Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • golyós

    őstag

    válasz szemesi69 #11695 üzenetére

    Nem, nincs igaza.
    Itt is az a divat, hogy csak fényezni lehet.Ha valakinek gondja van egyből hülye és jön a tanács. hogy add el, nem való ez neked, stb. Ezzel a probléma nincs megoldva. Ami neki probléma az másnak nem az, erre egyszerű megoldás van, nem kell válaszolni.
    Oltogat mindenki- mindenkit.
    Pedig, hogy a lelkes újonc szavaival éljek ez a fórum nem ilyen volt :( Nem! Itt mindenki segített a másiknak ha kellett, nem voltak beszólogatások, kevesebben voltunk de volt tisztelet.
    Most mi van: a napi szinten feljáró juzerek gyakorlatilag félistennek és programozónak hiszi magát, aki nem ért vele egyet vagy másképp csinál valamit az hülye. Minden topicban van egy kemény-mag akik jól eldumcsiznak magukkal, lehetőség szerint ebben ne zavarja meg senki őket mert akkor össznépi harag zúdul szerencsétlen ide tévedőre.

    Az én telefonom topicjában is ott tartunk, hogy gyakorlatilag mindenki custom romot telepít, de hogy, hogy kell és mit? Olvasd el , keress rá! Oké, egy gond van: csak az Xda-n van leírás, köszi.
    másfél éve ódákat zengenek a Sot időkről (8-9-10 óra) nekem még az életben nem tudot többet 6 óránál ami jó csak meg sem közelíti az átlagot.Reggel töltőröl le, este fel.
    Topicgazda nincs, senki nem frissíti az összefoglalót stb. ( itt azért erre figyelnek)

    Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

Új hozzászólás Aktív témák