leginkább az elérhetőség és ár alapján érdemes dönteni, mert lényegében azonosak. illetve a Milestone esetében a billentyűzet az előny, ha szükséged van rá.
-
Bivalyabb hardver, AMOLED képernyő, nincs QWERTY (ez csak nekem plusz, nem fogott meg a Milestone billentyűzete), nyílt rendszer a Nexuson.
A Sense-ben most az iPhone OS-ből lopott, használható copypaste és egyéb kijelölés tetszik, de egyébként se olyan rossz felület szvsz. Az biztos, hogy szűz Androidot én nem veszek, látva a Legenden futó Sense-et
-
-
Szerintem a hangszoro az elmegy kategoriaba tartozik, nem igazan atuto. De azert gondolom zart terben hasznalhato. (Aki meg tomegkozlekedesen/utcan hangosan hallgat zenet, annak kez- es labtorest kivanok
)
A billentyuzet lezarasahoz a bekapcsgombot kell egyszer megnyomni, kioldashoz meg bekapcs ES egy csuszkas moka a kepernyon, vagy ha a pattern lockot hasznalod, akkor a mintadat kell lerajzolni.
A tagekkel es a boritokkal nincs semmi para, nem Nokia ez azert. De zenehallgatasra ettol fuggetlenul korlatozottan alkalmas, hala az analog hang bugjanak...
Szvsz nem kell semmi boritas neki, csak nem szabad kulccsal egy zsebbe tenni meg foldhoz vagdosni.
-
törölt tag
5800 után szerintem felüdülés lenne, hogy mennyire jó minőségű a készülék, milyen jól össze van rakva. a 2.1-ben van pár újítás, de igazából a bugfixek miatt is már jó lenne egy frissítés, bár olyan nagyon nekem nincs gondom a jelenlegi szoftverrel, de péládul a zenehallgatás időnkénti akadása egy ismert bug.
én egy fél évig használtam Meizu M8-at előtte, meg most is gyakran használom a virtuális billentyűzetet, és elég jól használható. sosem váltottam landscape módba, mert amúgy is bőven elég nagyok a gombok, hogy egy kis megszokás után gyorsan tudj rajta gépelni. mondjuk én bal kézzel valamiért nem tudom rendesen eltalálni a gombokat, de egy kézzel is elég jó sebességgel lehet gépelni. a fizikai billentyűzet akkor jó, ha terminállal szórakozol péládul, mert nem takar ki a képből
az androidban az a jó, hogy szinte bármilyen billentyűzetet telepíthetsz fel, és ezzel jóformán meg is van oldva a nyelvi támogatás kérdése, mert a rendszer unicode, akármi megjelenít. így van nekem péládul kínai és kantoni billentyűzetem a gépen, tökéletesen működnek.
amúgy nem tudom a nexus-t mikor fogják, ha egyáltalán fogják forgalmazni itthon, de hamarosan elérhető lesz a Desire, ami lényegében ugyanaz, csak sense felülettel, meg egy-két apróbb külső változtatással.
-
törölt tag
szerintem alapvetően jó telefon, bár azért még elférne rá egy 2.1 frissítés. hardveresen nagyon rendben van, masszív, minőségi, stb. remek a billentyűzet is, bár kicsit nehéz maga a teló, de tokban, táskában hordva ez nem hiba.
nekem inkább szoftveres kifogásaim vannak ellene, de ez kb minden androidos készülékre igaz lenne (multimédiás hiányosságok, aggresszív "prefetch", stb). kicsit ha visszaolvasol, akkor elég sokmindet leírtam, de ezek egy része szubjektív, másrészt meg nem olyan óriási nagy hibák (és rootolás után azért sok dolog orvosolható).ha most vennék telefont, akkor továbbra is első számú kiszemelt a Nexus lenne, második a Desire (mert az ugyanaz, csak talán könnyebb lesz beszerezni, mert nem kell a kuglitól rendelni), a nagy am-oled kijelző, snapdragon, android miatt.
ezeken kívül szerintem nem nagyon van izgalmas telefon a piacon, de másnak nyilván más igényei vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest