- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
HEllo, bocsi csak most láttam.
Kérsz huaweitől egy bootloader unlock kódot, rádugod a gépre, ujraindítod fastboot módba, portable ADB-vel kinyitod a bootloadert, felflashelsz ráegy twrp-t, lezúzod róla a gyári /data partíciót, majd ráflasheled a neked tetsző egyedi romot. XDA-n van vagy 30 fent. Nekem a Resurrection OS jött be. Azzal használom napi szinten. -
szemesi69
addikt
Elolvastam, hosszú évek óta használok androidos készülékeket, soha nem volt ram problémám, ez egyben a hobbim is, lehet kicsit értek is hozzá
Én nem össze hasonlító videókat nézek, hanem használom, minden fölösleges cuccot leszedve róla. Ez nem ios, hogy lelassul egy frissítéstől 
-
-
eFeMeR74
senior tag
Fogalmam sincs. Egy bécsi dokié volt akinek azt mondták kuka, mert beejtette a tengerbe (vízbe). Nem foglalkozik vele(már van új telefonja amibe vett microsd, hogy arra mentse neki a képeket) csak a belső tárhelyen lévő fényképeket sajnálja. Semilyen papírja nincs meg róla, de a telefonba a 2016.05.05 dátum van az akkuján pedig 2016-09-05. Az a baj, hogy én már szétszedtem, így valószínű gari már nincs rá
Nagyon én sem akarok vele foglalkozni, bár a telefont nekem adta hátha tudok vele valamit kezdeni. Gondolom az alaplap cserénél minden adat veszik 
Azt sajnálom, hogy amikor sikerült életre keltenem akkor miért húztam ki a hálózatból legalább lementhettem volna róla az adatokat. Annyit csináltam a menűben, hogy a német nyelvről átállítottam magyarra és mivel 100% irt kihúztam a hálózatból na akkor szállt el egyből és azóta sem sikerült ismét életet lehelni bele. Ha nincs benne az akku akkor szépen be is bootol, de ahogy ráteszed az akkut lefagy. Akku nélkül egy pill. simán feláll a rendszer.
Persze azt is hálózati 2A töltövel, mert a laptop usb portja kevés volt neki
-
disy68
aktív tag
Nálam nincs facebook fent, zene napi kb 1.5 óra, némi nethasználat, 1-2 telefon, skype, messenger mellett bírja 1.5 napig. Kilőve a skype-ot bírja 2 napig :-)
szerk: most nézegettem a Redmi Note 4-et, ígéretes a 4100-as akksi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő