- Yettel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz SkyLine3000 #48141 üzenetére
Ez nem a rom miatt van, hanem az akku miatt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz SkyLine3000 #48111 üzenetére
Utobbi idokben nem kameraztam sokat, 2019/2020 standard utan mar a stock fotok sem tunnek kiemelkedonek.
Nem tudom megmondani, en tennek egy probat, aztan max visszamesz stockra. -
Busterftw
nagyúr
válasz SkyLine3000 #48108 üzenetére
Mellesleg a Pie-os Lineage OS-t tudom ajanlani.
Ott is van root opcio. En adnek neki egy eselyt, kb ujjaszuletik a telo, plusz frissebb is, az appoknak nem lesz vele gondja.
A keszito amugy keszul Android 10 verzioval elvileg, de majd kesobb.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz tknof1871 #48084 üzenetére
Szerintem akku nelkul nem fog menni.
Viszont ha az akku 100%-on van es kozben tolton van a telo, akkor elvileg az elektronika nem "hasznalja" az akkut, hanem a toltotol kapja az aramot.En most egyelore LineageOS-t raktam ra minimalis Google appokkal (Open Gapps nano) es Navigaciora/Android Autoval akarom hasznalni. Kocsiban van navi, de nem art megegy.
De lattam XDA-n egy otletet, valaki vett egy hosszu endoszkopos kamerat amit elvezetett hatra a csomagtarton keresztul es a telefonon keresztul tolato kameranak hasznalta.
-
Busterftw
nagyúr
válasz SkyLine3000 #48080 üzenetére
Nyugi, még a G2-m is megvan.
-
Busterftw
nagyúr
válasz nojbispeed #48075 üzenetére
Ez engem is érdekelne, melyik programról van szó? Jó lenne valamire befogni a G4-et mert tökéletesen működik, de már eljárt felette az idő, csak ül a dobozában.
-
Busterftw
nagyúr
En pl azert nem valtottam eddig, mert elkezdtek a notch oruletet es en megfogadtam addig nem valtok mig ez meg nem szunik. Mar ott voltam, hogy lesz egy LG V30, ha mas nem.
Aztan Vivo, meg Oppo megjelentek a motorikus kamerakkal es bye bye notch.
Szoval Xiaomi 9T Pro vagy Oneplus 7 Pro agyaltam, de a Miui nekem tul gany, plusz csomo dolgot ugy kell megoldani "okosba".
Igy lett a Oneplus -
Busterftw
nagyúr
Udv all,
Tegnap ota egy Oneplus 7 Pro lett a fo keszulekem.
Kozel 4 ev (2016 januari a G4) bootloop mentes szolgalat utan ez az a telefon ami melto utodja lett.
Nem valok meg tole, mert tokeletesen mukodik LOS 16-al, de mar eljart felette az ido.Topicra azert neha ranezek.
-
Busterftw
nagyúr
Mellesleg, aki szeretne uj eletet lehelni a G4-be, annak ajanlom a LineageOS 16-ot.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer Pie fog futni a G4-en
Csodakat nem kell varni, de stabil es jol fut.A stock kamera hianyozni fog, de mar ugysem fotozom annyit mint amikor kezhez kaptam a telot, lassan uj telot nezek ugy is.
-
Busterftw
nagyúr
válasz dkovizoli #47871 üzenetére
Sziasztok,
Stock Nougat 29a romrol valtanek a LOS 16ra, hivatalos modon sikerult a bootloadert kinyitni, viszont amikor adb-n keresztul flashelnem a TWRP-t, kiirja hogy oke, viszont nem tudok be bootolni.
fastboot flash recovery parancs megy viszont a fastboot boot lgg4-twrp.img
nem mukodik, igy egybol nem tudok twrp-be bootolni.
Alternativakint azt olvastam, hogy twrp flash utan hagyomanyos modon power+vol down gomb lenyom aztan logonal power gomb elenged picit majd vissza es igy belep twrp-be, de hiaba nyomom nem kapcsol ki.Mi lehet a gond? Otlet?
-
Busterftw
nagyúr
válasz gixxergabi #47844 üzenetére
LOS 16 az nem hivatalos verzió nem?
Én ezt kérdeztem itt a topikban nemrég, hogy miért nincs támogatva amikor a G2-3 meg igen. -
Busterftw
nagyúr
Csak kivancsisagbol kerdezem, miert nincs LG G4-re LineageOS?
G2/G3-ra meg meg a legfrissebb verzio is elerheto?LinusTechTips-es video alatt keltettek eletre egy G3-at, akkor merult fel bennem hogy rakeresek G4-re milyen a helyzet, erre irjak hivatalosan nincs.
-
Busterftw
nagyúr
Mar kb masfel eve a gyari nougat megy a G4-en.
Letezik olyan stock nougat rom, ami kicsit buheralt/tweakelt vagy csak debloated es siman twrp/root neklul .totbol telepitheto?
-
Busterftw
nagyúr
Udv, all
Szeretnem egy havernak is felrakni a gyari nougat betat (29A) (H815 verziora) de a linkek nem elnek mar az osszefoglaloban se a masok altal irt blogokban.
Valaki tudna dobni linket (leiras is jo lenne mert mar megkopott a tudasom) LGUP dll meg nougat rom stb?Angol magyar tokmindegy.
Ezer koszi.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz Viktork800 #45839 üzenetére
Felraknám én is a 60fps miatt, de kár hogy bootloadert kell nyitni stb.
Miért nem tudnak sima módosított lg up-al feltehető romot csinálni? -
Busterftw
nagyúr
Kozben lett fejlemeny egy bootloop pernel, akik tagjai ennek a pernek kerhetnek $700 kedvezmenyt uj keszulekbol, vagy $425 keszpenzt.
"Those who are part of the class action need to fill out and submit a "Proof of Claim" survey by February 12th to receive either a $700 rebate toward the purchase of a new LG handset, or $425 in cash."
Nem tudom a jogaszokra mennyi ment el, de legalabb kapnak valamit.
-
Busterftw
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
Egyetlen 1 dolog miatt bantam meg a Nougatot, a portolt V10 camera (manual video) sajna nem mukodik es mar nem is fejlesztik.
Valaki talalt hasonlot ami mukodik 7.0-an?
Elegge hianyzik a full hd 60fps. -
Busterftw
nagyúr
válasz TeeJay #45266 üzenetére
Nálam megy flottul minden egy hete.
Tisztán újrahúztam, gyári appokat amit nem kell letiltottam és jól működik minden.
Más.
Megváltoztattam a kijelző méretet a legkisebbre(kisebb ikonok kisebb notification bár stb), most visszaraktam eredetire de minden olyan nagynak tűnik, facebookon a betűk is meg itt ph fórumban is. Ez normális 7.0 használók? -
Busterftw
nagyúr
válasz H2o-pok #45057 üzenetére
Én "nagy" verziót mindig 0-ról rakok fel, tisztán.
Szal ment a refurbish, majd mivel volt Google sync onnan szépen visszarakott mindent. Külön csak WhatsAppot kellett jobban, de őt is van backup.Kijelző feloldás nálam csak slide van, nincs se kód semmi(túl sok idő nekem) ebben nem tudok segíteni.
Billentyűzet nekem nem akad, igaz nem gyári van hanem SwiftKey.
Amúgy marhára bejön, 4 óra sot simán megvan, WiFi 4g mobilnet meg sync 24/7.
Pár gyári vackot meg Google appot tiltottam le.
Gyorsabbnak érződik, az ui is jó. -
Busterftw
nagyúr
Közeljövőben én is kipróbálnám a 29a-t.
Van olyan funkció akár kamera, GPS, app stb ami rosszabbul funkcionál vagy nem működik mint 6.0-n? -
Busterftw
nagyúr
válasz Nikaré #44766 üzenetére
Most rákerestem a h815 verzióra, €78-100 vannak, de ha listázom hogy csak új állapotút mutasson, akkor egyet dob ki ami már €210.
Szal a többi refurbished, amit vagy javítottak vagy nem.Igaz az új kb 63k-ra jön ki, azt simán megéri. Ha kibírja bootloop nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz killzone1987 #43432 üzenetére
Szerintem 5 perc megtudni ha felhívod őket. Vagy email.
-
Busterftw
nagyúr
Üdv, az mitől lehet, hogy a töltőt rádugva nem "kattan" be? Elég lazán megy be.
Gyorstöltés sem működik. Fejet kábelt már széthúztam.
-
Busterftw
nagyúr
Kicsit elkanyarodtunk, szal ha be sem kapcsol és nem reagál töltőre sem, akkor lehet nem bootloop?
-
Busterftw
nagyúr
Hali, havernak van egy h811-es G4-e, behalt neki, én bootloopra gyanakodtam, mondom hajszárítós reflow-t megprobálom rajta, legalább az adatokat mentsem meg. Bekapcsoltam, elment a t-mobil logoig aztán kikapcsolt. Utána már be sem. Akkuban van nafta. Töltőre sem reagál.
Mielőtt szétkapom, szerintetek mi lehet?
Majd még az enyémből az akkut átrakom, megnézem azzal is.
-
Busterftw
nagyúr
Skacok, kamera lencsét (betört) egyszerű cserélni?
Valaki rendelt már megbízhatót valahonnan? Amazon eBay jöhet bármi. Köszi! -
Busterftw
nagyúr
válasz joekajoeka #37708 üzenetére
Jó oké menj vegyél s7et meg a felsoroltakat. Mire vársz még itt? Miért vagy itt? Senkit nem érdekel, már mondtad szar az LG.
Van probléma a 2015 modellekkel, ingyen kicseréli a gyártó.
Itt görgeted a problémáid ahelyett hogy változtatnál rajtuk. Oldd meg.
Panaszkodni mindenki tud.
Ha nem tetszik cseréld le, ha baja lesz szerviz. Állandóan ez a mi lesz ha mi lesz ha.
Vegyél 3 ezerért egy butafont ha behalna ott van telefonálhatsz az üzleti tárgyaláson külföldön. Készülj fel de ne problémázz. Ennyi[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz toto0569 #37383 üzenetére
+1
Februárban lesz 1 éves, tok nélkül se karc de még a bőr hátlapot se kezdte ki zsebben hordva. Mondjuk kenem is hetente.Régebben 3-3.5 kijelző idő, azóta inkább 4re beállt, ha csak itthon vagyok wifin nem 4G-n akkor 4.5 óra.
Legjobb döntésem ez a telefon ennyi pénzért. -
Busterftw
nagyúr
válasz bajnokpityu #37035 üzenetére
500-as sorozat?
-
Busterftw
nagyúr
válasz RealZuperman #36525 üzenetére
Szóval eleve hibákkal adják ki a rendszert amit heti/havi patchekkel foltoznak.
Amit te úgy látsz, hogy hogy folyamat van support..
Ellenben a G4 eleve atomstabil rendszerrel jött, és nincs olyan gondja amin kb egy factory reset ne oldana meg.
Illetve azért itt is 3-4 havonta kb megjelent egy új rom.
A többi meg user error. Végső esetben is ott a kiváló szerviz. -
Busterftw
nagyúr
válasz rolandi350 #34709 üzenetére
Inkább BlitzWolf power bank, abban van Quick charge 2.0.
-
Busterftw
nagyúr
válasz ToniSoprano #33898 üzenetére
Nekem ilyen van és működik a teloval.
A hangszóró nem Bose de legalább van.
Viselni kényelmes . Csak arra figyelj ha videót vagy filmet töltesz le, hogy cardboardhoz legyen. -
Busterftw
nagyúr
válasz neo_xperia #32682 üzenetére
Azért durva ennyi idő után sincs megoldás
-
Busterftw
nagyúr
válasz Kavinton75 #32096 üzenetére
Ha majd olyan telefonnal példálozol ami hardverben ugyanaz, akkor elfogadom.
Vagy te egy Audi Q7-ben ülve is anyázol, hogy bezzeg a haver Astrája elment kétszer addig?Legtöbbünknek 3-4.5 a sot, ez tekinthető átlagnak. Neked 2 vagy annyi se, akkor vagy valami nagyon húzza az akkut (ezer usernel 1000 app kombináció van), vagy az akku, irány a szerviz.
Mert hoztak be hozzám olyan telót is, hogy ohhh hát csak netezek meg ez az amaz, miért merül ennyire, és tele volt ilyen camera olyan custom időjárás meg naptár app ami persze szinkronizálja a reklámokat stb, hogy lehalt fel nap alatt.Itt kisebb akkuval kell komolyabb hardvert meg sokkal több pixelt kell meghajtani.
A 2 óra kevés, nem normális, de ne az LG-t szidjad már hogy nem megy annyit mint a Zuk.
Remélem így már világos lesz.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz Kavinton75 #32008 üzenetére
Igen nem a kijelző fogyaszt, azért van az akku statban mindig az utolsó helyen..
-
Busterftw
nagyúr
A .raw fotokat, asztalin/laptopon hol talalom meg ha radugom a telot?
-
Busterftw
nagyúr
Ingyenes offline navi, ki mit használ G4-en?
Horvátba lesz a menet. -
Busterftw
nagyúr
válasz ToniSoprano #30669 üzenetére
"Valahol az install és update a folyamatban, az átköltözés közben biztos, hogy láttam egy 6.0.1.- feliratot, de valóban 6.0 V20f-EUR-XX a kijelzett verzió." erre az egy bizonytalan hsz-re nem alapoznék.
-
Busterftw
nagyúr
válasz ToniSoprano #30599 üzenetére
Nekem BoboVR z4 van, kényelmes és van be épített hangszóró. Valami £20 volt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz ToniSoprano #30400 üzenetére
Update után volt hard reset?
-
Busterftw
nagyúr
Van itt valaki fuggetlen ITA teloval akinek megjott OTA-n a juniusi update?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest