- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
Matada2.3 #3861 üzenetére
"Nézd meg pl.: Hogy a digitizer üveg a nyomógomb nincs-e elválva, mert nekem az is hiba volt fél év használat után jelent meg."
na ezt magyarázd meg mert nem vágom hol látszik az? oldalt nézzek rá a kijelzőre?és egyébként a kijelző minősége milyen? a qhd 4" biztosan derék, de a kontraszt a fényerő a színhűség és a napon való láthatóság a youtube videókon nemigen látszik
-
duo
addikt
válasz
Matada2.3 #3857 üzenetére
Értem. B-Telnél lett vásárolva a cucc, a srác másodtulajként 2012 eleje óta használja azóta nem tiltották le
személyesen fogom kipróbálni a héten. eredetileg nem tudom mikor vették de meglehet hogy a 2011-es megjelenés után nem sokkal tehát idén jár le a gari. a srác elmondása szerint nem tapasztalt hibát.
ha egy félórát nyomkodom azért kibukhat egykét dolog nem?
mrom van rajta amúgy. -
duo
addikt
válasz
Tomacko #3848 üzenetére
jó hogy ezt mondod, mert a zte-re is gondoltam ezek szerint akkor ez korrektebb. gyanítottam amúgy, de jó ezt hallani mástól is.
Köszi!másfelől már csak az a lényeg hogy likvid legyek és akkor beszerzem a vasat. (ha rendesen megy a wifije és működik az érintőképernyő.
A Simpson családban volt egy rész mikor Homér kitalálta hogy zöldséget fog termelni. a kezdeti sikertelenség után az atomerőműbül ahol dolgozik hazahordta mütrágyának a radioaktiv hulladékot és mindenféle elburjánzott mutáns növény nött a kertben pl paradicsom és dohány kereszteződése kivül piros paradicsom belül feketésbarna trutyi. Na ez volt a paradihány (tomacco) ( és ahogy kóstolták és fujjogtak meg köpködtek már kattantak is rá a nikotin miatt)
a piacon jött egy fószer, megkóstolta, elkezd öklendezni: fúj de undorító!Megveszem mindet!
Na így. -
duo
addikt
Sziasztok!
Mostanában tervezem hogy esetleg beszerzek egy ilyen készüléket. mivel nem találtam első hozzászólást elkezdtem átolvasni a kommenteket, de még nagyon az elején vagyok.
van pár kérdésem:- Mire figyeljek oda ennél a készüléknél?
- Az eddigi tapsztalatok alapján mik az általános hibák?
- Nem volt még motorola droidom. mennyire könnyű/egyszerű a cwm/root adott esetben custom romolás?
- Melyik a lgfrissebb hivatalos rom hozzá? ( a custom romos összefoglalót már elolvastam)
- valaki mondana egy antutu számot? csak az összehasonlítás végett.
- Napi használatra mennyire jó társ ez a telefon? már ha telefonálni is akarok vele
- Napfényben való láthatóság?
- Rádió csip sincs benne vagy csak a motorolánál nem raktak szoftvert? (hátha egy spirit fm meg menne)
- pót akkumulátort kapok e hozzá mondjuk 2 év múlva? ( harver itt olyan erősnek tűnik hogy amíg ez a konfig nem válik abszolút low enddé nem is csereberélném.)
egy xperia U-ról váltanék. gondolom nem kérdés hogy megérné e pedig az egy évvel későbbi modell.Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
duo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest