- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
Másnak is szarrá ment már a micro usb aljzat? Épphogy megmozdítom a telefont és már nem tölt.. kicsoban a töltés kínszenvedés..
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zalman90
őstag
sziasztok, buta kérdés
ha feldobja hogy új szoftver érjhető el, és rányomok hogy ok telepítse, mindenem eltűnik?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zalman90
őstag
hali
néha a középső (kör) gomb beragadva marad egyszeri érintésre is, és pl megnyilk a google kereső
nektek volt ilyen?
-
zalman90
őstag
A gyári zene lejátszóba hol tudom kikapcsolni hogy ne mutasson album borítóképet?
Mert nem találom, és be állította ugyan azt a képet az összes zenének
-
zalman90
őstag
-
zalman90
őstag
válasz Stauffenberg #26771 üzenetére
csak mert én még nem láttam LTE ikont használat során
H815 portugál imei számmal
dobozon:
GSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100
LTE 700(b28)/700(b17)/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2700
-
zalman90
őstag
válasz Stauffenberg #26768 üzenetére
hogy tudom megnézni tudja-e a b20 at ?
-
zalman90
őstag
Töltöttem le barométer alkalmazást
ez valós? egyáltalán mi alapján mér ?
-
zalman90
őstag
válasz debcamp #26032 üzenetére
rájöttem igen
természetesen volt benne headset, töltő, kábel, és egy plusz titán tok csak nem tartottam lényegesnek hogy leírjam mert a papírok meglétét és a régiókódot tartottam fontosabbnak
-
zalman90
őstag
Sziasztok
a mai naptól én is klubtag lettem
mobilkereskedes -től vásároltam
PRT régiókódos az imei szám, angol + portugál nyelvű kis füzetecske van hozzá semmi más
és egy áfás számla a mobilkereskedéstől amin rajt van az imei szám és hogy 2 év teljeskörű jótállás
ez így rendben szerintetek ?
-
zalman90
őstag
válasz Meggyi001 #25824 üzenetére
ez mind jogos abból indultam ki hogy hátha fejlődött már annyit a technológia az akksik terén hogy többet bírjon, s a procik terén is törekednek a kisebb fogyasztásra , pl a kisebb gyártás technológiával
-
zalman90
őstag
a telefon amit váltok egy 5" ips kijelzővel szerelt zte, 4 magos mtk procival
3 éves lesz a készülék idén nyáron és még mindig 2 napos a 2500mAh-ás akksija, folyamatos mobilnet vagy wifivel
kérdem én, az akksik lettek sokkal szarabbak, vagy a nagyobb hardvernek van több erőforrás igénye?
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
sziasztok
leadtam a rendelésem a mobilkereskedes-nél
mostmár csak a futárt kell várnom
köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdéseimre vagy tanácsot adott
-
zalman90
őstag
válasz TeeJay #25652 üzenetére
media martkba? euronics ba? hülye azért nem vagyok
viccet félre téve mikor át akartak b*szni az euronicsba, úgy menekültem el onnan barátnőmmel mert már meg akarták irni a szerződést 187.000ft árral. Én egyből megfogadtam itt a tanácsokat, és 99%ra hogy a mobilkereskedes.hu -ról fogom megvenni
-
zalman90
őstag
Most komolyan van különbség a szélek(káva) között? vagy csak túl bonyolítom a vásárlást
-
zalman90
őstag
válasz snorbi82 #25408 üzenetére
Sőt azt is mondták hogy ha ha nem naluk veszem , hanem az olcsobbat akkor arra nem megy rá az android frissites mert h ezt a korei piacra szánták
Én is értetlenül néztem, ők meg màr ott akartak velem iratni egy szerződést
Csupàn azért mentem be hogy megtapogassam mégis milyen, mert a tmobil üzleteiben csak a kisebb C váltouat volt kirakva
Egészen pontosan náluk is 170.000 volt, mire mutatom neki hogy az aqua-ba 110.000
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
-
zalman90
őstag
válasz Aryon87 #25252 üzenetére
köszönöm mindenkinek a választ, G4 lesz
a jelenlegi több éves telefonommal is pont ez a bajom hogy a ram nagyon gyorsan elfogy, sőt a belső tárhely is pár alkalmazás letöltése után kiírja hogy megtelt a memória és a képernyők közti lapozás akadása is elég idegesítő tud lenni
(#25251) GRaul: tetszik az avatarod
-
zalman90
őstag
sziasztok
G3 és G4 között vacilálok
ha a G3 mellett döntenék (kicsit olcsóbb és külsőre jobban tetszik), mennyire lenne visszalépés a G4 hez képest?
értem ez alatt pl szoftveres támogatás, meg mégis csak régebbi modell
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest