- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
hohohohóó... #4305 üzenetére
Nem tudok veled teljesen egyetérteni. De tény, hogy nagyon jót tett a Moto-k a Google felvásárlás, látszott a szoftveres részen mindenképp. Tény az is, hogy sok régi gyártó nem képes a piacon megmaradni, mert valamit nem jól követ a trendekben divatokban, vagy csak szimplán egy elavult stratégia mentén dolgozik és nem hajlandó letérni róla, és inkább tönkre megy de az elveken nem változtat.... Másik tény, hogy az általad említett gagyikat veszik az emberek, viszont azt is el kell fogadjuk, hogy bizony azoknak a nagy része már nem gagyi kukába való gusztustalanság. Nézd pl az alárásomat, Ascend P6 a vége, a Huawei-t semmire se tartottam én sem eddig. Na de ez a telefon ez bizony finoman szólva is top3 a kategóriájában. Leszámítva azt hogy a sajátos chipset miatt sok játék nem kompatibilis (na de külsőre sem a játékosoknak szánták) más nincs vele, hibátlanul működik, nem akad, nem gondolkodik stb. A hazai piac pedig duplán érzékeny az árakra és a hozzá kapott minőségre, mint a nemzetközi piac, ezért is van az, hogy itthon még inkább teret nyertek a távolkelet "csodái".
Én, hogy a Lenovo-hoz kerül a Motorola, biztosan nem vennék csúcskategóriás telefont többet.
-
Matada2.3
veterán
válasz
hohohohóó... #4172 üzenetére
Kezeli de lehet, hogy lesznek vele problémásk/lassulások.
-
pappgaba
tag
válasz
hohohohóó... #3813 üzenetére
Csak egyszerűen letörlöd a hangouts frissítést és visszatér a jól megszokott gtalk
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest