- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Értem..
Nagyjából akkor a helyzet a következő...
A milestone szerintem kicsit nagy lenne zsebbe hordáshoz, és mivel van egy Ipod Touch-om, ezért a multi-touch annyira nem is hiányzik jelenleg...
A liquid egy baromi jó telefon, de mivel a kijelzője nagyon érzékeny, és én zsebbe hordanám, kulcsomóval is akár, ezért nem lenne tól jó választás, mert ha jól tudom, az Acer nagyon gyakran visszadobja ezeket a készülékeket..
A hero-t elavultnak mondjátok, pedig állitólag most is gyorsabb, mint a Spica, és ha minden igaz a 2.1 még egy nagy gyorsulást hoz, illetve sztem a ram mérete elég jó... Tehát az androidhoz bőségesen elég az a hardver ami alatta van...
Mondjuk mivel az u600-am tönkrement, ezért kénytelen vagyok valamit venni...És jelenleg úgy áll a helyzet, hogy egy negyedik befutó lesz, mégpedig a Spica, mivel függetlenül az új 60k, és azzal biztosan kihúzom akkor legalább a Legend-ig..
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek miért kéne a milestone-t választanom a hero, illetve a liquid-el szemben?
A bill valóban nagy előnynek tűnik, de én kicsit ennek már e méretétől félek. Mennyire kényelmes/kényelmetlen zsebben hordani, főleg tokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest