- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
mi a paradihány ? totál nem vágom mire célzol, mind1 is nagyjából, de a nick-m amúgy szimpla szójáték egy bezárt betűvel.
Matada jut eszembe a kérdés, mit tudsz az új JB kernelről mostanság, javult már az aksi ideje valamelyest ? Mert az utolsó előttiben elég falánk volt fogyasztásban, mint egy V8-s motor kb
-
Tomacko
őstag
Éppen erről beszélek, hogy más telefonokhoz hasonlítva ezen a "régi" soc-n nem akad a TR2, holott mai vasak közt akad olyan amin viszont igen
Na de a kedvedért toltam egy antutu-t, SD kártyát nem használok mert a telefoné nekem elég. Szóval semmi extra gyorsítás, 5874 pontot hozott
Ja és volt egy ZTE GXI-m is tavaly novembertől idén márciusig, na ez a "régiség" sokkal jobb élményt nyújt használatban és az aksi is 4 napot szó nélkül el megy használva a telefont.
-
Tomacko
őstag
Én a számmániát hanyagolom, inkább leírnám azt, hogy a Temple Run 2 folyamatosan akadás mentesen játszható, azért ezt írom, mert sok egyéb más ennél újabb de vele party-ba lévő telefonon vegyesek a vélemények akadozgat itt-ott. Azt a pár hibát amit olvastál fentebb írva, azok a létezőek igen, de ezek is nagyon ritkák.
-
törölt tag
Ugyan nem vagyok régi Atrix használó, de néhány kérdésedre tudok választ adni.
Estleges (common) hibák:
- digitizer hibák itt-ott
- Wifi nem megy
- BT nem megy
- Wifi és BT nem megy
ROM: 2.3.6
Antutu:57xx
Napi használatra teljesen jó.
Nem netezem rajta, de teló + 3G + mail non stop 4 nap egy töltéssel.
Zenét hallgatni is jó.
Lapdock, media dock jópofa kiegészítés.
Napfény: átlagos, mint az összes, azaz nem látni jól.
Pót akksit 2 év múlva: ki tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest