- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdeme85
tag
válasz
takcslajos1 #46949 üzenetére
Akkor próbálkozok,bár csak az új fodrászomnál van lg teló. Mindenki huawei,v samsung fronton van))galéria appra van ötlet? Amit használok nagyon gáz,2 3 kamera,camera stb mappa van,nem engedi egyesiteni,stb naponta változnak a mappák és az baromi idegesítő
-
tknof1871
őstag
válasz
takcslajos1 #46786 üzenetére
Az NFC-nek 4 cm távolságig működnie kell? Ez nem így van?
-
törölt tag
válasz
takcslajos1 #46786 üzenetére
Igen, de ha rákerestek a nevemre itt akkor minden infót leírtam róla korábban (még fényképeket is tettem fel).
Nekem az NFC nem fáj, amióta megvan még sosem használtam, a wireless charge meg gyárilag sincs benne ahhoz amúgy is bütykölni kellet.KubanitoS: nem tudom, én ebayről vettem pár hónapja (csak ott drágább volt). De ezeknek már ti is utána tudtok nézni, nem vagyok senkinek az apukája
-
Motion_Blur
félisten
válasz
takcslajos1 #46691 üzenetére
Én is hasnoló nehéz döntés előtt állok, pedig nekem nincsenek ilyen komoly gondjaim mint neked.
Hetek óta keresem az utódot, de nem találom.. nekem nagyon fontos a kamera, és bő 3 évvel a megjelenés után még mindig ott tartunk a G4 készíti a legjobb minőségű képeket, ezt bátran ki merem jelenteni. Ilyen színhelyességgel egyetlen telefon szem rendelkezik, ráadásul 16:9 @ 16MP. Egy S9+ ott tart hogy brutálisan túlszaturált és 4:3 12MP. iPhone X dettó. Kabaré.
-
tknof1871
őstag
válasz
takcslajos1 #46691 üzenetére
Üdv! Tehát ez egy érzelmi döntés volt. Racionális hozzáállással kb. hány évig lesz még használható a G4?
-
kazan23
aktív tag
válasz
takcslajos1 #46665 üzenetére
Ott a pont!
Való igaz, csak "manuálisan" használom. MM-nél is csak auto-ban volt videó? (Nem így rémlett.)
-
andreas49
senior tag
válasz
takcslajos1 #46619 üzenetére
Nekem a Duna Plaza GSM gyorsszervizben javítottak több mindent, érfdeklödj náluk az ár miatt, ha a tisztítás nem jön be.
-
zoli978
tag
válasz
Holra nem tudok válaszolni de mikor én is azt hittem hogy szar elvittem megkérdezni nálunk, 1500Ft-t mondott a szerelő nekem. De nem kellett cserélni csak egy samsung kábel megoldotta a problémát
-
bandiie
aktív tag
válasz
Nincs benne dzsuva? Csipesszel piszkáld, óvatosan. Nekem ugyanez volt a gondom. Kipiszkáltam egy csomó port, azóta jó.
-
sajby
senior tag
válasz
takcslajos1 #46605 üzenetére
Á,nougatba már nem hiszek
-
suits
tag
válasz
takcslajos1 #46522 üzenetére
Az újjal lehuzós időnézés tényleg nem müköik.Duplakopp még simán jó.Remélem még azért 1 évet kibír
-
Nikaré
őstag
válasz
takcslajos1 #46524 üzenetére
Ez eléggé bosszantó!
Most ezért egy külső alkalmazást telepítsek?
Ok, de melyiket? Megint kísérletezgethetek! -
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #46446 üzenetére
De akkor ennek úgy lenne értelme hogy pl. a feloldó minta alatt lennének az alkalmazások, nem pedig berakni elé egy másik zárat (húzást).
-
sajby
senior tag
válasz
takcslajos1 #46397 üzenetére
1évig JDi volt benne,dupla kopp megszűnt létezni,cserélték LGDre.
Számomra nem tűnt fel,hogy fú mennyivel másabb lett volna az elméletileg gyengébb panel -
GEIL
addikt
válasz
Enyém LGD paneles....dupla kopp már csak lezár....1 év után adta meg magát...beégés viszont nincsen.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Nem tudom...
nekem JDI
-
SkiDev
őstag
válasz
takcslajos1 #46289 üzenetére
Természetesen....sőt... másodjára kiszedtem az aksit, vártam 10 percet és visszaraktam, majd újraindítottam. Reboot után a képernyőt lekapcsoltam, vártam kicsit - semmit nem csináltam rajta -, de magától el kezdett melegedni ismét. Most letiltottam a Google Playt és a Chrome-ot is + egy 5V 1A töltőn van, de ígyis langyos.
-
FerNandor
őstag
válasz
takcslajos1 #46062 üzenetére
Ez nagyszerű, köszönöm. 1.5 éve volt cserélve a kijelző, de úgy, hogy utána rögtön vissza kellett küldenem, mert foltos volt. Úgyhogy akkor nekem ezt már nem javítják.
Mi romlik ilyenkor el amúgy, ami miatt ilyen lassan érzékel a duplakopp vagy egyáltalán nem?
------------------
(#46092) TeeJay, miért 7.0 alatt milyen az akksi idő?
-
DaDa
senior tag
válasz
takcslajos1 #45809 üzenetére
Mindenkinek ezt írja ki, akinek független. Droid logika szerint azt jelentheti, hogy már végleg függetlenitve van.
-
zoli978
tag
válasz
takcslajos1 #45809 üzenetére
Megnyugodhatsz nekem is ezt írja. Független és N-t használok.
-
dkovizoli
addikt
válasz
takcslajos1 #45807 üzenetére
Mert ha kódot kér, akkor függő. Ha nem, tehát ezt írja ki, akkor független.
-
-B-
senior tag
válasz
takcslajos1 #45786 üzenetére
Igazából én sem nagyon bízok ezekben a gyárinak mondott, csomagolás nélküli akksikban.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy van-e valakinek tapasztalata az LG szervizben vásárolttal. Megéri-e beruházni rá? -
Quqesz
nagyúr
válasz
takcslajos1 #45551 üzenetére
-
dkovizoli
addikt
válasz
takcslajos1 #45571 üzenetére
Látszik, hogy én is sűrűn járok garanciális ügyekben.
-
dkovizoli
addikt
válasz
takcslajos1 #45560 üzenetére
Én írtam a központnak ugyanilyen okból, csak g5 volt a delikvens. Természetesen a bl zárva, ellenben ők azt írták a papírra, hogy bl nyitva. A központ a szervíz szakvéleményére hivatkozva szintén elutasított. A szervíz viszont szóban azt mondta, hogy az imei szám beírásakor azonnal lökte a program, hogy le lett kérve a kód és utána már nem is nyúltak hozzá. Na most akkor mi is van? Azt írta a központ, hogy forduljak a békéltető testülethez, ha nem fogadom el ezt. Ha budapesti lennék, még talán. De mivel olyan hiba van, hogy nem mindig tölt a gyári alsó modullal gyorstöltésben, de b&o aljzattal viszont nincs ilyen hiba, ezért egy néhány ezer forintos alkatrész miatt nem fogok és nem is tudok Pestre rohangálni. Szomorú, hogy ezt íhy intézték, ráadásul a válaszukban világosan le is írták, hogy a kód lekérése önmagában nem szünteti meg a garanciát!
Egyébként nagyon dühös vagyok most az LG-re! -
KubanitoS
veterán
válasz
takcslajos1 #45557 üzenetére
Így meg pláne jól jártál, ha most járt volna le a gari. Akkor az most újraindult megint?
-
KubanitoS
veterán
válasz
takcslajos1 #45551 üzenetére
Megmondom őszintén, ha ez velem történt volna, akkor a helyedben inkább használnám egy pár napig a telefont a jelenlegi formájában és ha utána sem tudod megszokni, akkor esetleg próbálnék reklamálni. Azért ahogy mondtad gyakorlatilag egy új telefont kaptál.
Garancia mennyi volt még a telefonodon?
-
Gyugyu1987
tag
válasz
takcslajos1 #45422 üzenetére
Hali! Olvass vissza pár hszt, és a nevemnél megtalálod, én kb egy hete szenvedtem vele. Nekem azok váltak be. Kísérleteznem kellett nekem is, hogy melyikek jók!
-
zachary
tag
válasz
takcslajos1 #45371 üzenetére
Én 3 óra SOT-nál már össze tenném a két kezem, nekem max 2 óra szokott lenni, pedig szűzen húztam újra a rendszert és az akksim is viszonlag új. Ez is az egyik ok amiért váltani akarok.
-
sajby
senior tag
válasz
takcslajos1 #45146 üzenetére
Ezt a részét nem vágom.NEm mókoltam soha sem
CSak a kijelzőt tudom,hogy nekem is dupla kopp hiba volt és szavatosságban cserélték. -
sajby
senior tag
válasz
takcslajos1 #45142 üzenetére
HA még nem múlt el 2 éves,szavatosságban cserélnék a kijelzőt
-
Trailblazer
veterán
válasz
takcslajos1 #44683 üzenetére
Amikor máshol már rég befutott az Oreo, gratulálok. Amúgy mi az az egy dolog?
-
SztiviVander
addikt
válasz
takcslajos1 #44447 üzenetére
tegnap még volt több üzletben is raktáron. mondjuk lehet hogy csak 1-1 darab. gondolom most hogy így jól be lett itt reklámozva mindenki lecsapott rá
kíváncsi leszek tudnak-e még rendelésre beszerezni és hogy az is ilyen áron lesz-e.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #44373 üzenetére
A telefon indításánál dobja fel amikor nem a régiónak megfelelő szoftver van rajta, de lehet nem pontosan idéztem...
Nekem nem törölt semmit visszazárás után.(#44371) ToomyC
adb-fastboot-al zártam vissza
(Usb hibakeresést engedélyezni kell) -
Reinkz
senior tag
válasz
takcslajos1 #44373 üzenetére
Irtam pü-t, de akkor meg nem lattad, ide is írom végülis közérdekű, én annyit tapasztalatam hogy gyári idojaras/smart widget-en a homályositás effekt eltűnik amikor jobbra-balra lapozol.
Nem tudom hogy ez bug vagy feature.
Mindenesetre sokkal tobbet adott mint MM utan az LP, mondjuk attol nem nehez. -
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #44363 üzenetére
Én is eddig bírtam várni a Nougatra, felraktam a 29a-t, és elvileg vissza is zártam...
(csak a not current version zavar az elején) -
zsoltip
őstag
válasz
takcslajos1 #44341 üzenetére
És megválnál tőle? A többit privátban.
-
toto0569
addikt
válasz
takcslajos1 #44289 üzenetére
Köszi nektek ,este megtaláltam...csak nem jó mappába raktam ...
-
zachary
tag
válasz
takcslajos1 #44230 üzenetére
Az akkuidő azon is ennyire siralmas? Fél éve kaptam új akkut és már a 2,5 óra screentime is nagy szám, ha összejön. Illetve fel lehet tolni bootloader nyitás nélkül?
-
petyametyo
aktív tag
válasz
takcslajos1 #44218 üzenetére
Volt mostanában valakinek szervizben a telefonja ? Egy kollégám telefonja rendszeresen újra indul ,szervizbe kéne vinni de ha csereutalványt kapna az nem lenne jó
Élőfizetésre lett véve és nem saját névre ,tehát macerás lenne a dolog
-
pillempáty
csendes tag
válasz
takcslajos1 #44112 üzenetére
Szerintem kezdünk kifutni a "few days"-ből. Tud valaki újabbat? Volt esetleg új ígéretek az LG-től?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
takcslajos1 #44147 üzenetére
Nálam mindkét funkció működik szerencsére. Bár tény, hogy a dupla kopp felismerése lehetne kicsit intuitívabb, ismerősök például nem tudják feloldani, vagy lassan vagy gyorsan kopogtatnak és egyszerűen nem érzékel. Eleinte én is szívtam vele (már több mint 2 éve annak), hozzá kell szokni a megfelelő ütemhez.
-
Laca0
addikt
válasz
takcslajos1 #44133 üzenetére
1: köszi!
2: sejtettem, hogy nem egyszerű. Arra viszont, hogy ugyanaz az ssid több helyen is lehet azt mondanám, hogy az talán csak publikus hálózatoknál lehet, privát hálózatoknál nem hiszem, hogy gyakori lenne az egyezés. Pl. cégnevek. -
zsoltip
őstag
válasz
takcslajos1 #44133 üzenetére
Fizikai hellyel (gps koordináták alapján) lehet ilyet, WiFi-vel nem. Legalábbis ami a root nélküli megoldásokat illeti. Nem rootoltam, nem is néztem azzal mit hozhatnék ki ezen a téren.
Egyébként sem igaz az általad felvetett dolog. Hiszen ugyan az az SSID lehet x, y, sőt akár z helyen is... Fizikai koordináták téren ugyan ez, már nem áll fenn.
-
joekajoeka
tag
válasz
takcslajos1 #44112 üzenetére
Igylegyen
-
andreas49
senior tag
válasz
takcslajos1 #44092 üzenetére
Tudnál 1 linket adni?
Köszi, közben megtaláltam.
Újabb szerkesztés: ez csak nyitott állapotban tehető fel?
[link] -
ToomyC
aktív tag
válasz
takcslajos1 #43931 üzenetére
Egy hónapja használom kb.miután visszajött a szervizből ... Nem tudom ... estére lemerül ... Igaz az aksit nem cserélték az már majd másfél éves ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
takcslajos1 #43928 üzenetére
1perc alatt relockoltam parancssorból ...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
takcslajos1 #43896 üzenetére
6.0 Marshmallow V20g-vel kaptam az új alaplapot. De ez nem jelent semmit, korábbi 509-es lapon is futott ugyanez a ROM és semmi akadozást nem tapasztaltam. Ezek nem szimpla kis meg-meg akadások, hanem durva beszaggatások. A fórumon feltettem nemrég a kérdést, hogy más is tapasztalt-e ilyet alaplapcsere után és voltak többen is.
(#43894) csaba1203: Nem tudom. Nincs semmi utódjelölt amire azt mondanám, hogy mindenben jobb lenne, mint a G4. Ezen ráérek még töprengeni akkor, ha kiállítják végre a cserepapírt.
-
sajby
senior tag
válasz
takcslajos1 #43896 üzenetére
Így van.
Őrizd meg a papirokat -
Trailblazer
veterán
válasz
takcslajos1 #43872 üzenetére
Tehát akkor mégis működik bizonyos körülmények esetén a fastboot oem lock. Jó tudni!
-
takcslajos1
tag
válasz
takcslajos1 #43871 üzenetére
Na vettem egy nagy levegőt, és relockoltam a bootloadert, több helyen is olvastam, hogyha flasheled a V29a-t, az legyalulja a TWRP-t. Nekem pedig a V20g verzió egyáltalán nem hiányzik, ugyanazok a programok vannak jelenleg fent, és kevesebb a lag, gyorsabb a rendszer, és az óránként 3-4% helyett 1-másfél óra alatt merül 1%-ot az akksi, szóval jelentősen jobb lett.
Írta valaki, hogy a vonal túlvégén lévő fél túl halkan hallotta őt, mivel olvastam ezt, gyorsan csináltam egy próbahívást, engem tökéletesen hallottak, nem tudom, hogy neki a hiba honnan származott.Na lényeg, eddig teljesen elégedett vagyok, várom a V30a frissítést, elvileg nekem is lejön OTA-n, legalábbis az itt meg itt lévő leírások alapján működnie kéne majd az OTA-nak.
Ha valaki kíváncsi valamire, akkor megnézem milyen. (Pl. a Geometry Dash amúgy ugyanúgy laggos mint a 6-oson, az 5-ösön emlékeim szerint jól működött, de a 7-esen mégis elviselhetőbben fut, mint a 6-oson. Color Switch-nél is sajnos a 6-oson meg 7-esen is előfordult már, hogy sok egymás utáni érintés után egyet-kettőt késleltetve érzékel, a Lollipop-on nem tapasztaltam ilyen hibát.)
-
cal84
tag
válasz
takcslajos1 #43860 üzenetére
Adb-vel lehet venni minden mobilon a felbontást root nélkül is, csak értelme nincs mert az üzemidő nem fog javulni (kipróbáltam G4-en), ráadásul bugokat is okozhat.
-
Trailblazer
veterán
válasz
takcslajos1 #43867 üzenetére
Akkor viszont nincs fent a TWRP, ha a kétszeri yes-re nem jön be.
-
DaDa
senior tag
válasz
Sajnos G4-en nem tudsz felbontást állítani.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Indul az. A legegyszerűbb előhívni a TWRP-t úgy, hogy egyszerre nyomod a hangerő le+bekapcs gombot, majd amikor a logo bejött, a power-t elengeded egy másodpercre (a hangerő le-t továbbra is nyomvatartod), és nyomkodni kezded a bekapcs gombot néhányszor. Be fog jönni egy wipe dialog, itt kétszer egymás után yes-t kell nyomni, és ekkor nem sokra rá bejön a recovery.
-
mokus1
addikt
válasz
takcslajos1 #43828 üzenetére
Miközben leírtam a hibár rájöttem mit rontok el
-
gjoco1
addikt
válasz
takcslajos1 #43846 üzenetére
Az a gond,hogy pl. Én tegnap egy bizonyos ügyben kerestem fel az LG supportot,de ahol Ő ücsörög a jó melegben semmi okosságot nem tudtam meg a gondommal kapcsolatban.
-
Trailblazer
veterán
válasz
takcslajos1 #43846 üzenetére
Én a nem hivatalos, főzött romról beszélek, abból is Oreo, nem Nougat. Utóbbi már most is elérhető...
LG supporttal nem foglalkozok, láthatólag megy a hülyének nézés.
-
takcslajos1
tag
válasz
takcslajos1 #43828 üzenetére
Eszerint tervezem kinyitni a bootloadert, ugyanaz, mint a developer.lge.com-os megoldás, annyi kiegészítéssel, hogy ezzel a zárt bootloadert is lemented, szóval ha valamiért úgy alakul, elvileg vissza lehet állni a v20g-eur verzióra, zárt bootloaderrel, mert a backupból vissza lehet tenni a zárt bootloadert.
Bár még az se biztos, hogy nem jön hivatalos Nougat, mert csak annyi van megerősítve, hogy a Dél-Afrikai (H815P-re) nem jön, az európai rolloutról nem tudni.
-
sugarforce
addikt
válasz
takcslajos1 #43779 üzenetére
passz, semmi tapasztalatom nincs ezekkel a romokkal kapcsolatban, majd utánaolvasok a napokban.
-
outdoor
aktív tag
válasz
takcslajos1 #43551 üzenetére
Szerintem kikapcsolt kijelző mellett, készenlétben három óra alatt 1% fogyasztás a normális. Ha épp tölt fel- és le, akkor lehet kikapcsolt kijelző mellett 3% a fogyasztás.
-
brd
nagyúr
válasz
takcslajos1 #43558 üzenetére
Hát, nem tudom, miért mondták ezt neked, a HW ugyanaz kell legyen, így az 5.x Android is fusson kell rajta.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #43551 üzenetére
Újraindítás csökkentett módban, és akkor kiderül nem e vmi app.
Nekem volt hogy playes frissítés után ragadt be vmi, ezért esti kikapcsolás előtt szoktam inkább frissíteni. -
brd
nagyúr
válasz
takcslajos1 #43553 üzenetére
Én sosem használtam G4-en 5.1-nél újabbat, de a telefont bütykölő, "az újabb mindig jobb" vallást képviselő ismerősök szerint valami nem okés az LG ezen készülékén a 6.x-szel, a használati időt tekintve. A kijelző és a háttérvilágítása önmagában minimálisan fogyaszt (14+ óra kijelzőidőt mértem úgy, hogy nem futott olyan program, ami változtatta volna a képet, vagy a háttérben észrevehető CPU használattal bírt volna), inkább a képalkotás, vagy a háttérben valamit folyamatosan matató programok (pl. Google spyware-ek, x messenger) a bűnösek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest