- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Ha már betetted a linket (amiért hálás vagyok), ezt is kipróbáltam, de nem estem hasra tőle. Ebben ahogy nézem, nincs fps állítás, illetve bár van egy-két jópofa funkciója, de sima képet nem igazán akart összehozni, a videó sem egy csoda. Maradok a V10 cameránál, eddig az visz mindent.
-
KubanitoS
veterán
Fúúúú, ismerem ezt az érzést, mármint, amikor valamit halogatni próbálsz (telefoncsere), próbálod olcsóbban megúszni a dolgot (új akksi), hogy a végén aztán az olcsóbbat és a drágábbat is megvedd (telefon + akksi).
Ha ez rád most itt nem igaz, akkor sorry, de a hozzászólásodban magamra ismertem.
Amúgy milyen telefonod lett?
-
tknof1871
őstag
Aha. AccuBattery szerint a régi 3000 mAh-s akkumulátor kb. 1700mAh tudott tárolni (pontosan 59%-a a 3000mAh-nak). Az új 3000 mAh-s akkumulátor szerinte 1800 mAh-t tud tárolni (pontosan 60%-a a 3000mAh-nak). Én érzésre nem mondom meg tényleg jobb-e az új akkumulátor. Lehet hogy jobb. 14 nap az elállás a netes vásárlásoknál. Most mit csináljak? Ezt akkor otthon nem lehet eldönteni.
Maximum összehasonlítani tudom őket. 100%-ra feltöltöm az akkumulátort és töltőn hagyom 3 órát aztán repülőgépüzemmódban megnézek egy videót és felírom mennyit merült. A régi akkumulátort beteszem és azt is 100-ra töltöm és töltőn hagyom 3 órát és lejátszom ugyanazt a videót. Repülőgépüzemmódban nem jön frissítés semmi program nem indul el, nem kap wifi + BT + mobil adatforgalmat.
Most kicsit izé van.Olyan nem jó érzés. Az új akkumulátor 4500 Ft volt szállítással és az AccuBattery azt mondja ez az új akku szinte pont annyit tud mint a majdnem 3 éves régi.
-
nyuszi123456
aktív tag
Kicsit sivár az összkép, ezért kevéssé dobja ki a két masina képességeit. Mindenesetre a G4 jobban komponálja meg a képet, élethűek az arányok, függőleges a függőleges, vízszintes a vízszintes. Valószínűleg tényleg ilyen az idő, ilyen a táj.
Egy S7-tel versenyeztetem mostanában a G4-et, és győz.
-
KubanitoS
veterán
-
Mikemend
senior tag
A biztonsági javítási szint nekem 2016-07-01-en maradt a frissítés után is.
Egyelőre most mintha kicsit jobban merülne a cucc, de szerintem végzek egy Google szolgáltatások pucolást is, úgy tűnik, a cache nem volt elég. Viszont ami érdekes: az új rendszer telepítése után több lett a helyem.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mennyi volt előtte az átlagos SoT? Én többektől is hallom, hogy az új akku hozzádob az üzemidőhöz 30-40 percet, ami százalékban kifejezve sok, mert egyébként is rohadt rövid az üzemidő, de nekem például az a bajom, hogy 2,5 óra helyett 3 óra 15 perc mondjuk még messze nem az a szint, amikor otthon hagyhatom a power bank-et.
-
-
GEIL
addikt
Lehetséges...de a kamerájukat egymás mellé se lehet tenni.....amúgy meg én tojok a frissitésre...sima 6.0-val olyan fluid az egész rendszer mintha engem is simogatnának közben......nem kell megjavitani ami működik és teszi a dolgát...szerintem......párom G3-asa (3/32) is 6.0-val fut évek óta és azis hozza 95%-ban azt amit a G4.-em....átlag embernek, hétköznapi dolgokra jók ezek 7-es android nélkül is.....apum Lg L7 II-t nyüstöl több mint 3 éve...4.2-es androiddal asszem......ugyanúgy viber-messenger- navigáció stb stb és nem kinlodik vele....teszi a dolgát még ha lassaban is.
-
Simi37
őstag
Esetleg tesztelted valami erőforrás igényesebb játékkal, hogy jobban fut-e mint QHDban? Őszintén érdekelne.
Ugyanis felraktam egy cuccot ami monitoroz mindent, fps, cpu,gpu,ram használat és volt, hogy csúnyán beszaggatott pár játék pl: real racing 3, asphalt xtreme. dacára annak hogy a log szerint a cpu és gpu használat még a 40% és 90%ot sem érte el. Emiatt vannak kétségeim afelől, hogy FHD jobban futnának a játékok mint QHDban.
Ha valaki másnak van tapasztalata az is jöhet
-
munky
őstag
Ezt nem értem. Nem úgy volt, hogy Koreában már megjelent G4-re a 7.0? Azt gondolám, hogy innentől a többi verzió csak formalitás, a komoly munkát letudták. Ez ilyen komoly mennyiségű pénz lenne nekik?
Azért elég nagy csalódás így a G4 a sok konstrukciós hibával és hanyag támogatással, bár a kettő akár össze is függhet...
-
Torge
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest