-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Igen mert ha épp olyan kedve van ez nem kedv kérdése... Bocsánat,hogy mertem csinálni egy Téma Összefoglalót..
Különben meg, ha ki lenne törölve meg van az eredeti forrása és vissza lenne rakva, azért lett így meg csinálva, hogy ne kelljen a Próba topikba és a Moderátor topikba járkálni. Különben meg mielőtt megcsináltam, még egy moderátor véleményét is ki kértem..
A volt Topik Gazdától is megkérdeztem, hogy csinálja-e tovább, Válasza, hogy nem. (ugye nem oszthatom meg az engedélye nélkül a privátot), így rám maradt, és csinálgatom.. Nem fogom törölni nem, kell félni......
Arról én meg nem tehetek, hogy te attól tartasz, hogy törölni fogom, (szerintem az is az én döntésem).
Kérdezd meg az Android??? Fórumtársat, a P8 Lite Téma Összefoglalóról az, ami most ott van az kb 20% a többi töröltettve lett, és a fontosabb részek, maradtak a Logoutomba, és azóta is azt használják.Különben meg amit én csináltam, azt törölhetem az eredeti Téma Összefoglalóból (és akkor csak a specifikáció maradna)
Azt, hogy én mit engedélyezek megosztani és mit kérek, törölni azt hadd én és a téma összefoglaló össze állításába résztvevők döntsék el pl egabi71, porterocka, vagy gianone..
Természetesen, ha van olyan, ami szerinted bekerüljön, akkor szívesen fogadom..
(#5728) Diabo6
Igen szerintem is és mivel nagyon sokan kérték a frissítéseket ezért azokat is egy Hozzászólásba beletettem, így ha valaki dualostani akar akkor azt eléri a Frissítésből, vagy akár a Huawei Extrator használatának leírásából.
-
OldMike
őstag
A 160-as changelogjában írtak Google biztonsági frissítést is, azt nem biztos hogy jó ötlet kihagyni. Az egyéb dolgok olyanok lehetnek, amiket nem használok (pl. nyomtatás), esetleg használok, csak nem veszem észre hogy változott. Nekem úgy tűnik hogy rosszabb nem lett, de én meglehetősen amatőr felhasználó vagyok.
-
-
armand254
csendes tag
-
Fall-N
veterán
Az csak arra jó hogyha lezárod a kijelzőt akkor ne lője ki a memóriából az alkalmazás(oka)t. Ez kell ugyebár a messenger appoknak, launchernek, lockscreen cuccoknak, vágólap figyelőnek, RSS olvasónak stb hogy fusson a háttérben is a szolgáltatásunk (app service folyamat). Gyakorlatilag ugyanaz, mint az akku optimalizálás mellőzése. Ott is érdemes beállítani ugyanúgy.
Lockolni úgy tudsz, hogy az alkalmazásváltóban lefelé húzod a kártyát. (Felfelé húzva kilövi, az ellentettje). Akkor megjelenik egy lakat a neve mellett, hogy le van zárva. Persze ha túl kevés lesz a memória, akkor ki kell, hogy lője a dolgot, hogy ne legyen instabilitás vagy fagyás. Szóval nem érdemes lockolni a Chromeot 20 lappal, majd indítani egy GTA-t. 😀
-
gianone
őstag
Tanácsot kértél, kaptál. Tőlem azt csinálsz, amit akarsz. Amúgy ez szerintem alapból teljesen OFF. van alkalmazások topik. Nyilván azért sem részleteztem, mert így is kisregény volt. Ha nem hiszed, hogy szar, akkor próbáld ki, és meglátod. Közben meg szépen telepítgesd mindennel tele a rendszert. Majd a végén nyomj egy FR-t és kezd elölről.
-
ANDROID???
addikt
NE érts félre!, de használod a keresőt is, vagy csak automatikusan kérdezel?
Annyi dologot megkérdezel amit kereséssel simán megtalálhatsz.
Amikor először Androidos telefon volt a kezemben nem kérdezősködtem, nyomkodtam lelkesen, örültem, hogy mindig találok újdonságot, szerintem ülj le nyugodtan böngészgesd a tel rejtelmes dolgait.Azért érdekességképp megjegyezném, hogy pl. a beállításokban is van felül egy kereső ott is ha elkezdesz gépelni máris be fogja dobni a telefon is a lehetőségeket, szóval nem csak itt hasznos a kereső
-
gianone
őstag
Droidon kicsit máshogy megy ez. Vannak a roothoz kötött megoldások, és a rootot nem igénylőek. És/vagy vannak az összes alkalmazásban szűrőek és vannak reklámblokkolós böngészők.
Gondolom, nem rootoltad a vadiúj telót, és a nem rootos VPN-alapú szűrés nekem, hangsúlyozom nekem annyira nem jött be, reklámblokkolós böngészőt ajánlok. Na ebből aztán van millióféle. Előre szólok, egyik sem olyan jó megoldás, mint Windowson amit használsz vagy az Adblock Plus. Általában nem lehet saját listát csinálni vagy importálni. Ha igen, akkor maga a böngésző szar...
Vannak buherált Chrome-ok blokkolóval, de azok meg a RAM-ból zabálnak ki, P9-Lite-on kifejezetten nem ajánlom.
Szóval akkor mit mondok. Ha fontos a szinkronizáció: Pl. pár kevésbé ismert mini böngésző, mint a Trim Browser, vagy jó az UC Browser, Dolphin stb..
Ha nem akarsz szinkelni, inkább erőforrást spórolni, akkor én Ghosteryt használok. Keresni Google appal keresek, de ezzel nyitom meg a weboldalakat. Fapados, de eszméletlen gyors. "Tracker"-alapon működik, csomó mindent nem tölt be, nem zabálja a RAM-ot. Nem sok mindent tud, de Gugli appal kombinálva, könyvjelzőkkel nekem tökéletes élményt nyújt. Egyedül belakásnál szopás mindent újra beállítani. -
HAGYMAFA
tag
Az bizony, best buy
Egyszerűen imádom, hogy ritkán kell tölteni. Képernyő bekapcsolva most nálam, miután előbb megtudtam hol lehet megnézni 1 óra 50 perc, és 74% on az aksi
Mondjuk én alapból nem vagyok nagy telefon nyomkodós, facebook, instagram, twitter és társai volt az első, hogy töröltem
Játszani szinte soha nem játszok telefonon, kis net néha 1-2 youtube videó, telefonálás, e-mail stb.
-
Diabo6
senior tag
Most töltöm én is a mérőszeren keresztül. 25%-ról kezdtem el, azaz elvileg 2250-nek kell belemennie. Ahogy matekoltam eddig, arányaiban jól állok. Bővebb info később
Megérkezett a TOK. 207 Ftért parádés. Sőt. mindenkinek ajánlom. Asszony fehér telefonján mintha üvegbúra lenne, olyan tiszta és átlátszó. Pöpecül illeszkedik.
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
Elmondtam, mihez kell.
A háttéradatokhoz, ami meg az értesítésekhez alvó módban. Kipróbálhatod. Wifi ki, mobilnet be, ez a funkció ki. Alvó mód 15 mp. Képernyőt zárd le, várd ki a 15 mp-et. Küld je egy mailt, és nem fog értesíteni.
bubus66
Félreolvastátok mind a ketten. Tudom, hogy nem ott van. Leírtam, hogy mire való, amit kérdezett. Csak megjegyeztem, hogy amire ő gondolhat, az a másik, ugyanezen a néven a fejlesztői módban lévő funkció. Ami azt csinálja, hogy wifi mellett is aktívan tartja mobilnetet, hogy gyorsabban váltson. De az felesleges, nincs is bekapcsolva.
-
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
Szerinted, ha felteszel Chrome mellé Firefox-ot módosítja a másikat?
(win esetén sem)Csak egy pici kérdés:
Véleményed szerint poénból írtam, vagy hasra ütéssel, hogy a Dolphin rendben van...?stanley00:
Kérlek tedd meg ezt a szívességet nekünk, hogy privátban beszéled meg a személyeskedéses problémáidat, mert nem ide tartozik! Köszi -
Hubman5
csendes tag
Javaslom esetleg próbáld ki, jó alternatíva (ingyenes, nyílt, megbízható): https://f-droid.org/
-
stanley00
aktív tag
Már négyen és a helyedben azért nem bagatelizálnám mert ha csak itt pár óra alatt ennyien jelezték akkor garantálom, hogy országosan sokkal több ilyen van cak nem olvassák ezt a fórumot vagy nem érdekli õket. Örülj, hogy neked normális készülék jutott. Szoftverhiba meg nem lehet mert akkor gondolom mindenkinek rossz lenne. Nem baj legalább kiderült, hogy ez is csak egy sz.r telefon, ilyet sem veszek többet. A Sony után a Huawei is mehet a kukába mert alapvető funkciók nem működnek normálisan. Szűkül a kör:-)
-
Diabo6
senior tag
Én leszedtem egy régebbi facebook messenger verziót és nem hagyom frissíteni. Annyival jobb, mint a facebok lite, hogy ha olyan ír aki nem ismerős, akkor jelzi felkérésként. A lite nekem ezt nem jelezte. Egy régebbi verzió meg nem foglal akkora helyet se és még nincs tele f.szságokkal mint a legújabb verzió.
-
gianone
őstag
Van Messenger Lite is, de ha nem vagy hardcore facebookozó, akkor FB Lite az 2 in 1. És már nagyjából minden alapfunkciót tud. Picit, takarékos, gyors. A legújabb 22-es bétában már a reakciók is benne vannak. Stabilabb is a push értesítése, mint a böngészőből, és kevesebbet RAM is kell neki.
-
ANDROID???
addikt
A RAM kezelés már ki lett vesézve, csak keress vissza, ez ilyen. Annak kell örülni, hogy baromi gyorsan visszatölti, különben nem logikus minek kellene 5-6-8 alkalmazásnak futni a háttérben, annyi felé úgy sem tudsz figyelni
Persze jók ezek a "fícsörök", de biztos erről kell témázni a topicban, utána hozza a poénkodás hozadékot, totál feleslegesen..
-
boneyard
tag
Én ezzel szoktam: FTP szerver
-
Az megvan, hogy mikor ugye belefujsz a tukorbe beparasodik, a kijelzon huzogatva az ujjad pedig letorlod a parat?
6030D Sorry, koszonom, nem szoktam ilyen hibakat ejteni!
Betorik a tukor, nagyon kemeny!-------------------------------------
Amugy nalam allandoan 780-825 mb ures memora marad, erdekes. Azt is eszrevettem, hogy ha megnyitogatok dolgokat, akkor utana azonnal nyilik, viszont egy ido utan bizonyos dolgokat megint betolt. Igaz egy pillanat alatt, de azokat mar biztos nem a memoriabol nyitja meg. Pedig kezelhetne batrabban is a memoriat, mert egy csomo ures.
szerk Az egeszseg es a hicare alkalmazast le lehet vegleg allitani ugy, hogy nem torlom? Megtalaltam a kenyszeritett leallitast, gondolom ez csak mostanra vonatkozik. Nincs ra szuksegem.
-
armand254
csendes tag
Szia!
Nekem intelligens módba van, reggel 95%-on volt, most 10%-on van, csak pár órát használtam wifi nélkül negyed fényerőn. Igaz a telefon még csak 2napos. Azért remélem nekem is majd olyan jól bírja az akksi mint nektek.
Új telónál ugye úgy kell hogy párszor teljesen lemeríted és aztán teljesen feltöltöd nem?
-
szami777
addikt
Az első képeden lévőt felejtsd el gyorsan, borzasztó tok, a fém rész annyi, hogy a műanyag tok hátára rá van ragasztva egy fém lapka és annyi. Nagy lesz tőle a telefon, élesek a szélei, nem ajánlott.
A másodikat én is megrendeltem, nem ért még ide, de kifejezetten jól néz ki, bár az sajnos nem fém.
(#4907) gianone
Ez melyik téma, ha szabad kérdeznem? -
bubus66
nagyúr
Majd ha feltelepíted kapcsold be az USB hiba keresést Megtalálod a build számra sokszor rá nyomsz majd kifogja írni, hogy "Most már fejlesztő"
Ha ez megvan telepístsd a HiSuitet, majd ha a HiSuite Települt akkor a Telefonon, húzd le, a sávot és ott lesz kettő gomb "Csak töltés+ És Fájlok erre katt telepíteni fog drivert és már másolhatod is.
Ha ezt meg csinálod akkor meg jelnik amig az USB hibakeresés nincs bekapcsolva nem jeleneik meg.
A Fájlokra katt és utána látni kell
-
OldMike
őstag
Ez csak egy saját vélemény, de a frissítésekben szokott lenni Android biztonsági frissítés is, ami talán nem hátrány, még akkor is, ha egyébként semmi hasznos dolog nem jön a frissítéssel.
Amúgy van egy új funkció (biztosan több más is) a B150-ben: fent a wifi vagy mobilnet jel mellett ki lehet íratni az aktuális forgalmazást. Van akinek bejön, hogy látja. -
bubus66
nagyúr
Mint írtam nem kell készíteni semmilyen biztonsági mentést mert ha kell akkor úgy is csak fastboot módszerrel lehet újra tenni hoz, hogy originált legyen.
a névjegyeken és az sms-ken kívül semmiről nem szoktam mentést csinálni.
Mint mondtam a a windows nem ugyan az mint az android kár összehasonlni a kettőt..
Benne van downgarde..
Itt nincs olyan program ami mindent gyalul..
-
ANDROID???
addikt
A tű kell a lyukba, akkor jön ki a tálca, ha azt benyomod. (különben mire lenne az a lyuk?
Inkább kikapcsolt telefonnál tedd be a SIM és a SD kártyát..
Van ám leírás is a telhez , csak bátran nyisd kiVannak ilyen és hasonló videók is, ha az olvasás "nem gyere be"
-
bubus66
nagyúr
Erre gondoltál????
Ez android és nem windows tehát összehasonlítási alapot nem nagyon képez a kettő.
Enélkül nem lehet neki állni semmilyen mokolásnak
Huawei P8 Lite P9 Lite downgrade leírása. ez ha esetleg valamelyik újabb verzióval gond lenne akkor ezen leírás alapján lehet visszaállni.
A telefon elindításának módjai
Huawei P9 Lite (VNS-L21/31) Root-lásáról.
Ezeket olvasgasd el..
-
bubus66
nagyúr
De tudsz képernyő mentést is csinálni.
Van olyan, hogy "Képernyőmentés" valamaint a Hangerő Le + Bekapcsológomb együttes nyomás.
A Képről azt lehet meg állapitan hogy egy dual SIM-es VNS-L21C432B130 build számú rom van rajta, de a legfrissebb most a VNS-L21C432B150-VNS-L21C432B160-as ROM.
A B160-asba az EMUI verzió 4.1.1
-
Wallenberg
senior tag
Én az Edigitalban vettem, amit a Bravophone Kft hozott forgalomba.
A piros hologramos címkére az ő hologramos címkéjük is rá lesz ragasztva.
APROPÓ:
Tud valaki a telefonra aktív, oldalra nyíló tokot, ami kihajtáskor automatikusan felébreszti a telefont?Van egyáltalán ilyen tok a telefonra?
-
ANDROID???
addikt
Telekomtól vettem, a dobozon két ragasztó átvágás nélkül, előttem bontotta fel a srác a T-ben, mert ki akartam próbálni, ne kelljen később visszamenni, ha esetleg azonnal látható hibája van..
A kijelzőn fólia alap ennél a készüléknél, mivel nincsenek a fólián minták pár hóig jó lehet..Gabis: A gray is átlátszó, picit szürkésebb, eddig nem is sárgul remélem nem is fog, az átlátszó tokok tudnak gusztustalanra sárgulni..
-
Mágus2
Közösségépítő
Semmi, 1 mp alatt újratölti az oldalt a böngészőben. Már akinek, nálam nem csinálja egyáltalán, ha a teljesítmény energiagazdálkodási mód van bekapcsolva. Nem kell ezen annyit agyalni. Nem is hiba, inkább tulajdonság. Annyira finnyásak lettek az emberek.. újratölt, meg kevés a 2GB RAM
... én születtem régen vagy mi van mindenkivel?
FB, Messenger, Chrome, Viber nálam elfut egyszerre a háttérben, anélkül, hogy bármi történne váltásnál. Akinek meg ettől több kell, az megvárja azt az 1 másodpercet vagy vegyen más telefont.
-
jatszo
aktív tag
Nálunk 2 giga rammal forgalmazzák, az összehasonlító videóban valszeg 3 gigás variáns volt, ezért nem lehetett nagy különbség. Mindennapi használat során lehet, hogy nem veszed észre, de egy face, chrome, messenger, email négyes között már nem tudsz váltani, mert az elsőt már újratölti.
-
jatszo
aktív tag
Szia! Közel fél éve használom, apróbb-nagyobb döccenés előfordult, pár fagyás is, ami valszeg a Facebook miatt volt. A ram kezelés túl agresszív, ez számomra a teló legnagyobb hibája. Várom az android n-t és az emui 5-öt, remélem orvosolják ezt a "hibát", és a középkategória királya lesz a p9 lite
-
Diabo6
senior tag
Kinek mi számít hibának? Én hiányolom a duplakoppot, de ez nem készülékhiba, csak már hozzászoktam a másik telómnál. Amúgy teljesen korrekt és jól összerakott készülék. Hogy törékeny-e? Nem szabad elejteni. Én ultra vékony tokot rendeltem hozzá, amit még nem kaptam kézhez. De az se biztos, hogy használni fogom. Nem vagyok tokpárti. Ha teszek is rá tokot azt max a karcok elkerülése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest