- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
Valószínűleg nem lett a fejlesztői beállításokban bekapcsolva az OEM feloldás. Így, visszaállítás után csak azt a Google fiókot fogja elfogadni, ami előtte be volt állítva a készüléken. Ez a Google védelme a lopás ellen, normál módszerekkel nem fogod tudni kikerülni. Tehát,
vagy visszaviszi neked a vevő, belépsz az előző fiókoddal, aztán a fejlesztői beállításokban bekapcsolod az OEM feloldást, utána jöhet a gyári visszaállítás, vagy megadod neki a fiókod adatait, és megcsinálja magának. Persze, utána valtoztasd meg a jelszavadat. (Ha jól értelmeztem a problémát.)
(Fejlesztői beállítások: a telefon adatainál a build számot kell nyomkodni.) -
konsoft
csendes újonc
Nekem is B391 van fenn OTA frissítéssel (Szlovákia). A gond nálam is ugyanaz, ha bekapcsolom a BT-t, a WIFI sebessége kb. a tizedére csökken. De ezt már észrevettem a frissítés előtt is, sőt a hatos androidon is. Valószinü hogy HW hiba, de ezenkívül olyan jól müködik a teló, hogy nem foglalkozom vele. Ha gyors adatátvitelre van szükségem, kikapcsolom a BT-t.
-
robi64
aktív tag
Nekem B391 van fent,OTA frissités FULL ROM 1,97GB (minig FULL ROM frissitést használom),eddig még nem volt baj,ahogy látod bluetooth-tal össze van kapcsolva egy JBL FLIP III hanszóró.Wi-Fi tökéletesen műkődik.
@csemberlen
Próbáld meg mig beszélsz lenyomni a hangerő + gombot,vagy
beállitások/hang/hangerő/hivás-t maximum ra tenni. -
Toby0501
csendes tag
Magazin feloldásnál ultra akku módban kerül csak középre, egyébként mindig lent van, a slide feloldás alapból középen van. Most megnéztem én is nem magazin feloldással, némelyiknél alap értesítések (nem fogadott hívás, sms) megjelennek, a Messenger és egyéb alkalmazások értesítései viszont már nem.
Útmutató -
petya220
senior tag
-
bubus66
nagyúr
De igen ott is bekapcsolta... Pont tegnap tettem vissza a B161 és abba is be volt kapcsolva.
(#10928) eladogeppc
A másik nem világos dolog, hogy a TWRP felül íródik-e a 3 gombosnál, de gondolom ez is így történik.
Az oeminfo és a custombin felrakása után íródik felül, mert ha nem így lenne akkor hogyan tudnál telepíteni a 3 gombossal....
Még mindig nem értem, hogy mit akarsz te a fastbootal csinálni? Mutasd már meg, hogy hova leírva, hogy az oeminfo csere után fastbootból kell flashelni. Különben neked meg a B130-as ROM kell másik nem megy fel....
Különben meg jó lenne kinyitni a BL, mert az oeminfo visszazárta.
A Fastbootból, hogyan olvasható, ki, hogy a B160-on vagy. Ha azon lennél akkor menni-e kellene a RollBacknak..
-
Zsocy155
őstag
-
robi64
aktív tag
F.Finder segiségével felmegy,választod a kisebb zip-et (kb 300Mb).A full (1.95Gb) nem megy mivel már N-en vagy.
DE nem alyanlom én is visszaálltam B381 ről B370 re.
A build száma ugyan az mint a F.Finderen és amit kaptun itt serbiában.
A kis képernyős cucc,ha kicsi a kezed. -
sniper112
aktív tag
a probléma neked az lehet hogy a simen voltak és vannak névjegyek
előszőr másold át a simen lévőeket a telefonra majd töröld le a sim kártyán lévőeket
akkor így elsődlegesnek a telefonban lévőt veszi és utána másolhatod vissza a simre majd így a megadott csengőhangon és képen fog szólni és látszódni híváskor és fogadáskor. -
ORCA58
addikt
1- nem véletlenül van benne! Nem hinném, gogy ki tudnod kapcsolni.
2- nem tapasztaltam ilyen hibát.Benipajti
Elméletileg egy kiváló minőségű tartós fólia. A G-6 2,5 éves és csak egy kicsi karc van csak rajta, A P9 lite fél éves és egy karc sincs rajta. Persze törés ellen nem véd.
Esetleg vedd kisebbre az animációt.
Az ujjlenyomat olvasónak jónak kell lennie, nekem nincs vele semmi problémám, 3 ujj van beállítva. Esetleg próbáld újra felvenni a lenyomatott, és persze azzal a résszel érjél hozzá, amit felvettél. -
bubus66
nagyúr
Nem lehet visszarakni nem csak factory reset nélkül hanem a 3 gombossal sem lehet csak akkor ha előbb felteszed a RollBacket annál meg nagyon is ajánlott az FR.. 7.0 vagy???
(#8941) bedibazsa
Nekem nem is hiányzik minek szét barmolni egy jó működő rendszert, mert általában az szokott lenni.
-
bubus66
nagyúr
A Témák HWThemes mappában vannak vagy az SD Kártyán vagy belső tárhelyen a gyári Téma még lehet a system/themes mappában de onnan is ki másolhatok ROOT-nélkül is.
Old distric letöltöd, kicsomagolod, bemásolod a HWThemes mappába és használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- C++ programozás
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest