- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
Mentolka #46940 üzenetére
Azért nem egészen. Kijelző felbontása ugyanannyi és ugyanugy 5.5". Snapi 808 helyett 801 (elenyésző a különbség). 3000 mAh akksi (cserélhető). Egyedül kamerában annyival "gyengebb" h 13 mp-es es nincs benne OIS. Viszont van benne pl 90 masodperces hosszúzárido. És ugyan olyan jo képet lehet vele lőni. Mivel a G4-ben is az Oppo-ban is Sony szenzor van igy ez is inkább színzajos képet csinál. (Van G3 a csladban - attol sokkal jobb képet lő, főleg hogy ez alapból tud raw-ot).
3GB ram-ban is egyezik( mint a G4-ben)Másfelől azert nem visszalepes, mert ennek nem ég be a kijelzoje, nem megy tonkre az alaplapja, tehat uzembiztos. Sokaig telefon marad.
Plusz 1 dolog: van benne VOOC gyorstoltes, es a bootloadert nyugodtan lehet nyitogatni.
Jah es kb hasznaltan ugyanannyiba kerul.Nézd, én csak azt tudom mondani h en is merlegeltem a Find7 es G4 kozott. Vegul az elobbi lett. ...Kozben a G4 topikot olvasva nem is bantam meg, mert sorra haltak a G4-ek. Az enyem meg el es verul, s lassan mar 4. éves lesz.
Ha nem lenne annyi G4 betegseg most en is G4 topiklako lennek.
Egyebkent ha uj keszeleket kellene valasztanom en is bajban lennek mint Ti. :/
-
zsoltip
őstag
-
Mentolka
senior tag
válasz
Mentolka #46538 üzenetére
Megoldottam.
xda-ról:
1.- Download the KDZ and extract DLL from there.
*KDZ Extractor: https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=2600575(Rename LGUP8994.dll --> LGUP_8994.dll)
2.- Move the extracted DLL to the LGUP directory and replace the old DLL (Example: C:\Program files\LG Electronics\LGUP\model\8994)
3.- Now flash the KDZ.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Mentolka #46510 üzenetére
H81520p_00_0403.kdz az új. (dátum szerint rendezd)
Román, Svájc, Spanyol (mind ugyanaz a fájl), meg nem tudom melyiknek van még, mert most nem nyitja meg nekem oldalt se, gondolom annyian ráugrottak
Nyugodtan fellehet tenni, nem HUN-t is, mindben van minden nyelv!De bemásolom a H81520p_00_0403.kdz -t direkt linkben, csak rá kell kattintani és tölti is, ha másnak sem jönne be most az oldal...
-
Reinkz
senior tag
válasz
Mentolka #44087 üzenetére
Felhasználói élmény szempontjából: pl nekem az alkalmazás váltó duppla koppos megoldása amit én biztosan használnék, plusz az új lg-s ui-nak is örülnék mert már kezd unalmas lenni a mostani, még akkor is ha néha nova-ra váltok.
anno nekem pl 5.1-en laggolt a snapchat és MM-re frissítve az uj api level miatt már nem, ártani itt sem fog az új api level.
de megértettem neked nem kell új droid rendben.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mentolka #44087 üzenetére
"Próbálom megérteni, hogy mi maradt ki eddig az életemből."
A tiédből valószínűleg semmi. Ha nem érted miért akarják egyesek a Nougat frissítést, akkor tényleg nincs rá szükséged. Csak ez az állandó győzködés vagy értetlenkedés, hogy "a régi is ugyanolyan jó, nem hiányzik semmi" kezd kicsit unalmassá válni. A korábbi ROM-ok is tökéletesek, az LG jól megcsinálta őket, ettől még van olyan, aki akarja az újabbat.
Van akit az új UI vonz, van akit az, hogy root nélkül is bármelyik appal megy a dupla ablakos mód, van aki szeretne már rögtön az értesítések panelen válaszüzenetet írni, van akinek az "Alt+Tab" funkció hiányzik, van aki pedig a fájlalapú titkosítást hiányolja. Van még egy pár újítás. És kétség kívül van akit tényleg csak az újdonság varázsa érdekel és én ezt sem tudom elítélni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mentolka #44084 üzenetére
Ennyi erővel be lehet zárni a topikot és nincs értelme semmit megvitatni, mindenki kap majd egy őzikés pecsétet meg egy fejsimogatást, amiért el tudja mondani, hogy neki mi fontos és mi nem, azzal pedig ne is törődjünk, hogy nem vagyunk egyformák...
De tényleg, annyira nehéz elvonatkoztatni néha saját magunktól?
Van akinek igénye van az új ROM-ra, van akinek meg nem. Akinek nincs, az legfeljebb nem telepíti, akinek meg van, de nem jön, az meg van lőve. Van aki szereti kipróbálni az új Android funkciókat és ezért vásárol flagshipet, mert csak ezekre szokták garantálni a gyártók a "hosszú" terméktámogatást. Ehhez képest nem túl elegáns cserben hagyni, hitegetni, megvárakoztatni azokat a vásárlókat, akik megveszik egy gyártó felső kategóriás készülékét.
Nem azzal van a legnagyobb baj, hogy a G4 már 2,5 éves telefon és megszűnik a támogatása, hanem az, hogy még annyit sem kapott meg ez a modell, mint máshol egy felső-középkategóriás telefon Én meg azt készséggel elhiszem, hogy van akit ez teljesen hidegen hagy. De akit meg nem, azt úgysem fogod meggyőzni arról, hogy a vágyott frissítésre neki igazából nincs is szüksége.
-
Nikaré
őstag
válasz
Mentolka #43910 üzenetére
Igen!
Ami azt illeti én is meg vagyok, lennék lőve. ha például ma bedobná az unalmast és másik telefont kellene gyorsan kerítenem. Néha nézelődöm 4-6000 akkus telefonokat mert igazából ez az ami egy kissé zavart a hamar merülő akku, de nagyon jó telefonnak tartom. Persze jönnek a korlátok, NFC, kamera minőség, B20, infra stb, hiánya.
Most ami zavar benne az a kijelző beégés. Voltam szervizben ez miatt, de lepattintott a pult másik oldala! -
htc07
addikt
válasz
Mentolka #43605 üzenetére
PC-ről ADB-vel így tudod bezárni a launcher folyamatát:
adb shell am force-stop <PACKAGE>
ahol <PACKAGE> helyére beírod a csomag nevét, amit legkönnyebben PC-n a Play Store-ban, a címből tudsz kiszedni: pl. a nova launcher-nél:
adb shell am force-stop com.teslacoilsw.launcher
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher
nem próbáltam, csak két perc gugli volt.
-
debcamp
aktív tag
válasz
Mentolka #42844 üzenetére
A promó képek alapján rémlett valamelyik széria, gondoltam a felső kategóriából belőlük.. de akkor megtévesztettek. Az első és második még hátsó gombos volt és gondoltam tovább viszik ezt a vonalat, de most rákerestem a 3-ra és ez már oldal gombos ha jól láttam... elnézést
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mentolka #41101 üzenetére
persze, ha nem a gyári tárcsázót használod hívásfogadásra (hanem pl full screen caller és társai) akkor azokban vannak mindenféle ilyen megoldások. én úgy értettem a kérdésed hogy a gyári romban lévő gyári tárcsázóban keresel ilyen beállítást. mert abban sose volt, azt úgy veszed csak fel ahogy az LG kitalálta.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Mentolka #40981 üzenetére
Igen,pont ezért szórakázgatok az ikonok cserélgetésével,mert
1.Szeretem a kihívást
2.Mivel a SW fejlesztők nem adják meg azt a lehetőséget a készülékek 99%-án,hogy bárki pár mozdulattal váltani tudja őket maximálisan személyre szabva,így megteszem én magam,mert unom a "lapos"designt,és így érzem a G4-et csúcskategóriás készüléknek,mert kitűnik a többi közül.
Megjegyezném,nagyon nem egyszerű több ezer ikont cserélgetni,főleg azért nem,mert az ikonok láthatósága a pc-n iszonyat halvány.
Szerintem a fejlesztőknek vagy kifolyt a szemük mire elkészítették őket,vagy speciális programmal kukucskálták... -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Mentolka #39668 üzenetére
1 és azóta eltelt 2 év
2 mondhatnád mondhatod csak nem igaz linkel megtámogatott tényeket közöltem ellenedben
3 De érted konkrétumot miylen UI elem mi van a kamerával mi köze ennek a 7.0 hoz?Tényleg nem értem mit akarsz mondani....Neked nem kell ne uygan nem tudod elmondani miért mert csak de nem kell?
Vagy mi,A tény viszont az Android N rengeteg fejlesztést hozott a mototháztetető alatt
Illett volna megkapni a 2015 flagshipnek is mivel gyalázatos,hogx csak egy főverzió frissítést kapott és az sincs supportálva. -
hard74
senior tag
válasz
Mentolka #39598 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez okozná, legalábbis nálam a rootolás egyszer sem hozta ezt a hibát. Próbáld meg pc megnézni az sd kártya tarralmát, ha látja mentsd le, majd formázd. Utána tedd vissza rá apc-ről ami kell.Egyszer már én is jártam így bár nem rootolásnál. Azóta, ha mód van rá kiveszem a kártyát "mókolás" előtt.
-
hard74
senior tag
válasz
Mentolka #39583 üzenetére
A linkről én a az open10d-t tenném fel a helyedben. Mindegy melyiket rakid fel, max bekapcsoláskor kapsz egy hibaüzenetet, hogy a szolgáltatód NT kódja nincs a romban, de ez semmi gondot nem okoz.Root után akár el is tüntethető egy buildprop fájl módosítással, ha nagyon zavar.
-
hard74
senior tag
-
hard74
senior tag
válasz
Mentolka #39575 üzenetére
Rosszul tudod, visszazárható a bootloader.Kell hozzá egy kis "mókolás" mielőtt kinyitod a bootloadert.Viszont van kockázata mivel a nyitókódot az Lgtől kéred le, így benne van a pakliban, hogy megtagadják a garit a kód lekérése miatt, hiába nincs nyoma a nyitásnak, zárás után.Az enyém is vissza lett zárva, és így ment javításra a telemaxhoz, ahol csont nélkül javították. Lg központi szervíz nem tudjuk mit lépett volna rá.
Másik gond, hogy a zárás nem egyszerű móka egy bootloopos készüléken, mivel működő rendszer kell hozzá.Nekem egy szombat du-om, és egy vasárnap de-öm ment rá mire sikerült visszazárnom, a bootloopos készülékem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest