Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • purpledonkey

    tag

    válasz AllTheBest #1812 üzenetére

    Neked válaszolok, mert maximálisan egyetértek a véleményeddel, de minden érdeklődőnek szánom:

    Egyre töb minden bent van a téma összefoglalójában és a jövőben várhatóan bővülni is fog. A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz, szolgáltatói oldalon dől el, ahogy Blackrulz is linkelte az előbb: [link]

    11 év vodafone után váltottam telekom előfizetésre és a hívószám elküldése az új szolgáltatónál is egyből működött. Mint ahogy már előttem említették, a hívószám tiltása, majd újra engedélyezése megoldja a problémát. (privát előfizetés esetében)

    Kínai alkalmazásokat gond nélkül el lehet távolítani pl az U romból egy perc alatt, vagy esetleg felteszed az A-t.

    Ez a készülék ár/érték arányban véleményem szerint az egyik legjobb jelenleg.

    Nálam -és fórumtársak többségénél- probléma nélkül működik hónapok óta. A xiaomiforsale megírta, hogy sajnos hiánycikk a gép egy ideje, sz'al nem bunkóságból nem küldik a megrendelőknek. Mondjuk megértem, hogy az ember várja nagyon. Gondolom válaszukban ők is csak a kínai partner által mondottakat tudják tolmácsolni.

    Akinek a hangerővel van esetleg gondja: tárcsázóba beüti az engineer mode kódot: *#*#3646633#*#* és ott a Hardware testing fülön az audio menü alatt ki tudja választani, hogy melyik mode hangerejét szeretné növelni (max 160-as érték) Csak saját felelősségre! miután az eredeti értékeket felírta, hogy azok esetleg visszaállíthatók legyenek!

    A 4.2.0.5U rom alapértelmezett audio értékeit -amennyiben valakinek szüksége lesz rá- elmentettem AllTheBest közreműködésével, amit ezúton is köszönök neki!

    A FlyMe OS egy -véleményem és tapasztalatom szerint- átgondolt rendszer, tartalmaz sok jó dolgot az alap androiddal ellentétben.

    Ez a telefon szerintem elég jól össze van rakva, de senkinek sem kényszer a megvétele. Hibátlan készülék és Brand meg nincs!

    Meg tudom érteni, hogy hónapok után már fárasztó ugyanazokra a kérdésekre válaszolni egy végtelen ciklusban, azért is gondoltam, hogy leírok pár dolgot
    .
    Mindannyian köszönettel tartozunk AllTheBest-nek az eddigi összefoglalóért is!

    Szóval akinek bejön a gép, az csapjon le rá (források az összefoglalóban vannak), akinek meg nem, az nézzen másikat.[

    Nem szoktam regényt írni, de gondoltam jobb tisztázni, hogy ne térjenek már vissza a sokszor ismételt dolgok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák