-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsik
tag
Helo
A zárolt képek jelszavát hogy tudom előcsalni? Törölni? Tudja valaki netán? Foggalmam sincs mit adtam meg... -
lukacsik
tag
válasz Trailblazer #42682 üzenetére
Én így jártam pedig nem sokat használtam a fülest. De 1éven belül volt és cserélték szó nélkül!
-
lukacsik
tag
válasz amoledus #39915 üzenetére
Tudom más gyártóknál is gond van. Barátom iphonja még rosszabb. Családban van sgs7 annak a kijelzője is itt ott be van égve pedig az fiatalabb mint az enyém. De ez nem vigasztal. Adjon az Lg megint 2év garit és már tudom is mit veszek... ;-) Mert a szervizre nem lehet panasz!
-
lukacsik
tag
válasz kovaszoskeny #39912 üzenetére
Kb egy hónapja letelt az egy év. Én függetlenül vettem az edigibe. Ezért vagyok morcos...
-
lukacsik
tag
Srácok én szeretem ezt a telefont nálam nem volt bootloop mert a cserélték előtte hogy ne is legyen. Cseréltek akksit is. Nem vagyok megsértődve senkire. De letelt az egy év és fossa össze magát a kijelző ami egyre idegesítőbb. Azért az hogy a kijelző egy év után színeződik össze vissza ez nagyon nem tetszik. Költeni nem fogok rá, már megtettem mikor vettem. Mindig lg-m volt de azt hiszem a következő mondjuk huawei lesz mert arra van 3év gari... Pedig lg-t vennék de így nem pálya. Csak ennyi. Amúgy meg ennél szebb telefon egyszerűen ma sincs a piacon!
-
lukacsik
tag
Hali!
Mostanában kb 2hete sokszor az android rendszer lép elő legnagyobb fogyasztóvá a telefonon. Ha belemegyek az infóba látom hogy a gps megy folyton. Ezt mi okozhatja? Semmi olyan appot nem telepítettem ami használná. Sőt kb 1hónapja nem telepítettem semmit. Valakinek hasonló? Vagy javallat? V20j a rendszer.
Köszi -
lukacsik
tag
válasz Máriusz TO #35537 üzenetére
Előtte működött. Lguppal frissítettem is... De egyszer csak semmi. Mintha rá sem dugtam volna. Majd be kell adnom alaplap cserére, lehet utána jó lesz hiszen ha azt cserélik kvázi másik telefon lesz. De ha másnál ezt nem produkálja akkor nálam van a hiba. Valahol....
-
lukacsik
tag
válasz Peter.70 #35525 üzenetére
Egyszer csak megjelent? Ezt leírnád pontosabban?
Én kb 1hónapja vagyok így hogy csak tölti de semmi másra nem hajlandó a telefon nem ajánl fel semmit a gép nem látja. Hiába állítgatom a fejlesztői opciókban hogy miként csatlakozzon arra nem reagál. A windows 10-re gyanakodtam de ha másnál is van akkor lehet nem... -
lukacsik
tag
válasz mikesa #33919 üzenetére
Nekem is 507es a telefon a napokban jártam egy szervizben más miatt és mondta a srác ha jó ha nem ki kell cserélnem az alaplapot. Mindenképpen vigyem be. De most olyan jól működik minden... Nehezen szánom rá magam. Persze az pozitív hogy nem cicóznak hanem cserélik kérdés nélkül!
-
lukacsik
tag
Hi!
Akinek szintén volt gondja azzal hogy beragad ill. nem tudja letenni a hívást: lg szervizben újra telepítették a szoftvert. Hát most várok remélem megjavul! -
lukacsik
tag
Sziasztok! Láttam több képen hogy a g4ben van hivas felvevő. Vagy csak volt? V20g m van. Hogy lehet elő csalogatni? SOS kellene
-
lukacsik
tag
Hali! Az utóbbi 10 napban 4szer csinálta meg velem a telefon hogy beragad a hívás és nem tudom letenni. Vagyis leteszi de ott meg is áll. Ha jól emlékszem másnak is volt ilyen gondja arra mi volt a megoldás?
-
lukacsik
tag
Hali! Feltűnt hogy ha a saját töltőjére dugom a telefont nem jelez vissza hogy tölt. Ha autóban vagy laptopon töltöm akkor rezeg vagy pittyen. Amiért ez feltűnt és zavar az az hogy kb laptopon gyorsabban tölt fel mint a a saját töltőjével. Ami 30%rol kb 3 óra mostanság. Nálatok ez hogy van? Töltőjével lehet gond?
-
-
lukacsik
tag
Aki nem tudja frissítse ne frissítse a telefont v20g re annak csak azt tudom mondani hogy mindenképpen! Az aku idő jobb a rendszer gyorsabb. Én bridge-el raktam fel v20d lett frissítve nem csináltam FR t.
-
lukacsik
tag
Én 10körül tettem fel a v20g-t nem csináltam FR-t. Eddig minden frankó! Telefonáltam 26 és fél percet eddig, fülessel ill. nélküle. Mintha gyorsabban töltené be újra az appokat. Amúgy egyelőre ennyi.
-
lukacsik
tag
Na hát én azt hiszem a v20G-re frissitek most éppen. Azt hittem csak biztonsági frissités... Valaki letudná írni vagy linkelni hogy melyik gombokkal kell FR-t csinálni? Egyszer már megtaláltam itt a fórumon de elég nehezen. A leírásokban nem találtam. Én voltam a vak?
-
lukacsik
tag
Viszont amit furcsállok hogy álló kép készítésénél előfordul hogy a kép felső 1/3ánál megnyúlik a kép. Ezt észre vette valaki?
-
lukacsik
tag
Az enyém 506-os 4.hónapja használom most izguljak? Persze itt írják hogy megdöglött és szerviz de nem erre való a fórum többek közt? Az a rengeteg user akinek szintén tavalyi gyártású és semmi gondja azt sem tudja hogy van ez a fórum szerintem. Fogalmunk sincs hogy hány telefont érint ez. Itt hányan írták eddig 20-an kb nem? Azért kicsit többen vagyunk akik követik ezt a forumot... Szóval ez persze hiba ha többeknél előjön de hogy ez csak idő kérdése lenne erősen kétlem...
-
-
lukacsik
tag
Ma nem kapcsolta le a kijelzőt ha csak le nem kapcsolom. A hálozatot eldobálta azt csak ki be kapcsolás oldotta meg. Ezt egy 40ezres telefon is tudja produkálni.... Valakinek hasonló? 6.0 droid van rajta.
-
lukacsik
tag
-
lukacsik
tag
Haj!
Van egy olyan "gondom" hogy az eddigi lg telefonjaimat ha beállítottam hogy a bekapcsoló gomb szakítsa meg a hívást, ezt bluetooth kapcsolat alatt okosan nem tette csak a kijelzőt kapcsolta le... Frissítettem 6.0ra na azóta kinyomja a hivást is... Van erre valami orvosság? Csak mert nagyon idegesit mivel hozzá szoktam. Köszi[ Szerkesztve ]
-
lukacsik
tag
Hali!
Nálam is ugyan ez van! Pár napja frissitettem 6.0ra majd factory reset is volt de az üzemidő nagyon rossz lett. Kikapcsoltam a biztonsági mentést és most egy szavam nincs! Megkockáztatnám hogy jobb mint 5.1 alatt mielőtt nem kezdődtek azok gondol mint másoknál hogy a rendszer meg a play szolg. merítette... -
lukacsik
tag
Nekem egy lg f6-om volt több mint 2 évig. Amúgy egy nagyon eltalált frankó telefon volt. De az is olyan másfél evés korában elkezdett random mód újra indulni úgy hogy nem kért pint. Volt hogy telefonálás közbe volt hogy nyugalomban de inkább miközben böngésztem rajta. De ezt leszámítva semmi gond vele. Azt hittem az akksival van valami. Ezek szerint ez itt is előfordul idegesítő jelenség az biztos
-
lukacsik
tag
Sziasztok!
Auto fényerőnél, mikor rásüt a nap mindenkinek felhúzza úgy a fényerőt hogy a színek is megváltoznak,kifakulnak?
Ha nem autora állítom csak maxra húzom akkor nem változnak a színek de persze nem is ilyen fényes a kijelző. Szóval ez csak nálam van így? -
lukacsik
tag
válasz piko88 #24590 üzenetére
Ne vegyél ilyen telefont ha attól parázol hogy 5 embernek gondja van vele. Jó telefon. Igaz csak 3hónapja használom edigine vettem és megy. Nincs beégés meg nincs semmi. Telefon. Jobb mint egy közép kategóriás mert nem akad teszi amit kell és ennyi. Szépek a képek nagyon szép kijelző és egy kényelmes telefon. Akksi meg bírja ameddig bírja (egy nyúzós napon elkisér) ezt tudja. Pont!
-
lukacsik
tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani h a chrome legyen az alapértelmezett böngésző? (5.1) Eddig csak lg telefonjaim voltak és mindíg a gyári volt a jobb böngésző de a G4 nél valahogy simább gyorsabb a chrome. Köszi -
lukacsik
tag
válasz Viktor0610 #21548 üzenetére
Olyan 50% körül van automatán. Gondolom ha terhelem melegszik, de ezek nem ilyen csúcs grafikai pörgős mindent kihasználós játékok. Hanem logikai mondjuk. Aztán lehet hogy nem ettől függ csak fura hogy így melegszik 10perc után...
-
lukacsik
tag
Hali!
Egy hete használom ezt a telefont, azt vettem észre hogy ha elindítok egy játékot a gombok körül forrósodik a telefon. Normális ez? Hiszen mindenhol azt olvastam h ez a s.d.808 ez aztán nem melegszik...? -
lukacsik
tag
Hali!
A smart settingsben hiába állítom be hogy a wifit kapcsolja be ha otthon vagyok és ki ha nem, nem csinálja. Az otthoni cím be van állítva... Mit csinálok rosszul? -
lukacsik
tag
Leirnátok hol tudom beállítani hogy pl viber üzenetkor ne rezegjen de smsnél meg emailnél igen? Annyit nyomkodtam de nem találom....
-
lukacsik
tag
Üdv mindenkinek!
Két napja csatlakoztam az G4 tulajokhoz! Volt már 2X-em f6-om pedig nem Lg-akartam venni sose de valahogy mindíg meggyőz... Eddig minden rendben v10d ig hagytam h frissitsen. Olvasgatom majd a fórumot és ha meggyőztök frissitek v20d-re
Egyetlen negatívum hogy nekem is jobbra balra billeg a kábel és mintha bele sem menne rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
- Iphone 14 Pro Max 128 GB Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest