-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
outdoor
aktív tag
Bocs, hogy mindig ezzel jövök: az XDA testvértopik nem ajánlja.
Mármint azt a töltőt. Az akku még lehet jó, ha régiszériás eredeti. Az újszériás eredetire itt alább többen panaszkodtak már.
Ugyan kétféle gyári címke van, nem tudni, mi alapján lehet megkülönböztetni a jó és rossz gyári akkut.[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
válasz Supercolor #44413 üzenetére
konnektorról tölt?
-
outdoor
aktív tag
Hogyan lehet a fényképezővel kis fájlméretű képeket készíteni?
Például egy dokumentum 1MB méretben.. Max 2MB legyen. Fölösleges az 5-6-10 MB egy üres lapra felül a megszólítással és egy tőmondattal.
-
outdoor
aktív tag
Igen, a fekete és fehér cserélődik, a többi szín kicsit változik. A statusbar lehúzva látható felső ikonsorára kihelyezhető a Színek invertálása. Jól látható. A kék színek szép LG kalibrálása megmarad. Két mozdulattal vissza lehet váltani, ha pl képet, videót nézel. Időnként visszaváltva sem láttam még a korábbi beégést, de majd figyelek.
Nagyon díjaznék egy akár rootos megoldást, ami univerzálisan cseréli a feketét és fehéret, de a képeket eredeti színben mutatja.
A 22 óra matekkal aligha jön ki, bár valaki tapasztalatként ezt írta XDA-n. Talán túlzott. A 12 is nagyon jó persze.Technoman
Emag, Aliexpressz szállít hozzánk is 10000mAh-t.
Egy utángyártott akku sem éri el az eredeti gyári akku minőségét. Ezért a legjobb magaddal hordani egy második eredeti gyári akkut, és kikapcsolva a gépet akkut cserélni. Ezzel tekintélyesen megnő az üzem idő, és minden bizonnyal elég is lesz, minden igényt kielégít. Zseb vagy táska is akad tárolni.
Az utángyártott akkuk közül a leggyengébbek a slim akkuk, amik vackok. A második leggyengébbek a 7000mAh alatti akkuk. Ezekkel az a baj, hogy terhelve gyorsabban merülnek a gyárinál. Igaz, hogy utána visszaállhatnak valahány %-ra, de ez mit sem ér pl egy youtube videó alatt, ahol nem akarsz szünetet tartani.
Jók a 7700, 8500 és 10000mAh akkuk, ezek olyan erősek, hogy a gyorsabb merülés nem érzékelhető. Bőven van idejük regenerálódni.
Viszont vastagítják a készüléket.Satz
A 6500 nem tudom, jó ár-e, de akár igen, akár nem, ez az egyetlen jó megoldás. Kettőt is lehet venni túrára.
A külső akkutöltő továbbra is csak 1000 forint, és növeli is az akku teljesítményét.
-
outdoor
aktív tag
Amióta invertált színekkel is használom, a minimális beégés sem jelentkezett újra.
Az új gyári akkuval először 5 óra körül járt a képernyőidő. Azután eleinte alacsonyabb volt, de kb két hétre rá magasabban állapodott meg. Simán kibír egy hosszú nap túrát millió fotóval, GPS-szel, némi internettel.
Az Aliexpress kínai piacon talált 10000mAh akku állítólag 22 óra képernyőidőt is nyújt. Többnapos túrához megfontolandó. Megúszható vele a külső töltés, mely majdnem 40% veszteséggel működne, és az USB portot sem kímélné.[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz Aryon87 #44267 üzenetére
Éjnek idején is előszeretettel hajtogatod a kis monológodat. Egy a lényeg: a hülyeség akkor is hülyeség, ha százan mondják. Öten pedig erősnek érezheted magad, de hülyeséget állítasz. Ez egy jó fényképezős gép topikja, ne itt dicsérd a sz@rt. Nézegesd otthon.
-
outdoor
aktív tag
governor hackről írnál receptet? sokmindenre megoldás lehet. Szerintem a gyorsaság és teljesítmény remek. Valamennyi munkát észrevétlenül megtakaríthatunk, az tuti.
érdekel.
az aliexpress webpiacot kóstolgatom. innen rendelhető 10000mAh akkumulátor.
Az S8 kamera+ szoftver azért jobb lett, mint az S6. Aki jót akar magának, ne nyúljon U11 után.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz Hawaii2249 #44184 üzenetére
Erre dual sim készülékem is kódot kér.
zazenka, jól látod. Az S7 is csúcs modell, a G4 fényképezője még mindig jobb.
Egy hónapos a mobilom, és már kétszer újraindult magától. A kijelző beállításaim miatt egyértelmű, hogy ilyenkor nem bootol teljesen újra, hanem a rendszer felállása előtti utolsó másodpercre ugrik, majd beáll a rendszer.
Egyes appok, (bizonyos típusú ismétlődő, loop műveletek) hirtelen felhevítik, forrósítják. Szerintem hiányzik belőle egy ilyen értelmetlenül ismétlődő loop védelem. A hardver elég erős, és ha egy ilyen loopba belelovallja magát, pörög és nincs megállás. Lehet, hogy elég lenne ilyenkor visszavenni az ismétlődő loophoz rendelt erőforrásokat. Ilyen előfordul a programozásban, de felhasználóként észre sem kellene vennünk. A forróság is az akkumulátor energiájából származik, plusz a magasabb hőfokú működés gyorsabban oda meríti az akkut. Ha egyszer történik meg egy nap, egyből elvonhat fél óra képernyőidőt.
Jó lenne valami ész kis progi, ami ilyenkor közbelép, visszavesz a bemerevedett ismétlődő művelet erőforrásaiból, és megéreznénk az üzemidején.
Szerintem a kamera és a kijelző mesés, a telefon gyors és flott.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz Stauffenberg #44148 üzenetére
Én a grafikus kopp-ot használom. Előre megadott mintában lehet koppintani, akár lezárt, sötét képernyőn is. Tökéletes, de a tempóra ügyelni kell.
-
outdoor
aktív tag
válasz zetecR #44082 üzenetére
Érdemes átszaladni az egészen. A lényeget összefoglalta az első hozzászólásban. [Utángyártott akkuk tesztje az XDA-n]
Ott a link is a többet tesztelve kiválasztott töltőre. [töltőre ].A legnagyobb akkukat dicsérik elsősorban: 8500, 10000mAh. Ezek új tokja megvastagítja a készüléket. Plusz egy gyári akkut hordani a legkönnyebb, amit az ezer forintos külső töltővel töltöttél fel, így a kettő darab egy nagyon húzós napot is kibír.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz FerNandor #44070 üzenetére
A Redmi 4x bizonyára teljesíti, amit vállalt, de elég keveset vállalt.
Szerintem lesz Nougat. Koreaira már van, ezért a megszűnt v
frissítés valószínűleg az Oreora vonatkozik, és lesz Nougat international.A gyári akku kiváló, és 1000 forintos külső töltővel tovább növekszik a kapacitása. Az XDA szerint akár 30%-kal. Az XDA szerint a gyári akkun kívül csak a 8500-10000mAh akkuk igazán jók. Valaki 22 óra képernyő időkről beszél.
Akárhogy is, ezer forintos külső töltő ajándék.[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz Technoman #44035 üzenetére
Az itthoni Nillkint drágának találtam. Interneten 1 dollár a 9H+ védelem.
Tegnap nézegettem az üzletben az üvegeket.
A 9H+ 0,33mm vastag,
a 9H csak 0,25mm.
Igazából a 3H is 0,25mm. Keményebbnek találtam.
A 6H is megállotta a helyét.
A 9H véletlenül eltört a kezemben a polcon lapozgatva. Hm.zsoltip, a lento kódodra ennyit le: Visszautasítva.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Ha hívnak, valahogy nehéz felvenni, mert elég határozottan kell húzni a zöld kört. Gyakorlatilag töbször kell próbálkozni. Most sikerült letennem egy fontos hívást. Központi számot jelez, visszahívni nem tudom. Azt írja, húzzam tetszőleges irányba a kört. Hát a telefon közepe felé volt kedvem. Ez a hívás letételét jelenti? Közben megjelent egy felirat is, hogy húzzam a megjelenő nagyobb körbe. Így tettem. De a felvevő gombot húztam. Hogyan lett mégis elutasítva ez a hívás?
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Vajon miért nem válaszoltok 2+2 év használat után a feltett kérdésekre? Talán a fórum is loopban van, bootloopban?
-
outdoor
aktív tag
Múltkor világítani akartam este, erre azt mondta, hogy a kamera lefoglalja a vakut, nem szabadítható fel. Nem is ment a kamera. Nben tudtam működésbe hozni a vakut. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
outdoor
aktív tag
Kösz!
Beállítottam a színek invertálását. Tökéletes, sokkal kellemesebb a szemnek. Csúcs, hogy ha filmet vagy képeket néznék, egyetlen nyomógombbal visszakapcsolható a status menüből. További üzemidő csökkenést várok ettől is. Böngészés közben a képek egyelőre invertált színekkel jelennek meg. Tudtok olyan böngészőt, ahol csak a képek és videók színei megfordíthatók?
-
outdoor
aktív tag
Hogyan lehet a galériában egyszerre több képet kijelölni?
A nyomva tartás mást jelent.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Máris jobb, mint a Flickr, ami csak tömörítve képes feltölteni a képeket.
KÉRDÉSEK:
Hol tudom beállítani a hotspotomra csatlakozó másik mobil maximális letöltési sebességét?
A másik mobilomon volt egy lista, ahol csak a pipált alkalmazások indulhattak maguktól. A pipa nélküliek csak a user akaratára indulhattak. Itt nincsen ilyen?
-
outdoor
aktív tag
Asszem beleégett az előző tulaj által használt billentyűzet a képernyőmbe.
Mit lehet tenni?A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
válasz Simi37 #43814 üzenetére
Az összes slim akkura azt írják később, hogy nem felel meg a várakozásoknak.
Amivel egyöntetűen elégedett mindenki:
- külső töltő (az XDA összefoglalóban írt fajta, kb. ezer forint)
- gyári akku
- 8500 és afölötti utángyártott akkuk (mondjuk lehet, hogy ezeknél már egyértelműbb volt a teljesítmény)Mostmár ebayen elég kedvező a gyári akku ára. Külső töltővel töltve szerintem belefér kettőt váltogatni.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Kikerestem az XDA dev [G4 akkuteszt fonalát], itt lehet csemegézni.
-
outdoor
aktív tag
Páran írnak ilyet, érdekes módon. Kétféle gyári akku van, pontosabban csak a címkéje tér el kicsit (az egyiken sok felirat van, a másikon kevés), mert mindkettő 3Ah. Esetleg adj neki még néhány ciklust, hagyd fenn egész éjjel, de a belátásodra bízom, mert talán később nem viheted vissza.
-
outdoor
aktív tag
válasz szita.erno #43778 üzenetére
Nincs versenytársa.
-
outdoor
aktív tag
válasz Trailblazer #43774 üzenetére
cyanogennel voltak tapasztalatok?
-
outdoor
aktív tag
Majdnem lemerült akkunál nem ismeri fel az OTG-n csatlakoztatott pendrive-ot. Teli akkunál simán felismeri, másol rá. Hány % akku szükséges a sikeres OTG csatlakozáshoz?
Nyomtatót is lehet csatlakoztatni, és nyomtatni? Még nem próbáltam.
Másik, nem OTG-képes Android mobilt csatlakoztatva a G4-hez, tárhely céllal, a másik mobil elpusztult, többé nem indult. Factory resettel szerencsére újra tudta magát telepíteni.
-
outdoor
aktív tag
válasz Technoman #43719 üzenetére
Az USB csere nálunk 5000 forint. Sajnos nem lesz pont olyan, mint az eredeti. Ezért a Powerbank zsebben, táskában csak ritkán ajánlható. Ez a mágneses töltő, amilyen a Sony notebookokon van, lehet, hogy jó. Ha nem rángatja az USB-t.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz FerNandor #43684 üzenetére
Előfordul, hogy az Android tévesen becsli az akku erejét. 4 óra képernyőidő azért illene. Nekem új akkumulátorral kijön több is, de nem mindig. A fényerő is számít. Ha terepen vagyok, és nincs töltési lehetőség, kímélem a mobilt, és egy teljes nap után (millió fotóval) is marad benne 20%. Ez elég jó ilyen kaliberű mobilhoz.
Eladnod is lehet, de talán elég venned egy plusz gyári vagy utángyártott akkut.
(Az előző telefonom jó konfiguráció volt, de csak HD IPS kijelzővel. Az nagyon takarékos. Hozzá is vettem még egy gyári akkut, a kettővel kibírt egy internetezős, GPS-es napot terepen.)
A G4-hez egyelőre nem kellett második akku, amin eléggé meg vagyok lepve.Varta 2,4A töltővel nagyon gyorsan feltöltődik, ezért szükség esetén reális két akku használata.
A teljesség kedvéért, az XDA developers oldalon tesztelgetik az utángyártott akkukat. 5000mAh-ig egyértelműen jobb a gyári akku, valaki afölött is előnyben részesíti a stabilitás és biztonság végett. A 2560x1440 Quantum IPS-hez fejlesztett gyári akku meglehetősen jól sikerült.
Töltésnél érdemes 100% után is töltőn hagyni. Írják, milyen külső töltőt ajánlanak (1000 forint körüli áron Ebay-ről). Állítólag a külső töltővel a gyári akku is további 30%-kal erősödik.
Ha felforrósodik a készülék, azt írják, sokkal jobban meríti az akkut. Olyankor érdemes hagyni hűlni, ha hosszú üzemidőt akarunk elérni.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz takcslajos1 #43551 üzenetére
Szerintem kikapcsolt kijelző mellett, készenlétben három óra alatt 1% fogyasztás a normális. Ha épp tölt fel- és le, akkor lehet kikapcsolt kijelző mellett 3% a fogyasztás.
-
outdoor
aktív tag
Új háttérmentésre áll át a Google. [A Google Drive ezzel megszűnik]
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz Potyka03 #43595 üzenetére
Nálam is listás volt a J7 2017, mely az utolsó Dual sim telefon dedikált memóriakártyahellyel. Az AMOLED kijelző full hd felbontásban tetszett, a kivitelén látszik, hogy idei. Kicsivel erősebb az akku a tiédnél, de nem kivehető. A felbontása már full hd, a tiédben még hd, ami persze takarékos. Az árát kissé eltúlzottnak találtam a tudásához.
A G4 ma kiadva ugyanúgy csúcs készülék lenne, jobban meggyőzött, a jó kis kamera pedig pótolhatatlan[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz zsoltip #43586 üzenetére
Ezzel az összes fájlt szinkronizálod? Ha filmeket is tartasz a belső/külső memóriában, azokat is nekiáll szinkronizálni? Gondolom, nem képes szűrni, mit érdemes és mit nem szinkronizálni.
Mondjuk korlátlan az internetem, megtehetném, de az üzemidőm nem korlátlan. Nem szívesen csüngnék gigabájtokat passzolgatva a neten, fölöslegesen. Az SD kártyánál nincs jobb tárhely, OTG képességekkel kombinálva gyors és diszkrét.Eközben utánanéztem. Sem 5.1, sem 6.0 alatt nem kezeli hagyományos módon az sd kártyát. Elsődleges tárhelyként nem lehet kijelölni.
Választani kell, hogy
1.) titkosítva a belső tárhelybe integrálod [Előny: belső tárhelyként bármi menthető rá. Hátrány: a titkosítás miatt csak az adott rendszer konfiguráció képes megnyitni a fájljait. Sem egy külső gép, sem egy újraindított későbbi rendszer konfiguráció nem tudja megnyitni azokat.],
vagy
2.) külső másodlagos tárhelyként képes használni az SD kártyát [Előny: másik gép és egy esetleges másik rendszerkonfiguráció is képes használni a fájlokat. Hátrány: külön kell megadni minden alkalmazásban hogy az SD kártyára mentsen, már ahol ez lehetséges.]A titkosítatlan, második változatban is gyors marad a gép, pedig gyakolatilag mindent az SD kártyára mentek, és onnan töltök be.
Éjjel egy apró darab fényes reklámpapírra kézzel írt, alig olvasható telefonszámot akartam elmenteni fotóként, és tökéletes képet készített körülbelül 3 cm távolságból. Világos, olvasható, szebb, mint a valóság. Most nem alkotásról van szó, egyszerűen kiváló minőségben tette a dolgát fényképező.
Egyébként is remekül sikerülnek a különféle beállítású képek.[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Rákerestem, az appokat nem ismerem. Azt írja, az Uploadcam app egyből drive-ra ment.
Jó lehet még az Autobackup beállítás, mely szinkronizálja a fájlokat.
Az Autosync app is a fájlok szinkronizálását szolgálja drive felhőben.
Könnyebb megosztani felhőből, az biztos. Nekem a 128GB kártyán sok elfér, oda mentek, titkosítás nélkül.
-
outdoor
aktív tag
válasz gixxergabi #43572 üzenetére
Jó lenne. Az interneten ugyan van ilyen, de nem hiteles. Sok fényképezőteszten részrehajlóan válogatják össze a fotókat.
-
outdoor
aktív tag
-
outdoor
aktív tag
válasz customer114 #43547 üzenetére
Összes mentés lehetősége sd kártyára. Beépített és választott appok. Külső eszközben használva is olvasható adatokkal. Belső memóriába nem mentve, és felhő meg automatizáló app nélkül. Android 5.1 vagy 6.0 jobb.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Tetszene a belső mentés, ha már 32GB tárhely van. Csak a bootloop veszély miatt mentek mindent az SD kártyára. Egyelőre a screenshotok és a nagyobb böngészők letöltései kerülnek csak a belső tárolóba. Plusz egy fontos app időszakos mentései.
Valaki azt írja, nála nem lehetett beállítani, hogy a kamera memóriakártyára mentsen. Nálam lehetett. A memóriakártyát elég gyorsnak találom. Szívesen váltanék 5.1-re.
A Beállítások/Tárhely, ahol 5.1 alatt meg lehet adni, mindent hová mentsen. Kiválasztod, hogy memóriakártya, és létre sem hoz mappákat a belső tárhelyen. Így működik nálad?
Milyen előnyeit látod az 5.1-nek?6.0 alatt nem világos, hogy aki integrálja a memóriakártyát, és ezzel titkosítja is, vajon hogyan állítja vissza a képeit bootloop esetén. Állítólag még a gép sem képes újra üzembe helyezve beolvasni a fájlokat egy korábbi titkosítással. Ezért nem integráltam a memóriakártyát.
-
outdoor
aktív tag
válasz outdoor #43520 üzenetére
Valaki? áttértem másik böngészőre, amely külön beállítható helyre ment. A kamera szerencsére sd-re ment. A screenshotok és még egy fontos app csak az Android főmenüben beállított tárhelyre képesek menteni. Ez Marshmallow alatt mindenképp a belső tár marad?
Van, aki inkább Lollipop rendszert használ?[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Elvileg a bootloop veszély miatt ugye érdemes mindent a memóriakártyára menteni. Mégis, a rendszer magától mindent a belső memóriába ment. Létrehozza a memóriakártya mappáinak tükörképét, és szépen oda mentegeti a fotókat, letöltéseket, stb.
Hogyan tudom beállítani, hogy alapértelmezett tárhelyként a memóriakártyát használja, és oda mentsen? Sajnos nem minden app ajánlotta fel a választást.A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
/kivéve a csak hazai hálózatból igénybe vehető kedvezményeket/ - talán a Vodafone tuti 19Ft/perc ilyen
Most úgy van, hogy akinek a mobilja a határszélen legalább 14 napot átjelentkezik külföldi hálózatba, annak roaming díjat számolhat fel a hazai szolgáltató az indított hívásokra. A fogadott hívás az Európai-Afrikai-Közelkeleti Unióban mindenképp ingyenes.
Akinek a szerb vagy ukrán hálózatba jelentkezik át, annak ez sem ingyenes.A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
válasz Trailblazer #43510 üzenetére
Egy alap kérdésem lenne: pont ugyanaz a gyári akkumulátor való a H818P készülékbe, mint az összes többibe? Mert külön árulják.
A powerbank mennyi idő alatt tölti fel? Olvastam valahol, hogy a powerbank a kapacitása max. 80-90%-át veszi fel, és a felvett energia max. 70%-át adja le. Mindent egybevetve csak s kapacitása fele használható ki. Ez összecseng a tapasztalataimmal. Ráadásul egy majdnem lemerült powerbank már nem is kezd el tölteni egy majdnem feltöltött mobilt. Ahány powerbanket eddig vettem, egy sem volt megbízható, és lassúak is. Menet közben sajnálnám az USB portot is macerálni. Kerékpáron, rögzítve már más a helyzet. Ott jó tapasztalatokat olvasok az ilyen nagy powerbankekről. Napokig elnavigálnak a mobilok powerbankkel. Kerékpártúrán inkább az akkucsere jelentene fölösleges fennakadást, és talán jobb a powerbank.
A fali akkumulátortöltőt kérdeztem. Ami a készüléktől elkülönülten a hálózatból feltölti az akkut, és a kész, feltöltött akkut elég betenni a készülékbe. Ilyen töltővel mászkálhatsz a külvilágban, aztán hazamész, kicseréled az akkut, és újra elszabadulsz. Azt írják, megnő vele némiképpen az akku kapacitása, mert a készülék szigorúan 3000mAh-ig engedi a töltést.
Az eredeti akkumulátor esetében nem fontos, de egy 6000 meg 8000 kapacitású akku mellett nem szívesen szobroznék, amíg tölt, ha indulni kell túrán, és alig van időm pl. aludni.
Ezek a külső töltők nem egyformák, van jó és egyéb.Valaki kérdezte lejjebb a slim akkut. Állítólag a slim nem ad plusz üzemidőt. A vastag akku még többet is nyújt, mint amit ígér, de nem az aliexpress-ről, hanem ebay és amazon játszanak.
Eléggé megvastagítja a készüléket, ronda új hátlapot adnak hozzá, és a rácsukható tartótokokba nem biztos, hogy belefér. Szerencsére még nincs meg a teljes tok, majd belepróbálom az akkuval vétel előtt. Ezek a tokok egyébként szépek, és jó áron kaphatók.
Valaki szerint idegen akkumulátort venni kockázat, és nem érdemes. Létezik LG nagykapacitású akku?
[ Szerkesztve ]
-
-
outdoor
aktív tag
válasz customer114 #43495 üzenetére
És a végén, hogy nincs alternatíva, vagy alig. Azért a fényképező, a kijelző, a tulajdonságok, a Dual sim + memóriakártya. Nincs alternatíva.
Most eljutottunk odáig egy Varta 2Ah töltővel és LG saját kábelével, hogy már nem merül használat közben. Elég új akku volt, de vajon kell még ezeket formázni? Bekapcsolva is tölt már a Vartával, ha a kijelző le van kapcsolva. Még azt szeretném, hogy bekapcsolva, bekapcsolt kijelző mellett hosszú letöltésnél is töltődjön fel.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
válasz robogo81 #43485 üzenetére
Ráforrasztottál egy Yamaha akkut?
Minden szempontból dög jó készülék. Lévén, hogy az új csúcsdöntögetők is 4GB RAM körül nyújtanak, megállt a mobilok fejlődése, nincs új a nap alatt, a középkategóriában szintén megrekedt a fejlődés pár évvel ezelőtt. Szóval jó választás a G4.
Az akku problémát leszámítva. Nálatok tölt bekapcsolva is?
-
outdoor
aktív tag
LG márkás kábel, LG töltő. Kipróbáltam egy bizonyítottan tökéletes 2Ah töltővel és kábellel is. Ha bekapcsolva nem tud feltöltődni, azon egy extended akku sem segít. Az valamilyen áramfelvételi hiba lehet.
Nálatok mennyit képes tölteni bekapcsolva? Nálam kikapcsolva 2 óra alatt feltöltődik. Bekapcsoltan töltve csak merül.
-
outdoor
aktív tag
Szerintem a töltéssel gondja van a telónak. 2mAh töltőn van, de csak 300mAh vesz fel, gyakorlatilag csak kikapcsolva tölt. Egy éjszaka alatt 40%-ig jutott el, bekapcsolva töltőn merül.
-
outdoor
aktív tag
válasz Gyugyu1987 #43468 üzenetére
Köszönöm. Szerencsére megbízható az így elővarázsolható softkey csík. A legjobb lenne átlátszó softkey terület, megjeleníthető és elrejthető gomb grafikával, és az elrejtés esetén is működő gombokkal.
Elég újakkuval vettem a készüléket egy fórumtárstól - köszönet a fórumnak -, és 4,5 óra képernyőidőt mérek 4g nettel. Jó lenne egy bővített akku.
Szerettem volna feltenni egy fotográfiai zsengét is, de ebben a méretben nem nagyon ment. Hogyan tölthető fel fotó a fórumra? Egyébként a kép mindenképp gyönyörű lesz. Csak adta kell figyelnem, hová tartom a kezem, mennyire jelentős a téma
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Gyors kérdés éjszakai használathoz: van rá mód, hogy a kijelző alján lévő irányító gombok ne világítsanak éjjel?
Esetleg lehet helyettesíteni a gombokat valamilyen ujjmozdulattal? Akkor teljesen eltűntetném őket minden appban.A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
Dual sim verziót vennék. Aki eladna, privát üzenetben jelentkezzen.
-
outdoor
aktív tag
A H818N es H818P kozott mi a kulonbseg? Ezt az azonositot hol talalom a telefonon/telefonban?
-
outdoor
aktív tag
Vennék G4-et. Úgy hallottam, hogy van egy problémamentes szériatartomány, és abból érdemes venni. A kérdésem az lenne, hogy melyik ez a szériatartomány, és ha a kezembe fogom a készüléket, hogyan győződhetek meg erről?
Előre is köszi.A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
válasz killzone1987 #39657 üzenetére
Akkor a fotós képességek terén egy sem ér fel a rendes G4-hez?
-
outdoor
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az LG G4 S vagy LG G4 C a jobb. Mi a különbség?
Köszönöm.
A fotós képiségeikben van különbség? Mindkettő kiváló?
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Vehetnék most egy LG G4-et kedvező áron. Leginkább s fotós képességei miatt szeretnék ilyen telefont.
A kérdésem az lenne, hogy az LG G4 Stylus fotós képességei teljesen megegyeznek rendes G4 bajnok fotós képességeivel?
Mert ha bármennyire is alulmarad, akkor csakis rendes G4 érdekel. Ez viszont most egy G4 Stylus.
-
outdoor
aktív tag
válasz tirszin #33595 üzenetére
Ez a világ összes digitális fényképezőjéről elmondható. 2mp valójában gyönyörű fotókat rejthet gyönyörű színekkel. 8mp-nél többre aligha van szüksége bárkinek, aki nem fotózással keresi a kenyerét. Sőt, nemrég épp a National Geographic fotóin csodálkoztam el, hiszen a minőségük nem elégíti ki a mai igényeket. A Nexus 6 szerintem túltesz a Samsung 6, és főleg 7 minőségén. A leírásában pedig a legjobb fényképezőnek nevezik meg az LG G4-et, amivel egyet is értek. A második legjobb pedig a Nexus 6.
-
outdoor
aktív tag
válasz ToniSoprano #33559 üzenetére
Köszönöm. Fontos, hogy egyszerre képes fogadni 2db sim plusz egy sd kártyát? A két sim számomra megszokott luxus, és 128gb memóriabővítés ezekkel egyidejűleg minimálisan szükséges. Éppen a szép fotók miatt.
(Mi a különbség a garancia és a szavatosság közt?)Honnan tudhatom, hogy európai modellt tartok-e a kezemben?
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy dual sim-es LG G4 mobilt. A fotós képességei nyűgöztek le igazán.
A kérdésem az lenne, hogyan tudom azonosítani a kétkártyás modellt, és hol ajánlanátok a vételt, milyen áron és milyen feltételekkel.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest