- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
gixxergabi #48065 üzenetére
Én is azt néztem ki, hetek választanak el.
-
Troy.
addikt
válasz
gixxergabi #47960 üzenetére
Köszi!
(#47962) KPistike : Köszi neked is! Elképzelhető, hogy rendelek egyet-egyet.
-
andreas49
senior tag
válasz
gixxergabi #47916 üzenetére
Úgy emlékszem ,hogy ez a 100GB a GoogleDrive-n jött anno létre, amihez a Google ettől függetlenül eleve adott 15GB-ot. Tehát, ha megszünik a 100, akkor is marad a 15, ami elvileg elég a Fuelio-nak és a Viber-nek. A Gmail szerintem nem tartozik bele a 15GB-a
-
sajby
senior tag
válasz
gixxergabi #47914 üzenetére
Mindig feldobja,de már nincs 100Giga
-
robogo81
senior tag
válasz
gixxergabi #47867 üzenetére
A gyári telefonon nem tudja elinditani kivülről a twrp-t?
Már ha megvannak a megfelelő fájlok a gépen? adb reboot bootloader,meg a fastboot boot recovery.img parancsokkal?
Igaz nem tudom hogy zárt bootloadrnél működik-e . -
Busterftw
nagyúr
válasz
gixxergabi #47844 üzenetére
LOS 16 az nem hivatalos verzió nem?
Én ezt kérdeztem itt a topikban nemrég, hogy miért nincs támogatva amikor a G2-3 meg igen. -
Mentolka
senior tag
válasz
gixxergabi #47844 üzenetére
Kedves egészségedre!
-
kazan23
aktív tag
válasz
gixxergabi #47749 üzenetére
Köszi srácok, akkor van-e "jó" megoldás?
Az Alis 4185 Ft-ra jön ki (10,45+3,99$), oké kuponokkal lehetne valamit csökkenteni. A SS-os 3660+990=4650Ft. <500 Ft a különbség, ha vacak, talán egyszerűbb az SS-t püfölni... -
deny330
senior tag
válasz
gixxergabi #47723 üzenetére
Másfél hónapja cseréltem kamera lencsét a G4-en, szerintem megoldható lesz.
-
Feri 59
csendes tag
válasz
gixxergabi #47699 üzenetére
P 20 pro az utód, 4 hónapja már használatban van de a G4 et imádtam
-
zetecR
addikt
válasz
gixxergabi #47659 üzenetére
Imádtam a G4-et, fogalmam nem volt, hogy mire cseréljem.
A párom ajánlotta az S9+, imádni fogom. És tényleg csuda jó.A kijelzője, a kamerája, a smart dolgai, a gördülékenyésge; a G4-hez képest az akkuja (lehet van jobb, az én használati szokásomhoz hibátlan), a vezetéknélküli töltés, a biometrikus azonosítás az alkalmazásokban is, minden.
Nagyon jó telefon. Sokat utazunk, nagyon sokat fotózunk és brutál jó képeket készítünk vele. Előlapi, hátlapi, minden rendben van. Pedig van összehasonlítás alap, iPhone 8, 8+, X, stb és nagyon-nagyon jó a készülék.Egy 3000 Ft-os stickel (DEX) a monitoron tudok teljes képernyősen szinte minden lényeges alkalmazást használni.
Viszont a telefonkönyvben keresve nem hozza előre a gyakran használt neveket...
És nincs infra, bár a mostani élethelyzetemben nem is hiányzik. -
htc07
addikt
válasz
legtöbb telefonon "ki lehet kapcsolni" a notchot, sosem értettem hogy ez miért hátrány bárkinek is.
-
balazs1022
őstag
válasz
Mert nem is jobb... :/
-
zetecR
addikt
válasz
gixxergabi #47655 üzenetére
Én S9+-ra váltottam; más dimenzió...
-
haiduo82
aktív tag
válasz
gixxergabi #47649 üzenetére
Köszi, szétnézek a külföldi oldalakon. Csak mintha valaki azt mondta volna, hogy onnan elég sok nem eredeti, de annak reklámozott kijelző van. Bár végülis mindegy, a lényeg, hogy tudjam használni még egy kicsit.
-
Simi37
őstag
válasz
gixxergabi #47625 üzenetére
Nekem tegnap 5óra 45perc SOT-ot sikerült, úgy hogy 23% maradt az akksiban. De mivel (akksi csere óta) mostanában 2 naponta rakom töltőre, így alvásban is számottevően merül. Csak ezért nem szokott 6óra+ -os SOT összejönni.
-
Bitmill
csendes tag
válasz
gixxergabi #47594 üzenetére
Köszi, de ezt már megtaláltam. A problémám, hogy a megfelelő Szingapúri ROMmal flasheltem és így is a kérdéses üzenetet dobálja, ráadásul nálam, ahogy írtam korábban [] --> üres kapcsos zárójellel. Emellett csak GSM/WCDMA beállítással tudom megfelelően használni. Ez így együtt szerintem kicsit más tünet, mint az általad belinkelt találatok, ezért ment a kérdés.
-
magus217
tag
válasz
gixxergabi #47585 üzenetére
Abban még nem próbáltam. De mindjárt kiderítem estig mit csinál abban.
-
Reinkz
senior tag
válasz
gixxergabi #47568 üzenetére
Én elsők között raktam fel 7.0-t, még BL-t kellett nyitni, nekem bevált én nem éreztem hogy rosszabb lenne üzemidőben, sőt inkább azt hogy készenlétben messze jobb. Ami nem tetszett hogy widegetek a blur effektje eltűnik ha lapozol a homscreen-en de ennyi.
Nekem 6.0 mondjuk nagy csalódás volt, knock code-t kinyirták a minimum 6 tapival. Semmi új ui feature (mondjuk ez szubjektív) és az első buildekkel a mobilnettel merült mint a titanic, később ez javult.
Ha valamit vissza raknék az az 5.1 lenne, BL nyitás nélküli root és ezáltál 1080p60fps mód a gyári kamera appban, nem szutyok V10 protolással, és reklám blokolás az egész rendszeren.
Bár már faterom használja, ő meg csak telefonál és néha lefotózza a vízórát
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #47568 üzenetére
Szintén. Bár nekem nyitott a BL és ROOT -olt, de stock ROM -ok közül a v20i vált be a legjobban.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
gixxergabi #47468 üzenetére
Vettem, beletettem, használtam. Jó, megbízható, de a teljes kapacitását csak egy hónap múlva érte el. Hasonló a gyárihoz.
-
SztiviVander
addikt
válasz
gixxergabi #47451 üzenetére
pedig de. 47439
-
SztiviVander
addikt
válasz
gixxergabi #47440 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá hogy ahány app van az annyi félét mutat. Talán azért mert közvetlenül egyik se fér hozzá a hw-hez. Én annak hiszek amit a töltőfej és a telefon közé dugok, az valóban azt méri ami átmegy rajta, telefontól, android verziótól és root-tól függetlenül. És soha nem töltögetett még 2-3 órát azután hogy a telefon 100%-ot jelzett, pedig 3 akksim van hozzá (2 gyári meg egy mbuynow nevű csoda). Kb 15-20percig még vesz fel áramot a telefon (kb 200mA-t ami folyamatosan csökken) aztán nulla. Hogyha ez után még akármelyik app azt jelzi hogy töltés van akkor az szimpla parasztvakítás. Vagy a levegőből tölt
-
htc07
addikt
válasz
gixxergabi #47421 üzenetére
ami fontos az le van mentve (asszem
)
nekiálltam.
telón 19%-nál megáll.próbáltam az itteni 20D ROM-mal is:
[link]megáll tök ugyanott.
várom a tippeket, drága tégla lesz ez
-
cal84
tag
válasz
gixxergabi #47338 üzenetére
Nincs túl sok időm kint meg szakad az eső de csináltam gyorsan 2 összehasonlítást. Az első gyenge fénynél bent, a másik meg csak egy gyors kép az ablakból. Az F1 csak 12 mpx és nincs benne OIS, videóban mégis sokkal jobban stabilizál mint a G4 youtube videó
LG G4 bent gyenge fénynél
F1 bent gyenge fénynélSzerintem nem rossz, főleg az árához képest és van benne SD845 meg 6gb ram és 128gb tárhely is.
-
Nikaré
őstag
válasz
gixxergabi #47312 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet, de már megszoktam.
-
Nikaré
őstag
válasz
gixxergabi #47287 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. Az eredeti akkum 2015.04.24. dátumozású, a következő akku egy évvel későbbi, váci úti szervizben vettem.
Mindkettőt használom, de az első az mintha jobban bírná. Nem értem, bosszantó, de ez van.
Most az dilemmám, hogy vegyek megint "új" akksit vagy másik telót?
Nagyon jól elvagyok ezzel a G4 el, tetszik, szeretem, de ez a töltögetés állandóan áááh. -
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #47264 üzenetére
No ez az, hogy a kamerát akarom onnan lecserélni egy másik appra
Ezért nem értem a zárolás okát, miért nem engedi az LG cserélni, valamint hogyan lehetne mégis rábírni?
-
TeeJay
félisten
válasz
gixxergabi #47266 üzenetére
megnyomkodtam most már újra jó a vaku és az elemlámpa is
-
balazs1022
őstag
válasz
gixxergabi #47257 üzenetére
En is kivancsi vagyok.
Jo lenne raw-ban, hogy mellozuk a szoftveres algoritmust. -
SkiDev
őstag
válasz
gixxergabi #47257 üzenetére
Mindenképpen, én is kíváncsi vagyok. Nappali, éjszakai, makro stb.
MittuDomain_: Akkor nem szólhatsz semmit, az nem is rossz ár.
Nekem így volt Mobil M (3000 Ft/hó) + 1GB net (1090 Ft/hó) a 60k-s kedvezmény után 138.000 Ft (22xhavi 6280 Ft/hó).
-
Mezcal
addikt
válasz
gixxergabi #47227 üzenetére
Kösz. Sikerült.
-
gps76
őstag
válasz
gixxergabi #47053 üzenetére
Refurbisheddel lett felrakva a 7-es rom.
-
laleeee
őstag
válasz
gixxergabi #46977 üzenetére
Sajnos akkor is
-
dkovizoli
addikt
válasz
gixxergabi #46805 üzenetére
Nincs mit vesztened. Én kipróbáltam egy-kettőt, de visszajöttem a stockra. Igazából már csak az adaway miatt van nyitva.
-
andreas49
senior tag
válasz
gixxergabi #46762 üzenetére
Köszi,
Közben megtaláltam a leírást és valóban a 20p-ről sikerült kivenni a 8994.dll-t és azzal visszarakni az MM-t. Az alap már fent van. Lehet belakni. -
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46749 üzenetére
Próbáltam úgy is. Most épp kikapcsoltam a napokban.
-
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46747 üzenetére
Az, hogyan lehet, hogy v20g rendszerre még mindig nem talál sem a készülékem, sem Windows alatt az LG Bridge frissebb verziót?
(Eredetileg Telenoros, de a szolgáltató által függetlenített készülék.) -
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46648 üzenetére
Van egy Hungary is. Azt melyik ROM kapta meg? Telenor, Voda, T, Független?
Más:
Visszakanyarodva sokak és jómagam problémájához, a hosszú, 10-15 perces indítási inicializáláshoz.
Mi okozhatja vajon ezt? Mivel lehet összefüggésben? Miért pont a G4 issza meg a levét? (Félre értés ne essék, nem összeesküvés elméletet gyártokhanem a hardveres, vagy szoftveres okokat keresem.)
Más-más alkalmazás eltávolítása oldotta meg a problémát az egyes készülékeinken. Így nem igazán értem mi lehet a gond.
Valakinél ugyanúgy jól működnek az ominózus appok, amik nálunk hibát okoztak? -
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #46648 üzenetére
Már csak az a kérdés, vajon az EUR telefonokhoz mikor adnak ki újat? Mert például a VDH-sok már az m-esnél tartanak, de az EUR még a g-nél...
-
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46616 üzenetére
Hohó.
Ezt le tudnád esetleg fotós instrukcióval írni nekem részletesen, hogy hogyan és mit cseréltél, hogyan férhető hozzá, mennyire kell szétszedni a készüléket?Naggyon köszönöm. Ha ez megoldja, királyság lenne.
-
Technoman
őstag
válasz
gixxergabi #46591 üzenetére
Kösz, már lépek is tovább.
-
GEIL
addikt
válasz
gixxergabi #46576 üzenetére
Elképzelhető.....nem egyformák az akksik.......lehet hogy állt az az akksi töltés nélkül több mint 2 évet már.....pl.
-
dkovizoli
addikt
válasz
gixxergabi #46568 üzenetére
Valóban. Ezek szerint már nem működik. Régen én is szedtem le innen firmware-t. Bocs skacok.
Viszont akkor ezek szerint az új szoftverek csak valami szolgáltatói varázslatok? -
Motion_Blur
félisten
válasz
gixxergabi #46568 üzenetére
Dettó, se régi, se új IMEI-t nem fogdja el.
-
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46549 üzenetére
Most elbizonytalanodtam. De töröltem telepítés után, így már nem tudom meglesni...
Ezek egyébként mind független ROM-ok? Mert a magyarok között van szolgáltató megnevezés némelyiknél.Original, magyar ROM-okat honnan lehet leszedni? Csak innen, vagy van hivatalos forrás is? Ha visszatérnék inkább a gyárira...
-
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46545 üzenetére
Spanyol
2016.07.01. a javítási szint dátuma.
Te melyiket? Vagy más melyiket szedte le?De!
Felmentek a frissítések, és ismét ugyanaz a jelenség állt elő. Hasraütve az Appok közül az utorrentet töröltem. És láss csodát...Tehát az egész megúszható lett volna, ha megpróbálom a törlést. Mivel az utorrentre nem láttam panaszt XDA-n sem ebben a problémakörben, így naivan nem gondoltam, hogy ez a para. De mégis ennyi volt.
-
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46537 üzenetére
Na, megvan. Tök gyorsan ment.
De nekem ugyanúgy 2016.07 havi az Android biztonsági jav. dátum.Most másznak vissza a dolgok LG backup-ból. remélem okés lesz.
-
zsoltip
őstag
válasz
gixxergabi #46509 üzenetére
Akkor tök mindegy melyik országét teszem fel a frissített EU-s ROM-ok közül?
És formázás kell telepítés előtt, vagy frissítésként, a jelenlegi rendszerállapot felborítása nélkül is mehet?
Melyik programmal telepítitek?
Azért agyalok ennyit rajta, mert rossz az újraindítás utáni várakozás 10-15 percig...de kedden pedig államvizsga, és ha sok időt elvenne, akkor addig nem telepítek. -
Abus2
tag
válasz
gixxergabi #46508 üzenetére
Nézem az AccuBattery nevű alkalmazással, meg van egy USB-s kis műszerem. Ehhez hasonló. Nagyságrendileg mindkettő ugyanazt az értéket adta.
-
GEIL
addikt
válasz
gixxergabi #46508 üzenetére
Töltöttségmérő műszerrel, ami kiírja mennyi az annyi.....de 5-6%-os eltéréssel kb megmondja ugyenezt valamelyik "Battery doctor" nevű app. is....direkt azzal hasonlítottam össze a műszerrel mért értéket és kb egyforma volt....3000-es akksinál 100%-ot mutatott az állapotjelző és 2750 és 2830 körül mutattak mindig.....párom régi G3-a is 3000-res akksival volt...100%-on neki 2450 körül mutatott csak az app is és a műszer is.
-
magus217
tag
válasz
gixxergabi #46512 üzenetére
Közületek valaki visszamegy a biztonsági frissítés miatt a Nougatról?
-
Mentolka
senior tag
válasz
gixxergabi #46509 üzenetére
Ezek vannak ott:
HUN Europe
HU/Hungary H81520D_00_0115.kdz Android 6.0.x Marshmallow 1.59 G
HUN Europe
HU/Hungary H81520g_00_0720.kdz Android 6.0.x Marshmallow 1.68 G
HUX Europe
HU/Hungary H81520D_00_0115.kdz Android 6.0.x Marshmallow 1.59 G
HUX Europe
HU/Hungary H81520g_00_0720.kdz Android 6.0.x Marshmallow 1.68 GVajon, melyik mi?
-
sajby
senior tag
válasz
gixxergabi #46473 üzenetére
Szolgáltatói rom.Lehet foltozgattak?
-
takcslajos1
tag
válasz
gixxergabi #46444 üzenetére
Engem nem bosszant, mert így az alul az öt parancsikont már alapból el tudom húzni, MM-on ilyet csak akkor lehetett, ha nem volt biztonságos képernyőzár beállítva.
Szóval ízlések és pofonok ^_^
-
SkiDev
őstag
válasz
gixxergabi #46427 üzenetére
Én is kíváncsi leszek...
2.4 Amperes 2.5m hosszút rendeltem hozzá, hogy fog menni
-
dkovizoli
addikt
válasz
gixxergabi #46410 üzenetére
Az is valami. Erre már szerintem nem is lesz más. Nekünk marad a v29a.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi #46379 üzenetére
security_patch=2018-03-01 de még nem Nougat...
-
takcslajos1
tag
válasz
gixxergabi #46396 üzenetére
Szóval LGD: szebb kép, de hamarabb tönkremegy benne a dupla kopp ébresztés, és nagyobb eséllyel rendelkezik beégés.
JDI: csúnyább, melegebb színárnyalatú, talán még "fakóbb" is a kép (nekem ilyenre lett cserélve január végén), viszont tartósabb, kevésbé hajlamos meghibásodásra.Ugye?
-
akos727
senior tag
válasz
gixxergabi #46393 üzenetére
Ezt hogy tudom megnézni?
Amúgy nekem beégni tud nagyon szépen. Tnap lemerült a kezemben, majd mikor töltőre dugtam, ugye előjött középen a nagy akku a szazalékkal és gyakorlatilag a kijelző szélein el tudtam olvasni a tartalmat, ami a kikapcsolast megelőzően 5 percig a kijelzőn volt -
akos727
senior tag
válasz
gixxergabi #46388 üzenetére
Lekopogom, hogy nincs ilyen gond vele. Most kiraktam elém az asztalra és a legfinomabb duplára is működött. Remélem így is marad
-
kp78
addikt
válasz
gixxergabi #46390 üzenetére
Enyém is rosszalkodott, mielőtt alapcserére leadtam.
Nekem úgy tűnt, hogy ha hosszabb ideig mondjuk az asztalon van, akkor hiába kopogtattam, nem éledt fel, viszont zsebből kivéve ment a dupla koppos ébresztés.
Ha asztalon volt a teló, akkor úgy sikerült, ha rövid időre letakartam a közelség érzékelőt, majd elvettem az ujjam, ami után már fel tudtam dupla koppal éleszteni a kijelzőt.
Szóval mintha az érzékelő kavart volna be (nálam). -
GEIL
addikt
válasz
gixxergabi #46388 üzenetére
Így kezdődött nekem is a gond kb 1 év után....pedig 1x sem esett le és végig flipes tokban volt tartva, kijelzővédő üveggel.....feloldani már egyáltalán nem tud....erős kopogtatásra halványan sunnyog valamit a led, de kijelző nem kapcsol be...viszont lezárni 10 ből 10X lezárja még mindig kop kop-ra...de feloldás az nem megy....érdekes.
-
ronson
őstag
válasz
gixxergabi #46372 üzenetére
Ja szuper már flashelem is a telora, mert tegnap minden mással tégla volt.
-
ronson
őstag
válasz
gixxergabi #46370 üzenetére
Nyílván megtaláltam ezt tegnap, de a linkre kattintva nem indult el letöltés, ezért is kérdeztem.
Ma jó a link, tegnap talán valami hiba lehetett a kiszolgálónál
-
weiss
addikt
válasz
gixxergabi #46359 üzenetére
Egyelőre még nem aktuális a váltás, csak gondolkodom mi legyen, ha esetleg megadná magát.
(#46358) dkovizoli: Csak a root miatt kérdem. Ha visszazárod, akkor elveszik a root is?
-
kazan23
aktív tag
válasz
gixxergabi #46353 üzenetére
Köszi!
51%
-
kazan23
aktív tag
válasz
gixxergabi #46313 üzenetére
Köszönöm gixxergabi , Xperia.ZENO, Stauffenberg!
Gondoltam feldobom a Nougat-ot, de még mindig nem értem oda.
Feladom a wifi backup szélmalomharcot. Komikus, ahogyan nem találok megoldást.
Van 30-40 jelszó rokonoknál/barátoknál, itt-ott, gondoltam, hogy nem one-click-wifi-backup, de nem. A jó android megvéd magamtól, vagy a bánat tudja, hogy miért nincs ilyen opció.
Csak root-ot igénylő megoldásokat találtam, gondolom a 6-ról 7-re váltás meg főverzió váltás.Sebaj, jön a nougat, meg a root... meg a sírás-rívás mindjárt újra itt, hogy valami nem kerek
-
g947
tag
válasz
gixxergabi #46332 üzenetére
Most ezeket én is megtettem, de most sem találja az LG UP a telefonomat.
Köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált.
üdv. g947 -
g947
tag
válasz
gixxergabi #46330 üzenetére
A feleségemét már nem szeretném befogni e célra.
g947 -
g947
tag
válasz
gixxergabi #46326 üzenetére
Két kábelem van, de egyikkel sem ment.
g947 -
törölt tag
válasz
gixxergabi #46307 üzenetére
-
magus217
tag
válasz
gixxergabi #46198 üzenetére
Én is észrevettem, hogy mennyivel részletgazdagabbak a fényképek illetve, hogy élesebbek, illetve szebbek a színek.
Azt mondjuk észrevettem, hogy verőfényes nappal ha fotozok..mögöttem a nap akkor olyan szaturált lesz illetve szemcsécs égett..Van esetleg valamilyen irányelvetek, hogy mikor használjátok ezt? Vagy ilyen nagy napsütésben ha mondjuk nem ellenfényben fotozok vegyem lejjebb a hdr parametert lowra vagy super lowra?
-
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #46198 üzenetére
Hálás köszönet a próbákért!
-
kazan23
aktív tag
válasz
gixxergabi #46197 üzenetére
@gixxergabi, köszönöm!
Érdekes módon nálam is egy ideje akadások, lag-ek, "homokórák" vannak, ezért gondoltam, hogy hard reset helyett akkor már felrakom a nougat-ot. Márciusban a bluetooth-t vagy két-három hétig eldobálta, de nemrég magától "megjavult". Sajnos nem tudtam kitalálni, hogy melyik app frissítése okozhatta. Még furcsább, hogy hidegben (értsd: télen) nem lehet fotózni, mert újraindul, ugyanúgy mint az ex samu GS4A. Aztán ilyenkor elkezd furcsa akkuszázalékokkal dobálózni, előfordult, hogy visszavittem a "szobakutyust" a fűtött házba, akkor meg kozmikus energiával növekedésnek indult az akku töltöttség. Új korától fogva, természetesen! :/
-
Pribi
senior tag
válasz
gixxergabi #46193 üzenetére
Köszi neked is és Sajbynak is. Valami hasonlóra gondoltam én is, csak kíváncsi voltam a gyári árakra.
Pribi
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #46179 üzenetére
Igen, kezdetben be volt kapcsolva, akkor sokkal homályosabb képet lőtt. Ezen már ki volt kapcsolva, de még igy sem az igazi.
Mindenképp küzdök még vele egy sort, mert vannak fényviszonyok amikor jól jönne.Ami problémát még találtam, hogy elég lassan állítja össze a hdr képet, nálam legalábbis az expo után kb. 6-8 mp mire végez, addig nem enged újat fotózni.
De annyira nem érdekes, én a gyári kamerával is egész jól meg voltam elégedve, igy meg hogy az üzemidő is megoldódott, szerintem ez a telefon addig lesz nálam amíg meg nem pusztul, mert teljesítményben bőven ok
(más: amúgy durva hogy a g4 megjelenése óta eltelt lassan 3 év, és gyakorlatilag kamerában nincs fejlődés a telefonokban, -számomra- corner-caseket kivéve a g4 a mai napig pariban van akármelyik csúcstelóval, sőt ha azt vesszük hogy a g4 nativ 16:9-ben fotóz, inkább visszalépés van. Számomra amúgy is érthetetlen hogy a 16:9-es monitorok meg 18:9-es kijelzők korában visszatértünk a 4:3-as szenzorhoz, utoljára kb. a junoszt tv-m volt 4:3-as...)
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #46175 üzenetére
-
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #46175 üzenetére
Ezek a képek elég meggyőzők, ellenben nem lehet, hogy a JPEG tömörítés miatt gyengébb a gyári?
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #46150 üzenetére
Kipróbáltam, de én nem feküdtem le ettől a google kamerától. Most direkt kimentem a szabadba, fotóztam egy tucatot, de 10-ből 9x az LG gyári kamera bekapcsolt HDR-rel jobb képet lőtt mint ez a kamera bekapcsolt HDR-rel (Persze most nincs verőfényes napsütés).
Nem lehet hogy te a gyári kamerán nem kapcsoltad be a HDR-t és azokat a képeket vetetted össze a gcam hdr-jével?
Más:
Korábban említettem ezt a kranich akkumlátort, most már van pár hét tapasztalat mögöttem és valóban simán hozza 7-8 órás SOT-ot a telefon. Rendesen furcsa hogy elég 3 naponta a töltőt keresgetni. Szóval ha valakinek az üzemidő a problémája és nem zavarja hogy némileg bumpszlibb lesz a telefon (bár a fogása viszont javul), akkor tudom ajánlani. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gixxergabi #46165 üzenetére
Nem csak kevés fénynél zajosodik, hanem mindenhogyan. Nem ástam bele magam abba, hogy a Google HDR+ hogyan működik, de gyanítom egy expozíciós mutatvány, amihez RAW-t használ. Csak próbaképpen lőttem gyári kamerával is egy szimpla alulexponált RAW-t, bedobtam Snapseedbe és egy elég jó közelítéssel hasonló eredmény kihozható (csúcsfények behúzva, árnyékok emelve, hozzáadott kontraszt, egy kis görbézés, de a tónuskontrasztot óvatosan kell kezelni az extrém színzaj miatt).
A RAW-b fotózás átka a zaj. Sajnos a G4-ben lévő szenzor durván sok színzajt generál még alacsony ISO mellett is. Ezt a gyári kamera elég jól szűri, de RAW-ból szerkesztve ott van. Ahogy a Google HDR+ kimenetén is, mert valószínűleg ez sem szűri úgy, ahogy kéne (nem is a G4-re tervezték az appot).
Persze az eredmény így is tök pofás, hozzányúlás nélkül egy elég jó HDR kimenetet ad, ami a legtöbb embernek bőven elég mindenre.
(#46160) impalaman: Igen ezt az APK-t szedtem le, de úgy tűnik megsérülhetett a fájl. Újra letöltve már feltelepült rendben.
-
akos727
senior tag
válasz
gixxergabi #46165 üzenetére
Szín az ég és föld nappal és este is. Este annyi, hogy jön hozzá a zaj. De ha egy jót akarok este lőni, akkor azt úgyis manuálissal teszem.
-
akos727
senior tag
válasz
gixxergabi #46157 üzenetére
Na ezzel működik jól, köszi. a kép alapján be is állítottam, low lightban tényleg nagyon nagyon sokat dob, igaz kicsit zajosabbak a képek. Nálam a panoramanal meg a photo sphere-nel van cant connect to camera de lens blur nagyon jól működik, ahogy a sima mód is. Esetleg total manual mod letezik gcammal?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gixxergabi #46157 üzenetére
Nem engedi telepíteni az APK-t. Megnyitom, ott van a Telepítés meg a Mégse gomb, mindkettő aktív, de a Telepítésre hiába bökök, semmit nem reagál rá, csak a Mégse gombra.
7.0 V29a-n vagyok én is.
(#46156) kat: Felrakhatod, az LGUP-ot kell használni hozzá. Rosszabb nem lesz a rendszer, elvileg üzemidőn nyerhetsz egy kicsit (én a nagy átlagtól eltérően ezt annyira nem érzékelem, de elhiszem, hogy egyébként így van).
-
akos727
senior tag
válasz
De nekem sajnos csak fekete a kép, nyomkodva a dolgokat elobb utobb cant connect to camerat dob. 7.0-án vagyok.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
link?
-
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #46148 üzenetére
Ez meg is van, csak nálam ez elég Bermuda háromszög ez a névjegy terület. Van, hogy egy névjegyet töröltem, megjelenik máshol. Leszinkronizáltam Google-re, az összevonásoknál mégsem látszódott, be van állítva az automata mentés google fiókra, aztán ki tudja, megy-e oda?
Szóval erre valami átláthatóra gondoltam, hogy ha felveszek egy új névjegyet, azt magától szinkronizálná google-re is... -
FerNandor
őstag
válasz
gixxergabi #46100 üzenetére
Köszi a tippet! Pontosan hogyan csináltad?
-
FerNandor
őstag
válasz
gixxergabi #46097 üzenetére
Eléggé karcos.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gixxergabi #46086 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy sokan panaszkodnak Android 6.0-ra ugyanezért, itt is írták többen, hogy utálják ezt a 6.0-ban (Samsung, LG, Nexus, stb készülékeken is), de nekem nem ilyen volt. Nekem eddig olyan volt, hogy képernyőt feloldva a képernyő alsó részén ott volt a feloldóminta, felső felében meg az óra és az értesítések.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
gixxergabi #46065 üzenetére
Feltöltöttem fullra, hátha az a baj. Aztán Kipróbáltam ntfs-t, azon volt, majd fat32 utána pedig exFat de egyik sem volt jó.
Holnap megpróbálom másik pendrive-al, hátha azt szereti -
Tengri
senior tag
válasz
gixxergabi #45969 üzenetére
Bekapcsolás nélkül hetekig is kibírhatja?
-
zoli978
tag
válasz
gixxergabi #45969 üzenetére
Kicsit túl jól bírja
-
gabor_01
senior tag
válasz
gixxergabi #45963 üzenetére
...
-
kuyarashi
őstag
válasz
gixxergabi #45963 üzenetére
Fityiszt.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
gixxergabi #45952 üzenetére
Azaz nem a be döglős verzió?
-
gabor_01
senior tag
válasz
gixxergabi #45928 üzenetére
Ez olcsóbb, jó utángyártó márkának számít.
A márkaszervizben most sokkal drágább?
-
GeorgeF
csendes tag
válasz
gixxergabi #45928 üzenetére
Ma rendeltem egyet, 2-3 hét szállítási időt adtak meg. A tapasztalatomat igyekszem megosztani majd.
-
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45910 üzenetére
Ma kaptam az LG-től:
"Tárgy: Bootloop probléma
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnálattal olvasom, hogy készüléke meghibásodott. Kérem küldje el részünkre készüléke gyártási számát és IMEI számát, hogy továbbíthassuk az illetkés társosztályunk számára az adatokat.
Várjuk válaszát.Tisztelettel:
Horváth Károly
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat "Remélem segítenek...
-
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45880 üzenetére
Én most vasalom
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest