- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Nekem normál használat mellett 2,5-3h SOT jön ki.
Illetve a nap végén még maradni szokott 25-30% nafta, de azt nem nyomkodom ki belőle, szóval 3,5h kijöhet belőle.
A felhasználási mód:
- wifi mindig bekapcsolva (nap közben általában csatlakozva is van)
- data (4g) mindig bekapcsolva
- 2 google fiók + 1 céges fiók szinkronja (azonnali szinkronizálással)
- BBM, Viber, Whatsapp, Hangouts mindig fut
- Van hozzáadva még pár fiók ezeket default módban szinkronizálja: dropbox, evernote, horizon go, lg account, linkedin, office, onedrive (két fiók), skype for business
- bluetooth always on (mi band miatt, fontos hogy jelezzen ha hívnak)
- gps-t igyekszem kikapcsolni ha nem használom, de azért sokszor úgy marad
- napi 30 perc telefonálás meg szokott lenni, de van amikor 1,5 óra jön ki
- játszani nem játszom vele
- zenehallgatás is ritka mostanában, akkor is csak 20 percekre (ha megyek A-ból B-be napközben), bár azt vettem észre ez nem meríti.
- aliexpress meg gearbest kínai appok is fent vannak, előbbi sokszor ha nem is mutatja az akksitörténet, hogy fut, szépen ad push notification-öket (pl. változott a csomagom státusza)
- előfordul azért gyakran gps használat is, elsősorban swarm meg gmaps.
- emellett 20-30 perc chrome böngészés is, a SOT egyik jelentősebb része ebből jönÍgy nekem nap végéig kihúzza az akksi mindig, akkor is ha valami miatt a "nap" nem 6-7 körül ér véget, amikor hazaérek, hanem 10-11 között. Nekem nagyon sok háttérfolyamat fut, így kikapcsolt állapotban is "elég gyorsan" merül, de mivel van egy pótakksim (meg még korábbról power bankom
), így nincs "lemerülök parám".
Szóval megfelelő számomra mit ad, de egyébként semmi extra. Ma egy samsung galaxy s7 ebben jobb, még ha nem is zongorázható a különbség. Nekem ez azt jelentené, hogy kb. felhasználói szokástól függetlenül 3-4 napig bírja egy feltöltéssel (beleértve, hogy éjjel nem kapcsolod ki!). Ettől még fényévekre vagyunk.
Igaz, akkor már legalább engedjék cserélni az akksit - a V10 pedig ezt tudja.
-
törölt tag
Köszi szepen a reszletes valaszodat! Az 5. pontot kivéve egyet értek -utana olvasva- írásoddal.. Ezen válaszod maximálisan megfelelő hangnemű volt. De nem is folytatom,nincs is miért. Természetesen nem szerettelek volna semmilyen szinten sem megbántani - melynek ellenére természetesen fenntartom az írásomat ,szerintem - rejtve benne - kijött belőle a lényeg...
U.i.: A topic-ba vetett energiádat pedíg -többed magammal-nagyon köszönöm,és be is fejeztem a nem idevaló írásomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő