- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisssa
tag
válasz
szemesi69 #11516 üzenetére
A FB és a Messengert tudom én is, hogy az egész kalap szr, csak viszonyítás képpen írtam mivel rosszabbul működik a 6.0-hoz képest.
(#11517) bubus66
Friss telepítés, és egy hét használat után nem hiszem hogy teli volt szeméttel a Chrome, emellett nincs agyonhasználva a böngésző. FB lite-ot még nem használtam, de kipróbálom mit produkál!
A lassúsággal még együtt tudnék élni egy bizonyos határig, de ott van a korábban említett háttér alkalmazás problémám, ami több mint idegesítő, szóval nem tudom merre halad szegény huawei...
-
barisssa
tag
válasz
bubus66 #11496 üzenetére
Persze megvolt, ledúrtam az egészet. Ezért is furcsállom hogy ilyeneket produkál!
Vannak apró újítások amik tetszenek, pl a zárképernyőn lehúzható a bejövő értesítés. Az értesítési sáv lehúzásánál az üzenetre lehet válaszolni...
Aksit én is jobbnak érzem, talán kicsit jobban döcög mint a 6.0-val, pl alkalmazások lassabban nyílnak meg, az új animációk sokszor akadnak, google chrome ugynaúgy halál mint ahogy eddig is tetű lassú volt. (2-3 sec mire a bill. előugrik) Messenger buborékja is laggol, rábökés után lassan dobja full screenbe!
#11492 szkaroly
Igen tudom, el is olvastam legalább 2x hogy biztos nem e én rontok el valamit, de ki van szedve mindenhol a pipa, és mégis...
-
barisssa
tag
3-4 mp. Most néztem, de szerintem ha nyomkodom több appal a háttérben, akkor biztos 5-8ra felugrana. Nem tudom hogyan lehetne ezt orvosolni.. ez így botrány. Szép, meg jó, az új rendszer, csak az alapok vannak elrontva. Kérdés hogy szándékos e, hogy vegyél újat, vagy összecsapták mert örüljünk hogy van...
-
barisssa
tag
Üdvözlet!
Lenne pár észrevételem a 7.0-val kapcsolatban! (Telepítés OTA-n, + HR is megvolt!)
Miért lett ennyire ocsmány a memória kezelése?
6.0 is elég érdekes volt, de ez valami katasztrófa!
Mindent bezár amit csak lehetséges, még akkor is amikor megmondom neki hogy mindenképp maradjon meg a háttérben ( Zárképernyő tisztítás opcióban lehet ezt beállítani ha jól tudom) akkor is bezárja...
Egy példa...
Van egy okos karperecem amit már nagyjából egy éve használok ezzel a telefonnal minden gond nélkül, és 6.0-val pöpecül ment, bepipáltam hogy ne zárja be semmilyen körülmények között, kész. 7.0-ban persze 5 percenként eldobálja, és vissza kell hogy lépjek manuálisan, nem marad a háttérben!Másik példa...
Egészség alkalmazás, biciklizés mód, és km-ént mondja az adott időtartamot stb. mindez FM rádió hallgatása közben, 6.0-ál semmi gond nem volt, most pedig ha túl sokáig mondja a szöveget a program, kilép az rádióból!! Mi készteti rá a rendszert arra hogy ilyet csináljon? Sokszor a messengerben az üzeneteket is csak akkor látom, ha belépek a programba, nem értesít!Elnézést a sok szövegért, de meg kellett osszam veletek.
Másnak hasonló problémája, vagy ez nagyon egyedi eset? -
barisssa
tag
Érdekes amit írsz, én 2016 júniusában vettem függetlenül a telót, és a hólyagosodásnak semmi nyoma.
(Nillkin üveg fóliát használok az elejétől, igaz ez a vékonyabb változat, ami 0.2mm!)Nekem is van egy luphie bumper tokom, eleinte nagyon tetszett, de akkora lett benne a teló hogy szinte már zavaró volt, térerő problémák azért akadtak vele. De ez lehet csak egyéni probléma volt.
Üdv.
-
barisssa
tag
Szép estét mindenkinek!
Mai nap gazdája lettem egy független P9 Litenak (fekete), még ismerkedünk, de mostantól le se vesszük egymásról a kezünket, szemünket!
Egyszerűen öröm ránézni annyira szép, teszi a dolgát!Szoftververzióm május 1-jei, az lenne most a legújabb?
Még egy kérdés...
Gyártói garanciával vásároltam, valahol érvényesíteni kell, vagy hogy működik ez?Köszönöm a segítséget!
-
barisssa
tag
Az expansys-nak írtam levelet, és ezt a választ kaptam!
"Tisztelt Uram!
Garancia: 24 hónap
Érvényesíthetősége: hazai huawei szervizben - a szervizpontok listája itt: helyijavitas.huAz EXPANSYS tulajdonosa a Brandpath holding üzemelteti a vmall.eu hivatalos huawei shopokat is.
Úgy tudom, hogy hamarosan ez a felület is elindul Magyarországon is."Úgyhogy megéri innen rendelni ahogy látom, mert van hivatalos szerviz!
Nem is fogok gondolkodni ezen!
-
barisssa
tag
Az expansynál írnak egy garanciával kapcsolatos tájékoztatást!
"- Amennyiben egy gyártó adott termékre a magyar előírásoknál hosszabb szavatosságot vagy jótállást biztosít, természetesen ez is mindig érvényesíthető."
Vannak boltok ahol írják hogy gyártói garancia van a termékre, a huawei magyarországra 2 év jótállást biztosít (?), esetleg az expansynál e miatt lehetne e hosszabbítani? (Lehet hülyeség a kérdés)
-
barisssa
tag
Üdvözlet mindenkinek!
Már egy ideje szemezek ezzel a telóval (tapiztam mediaban többször is, bár nem feketét), olvasgatom a hozzászólásokat, tapasztalatokat, elfogadhatónak néz ki a használatban is.
Lumia 735-ről tervezek váltani (meguntam a WP10 szenvedést) úgyhogy nyergelek vissza a zöld robotra! Kamerában előrelépés, vagy visszalépés lenne a p9 lite?Valaki esetleg emag-ról vásárolt e P9 Lite-ot?
Gondolom EU régiósat árulnak, mert azt nem írják, bár a 2Gb RAM az árulkodó!Köszönöm az infokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest