- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Miért finderrel? Megint test key-t akarsz.? B160-ra ota is megjön. De ha már direktbe akarod kérd el bubustól a B380-t és nem lesz gondod
A finder mostanában okozott gondokat, csak óvatosan
batai15 Ha már nem témába vág az írásod, mivel ez a P9 Lite topik, legalább tetted volna offba, mint ORCA58
-
bubus66
nagyúr
Most próbáltam egy másik telefonom amin a 6.0 van még és simán felmegy..
És ha meg próbálod a telefont kikapcsolni és a Hangerő fel + bekepcsoló gombal se jön be
az oem feloldás engedélyezve van a BL biztos, hogy nyitva van
a Fastbootba a zöld robot alatt milyen színű a felírat?
Az elég érdekes lett volna a 7.0-ra 6.0-ra való TWRP fel ment volna
de itt fel kell mennie.
Na majd holnap mert fáradt vagyok!!!!!!
-
bubus66
nagyúr
Nem hallom.. Különben meg tesztelve van és semmi köze azt, hogy a B160 vagy a B170 van rajta
Biztos, hogy jó hozzá akkor velemit nem csinálsz jó.. Nem számít, hogy B160 vagy B170
Először a Toolkitbe tedd fastboot módba és úgy telepítsd.
Na jó ét fáradt vagyok már nem tudok koncentrálni.. Majd holnap....
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Bár a logout cikkből egyáltalán nem derül ki, hogy 7-eshez nem jó.. Mikor e cikk készült meg híre-hamva sevolt a 7.0-nak, tehát valószínű, hogy nem jó. Különben, meg ha valamiben nem vagyok biztos akkor telepítés előtt kérdezek, és nem akkor mikor már majdnem csináltam egy téglát
-
bubus66
nagyúr
Mit szeretnél te a 3 gombossal telepíteni???
Nem bánt senki sem de amíg konkrétumokat nem tudunk addig csak találgatunk, és tényleg jó lenne, ha olvasnál a blogomba amíg nem csinálsz egy téglát magadnak.
Na most vissza olvastam és még mindig nem jöttem rá, hogy mit is akarsz csinálni..
(#8514) petya220
A TWRP-nél mit akar 3 gombossal telepíteni ezt nem értem?
-
Diabo6
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Innen az 1-es pontban szereplőket töltsd le. Majd a 3. pontban leírtak szerint járj el. És jól figyelj mikor a parancsokat írod be, zoomolj rá rendesen mit ír ki, mert könnyen félre lehet olvasni és azt hiszed kész, közben pedig valami hibát ír ki. Azokat kell látnod a gépeden, amiket a mellékelt képeken is látsz.
Engem azzal szivatott meg, hogy nem az 1es pontban megadott Hisuite-t töltöttem le. Ahogy azt telepítettem egyből sikerült.
Tárgytalan, mert fentebb látom, hogy sikerült. Csak rosszul akarod bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest