- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
HEllo, bocsi csak most láttam.
Kérsz huaweitől egy bootloader unlock kódot, rádugod a gépre, ujraindítod fastboot módba, portable ADB-vel kinyitod a bootloadert, felflashelsz ráegy twrp-t, lezúzod róla a gyári /data partíciót, majd ráflasheled a neked tetsző egyedi romot. XDA-n van vagy 30 fent. Nekem a Resurrection OS jött be. Azzal használom napi szinten. -
szemesi69
addikt
Elolvastam, hosszú évek óta használok androidos készülékeket, soha nem volt ram problémám, ez egyben a hobbim is, lehet kicsit értek is hozzá
Én nem össze hasonlító videókat nézek, hanem használom, minden fölösleges cuccot leszedve róla. Ez nem ios, hogy lelassul egy frissítéstől
-
-
eFeMeR74
senior tag
Fogalmam sincs. Egy bécsi dokié volt akinek azt mondták kuka, mert beejtette a tengerbe (vízbe). Nem foglalkozik vele(már van új telefonja amibe vett microsd, hogy arra mentse neki a képeket) csak a belső tárhelyen lévő fényképeket sajnálja. Semilyen papírja nincs meg róla, de a telefonba a 2016.05.05 dátum van az akkuján pedig 2016-09-05. Az a baj, hogy én már szétszedtem, így valószínű gari már nincs rá
Nagyon én sem akarok vele foglalkozni, bár a telefont nekem adta hátha tudok vele valamit kezdeni. Gondolom az alaplap cserénél minden adat veszik
Azt sajnálom, hogy amikor sikerült életre keltenem akkor miért húztam ki a hálózatból legalább lementhettem volna róla az adatokat. Annyit csináltam a menűben, hogy a német nyelvről átállítottam magyarra és mivel 100% irt kihúztam a hálózatból na akkor szállt el egyből és azóta sem sikerült ismét életet lehelni bele. Ha nincs benne az akku akkor szépen be is bootol, de ahogy ráteszed az akkut lefagy. Akku nélkül egy pill. simán feláll a rendszer.
Persze azt is hálózati 2A töltövel, mert a laptop usb portja kevés volt neki -
disy68
aktív tag
Nálam nincs facebook fent, zene napi kb 1.5 óra, némi nethasználat, 1-2 telefon, skype, messenger mellett bírja 1.5 napig. Kilőve a skype-ot bírja 2 napig :-)
szerk: most nézegettem a Redmi Note 4-et, ígéretes a 4100-as akksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest