Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Bonyolítsuk még: Tegnap este nekem is ment még 2 órát hsdpa alatt 5%-os kijelzéssel.
Ma pedig a 15%-os aksit újra betettem tölteni a telefonba, erre 70%-ot írt rá. Hagytam hadd töltse. Mikor 100%-ot mutatott, akkor be-kikapcsoltam a telót, majd a töltőn megint 70%at mutatott. Hagytam felmenni 100-ig, majd ki-beraktam az aksit tötés közben, és ekkor már 20%-ot mutatott. Innen tölti éppen.
-
petipetya
nagyúr
Egyenlőre merül mint a p.csa, már elnézést. remélem, ez a 3x12 órás kikapcsolt töltés használ majd. Amúgy miért 12 óra? Hiszen jóval hamarabb feltölti, ami után az elektronika megakadályozza a túltöltést, nem?
Az android sdk valami olyasmi felület, amivel lehet nyúlkálni a telefonban, progikat rátelepíteni fájlkezelő nélkül stb. Sosem használtam.
-
drzsoo1
aktív tag
Semmi baja nics csak valamelyik program fogja. Az a szerencse hogy a froyo-ban az éppen futó alkalmazásokat egy mozdulattal ki lehet lőni, vajon miért is tettek bele ilyen funkciót?
Aki azt mondja hogy andoridhoz nem kell task manager meg kill process az egész egyszerűen nincs tisztában a valósággal. Egy teljesen szűz rendszernél lehet hogy igaz, de egy külsős programokkal dolgozó froyo szemrebbenés nélkül belassul 4-5 háttérben maradó program esetén. -
törölt tag
Bár még nem szedtem szét ilyet, de nem hiszem, hogy a forrasztással lenne gond, inkább a dugóval érintkező lemezek gyengülnek el.
Ha tudsz szerezni méretben és kiosztásban megfelelőt, annak beforrasztása segíthet, de azért kérdés, hogy van-e sarokban egy antisztatikus forrasztóállomás! -
Mályki
aktív tag
Nekem teljesen jó volt a vezetékes téma!Amugy sem egy erőmü ez az akksi!Csökkentsem ezt a keveset is fél napra?
Meg még töltögessem is a blutusz fülest?Áh...Nem lehet a dugasszal kezdeni valamit hogy jó legyen?WD40 kilőve.Ujat forrasztani be?Újra üzembe kellett helyeznem az mp3 am.Az meg elemes
Elég nekem egy kütyü!
-
Mályki
aktív tag
Okos,érintőképernyős telefonok között volt az elsődleges szempont a zene...Ezzel a lejátszóval semmi probléma nem lenne..Primitiv de tökéletesen müködne..Itt nem is ezen volt a hangsúly..Hanem hogy kb fél év után zenehallgatasára használhatatlan.Ha kicsit következetesebb lettél volna rájöthettél volna!Ennyi
-
Phami
tag
Nem is tudod milyen tempót lő a szamóca
De amint olvashattad most a Cronos-t próbálgatom és sok olyan dolog van benne, ami a miui-ban nincs pl full install a memkártyára, eddig elég gyorsan tűnik pedig még overclock sem volt. Persze nem olyan fancy kinézetű, mint a MIUI, de meglátjuk, hogyan fog menni. Az akksi ahogy nézem jobban bírja, mint a kis kínai alatt szóval eddig pozitív a benyomásom róla
-
Cashdroid
csendes tag
Sziasztok! Kicsit vissza térve a "Jack-csatis" hibára, csak annyit, hogy a WD-40 erre alkalmatlan, mivel nem párolog el, és mivel nem vezet nem várt hibákhoz is következhet, inkább ajánlanám a "Motip" gyárású kontaktjavító használatát, ami sokkal magasabb alkohol tartalmü és nem marad a készülékbe.
-
petipetya
nagyúr
Openrecovery-t telepítettél már valaha? Mert most a 2.2 miatt másként működik ez a része, de a pontos menetét nem tudom.
- Én a szokott módon felmásoltam az sd-re az openrecovery mappát és a zip-et, mellyel el is indult a recovery menü, de csak az első reboot-ig - persze ezt lordfreyr írta korábban.
- Szintén ő linkelte be a Vulnerable recovery-t, amely egy sfb fájl. Ezt feltelepítettem az rds lite segítségével, és így már mindig elindul az openrecovery menü, ha akarom.Ezt le kellene tisztázni, mert lehet hogy nem kell ennyire túlbonyolítani ahogy azt tettem. Ha ez a része megvan, akkor a miui felrakása a zip-ből már gyerekjáték.
-
Cyberpunk
félisten
-
F_Gergely
őstag
Hát elég sokan szidják a telefont, igy eléggé elbizonytalanodtam, sose volt anndroidos készülékem, igy még magát a rendszert sem ismerem. Jelenleg HTC-m van de WinMo rendszerű, néztem andoridost de egyedül a Desire Z ami qwerty-s de hát ott a mechanika borzalom.
petipetya igen néztem azt a készüléket is de az a mechnaika borzalom.... Nem is értem a HTC ezt hogy engedhette meg magának.
-
-
Shrike7973
senior tag
Thanks for your patience as we roll out Android 2.2 for Motorola Milestone. Many of you have asked when it will arrive in your country and so here is a schedule which lets you know when to expect it.
Froyo is now available for Milestone in: UK, Romania, Singapore, Thailand, South Africa, India, Taiwan, Malaysia, Philippines, Hong Kong, Indonesia and Vietnam.
The following countries can expect to receive Froyo by the middle of next week:
Germany, Austria, Switzerland, France, Spain, Italy, Poland, Hungary, Croatia, Czech, Slovakia, Slovenia, Netherlands, Greece and Canada.
The following countries can expect to receive Froyo by the end of this month: UAE, Nigeria, Kenya, Australia and Turkey.
-
-
petipetya
nagyúr
Ezek szerint nincs openrecoveryd és nem rootolt a telefonod. Akkor sehogy, szedd le és telepítsd újra.
Illetve a cache-t ki tudod üríteni így is:
- kapcsold ki a telefont
- húzd ki a billt és nyomd le az x-et és tartsd lenyomva, majd kapcsold be a telefont.
- várj 3 mp-et és betöltödik egy szöveges felület (recovery menü), melyben válaszd ki a cache ürítését, de ne nyúlj a format-hoz.
- készen is vagy, indíts újra a telefont -
Rickazoid
addikt
Az trial verziókból nem, azért már fizetni kell $3.90-et pédául a Cortex A8-ra optimalizált verzióért.
Egyébként ha kikapcsolod a netet, akkor vagy eltűnik, vagy egy Page not found-ra cserélődik. Illetve léteznek adblock programok is, bár azt hiszem azokhoz root ell.
-
z0d1AK
nagyúr
Két okból nem szép másolni. Az egyik, hogy te nem tartatod be a szabályokat, maximum betartod, a másik egy egyszerű, nem vagy papagáj, sem majom. Bár az avatarodban mintha pont ez a kettő volna összegyúrva.
@bwoay: Már reinkarnálódtam is.
(#4783) joamilestoné: talán azért, mert a Motorola külföldről nem erőlteti a gyári frissítést. Míg a Motokernél ott van / volt már 1 hónappal ezelőtt...
-
Rickazoid
addikt
Nos ha QWERTZ, akkor német, egyéb esetben pedig más európai, errefelé nem hinném, hogy árulnak más piacra szánt gépet. Egyébként a dobozán lehet van valami jelzés (például Deutsche Vodafone), de a MSU is kiírja, feltéve, hogy eredeti ROM van rajta (egyéb esetben csak IMEI számot ír ki). Elvileg IMEI alapján is lehetne azonosítani, de az nem túl egyszerű. Vagy írd be ide, hátha ír pár értékelhető információt rá, ha a Primary Market részhez Europe-ot ír, akkor biztosan ide szánták.
(#4627) Cyberpunk: azok a 2.1-es ROM-ok, egy SHOLS_U2_05.06.0 ROM kell rá, ezekre épül az összes Froyo és Gingerbread.
-
petipetya
nagyúr
A wifi prioritásban van a mobilinternettel szemben:
- Mikor mobilinterneten keresztül csatlakozol, akkor annak a jelzését látod odafent (H-betű=HSDPA)
- Mikor wifire csatlakozol fel, akkor azon keresztül történik az internet forgalom, erről a wifi jelzése tájékoztat:
Nézd meg, hogy a settings / wireless / wifi settings / opciók gomb / advanced / wifi sleep policy mire van állítva. Mert ha nem a "never"-re, akkor a képernyő lekapcsolásakor a wifi is megszűnik, és akkor visszaállsz mobilinternetre (hacsak az nincs letiltva valamilyen kapcsolóval).
-
Konflikt
addikt
nemkerested, vagy nagyon feluletesen
ha a topicon belul hasznaltad volt a keresot a 'root'-ra, megkaptad volna a valaszt. -
Rickazoid
addikt
Ez egy nagyon régi megkerülése annak az irdatlan nagy hülyeségnek, amit a Google elkövetett, amikor nem tette a kezdetektől a rendszer részévé a memóriakártyára telepítést. Mondjuk a mostani megoldás is rendkívül idióta, hogy csak utólag lehet átmozgatni, akkor is csak bizonyos programokat, de azokból is néha MB-ot maradnak a belső memóriában, sőt az idióta enyhe kifejezés. Mondjuk úgy, hogy egyetemen az összes létező programozó megbukna egy ilyen megoldással de úgy, hogy az életében többet fel nem vennék informatikával kapcsolatos szakra, de láthatóan ezek az emberek ma igen jól keresnek.
Lényegében elvileg a szimbolikus linkekkel nem lehetne baj, de mint írtad, a memóriakártya sokkal lassabb. Szerintem aki ilyesmivel akar foglalkozni, az inkább tegyen fel egy MOD-ot, amiben a natív megoldás működik és nem lesz baj. Mondjuk nem értem a CM7 hogy jön ide, az egy Gingerbread, ott eleve beépítették a memóriakártyára telepítést, nincs szükség semmiféle hackre. -
Rickazoid
addikt
Azzal jelzi, amivel akarod. Utóbbira a Handcent SMS jó, beállítható időközönként lejátssza az értesítést, illetve állítható a LED színe. Előbbire is láttam példákat a Marketben, missed call vagy missed reminder szavakra kell rákeresni, illetve van ami az SMS/e-mail értesítéseket is meg tudja ismételni.
-
Alapban nem sok félét, ajánlom a rockplayer nevű lejátszót, nekem eddig az jött be leginkább, de van pár másik féle alternatíva is ha marketen rákeresel.
720-as mkv-k nagy részét 2.2-es android alatt nekem 900MHzen akadás mentesen lejátssza (CM6 mod). Bár nagyrészt sorozatokat nézek, azokhoz meg nem ragaszkodom HD-ben, főleg egy olyan kijelzőn, ami kisebb felbontású, mint a 720p.A psxdroidos kérdésedre, GTA-t én a fizikai billre állított gombokkal játszom, és egész kényelmes
Mondjuk én PC-s voltam mióta az agyamat tudom, úgyhogy egy dosboxra jobban vágynék, de abból csak egy nyamvadt alpha van, ami még a 286-oson vígan elrobogó test drive 1-től is akad -
lacafaca
addikt
nekem is a Vodafone 50 Plus Surf csomagom van, 1 rongy havonta, 100mega és wifi mellett bőven elvagyok vele. ha túlfutsz semmi probléma, belassítják és kalap...nem kell érte + fizetni túlforgalmazásért. (persze nem töltögetésre való, de netezni-emailra bőven elég)
ezt passzolom...milestone
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest