- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szemesi69 #12857 üzenetére
Biztosan nem volt FR, barátnőm nem nyúl hozzá ilyen téren.
Csak 1-2 hónapja használhatatlan, azért volt meglepő, 1éve van nála talán. Volt talán nagyobb android váltása is, csak néha megemlíti hogy frissült.
Jövőre úgyis lecseréljük mert elég gyengus sajnos a készülék a napi dolgokra, csak már bosszantó.(És ő nem power user mint én).
De egy FR-t megér a dolog lehet este megcsinálom neki, úgyis hisuite fent van a honor8 miatt a gépen ott tolok egy backup-ot appok nélkül. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #12734 üzenetére
Ez olyan mit a VIP tagság ami szerintem így nem jó van mert pénzért mindent meglehet venni közben meg tudás nagy 0 van a háttérben.. Én nem így csináltam volna meg persze ez az én véleményem. És ezért nem leszek VIP tag soha... Majd akkor, ha egy bizonyos tudásért adják meg a VIP tagságot akkor ráhajtok... Nem pedig pénzért...
(#12736) Sanki
Általában a ha frissítik akkor azt jelezni szokták tehát ez 2014 óta nem volt frissítve, és nem csak a végleges változatot..
Nem éred, hogy miért írtam, (sőt szerintem nem is tudod), hogy "itt" nem tesztelek. szemesi69 fórumtárs tudja...
Na látod még kérdő ívet is töltsek aztán kitudja, hogy a béta milyen adatokat lop el....
-
Sanki
addikt
válasz
szemesi69 #12728 üzenetére
Próbáljátok ki a PH! topikfigyelő alkalmazást.
Béta tesztre jelentkezzetek és frissül a legutóbbi verzióra, rendkívül sok funkció került bele. -
robi64
aktív tag
válasz
szemesi69 #12644 üzenetére
Nem sok.
Hozzá adtak még egy állitást a rendserfrissitésben,három pontos menűben: Frissités éjsaka.
Biztos gondolták,álmodozzatok az Oreo-rol.
Tükörkép beállítások jobb szelfikhez.
Új funkció,amivel kereshetsz képeket kulcsszavak alapján (mint pozíció, dátum, albumnév) a Galériában.
Az én észrevételem,mintha az újlenyomatfeloldó gyorsabb lenne ugyanugy a kamera is.
A többi maradt. -
OldMike
őstag
válasz
szemesi69 #12603 üzenetére
Köszönöm. Az FB sajnos kell (nem nekem, de ez lényegtelen). Ami furcsa: kezdetben a fotók a belső tárhelyre kerültek, így ott volt 800 MB. Ezeket most mind áttettem az SD-re, így lett az 1.43-ból 1,27 GB. Valamit nem törölt ki, vagy más rögtön betelepedett, nem tudom hogy lett a 800 MB törlésből 160 MB felszabadított hely.
-
-
kazy76
aktív tag
válasz
szemesi69 #12089 üzenetére
B160 van rajta és Innen szedtem le
-
choco01
addikt
-
MK VII
veterán
válasz
szemesi69 #11849 üzenetére
Azért ez sem ennyire egyértelmű...
A telenor azt mondja, hogy a Huawei-t kérdezd, a Huawei meg azt mondja, hogy a szolgáltatód kérdezd...
Velem simán eljátszották ezt és senki nem akart válaszolni semmi konkrétat csak annyit, hogy imei szám alapján küldik ki a frissítéseket.. -
golyós
addikt
válasz
szemesi69 #11695 üzenetére
Nem, nincs igaza.
Itt is az a divat, hogy csak fényezni lehet.Ha valakinek gondja van egyből hülye és jön a tanács. hogy add el, nem való ez neked, stb. Ezzel a probléma nincs megoldva. Ami neki probléma az másnak nem az, erre egyszerű megoldás van, nem kell válaszolni.
Oltogat mindenki- mindenkit.
Pedig, hogy a lelkes újonc szavaival éljek ez a fórum nem ilyen voltNem! Itt mindenki segített a másiknak ha kellett, nem voltak beszólogatások, kevesebben voltunk de volt tisztelet.
Most mi van: a napi szinten feljáró juzerek gyakorlatilag félistennek és programozónak hiszi magát, aki nem ért vele egyet vagy másképp csinál valamit az hülye. Minden topicban van egy kemény-mag akik jól eldumcsiznak magukkal, lehetőség szerint ebben ne zavarja meg senki őket mert akkor össznépi harag zúdul szerencsétlen ide tévedőre.Az én telefonom topicjában is ott tartunk, hogy gyakorlatilag mindenki custom romot telepít, de hogy, hogy kell és mit? Olvasd el , keress rá! Oké, egy gond van: csak az Xda-n van leírás, köszi.
másfél éve ódákat zengenek a Sot időkről (8-9-10 óra) nekem még az életben nem tudot többet 6 óránál ami jó csak meg sem közelíti az átlagot.Reggel töltőröl le, este fel.
Topicgazda nincs, senki nem frissíti az összefoglalót stb. ( itt azért erre figyelnek) -
barisssa
tag
válasz
szemesi69 #11516 üzenetére
A FB és a Messengert tudom én is, hogy az egész kalap szr, csak viszonyítás képpen írtam mivel rosszabbul működik a 6.0-hoz képest.
(#11517) bubus66
Friss telepítés, és egy hét használat után nem hiszem hogy teli volt szeméttel a Chrome, emellett nincs agyonhasználva a böngésző. FB lite-ot még nem használtam, de kipróbálom mit produkál!
A lassúsággal még együtt tudnék élni egy bizonyos határig, de ott van a korábban említett háttér alkalmazás problémám, ami több mint idegesítő, szóval nem tudom merre halad szegény huawei...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #11349 üzenetére
Nem a TMX-től jött vissza hanem valami másik szervizbe volt
(#11348) ati0420
Ja tényleg tedd vissza és nézd meg mit ír ki..
(#11347) sepyi
tudod mere gondoltam nem talán azért mert függetlenítve voltmivel csak az egyik IMEI adja vissza a garanciát is, sőt egy ugyan ilyen volt a tegnap és csak az egyik re engedett BL nyitni olyan mint a tied L21 mind kettővel lehet
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #11183 üzenetére
Hagyd megteszem a szükséges lépéseket akkor talán megjön az esze. Vádaskodik rágalmaz van annak megfelelő helye amivel élni is fogok...
Ezért nem méltattam válaszra sem, mert tartom értelmét semmilyen vitának, ha Ő nem tudta meg csinál az legyen az Ő baja, van XDA, van HTCMania, és van 4Pda innentől. Ja és Privátban meg nyájaskodik, ha meg elutasítom akkor meg minden vagyok csak jó ember nem.... De hát megedződtem a P8 Lite topikon.
(#11184) B.Pystike
Így van és ha kérdeztél segítettem is..
Soha nem zárkóztam el attól ha valaki hibát talál benne akkor jelezze és akár közösen is ki lehet javítani..
És ez után se fogok de ezek után egyre jobban meg fordul a fejembe, mint a sokak (porterocka) hogy itt hagyom a fórumot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest