-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
QI-val az a gáz hogy neked kell beragasztani az eredeti (csak nfc-s) helyett, ami önmagában nem lenne egy nagy kunszt, csak épp eltalálni hogy pontosan (fél mm-ek számítanak) hova helyezd az a nem egyszerű. Illetve nekem minden hátlapba be kellett rakni az érintkezője alá pluszban egy kb 1mm*2mm-es szigszalag darabot mert csak így érte el a telefon érintkezőit. Ezeket a hátlapokat látszik hogy nem is tervezték arra hogy utólag QI kerüljön bele. Csak azért mondom mert akár azt is gondolhattam volna hogy nem működik egyik QI lap se. Amúgy nem ebay hanem aliról vettem,de linket nem tudok adni mert rég volt és azóta nincs már annál az eladónál. De mivel mind made in china így sok különbség nem lehet köztük.
-
zachary
tag
Elvileg van rá módszer hogy bootkoader nyitás nélkül is fel lehessen tenni, még nem próbáltam mindenki csak saját felelősségre.
-
bghistvan
senior tag
Fene tudja..... én a 20-asból mérés alapján 18,3-at nyerek ki , ez aránylag jónak számít, magát a telefont kb 20 perccel gyorsabban tölti fel, de én a 2 napos töltési időt nagyon sokallom.Akkor az nekem 96 óra lenne 12 helyett????
Itt ez mielőtt OFF lenne látogasd meg a powerbank topikot,utána lesz viszonyítási alapod. -
Laca0
addikt
A bootloop-ot 2 éven belül ingyen javítják, ha hivatalos európai forgalmazásból származik a teló.
gipsztigris:
Van fólia a telón?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
oba
addikt
-
oba
addikt
Csak a garanciában tudják javítani mert cserélni kell az egész alaplapot. Ha nincs garanciád akkor nem lesz olcsó. Hogy pontosan mennyi azt kérdezd meg az LG szerviztől telefonon vagy emailben.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Máriusz TO
csendes tag
Szerintem igen szolgatato szerint igaz diginel romania azt mondjak hogy semmi koze a kartyanak a telefonhoz de en ha hard resetet csinalok rajta es benne marad a szim alappbol roman nyelvre all at ,a szoft verzio az nalam is ugyan ez es fuggetlen telo emag tol GB regios ROM ra kodolva ,ugy hogy hard resetkor erdemes kivenni a kartyat
-
snorbi82
senior tag
Összefoglaló:
"Hogyan ellenőrizhetem, hogy hálózatfüggő-e a telefonom?
A tárcsázóba üsd be a 2945#*xxx# kódot. Az "xxx" helyére a készüléked típusszámát kell írnod, ami a sima (nem dual sim) G4 esetében 815 (tehát alap G4 esetén a beütött kód így néz ki: 2945#*815#). Ha a Hálózatzár menüpontba belépésnél PIN kódot kér, akkor nem kártyafüggetlen a készüléked."IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
zombinyul
addikt
Én vagy Auchanba,vagy MM-ba vettem lassan 1 éve a 32-es UHS-1-es Samsungom (igaz, drága volt, vagy 12 vagy 14k), teljesen eredeti, garanciás.
Fóliát meg a Westendből egy alaksori üzletbe (a forgóajtós bejárattól nem messze) fogok venni újra. 3,5k, 10h-s, bizonyított (betonra pofáraesés nagy erővel, a fólia elrepedt, 2 helyen lepattogott, de a kijelző sértetlen, igaz, rajta volt a Spigen tok is), és gyönyörűen felteszik (sőt, az esés óta se buborékosodik, vagy válik fel, ami kb példátlan. Plusz tapintásra is kiváló.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest