- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpmontoya
csendes tag
Akkor most kihagyom ha rootolni kell, mert lehet kedden visszaviszem a boltba, mert sokszor néma a mikorfonom és nem hallják amit mondok.
Megtaláltam különben a rootolást... -
jpmontoya
csendes tag
Sziasztok.
Hogy lehet megoldani, hogy a laptopommal a Milestonon keresztül netezzek?
valahogy nem tudom megoldani
Tudtok segíteni? Mint modem használnám, mint régen a Nokiámat, de azt a hozzá kapott programmal simán meg tudtam oldani...Köszönöm!
-
jpmontoya
csendes tag
megcsináltam, de csak névtelen ismerősök vannak most a telefonomban
Mindenki (Unknown)
-
jpmontoya
csendes tag
Sziasztok,
Lenne még 1 kérdésem!!! Majdnem elfelejtettem. Ezelőtt egy Omnia2-esem volt. Outlookban ott van mind a 800 telefonszámom, de bevallom szenvedek a telefonkönyvvel. Megoldottam már, telefonon van mind, de az ékezetes karakterek helyett kis kockák vannak kérdőjellel a közepén. Egyenként átírni, 2 nap. Laptopon Moto Phone Portálon megoldanám, de valami iszonyat lassú. A vcf file-t már szerkesztettem editorban, de kiirta utána, hoy nem támogatott file
Esetleg valakinek van egy használható VCF editora? Találtam neten párat, de az mind demo és 5-10 név után nem csinál semmit...
vagy ti hogy oldottátok meg a névjegyzéket? Gondolom le lett írva már itt 100x, de 1000 hsz-t végigolvasni kemény dió lenne...
Köszönöm a segítségeket...
-
jpmontoya
csendes tag
Sziasztok,
Vettem 2 napja egy Motorola Milestone-t. Minden szuper, egy tökéletes kis telefon minden téren. Viszont az a gondom vele, hogy elég sűrűn van egy olyan hibája, hogy nem hallják telefonban amit mondok. Sokszor beszélgetés közben elkezdenek "hallózni", de van mikor felveszem a telefont, teljesen mindegy. hogy én hívok, vagy engem hívnak és hiába beszélek, nem hallanak semmit... Aztán a következő hívásnál minden oké, majd megint jelentkezik a hiba... Találkozott már valaki ilyen problémával?
Android 2.1 upgrade1 op van rajta.
Jó lenne megtudni mi lehet a hiba, mert kedden küldöm vissza, ha nem orvosolhatóKöszönöm a válaszokat...
Kellemes Húsvétot mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest