- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz dzsavitcu #47208 üzenetére
LG G4 esetében hivatalos forrásból (OTA) erre már kár várni.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz zetecR #47111 üzenetére
Már nincs meg a G4-em, de ha jól emlékszem a "ne zavarj" opciónál keresgélj.
Be kell tenni kedvenc számoknak azokat, amiknek engedélyezni szeretnéd, h elérjenek.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kenwood3 #47010 üzenetére
Páran megmaradt készletet tudtak megvenni talán a 220volt-ról, az jó áron volt. Ugyebár ehhez akksi is jár(t).
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kenwood3 #47008 üzenetére
Ez az a charging kit, de sajnos nem nagyon lehet már kapni.
-
kp78
addikt
válasz tipuka #46999 üzenetére
Én már megszoktam, sőt szeretem is a Mate 10 pro-t, szerintem ez is bőven méltó utódja lett a G4-emnek.
-
kp78
addikt
válasz H2o-pok #46807 üzenetére
Szerintem 2 év ezekre a telefonokra a gari minden szolgáltatónál.
-
kp78
addikt
válasz #33907968 #46755 üzenetére
Ebay-es, vagy német Kranich az akksid?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz MittuDomain_ #46737 üzenetére
Ez hasonló Németországból, postaköltséggel is picit azért alatta van az Edigital-os árnak, de várni kell rá.
Én ettől függetlenül lehet, h inkább a németet venném, mert a másik sanszos, h ebay-es cucc, amit Te magad is megvehetnél akár sokkal olcsóbban.
Kranich-ot ha jól emlékszem itteni fórumtársak is vettek, és dicsérik.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Mikemend #46717 üzenetére
Várjál. El fog indulni.
Aztán gyaluld le amiket utoljára frissítettél.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Segnior_Barthez #46642 üzenetére
Üzemidőben (SOT időben) szerintem minimum a dupláját fogod kapni, a kamerától viszont ne várj csodát.
Javaslom a G6 topicjában keress rá a "G4" -re, sokan vannak ott akik G4-ről váltottak, és leírták a tapasztalatukat. Pl.: [link]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Váci úti szervizt is meg kellene kérdezni ez ügyben, mert az alaplapra szerintem is kellene 1 év garinak lennie. Én is ebben a hitben ringatom magam legalábbis, hogy az áprilisban cserélt alaplapom jövő áprilisig biztonságban van.
Hozzáteszem, nekem nem volt garifüzetem amibe bármit írhattak volna (független MM-os vétel), egy szerviz munkalapom van, hogy mi volt az elvégzett javítás garanciában.[ Szerkesztve ]
-
-
kp78
addikt
válasz desigo #46596 üzenetére
Azért az érdekes, h mindenkinél más volt a ludas. Ennyi optimalizálatlan program lenne már a 6.0-ra?
-
kp78
addikt
Nálam is a "Free music for YouTube: Stream" okozta a lassú indulást, ahogy az angol linkelt oldalra írt embernek is.
Máris pikk-pakk indul a telefon, nem is kellett ezt a log kiolvasást megcsinálnom.
a linket.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz garferi #46585 üzenetére
Nekem is ez van megint egy ideje, de egyik általad említett alkalmazás sincs fent.
Korábban is volt, akkor pár alkalmazás újratelepítése megoldotta, de a mostaninál ezek újra telepítése sem segített.Megnézem a linked majd, de ahogy látom, elég hosszadalmas.
-
kp78
addikt
Vmelyik frissítés megint 8-10 perces újraindulást okoz, és nem tudom melyik...
-
kp78
addikt
válasz akos727 #46394 üzenetére
Aida64 app segítségével.
-
kp78
addikt
válasz gixxergabi #46390 üzenetére
Enyém is rosszalkodott, mielőtt alapcserére leadtam.
Nekem úgy tűnt, hogy ha hosszabb ideig mondjuk az asztalon van, akkor hiába kopogtattam, nem éledt fel, viszont zsebből kivéve ment a dupla koppos ébresztés.
Ha asztalon volt a teló, akkor úgy sikerült, ha rövid időre letakartam a közelség érzékelőt, majd elvettem az ujjam, ami után már fel tudtam dupla koppal éleszteni a kijelzőt.
Szóval mintha az érzékelő kavart volna be (nálam).[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Motion_Blur #46385 üzenetére
Vas megyei vagyok (és összehoztam egy bp-i úttal, h be tudjam adni)
Persze érthető, hogy ha helyben van LG, akkor oda vitted.
De legközelebb, h vinnem kellene, és nem tudnám, inkább futárral elküldeném Bp-re Váci útra.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Motion_Blur #46383 üzenetére
Miért a Telemax-hoz vitted?
Én beadtam a Váci úti LG-be, és 3 nap alatt kész volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz koviandras #46376 üzenetére
Nálam is lassú (10 percig tartó) indulás volt, de megoldódott.
Tegnap letöröltem a google drive, a chrome, meg az android system webview frissítéseit (ezeket frissítettem utoljára) és az újraindítás máris nem tartott 10 perig.
Aztán visszafrissítettem őket egyesével, minden frissítés után újraindítással, hogy lássam, melyik a felelős a lassú indulásért. De nem kezdte el megint, hanem úgy indul, ahogy kell.
Valamelyik frissítés kevert be a rendszernek.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz desigo #46298 üzenetére
Nekem továbbra is több, mint 5 perc egy újraindítás, pedig már többször megtettem, hogy mikor hagyja már el ezt a lassú indulást, ami nem utolsó sorban 5 % akksi esést okoz...
És egy kevesebb mint 1 hónapja újrarakott telefonról van szó[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz dkovizoli #46295 üzenetére
De ez most ahányszor újraindítom, annyiszor így csinál.
-
kp78
addikt
Ma újraindítottam a telefont, és kicsit ideges lettem tőle...
Lg logó után: "Android indítása..." "alkalmazás optimalizálása 1/1. Az alkalmazásoktól függően ez hosszabb ideig is eltarthat. A befejezés előtt ne távolítsa el az akkumulátort."
Vagy 10 percig csinálta, persze nem bírtam már, és kivettem az akksit, ami után szintén ez mentn csak.
Aztán egyszer csak kérte a PIN-t, és ment egész nap a telefon szépen.
Gondoltam most megint teszek egy restart próbát, és ugyanez...
Semmi új program nem lett telepítve, és frissítés sem rémlik.
Vmi frissülhetett a háttérben? Másnál nincs ilyen?
Innentől minden újraindításra 10-15 percet kell várni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Motion_Blur #46219 üzenetére
Küldhetted volna futárral a Váci útra is, biztos gyorsabb lett volna.
Én egy hétfői napon adtam le a Váci úti szervizben, csütörtökön futárral meg is jött a cserélt alaplapos, előlapon és oldalán is fóliás telefon.
A szépséghibája annyi a dolognak, hogy tuti nem az enyémet kaptam vissza, mert az akksit megjelöltem, és nem az volt a készülékben. Fel is hívtak, h az akksi nem az igazi, de úgyis tervezek lassan venni bele. Szóval ez a kisebb gond, a nagyobb az, hogy nekem hibátlan, karcmentes volt a kameravédőm, ezen viszont sajnos látható apró mikrokarcok vannak.
Szóval gondolom cserélik sorban az alaplapokat, és mivel IMEI úgyis változik, kapsz egyet vissza és kész.
Sajnos a távolság miatt nem személyesen vettem át, pedig akkor tuti szóváteszem, de telefonon nem akartam ezzel bajlódni. Csináltam képeket, azokon nem vettem észre, hogy okoznának vmit.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
A héten (hétfőn) leadtam a Váci úti szervizben én is a vásárlás óta hibátlanul működő G4-em, mert már csak április közepéig tartott a gyártói garim, és az utóbbi hónapokban azért jöttek elő hibák, nem akartam kifutni az időből, esetleg belefutni egy gari időn túli bootloop-ba. A duppla koppos ébresztésre sokszor nem reagált, nem ment mobilnetre, hiába engedélyeztem, hívások végén nem engedte letenni, hanem számolt, de a hívó fél már sehol sem volt.
Munkalap szerint alaplap és előlap csere történt, egy fóliás készüléket kaptam vissza. 710-es szériaszámú alaplap került bele. Mielőtt postázták volna, hívtak, hogy az akksit nem lenne rossz cserélni, de utánvéttel nem tudnak tenni a csomagba, így mondtam, hogy majd ha Pesten járok, belépek hozzájuk, és veszek náluk.
Viszont nem az én akksimmal jött vissza a telefon, mert én mindig megjelölöm, ha szervizbe adom.
Egy 2015.12.31-i akksi van benne, remélem nem egy sokkal rosszabb példányt kaptam, és azt sem hiszem, hogy mégis tettek bele egy újat.
Esetleg akinek cserélték mostanában, az milyet kapott bele?
Összességében a Váci úti szervizzel nekem is jó tapasztalatom lett, az akksi vétel úgyis tervben volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz #33907968 #46074 üzenetére
Nem szép, sőőt, kimondottan csúnya, de hosszabb túrákhoz lehet, hogy mégis beszerzek egyet
-
kp78
addikt
válasz Technoman #45813 üzenetére
Én egy ilyen SE MH100-as BT fülessel hallgattam korábban zenét, nem emlékszem, h akadt volna. Sajnos legközelebb akkor fogok zenét hallgatni vele, ha bringázáshoz megfelelő idő lesz.
-
kp78
addikt
válasz Technoman #45369 üzenetére
Én 2017.11.11-én rendeltem, és már nem kaptam sajnos
-
kp78
addikt
válasz dkovizoli #45308 üzenetére
Amit az LG-nél lehet venni a Váci úton azokon mindegyiken van indikátor?
-
kp78
addikt
Áprilisig garis még, így akkor nem próbálkozom visszaállítással.
Meg valószínű úgyis visszamegy rá hamarosan a quick circle tok, azzal meg ugyebár nem tapasztalni. De a gari lejárta előtt megcsináltatom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz andreas49 #45011 üzenetére
A jövő héten csinálok rajta egy visszaállítást, és meglátom mi lesz vele.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Legtöbbször quick circle tokot használok, de most lekerült a telefonról, és azt vettem észre, hogy nem reagál a dupla kopp-os ébresztésre, csak a hátlapi gombra ébred fel. Aztán lezárom dupla koppal, és akkor jó egy darabig.
Volt vkinek hasonló?
Érdemes lenne egy gyári visszaállítást csinálni a telefonon?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Meggyi001 #44991 üzenetére
Én sem értem ezt miért kell kihagyni?
Az Allview tabletem érdekes módon tudja. De egyéb másban nem találkoztam vele.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Trailblazer #44803 üzenetére
Én kizárólag Opera(lok)
-
kp78
addikt
Ha korlátozom a háttéradatokat a google szolgáltatásnak, akkor mi nem fog működni?
[kép][ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Én a hétvégén berendeltem egyet, írták, hogy nincs, de amint beérkezik a raktárukba értesítenek. Remélem tényleg meg is jön...
-
kp78
addikt
válasz DomToretto #44384 üzenetére
Nagyon sok embernek pattog... >> [link]
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #44127 üzenetére
"A G4 átlaga inkább a 3 órához közelít"
Nekem mobilnettel soha nincs annyi sajnos, wifin lógva összejöhet.
-
kp78
addikt
válasz Segnior_Barthez #43218 üzenetére
Én is épp a napokban kezdtem el agyalni, hogy mire is cseréljem a G4-et.
Elkezdtem barátkozni a G6-tal, de abban nincs infra, amit én aktívan használok a G4-ben, így marad a G4 még egy darabig.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Roland861010 #37897 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha éjjel nem töltöm, akkor reggel ránézve kihagyás mutatkozik az akku grafikonján 1-2 óra időtartamban.
-
kp78
addikt
válasz ToniSoprano #37613 üzenetére
Megnézem!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz ToniSoprano #37609 üzenetére
"ha 6.0-át használsz kivetted a DOZE üzemmódból a gmail alkalmazást?"
A kérdést sem értem..
"nekem 3 készülék figyeli a maileket, és 2mpn belül jelez az összes, igy a G4 is."
Korábban nálam is így volt, aztán a fene tudja mi frissült éppen, de nem így van.
Én nem telepítettem, nem maceráltam, csak megváltozott. De ha más nem, majd 1 újratelepítés megoldja talán.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz ToniSoprano #37606 üzenetére
Egymás mellett két telefon G2 és G4. Küldök magamnak céges levelezésről egy emailt, G2 azonnal jelzi, G4 meg majd egyszer vmikor, mikor olyan kedve lesz. Belépve a gmail-be is csak akkor jön be, ha meghúzom lefele, hogy frissítsen fiókot. Mintha nem folyamatosan szinkronizálna.
Semmi olyat nem találok, ami ezt okozhatná szerintem. Már mindent széttúrtam. Lehet megkínálom egy resettel a telefont ha lesz időm az ünnepek alatt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz ToniSoprano #37581 üzenetére
Nem volt tiltva, bár furcsa mód most eltűnt az alkalmazások listájából a google alkalmazás.
Amit kapcsolgattam, az a "fiókok és szinkronizálás"-nál nekem kizárólag az alkalmazásadatok és gmailnél van pipa, hogy szinkronizáljon, a többinél kivettem.
Egyébként bejön a levél, ahogy figyeltem, csak nem egyszerre, mint korábban.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Vikooo #37577 üzenetére
Letiltottam a google maps-ot, de pontos helymeghatározás esetén most is sokat megy a gps.
A másik bajom a gmail. Néha nem hajlandó szinkronizálni, sőt van, hogy kilép a google account, és olyankor se play áruház, se gmail nem csinál semmit, csak újraindítást követően. Nagyon félrevitte a rendszert vmi frissítés„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
kp78
addikt
válasz Vikooo #37544 üzenetére
Én most megpróbáltam, hogy eltávolítottam a Maps frissítéseit. Visszakapcsoltam a pontos helymeghatározást. Kíváncsi leszek...
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #37540 üzenetére
"A hálózat alapú helymeghatározás azért nekem jól megmondja pár háztömbös pontossággal, hogy hol vagyok."
Van ötleted, hogy nálam mitől lehet ennyire pontatlan?
-
kp78
addikt
válasz Stauffenberg #37535 üzenetére
válaszod!
A teljesen kikapcsolás alatt a hálózat alapú meghatározást érted? Neked is 200-300 km-re lévő helységeket ad meg? Nem kellene azért ennél pontosabbnak lennie hálózat alapján?Én is raktam már újra szinte mindent, hard reset-re nem vettem még rá magam, pedig nekem is volt már ilyen gondolatom is, de ezek szerint csak magamat szívatom azzal is.
Kezdek torkig lenni az android ilyen jellegű f@szságaival.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Egyre bosszantóbb a telefon. Hálózat alapú helymeghatározás esetén 200-300 km-re lévő városokat ad meg tartózkodási hely gyanánt, ha meg engedélyezem a nagyon pontos helymeghatározást, akkor mást sem látni, csak hogy aktív a gps.
De még így sem működik az időjárás alkalmazásom úgy, ahogy korábban tette.
Pedig maga a program nagyon jó, pontos. (volt)„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #34696 üzenetére
Én erre nem kérdeztem rá az osztrák LG ügyfélszolgálatnál, hogy hova kell vinnem itthon ha baj lenne, csak hogy vihetem-e Magyarországon javíttatni az első évben.
-
kp78
addikt
válasz gipsztigris #34693 üzenetére
Tudtommal sajnos nem. Itthoni MM 1 év ahogy én tudom.
Nekem osztrák számlám van, amivel első évben vihetem itthon is, a másodikban pedig Ausztria.
Ezért választottam anno inkább a (picit drágább) kinti vételt az itthoni gsm boltos vétel helyett.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Tibor7878 #34668 üzenetére
Megerősítem Feri 59 állítását.
Kinti Media Marktban vettem a G4-em, és osztrák LG ügyfélszolgálattal leveleztem előtte. 2 év gyártói garancia van a telefonra, legalábbis ha hivatalos helyen veszed. Lehet kint is van sufni bolt is, az valószínű hasonló, mint az itthoni. [link] [link]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Köszönöm, figyelni fogok majd rá, ha visszateszem a frissebb verziót.
-
kp78
addikt
Ez sem rossz ötlet
A google-lal kezdődő cuccok közül nekem is már csak a play-szolgáltatások és az áruház maradt meg, de lehet mennek ezek is tiltásba, és majd néha-néha engedélyezem őket.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Vikooo #34538 üzenetére
A play szolgáltatások és az android rendszer sokat harapott az utóbbi időben az aksiba, meg túl sokat hajtotta a helymeghatározást is, ezért gondoltam megpróbálom a frissítések gyalulását.
Csak azért tudni szeretném, hogy miképp tudom a frissítést visszatenni.KZP
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Hiába böksz rá, nem történik semmi.
Quqesz
Ezek szerint hiába akarom én, hogy mi legyen a telefonomon.
Kíváncsi leszek, tényleg visszafrissül-e magától.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Letöröltem a Google Play-szolgáltatások frissítését, visszaállt 9.2.56 (440-124593566). Ha mégis frissíteni akarom, akkor hogy tudom ezt megtenni? Play áruház ehhez nem hoz frissítést ugyebár, és az alkalmazásinformáció alatt sem találtam erre opciót.
-
kp78
addikt
válasz Smithy1986 #34341 üzenetére
"G5-öt meg érdemes élőben megnézni, én le voltam sújtva milyen csúnya lett, majd élőben meglátva sokat javult."
Megerősítem. Képeken nem tetszett, de élőben teljesen más, nem zárkóznék el tőle.
-
kp78
addikt
válasz Vikooo #34172 üzenetére
Soha sem volt bekapcsolva a smart lock. Semmi ilyen smart dolog nincs beállítva.
És sima húzásra keltem fel a kijelzőt, amihez nem is lehet a smart lockot aktiválni.A beállítások, biztonság, alkalmazás használat hozzáférés menüben viszont a play áruház és play szolgáltatások be voltak kapcsolva. Nem tudom mit befolyásol, de biztos ami biztos most ezeket is kilőttem.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #34164 üzenetére
Google play szolgáltatások frissítését nagy nehezen engedte eltávolítani (olyat ablak jött fel, sosem láttam, kár, hogy nem csináltam screenshot-ot), most 9.2.56 (440-124593566) és abban a pillanatban eltűnt a gps ikon.
Persze az android webview meg is jelent, hogy frissítsem le. Hogy állandóan muszáj nekik vmi sz@rt ránk erőltetni„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Balzak83 #34161 üzenetére
Ha kilövöm a nagy pontosságú módot, és pár másodperc múlva visszateszem, akkor egy darabig eltűnik. De egyszer csak újra ott figyel.A google play szolgáltatást pedig még leállítani/letiltani sem lehet
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz gatto_ #34154 üzenetére
Közel sem biztos, hogy attól van, de semmi program nem lett telepítve mostanában.
Most is aktív a gps (kb. 15 perce), fehéren ott a felső sávban. Néha kiszürkül, de pár másodperc és megint fehér. Vmi használja, de nagyonElső helyen a google play szolgáltatások vannak a legutóbbi helylekérdezésben.
Aztán az időjárás app, és a térkép. Mindegyik csökkentett akksi használatot ír.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Az utolsó Android System WebView frissítése óta mintha megint többet harapna az akksiba az android rendszer. Illetve nagyon sokszor látom a GPS-t aktívnak, pedig semmi navi vagy térkép nem fut.
Másnál semmi ilyen?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
-
kp78
addikt
Ha a smart cleaning menüben a letöltési mappát kitakarítom, az abban lévő fájlokat törlöm, akkor azzal nem csak ideiglenes fájlokat törlök, hanem a képek/fájlok törlődnek a telefonról amiket eddig letöltöttem? Jól gondolom? Csak mert biztos van közte olyan ami kell(het) még...
-
kp78
addikt
válasz Silenzio #29107 üzenetére
A google helyelőzmények ha még nincs kikapcsolva, akkor az is kikapcs.
Persze ha nincs rá szükséged.
Nálam mióta ez nem megy (backup már első nap ki lett lőve), rendben van az üzemidő.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
kp78
addikt
Nem akarok itt OFF-olni, de esetleg vkinek tapasztalata ezzel? A másik topic nem annyira pörög.
-
kp78
addikt
válasz Heisenberg69 #28222 üzenetére
Helyelőzmények >> [link]
Biztonsági mentés: beállítás > általános > biztonsági mentés és visszaállítás > bizt.mentés adatokról
-
kp78
addikt
válasz Vikooo #28218 üzenetére
Azért annyira sok találat nincs rá, és amióta olvasni kezdtem a fórumot (kicsit korábban, mint megvettem a G4-et kb. 2016.03.) egyszer sem került szóba.
Mindenki csak a biztonsági mentést szajkózta, de azt pl. én a G2-n is azonnal kilőttem, ahogy ennél is.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Automata fényerőn volt a telefon, és egy irodában használtam ahova azért elég jól besütött a nap, szóval nem 4% volt a fényerő, de nem is 80%. Nem tudom mennyire állítja ott az automatika, szerintem 40, max 50%. Sosem nézem, h mennyin áll a fényerő.
-
kp78
addikt
Nem szeretném elkiabálni, de azt hiszem kezd nagyon jó lenni a telefon, mióta kilőttem a helyelőzményeket.
Egész nap wifin, Operán keresztül sokat böngészve, hívások, jelenleg 3 óra 50 perc SOT.
Nem szeretnék megint csak üzemidőkről szóló "posztlavinát" elindítani, de ezt muszáj volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz vwadam #28166 üzenetére
Képeken nekem sem jött be, de élőben vhogy mégis elég jó benyomást tett a G5 mikor pár napja megnyomkodtam.
-
kp78
addikt
válasz venomka1 #28118 üzenetére
Nekem a G2-vel sem volt gondom, sokat navigáltam vele.
-
kp78
addikt
válasz Peter.70 #28084 üzenetére
Audióként hozzáadtam, de lehet egyszerűbb lesz egy saját távirányítót összerakni és betanítani olyan gombokkal, amikre szükségem van.
-
kp78
addikt
A Quick Remote-ban G2-n még volt blu-ray és dvd irányíthatóság is. G4-ben pont ezek kikerültek. Nincs vhogy mód betenni G4-nél is ezeket?
Klíma, meg projektor pont nem kell.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Jó pár napos tesztelés után azt kell, hogy mondjam, hogy a nagy pontosságú gps bekapcsolása nem meríti különösebben jobban az akksit, ha a google helyelőzmények ki vannak kapcsolva
Illetve még egy dolgot tettem, a gyári időjárás alkalmazást is letöröltem, mert úgysem használom és az is sokat kérdezte a helyeket.
Mobilnetet használva azért most is jobban merül, mint ha wifin lenne egész nap, de így már teljesen jó üzemidőket produkál a telefon (nem G2, de ezt nem is várom tőle.)
Szóval szerintem tegyen egy próbát, akit érdekel.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Haugland #27349 üzenetére
Nekem olyan kellene, hogy egy érintésből tudjak kapcsolgatni 3G/2G között
Ami most play-ből elérhető, annál 3 érintésből megy.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz szaszaboy0 #27311 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a dobozon nekem is 1.1 van (este ránézek), de a menüben most néztem, és 1.0.
Ausztriában a MM-ban vettem most áprilisban.
Amúgy a matrica az akksi alatt teljesen más, mint a nemrég mutatott.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Saccco #27234 üzenetére
Ezt senki sem mondta. Nem kell kiforgatni a szavakat.
De nagyon sokan szinte "gameboy"-nak használják az okostelefonokat.
Egy "mezei" laptopon is játszhatsz, de ha az nem gamer laptop, akkor vszínű előbb-utóbb annak is baja lesz.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Quqesz #27231 üzenetére
Gondolom. És azért ha vki minden nap "agyonterheli", akkor azért az előbb-utóbb károsodáshoz vezethet.
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #27228 üzenetére
Engem meg az érdekelne, hogy akik így jártak, milyen módon használták a telefont?
Mennyire volt sok pl. a játék, vagy egyéb olyan dolog, amitől nagyobb melegedést produkál a telefon, mint az átlagos használat mellett.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz neo_xperia #27131 üzenetére
Nagyon sehol sem. Bár sok energiát nem tettem bele, de én nem találtam.
-
-
-
kp78
addikt
válasz Acheson #26747 üzenetére
Pár alkalommal már volt róla szó. >>Kereső találatai<<
-
kp78
addikt
Ma reggelre az Igo 17%-ra jött fel a fogyasztásban, úgy hogy nem is volt használva szinte sosem, csak frissítve, és az akkumulátor használatánál futó programnak jelezte (képen már leállítva).
Este én mindent leállítok (akkumulátor használatánál is ha van vmi ami fut, leállítom, meg az összes törléssel is). Szóval csak annak a pár embernek vagyok telefonon elérhető, aki be van állítva, se wifi, se mobilnet nem megy.
Nagyon nem merült a telefon, de ez az Igo indulás érdekes.
Persze ébredés után látványosan zuhant 72%-ról 65%-ra, pedig épp felengedtem wifi-re.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Rogiii #26417 üzenetére
Ha az osztrák határ közelében laksz, ez is jó alternatíva, és 2 év a gari.
-
kp78
addikt
Csak nehogy olyan legyen ennek az elfogadása, mint Budán a kutyavásár...
-
kp78
addikt
Mindenkinek köszönöm, megnézem őket, vmelyik biztos bejön nekem is.
-
kp78
addikt
A google fotók törlése esetén nem is marad program, ami képszerkesztést tudna? Picsart nem rossz, de netet akar mindig.
Mit érdemes esetleg feltenni? Google fotók nekem nem annyira szimpi.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Hogy miért nem bírnak a Nillkin tokokra egy lyukat fúrni, hogy a led villogást lehessen látni
G2-re való tokon sem volt, pedig amúgy jól bírta nálam.Egyre többen írjátok, hogy külső akksit ajánlatos beszerezni.
De akkora a kínálat (és sok a hamisítvány is), hogy az ember nem igazán tudja melyik legyen.
Néztem itt PH-n ezt az írást is. Viszont topicot nem találtam hozzá.
Szóval aki régebb óta használ már powerbankot, írna típust, esetelg linket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest