Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
preludium975
tag
Nincs többé UC Browser a Google Play Store-ban. [link]
-
kp78
veterán
Ha korlátozom a háttéradatokat a google szolgáltatásnak, akkor mi nem fog működni?
[kép]
-
Gyick
őstag
Hi!
Hivatalos álláspont most nincs a 7.0-val kapcsolatban?Ha jól emlékszem a 3. negyedévre ígérték(valahol ezt olvastam) de az már elmúlt.
-
gringoka
aktív tag
Helló mindenkinek!
A knock on funkciót valhogy ki lehet kapcsolni? -
Bumblebeee
tag
Üdv. 2 éve van meg a G4-em, kisebb nagyobb hibák voltak "2x gari" ettől eltekintve nem rossz készülék ,de váltok..Mate10-re.
Sajnos az LG lemaradt a többiektől. V seriat kár hogy nem nyomják a szolgáltatók.G seria valahogy 4. Generációta bukdácsól. Updatek nicsenek...már annyi.
Sok szerencsét kivánom a G4 tulajoknak .. -
V.Dave
senior tag
Hali!
A minap vettem észre hogy meghalt a rezgő motor a telo ban. Valaki járt már így hogy semmire sem reagál?
Lesz 7.0 idén? -
-
Technoman
őstag
Használ-e valamelyikőtök zenehallgatásra ilyen vagy ilyen rendszerű sztereó bluetooth adaptert?
-
foxi69
tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Próbaként felraktam a Microsoft Launchert, de nem tetszik és visszatérnék a standard LG-sre. Van erre valami egyszerű lehetőség?
-
Kar-Sz
csendes tag
Abus2 kolléga jól írta.
Nekem még régebben egy Samsung Galaxy A3 2015 kijelzője viselkedett irreszponzívan töltés közben. Jóval nehezebben reagált a billentyűzet a szövegbevitelre töltés alatt, alapból viszont tökéletesen érzékelt. Zárlatos töltőfej vagy usb kábel mellett pedig még egy rosszul földelt vezeték, elosztó, vagy hosszabbító is okozhatja ezt a problémát. -
Abus2
tag
Ez más készülékeknél is előfordulhat. Van amelyik érzékenyebb rá, van amelyik kevésbé. Jellemzően a töltő a fő ludas a dologban, ami lehet a rossz minőség miatt, vagy mert elöregedett és már nem működik jól a szűrés benne (nagy a zavar a tápfeszen.) Esetleg még talán kábel is okozhatja. Bár ez nem zárja ki, hogy a telód lett érzékeny a töltésre, de először ha teheted, akkor sztem teszteld egy másik töltővel.
-
GEIL
addikt
Olyannal találkoztatok hogy ha töltőre van dugva a G4, akkor össze vissza vagy alig érzékel a kijelző ?
ma reggeltől ilyen...restart meg akksi ki-be se oldja meg a gondot.. -
IamTheDog
tag
Sziasztok, édesanyám jelezte, hogy a G4 telefonja üzenetírás közben lefagyott, "felvillant az Android felirat", és azóta nem lehet bekapcsolni. Ez a klasszikus alaplaphiba lenne?
-
andreas49
senior tag
válasz
alma23
üzenetére
Hali,
Pont a múlthéten lett alaplap hibás a telom, melyben már 2016.07.08-án cseréltek alaplapot.
Ezenkívül kétszer volt kijelző és keret csere. Bementem hétfőn a Váci úti szervizbe. ahol közölték, hogy minden garancia lejárt, így csak fizetős javítást tudnak csinálni (~55 eFt). Különben is szürke importos a telo (mobilkereskedes.hu) ezért amúgy sem foglalkoznak vele. A Duna Plaza metrólejáró részén van egy GSM szerviz, ahol kb. 1/2 óra alatt kicserélték 25 eFt-ért az alaplapot (2017.07. havi és 6 havi garancia). Az eredetéről semminemű információm nincs, de EU-s
Bármilyen pertársaságban részt vennék, ami rákényszeríti az LG-t a normális gyártói magatartásra. -
Busterftw
nagyúr
-
Abus2
tag
Lehet, hogy nem vagyok normális, de berendeltem 1 G4-et Aliról. Most várom, hogy megérkezzen. G2-ről fogok váltani. Bízok a jószerencsémben, hogy el fog kerülni egy jó ideig a bootloop. G2 is megúszta nálam 2 évig a típushiba kijövetele nélkül.
-
Reinkz
senior tag
válasz
Over567
üzenetére
Én igen.
Nekem csak épphogy bevillan aztán megint minden jó.
voltam szervizbe de mivel nálunk nem jött elő a hiba vissza kaptam a telefonomat szak véleménnyel hogy működik.
szerintem nem alaplapi hiba. inkább kijelző annak is szalagkábele kontaktos.
Ahogy utána olvastam különféle jelenséget produkálhat, képernyő negyede, fele, harmada de mindig jól kivehető téglalapok "villannak" be.
Rossz esetben úgy is marad
Ez egy tv igaz mindenestre jól látszik a hiba itt is amit szalag kábel okoz.
nekem volt kijelző cserém januárban, június elején villant egyet netezés közben kijelző jobb fele, boldog is voltam tőle főleg hogy akkor mentem külföldre, azóta is néha villan egyet van hogy heti 2x aztán hónapokig semmi.
-
GEIL
addikt
válasz
alma23
üzenetére
Pont ezen gondolkozom én is....mivel fogy az időm a 2 év leteltéig....viszont se kedvem se erőm meg időm ezzel foglalkozni hogy telefont felvinni meg otthagyni, vagy küldözgetni...stb.....nem akarom na.......ugyhogy valószinű 55 körül megválok tőle azt ámen....beleuntam az izgulásba, hogy egy időzitett bomba.

-
juhasz406
tag
Sziasztok!
Nekem dual szimes van és majdnem bootuupos! Minden kb 3. hívás közben újraindul, pin kódot se kér rendben betölt. Váci uti szervizben volt azt mondták alaplapot cseréltek de lgd-s panel van benne továbbra is. Akku maradt a régi üvegfólia is meg a keretet se cserélték ki. És továbbra is újraindulgat... -
alma23
csendes tag
Sziasztok! Bootloop-os a telefonom, 24 hó gari 1,5 hónapja lejárt. LG központi szerviz 55e.-Ft-os javítási ajánlata helyett nem tud valaki olcsóbbat?
Más: Javítástól függetlenül írtam LG magyarországi ügyfélszolgálatának. Ha jelentős százalékú ismert hibáról van szó, akkor azt jótállás keretében vissza kellet volna hívni garanciaidőn belül. Ez nem történt meg, ezért kérem a készülék díjmentes javítását, hiszen az új készüléket már hibásan is vásároltam meg, csak nem jelentkezett eddig a hibajelenség. Jeleztem, ha ez nem történik meg, akkor következő panasz 1. LG global felé megy 2. békéltető testület 3. eredménytelenség esetén perközösség alapítása. Volt már valakinek valamilyen tapasztalata hasonló témában? Tudom, hogy így szélmalom harcnak tűnik, de volt már más termékkel kapcsolatban (autó - KIA) sikeres eljárás. Ott a perközösség bíróságig sem jutott el és sok százezer forintos költséget átvállalt a gyártó, gyártási és jótállási időtől függetlenül.
Update: LG Elelctronics Magyar Kft. válasza: Nagyon sajnálják, de... Szóval akkor a következő a 2. lépés LG Global.
-
magus217
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
betalloztam a tot file t és a download mód szerint 19 % nál megáll. Kiírja az lg up h error code 0x2000 egy ilyesmit és kész ennyi.
Lehet az lg up a hibás?
-
magus217
tag
segítsetek, légyszíves valamit nagyon elkurdáztam

v29a ról visszaakartam menni kdz flasheléssel 6.0-ra de folyton csak azt irja az lg flashtool h nem tud csatlakozni a szerverhez próbáljam újra..
megprobáltam lg up-al zzal 19%ig elmegy aztán kidob hibával..
Mást meg nem tudok csinálni mert szerintem már legyalulta az egészet és csak a download modot hozza be.
Ötletek?
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal hogy a képernyő jobb negyedrésze szürkévé válik pár másodpercre? Mi a fene lehet ez?

-
Kar-Sz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az USA-ba gyártott AT&T-s H-810-es függetlenített LG G4-en ugyanúgy lehet itthon használni minden hálózatot? 3G, LTE stb?
Köszi! -
brd
nagyúr
válasz
Technoman
üzenetére
Időközben megkérdeztem szakembereket, hogy mennyire gáz, ha egy aksi 2 évig áll. Azt mondták nem árt neki.
Ez így önmagában nem (feltétlen) igaz. Nagyban függ attól, hogy milyen körülmények között állt (a töltöttségi állapot, ill. a hőmérséklet az elsődlegesen fontos). Jó esetben pár % kapacitást vesztett csak az újkori állapotához képest. Erre mondjuk lehet mondani, hogy nem árt neki, a legtöbben úgysem veszik észre a különbséget.

-
Technoman
őstag
válasz
outdoor
üzenetére
Bocs, de mi ez az új vs. régi szériás LG aksi problem?. Erről nagyon lemaradtam.
Lassan 2 éves lesz nekem is az aksim és kéne egy új.
Mindenképpen eredetit szeretnék vásárolni.
Ha jól tudom a Váci úti LG-nél 7-7,5 pénzért nyomják. Aztán, ott van a 220-as ajánlat, ami így látatlanban nagyon jó.
Időközben megkérdeztem szakembereket, hogy mennyire gáz, ha egy aksi 2 évig áll. Azt mondták nem árt neki.Esetleg, aki vett már ilyen 220 V-os LG szettet -és nem 24 óra óta használja- megtenné, hogy megírná, hogy mennyire elégedett az aksijával?
Thx
-
outdoor
aktív tag
Bocs, hogy mindig ezzel jövök: az XDA testvértopik nem ajánlja.
Mármint azt a töltőt. Az akku még lehet jó, ha régiszériás eredeti. Az újszériás eredetire itt alább többen panaszkodtak már.
Ugyan kétféle gyári címke van, nem tudni, mi alapján lehet megkülönböztetni a jó és rossz gyári akkut. -
hacki87
senior tag
-
hetn
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
köszi, akkor még egy picit olvasok hozzá
-
kickst4r
újonc
Sziasztok segìtsegeteket kérném. Este töltőre raktam a telefont minden működött rajta bekapcsolt állapotban volt , reggelre fekete képernyő fogad megpróbálom bekapcsolni 1 rezzen villog az értesítési LED és ennyi. Pc nem ismeri fel az eszközt. H815 volt már rajta minden cserélve majd 1 éve .gyári rom volt rajta.
-
hetn
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
wow, köszönöm az infot, rákerestem de egy dolog még nem tiszta
A Magisk zárt boot-loaderrel is működik, vagy mindenképp nyitnom kell? -
Laybee
őstag
Sziasztok! Telenoros G4et érdemes bevinni a szervizbe, ha néha nem reagál a kijelző, pl nem lehet megszakítani a hívást. Ilyenkor csak akksi ki-be segít csak. Ez a bootloop lesz? Köszönöm!
-
GEIL
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Nekem 2018.03.21.-én lesz 2 éves.....eddig nekem is minden oké (602-es alaplapos H815, Telenortól)....de kezdek gondolkozni rajta hogy ciki volna ha 2 év lejárta után 1-2 hónappal lenne bootloop-.os :/
Muszály lesz feljuttatnom vagy felvinnem a "váci úti központba"....de ígyis csak +1 évre tolom ki a nyugodt időszakot...amit így megint kevésnek érzek, ahhoz hogy tök nyugodt legyek....."Huawei P10 plus"-t nézegetem....kamera ok, akkuidő bőven ok, sebességben még a G6-ot is veri...stb....de ezmég csak elmélet. :/ -
válasz
hacki87
üzenetére
erre most nem esküszöm meg, de amikor vásároltam figyeltem erre, és berakásnál, úgy emlékszem, összehasonlítottam és nem láttam különbséget.
Csak az a helyzet, hogy előtte megnéztem másik 200 fajtát és direkt eredetihez teljesen hasonlót kerestem, mert az eredeti asszem $20 körül indult. -
magus217
tag
Valaki tapasztalt olyan hibát v29a alatt, hogy fekvő panoráma módban mikor kezdeném mozdítani a telefont kiírja, hogy "a kamera külső irányelvek miatt állt le" ?
-
lukacsik
tag
Helo
A zárolt képek jelszavát hogy tudom előcsalni? Törölni? Tudja valaki netán? Foggalmam sincs mit adtam meg... -
hetn
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
ok, értem, köszi.
Ha nekem mégis a stock V29+root a vágyam mit kell tennem (H815)? -
Quqesz
nagyúr
11.09-én 2 évesek lettünk! 507 gyártás és még mindég minden rendben.......kezdek kihaló faj lenni

-
hacki87
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Úgyanúgy néz ki mint a képen a kis karika is meg van a lyuk körül? Gondolom az ilyen tehermentesítő lenne rajta mert amit rendeltem idáig 2dbot a képen ilyen volt de a valóságban nem és a lencse se az igazi, és az alsó csavar alatt el is pattant a műanyag. Azon agyalok, hogy inkább bemegyek a vácira gombok nélkül keretet és otthon átrakom mert ők 8plusz afaert csinálnák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ma reggeltől ilyen...restart meg akksi ki-be se oldja meg a gondot..